Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 24 Oct 2009, 12:10 
Diva

pai si eu zic ca nu are rost sa intri in panica.exersati :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 12:42 
Diva

ral_ct scrie:
pai si eu zic ca nu are rost sa intri in panica.exersati :)

:rofl: :rofl: da inca suntem la capitolul practica.....stii doar vb romanului" teoria ca teoria....dar practica ne omoara" :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 13:44 
Diva

buna fetele, un week placut, oare eu sunt singura de-an doaselea pe aici?? eu sincer nu imi doresc un bebe momentan :blink: numa ideea sa am un bebe mic care e dependent de mine imi ridica parul in cap :-S
eu stiu poate sunt mai ciudata, poate imi voi revenii in ceva timp, apropo lily felicitari, eu sincer imi doresc 2 fete dar raman la stadiul de ce mi-as dorii pe viitor :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 14:09 
Diva

amely85 scrie:
buna fetele, un week placut, oare eu sunt singura de-an doaselea pe aici?? eu sincer nu imi doresc un bebe momentan :blink: numa ideea sa am un bebe mic care e dependent de mine imi ridica parul in cap :-S
eu stiu poate sunt mai ciudata, poate imi voi revenii in ceva timp, apropo lily felicitari, eu sincer imi doresc 2 fete dar raman la stadiul de ce mi-as dorii pe viitor :wacko:

nu nu esti de-an doaselea...esti doar tanara si la inceput de drum,exact cum i-am spus si lui oana....distrativa cat de mult puteti ca aveti timp si de copii......o sa vina o vreme cand iti vei dori cu adevarat si vei stii sigur ca poti fi responsabila de venirea pe lume a propriului copil.....asa ca deocamdata stai calma......situatie sub control

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 14:11 
Diva

amely85 scrie:

multumesc frumos :-* sunt sigura ca va veni timpul cand iti vei dori foarte mult un bb...sper ca DD sa-ti dea cele 2 fetite atunci cand vei dori tu
buna dimineata si o zi cat mai placuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 14:16 
Diva

hey lily nu am mai putut sa-ti raspund aseara,au venit socrii in vizita si a trebuit sa inchid brusc :wall:
sa stii ca sotia fratelui meu e cu 2 ani mai mare ca el,a fost si inca este prietena mea cea mai buna(cine s-ar fi gandit :nlol: ) si se inteleg super.....asa ca daca baiatul meu vine la anul merge perfect,acum numai sa fi-ti de acord sa va lasa-ti fata la Olanda(ca o fi dupa voi :nlol: ).......ne incuscrim(sper ca am zis bine)
ii spun mereu surori mele ca am un baiat bun ptr nepoata mea si cumnatul meu sa lesine,cica: nu-mi dau eu fata la 3000km de casa si de mine....sigur ca o fi cum vrea el,daca e sa plece in china acolo pleaca cu sau fara acordul lui :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:38 
Diva

elyt1000 scrie:
hey lily nu am mai putut sa-ti raspund aseara,au venit socrii in vizita si a trebuit sa inchid brusc :wall:
sa stii ca sotia fratelui meu e cu 2 ani mai mare ca el,a fost si inca este prietena mea cea mai buna(cine s-ar fi gandit :nlol: ) si se inteleg super.....asa ca daca baiatul meu vine la anul merge perfect,acum numai sa fi-ti de acord sa va lasa-ti fata la Olanda(ca o fi dupa voi :nlol: ).......ne incuscrim(sper ca am zis bine)
ii spun mereu surori mele ca am un baiat bun ptr nepoata mea si cumnatul meu sa lesine,cica: nu-mi dau eu fata la 3000km de casa si de mine....sigur ca o fi cum vrea el,daca e sa plece in china acolo pleaca cu sau fara acordul lui :rofl: :rofl:

pt mine sincer chiar nu conteaza daca viitorul sot al fetitei mele este mai mic sau mai mare sau daca trebuie sa plece la mii de km...daca ea crede ca asa este mai bine pt ea atunci totul este ok...acum asa gandesc si sper sa gandesc si atunci la fel...il am ex pe parinti mei care asa ne-au educat...ei au zis ca prefera sa ne stie la mii de km distanta dar fericite...asa ca eu accept :nlol: urmeaza sa accepte si ei...asta este cel mai important :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:40 
Diva

Fetelor, dragelor, va multumesc mult pentru urari si ganduri, fiecareia in parte: Anca, Laura, Lili, Serene, Carlita, Adina, Elyt, Ramo (sper ca nu am uitat pe cineva..) va sarut cu drag si tare m-ati impresionat :nblink: :nblink: :neyes: :neyes: :hug:

p.s. mersi de 2 ori laurei care m-a trimisla ghid ca eu, spre rusinea mea nu mai intrasem de ceva vreme pe forum. si ancai care a fost prima care mi-a zis la multi ani :love: va pupic pe toate si sper sa reusesc sa pun azi 2 poze..(zic sa reusesc..ca tare greu se mai descurca baba de 30 de ani deja in acest site tineresc).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:42 
Diva

ia sa vedem..reusesc??

Fişiere ataşate:
057_Maria.jpg
057_Maria.jpg [ 137.18 KiB | Vizualizat de 3889 ori ]
028_Maria.jpg
028_Maria.jpg [ 157.27 KiB | Vizualizat de 3889 ori ]

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:43 
Diva

lily scrie:
pt mine sincer chiar nu conteaza daca viitorul sot al fetitei mele este mai mic sau mai mare sau daca trebuie sa plece la mii de km...daca ea crede ca asa este mai bine pt ea atunci totul este ok...acum asa gandesc si sper sa gandesc si atunci la fel...il am ex pe parinti mei care asa ne-au educat...ei au zis ca prefera sa ne stie la mii de km distanta dar fericite...asa ca eu accept :nlol: urmeaza sa accepte si ei...asta este cel mai important :nwink:

intr-adevar cel mai important este ca ei sa se cunoasca si apoi sa se placa :nlol: .....asa spune si mama mereu.....mai bine sa mastie departe si fericita decat langa ea si nefericita...
nu stiu de ce dar eram sigura ca ai fetita.....ciudat nu? asa mi se imaginez,mamica de fetita...asta nu inseamnca cu nu poti avea al-2-lea copil baietel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:48 
Diva

wow....hai ca m-ai facut sa plang Daria.....sunt in perioada aia a luni cand sunt mai ciudata.....absolut superb.....vai ce frumoasa e fetita voastra, :napplause: aveti o printesa mica,se vede ca sunteti topiti dupa ea......sunteti o familie frumoasa si implinita!!! acum chiar ca imi doresc si mai mult un bb.....absolut superbe atat pozele cat si protagonisti
te pupic o data pe tine si de 10 ori pe grasunica ta!!!! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 17:54 
Diva

eu nu cred ca ti-am zis:La multi ani!cu o mica intarziere.Sa ai parte de tot binele din lume!ai o fetita de imi vine sa o mananc.e frumoasa foc!sper ca vei mai intra din cand in cand si ne vei mai arata poze cu ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 18:24 
Diva

wow daria ce printesica mica si frumoasa ai...sa creasca mare si sa fie sanatoasa...sper sa inti mai des pe forum si sa ne mai povestesti de tine si de printesa ta...va pup dulce pe amandoua...mai ales pe falcutele celei mici...este asa de scumpa incat iti vine s-o mananci :-*
ely eu nu-mi doresc 2 copii sub nici o froma asa ca ma multumesc cu o printesa si atata...sper sa-l conving si pe laurian ca el vrea 2 :( ...tu ce vrei sa ai primul bb?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 18:29 
Diva

lily scrie:
wow daria ce printesica mica si frumoasa ai...sa creasca mare si sa fie sanatoasa...sper sa inti mai des pe forum si sa ne mai povestesti de tine si de printesa ta...va pup dulce pe amandoua...mai ales pe falcutele celei mici...este asa de scumpa incat iti vine s-o mananci :-*
ely eu nu-mi doresc 2 copii sub nici o froma asa ca ma multumesc cu o printesa si atata...sper sa-l conving si pe laurian ca el vrea 2 :( ...tu ce vrei sa ai primul bb?

hai mai lily de ce? vrei sa-ti lasi printesa singura la parintii? eu vreau sa am 3copii daca se mai poate :)).....primul sa fie baiat......dar stii cum e, nu conteaza ce este atata timp cat este sanatos........primul nume e cu siguranta Maria ai spus........si al 2 lea? pe una din nepotelele mele o cheama Maria Teodora iar pe cealalta Andreea-Ariana.....eu vreu doar un nume la copil.....dar pana atunci mai e...cine stie ce pitici pe creier o sa am

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 18:40 
Diva

laura_sandu scrie:

Buna dimineata, fetelor.
Adina, si eu sper sa plec in lume dupa ce nasc, dar din pacate nu cred ca se va putea intampla asta...:).
Cred ca urmeaza o perioada cam nasoala pt amandoua...si eu astept sa scap.De fapt...am asteptat asta de cand am ramas insarcinata...:)Dar acum e ingrozitoare asteptarea.

Laura, la ce te referi cand spui ca urmeaza o perioada nasoala ? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 18:41 
Diva

buna fetele !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 18:47 
Diva

da iubita, vreu sa am o singura printesa...primul nume l-am ales eu si vreau sa fie maria sau mara in functie de cum rimeaza mai bine cu al 2-lea pt ca nu avem nici o maria in familie...am 2-lea il las pe el sa-l aleaga...iti urez bafta si sper sa vina cat mai repede baietelul tau...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 19:07 
Diva

logodnica scrie:
ia sa vedem..reusesc??

Doamne Daria...e superba printesa voastra....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 19:26 
Diva

Ayrun scrie:

Laura, la ce te referi cand spui ca urmeaza o perioada nasoala ? :)

pai ma gandesc ca ultimele saptamani sunt cele mai grele.Eu ma simt tot mai greoaie.....copilul apasa tot mai tare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 19:41 
Diva

laura_sandu scrie:
pai ma gandesc ca ultimele saptamani sunt cele mai grele.Eu ma simt tot mai greoaie.....copilul apasa tot mai tare....

de apasat, apasa e adevarat, o sa treaca imediat:) cand ai dpn-ul?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]