laura_sandu scrie:
Anca...esti o curajoasa.Eu ma intreb si cu 2 copii cum va descurcati.Pe mine ma epuizeaza Alexandru.
Eu am 3 prietene cu silicoane si inca doua care vor sa isi puna.Cred ca nu conteaza daca e dupa sau inainte sa faci copil.Te afecteaza doar din punct de vedere al alaptatului si poate nici macar.
Daca vrei si simti ca nu te poti impaca cu ideea ca sanii iti sunt lasati eu zic sa iti pui.Pe mine personal nu ma incanta.Am trecut de-a lungul vietii prin ambele variante :si cu sani si fara sani cand eram foarte slaba si aveam doua sfarcuri.Niciodata nu am fost complexata.
Singurul loc in care m-as opera e la burta.Mi-as face o liposuctie.In rest....la ora actuala nu as opera nimic.Poate cand o sa mai imbatranesc si nu o sa ma mai impac cu corpul meu o sa gandesc altfel.
pot sa spun ca ne descurcam foarte bine, nu ma plang, poate unde am avut noroc si de copii cuminti si nu stim ce-i aia sa nu dormi noaptea din cauza colicilor sau mai stiu eu ce
ma refeream la cele care si-au pus dupa nastere, la cum a fost recuperarea si cum s-au descurcat cu copiii, pt ca o perioada trebuie sa nu ridici una, alta, nu conduci, etc. stii, nu am fost nici eu vreo complexata, dar acum dupa doua nasteri si alaptari, chiar arata groaznic de lasati, adica oricat s-ar zice ca-si revin, la fel nu vor mai fi niciodata, iar eu ii vreau exact cum ii aveam inainte, nu ii vreau stiu eu ce marime gigant

, am 30 de ani si vreau sa arat bine, atat pt mine , cat si pt Silviu si stii ca iti spuneam, el era 100% impotriva, dar acum ma sustine si ma intelege
cu burtica eu pot sa zic ca stau bine, sunt convinsa ca o pot coafa cu ceva sport