Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 00:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 14 Mai 2011, 16:13 
Diva

elyt1000 scrie:
da,am inteles.....abia astept sa vedem ce este......si daca e fetita o muti in camera lui Alexia si ii faci ei o alta camera?

o sa schimb camerele intre ele (pana ne cumparam alta casa mai mare) dar mobila o sa cumpar si pt bebe 2...patul lui alexia de bebe se transforma in pat mare de adult...asa ca mobila ei ramane mobila ei...la bebe 2 o sa ii cumpar tot un pat care o sa se converteasca mai tarziu in pat mare...

numai camera sunt zugravite in culori specifice cum zice Adina:) roz la alexia...dupa ce o mut in camera mai mare, vreau sa ii fac o combinatie de mov cu verde sau roz cu verde...o sa o intreb sa vad ce vrea :) ca acum ii mare si poate sa aleaga :) mie imi plac camerele zugravite in culori vii, de copii...daca nu sunt culori ff puternice mi se par ff dragalase si vesele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 16:15 
Diva

Ayrun scrie:
Gabi, intr-adevar sarcinile au fost diferite, fata de prima data acum am avut greturi si ceva varsaturi, dar nu pt mult timp si nu asa grav ca atunci, am luat mult mai putin in greutate, iar Isabella e la fel ca Sabin, nu am avut colici, face nani noaptea, e doar putin mai rasfatata si vrea bagare-n seama mereu :p

si eu mi-as fi dorit sa fie tot baiat, dar acum sunt fericita ca a fost fetitza .

deci mai am o speranta ca si al doilea copil sa fie cuminte cum a fost alexia...toata lumea (care a avut de furca cu copiii cand au fost mici) din jurul meu, ma sperie ca ce o sa platesc eu cu al doilea ca alexia nu mi-a dat nimic de furca...cred ca invidia isi spune cuvantul :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2011, 16:39 
Diva

Bamba scrie:
deci mai am o speranta ca si al doilea copil sa fie cuminte cum a fost alexia...toata lumea (care a avut de furca cu copiii cand au fost mici) din jurul meu, ma sperie ca ce o sa platesc eu cu al doilea ca alexia nu mi-a dat nimic de furca...cred ca invidia isi spune cuvantul :nwink:

clar,invidie......este evident ca fiecare copil este deosebit si are personalitatea lui,dar pana sa spuna ca ''vai sa vezi ce o sa patesti cu al2lea''deja e mult prea mult.....fiecare cu experienta lui si lumea generalizeaza......
soacra mea are o problema ca altii 2 copilasi de aici de aceeasi varsta cu Veronique(8luni) merg de-a buselea si ea nu
dar aceeiasi copilasi nu au nici un dinte in gurita iar Veronique 8 bucatii......asa ca nu poti spune ca toti sunt la fel sau trebuie sa faca la fel
eu cand ma voi hotara sa-l fac pe al2lea am sa-l las in camera de bebe si lui Veronique am sa-i fac alta camera(ce va vrea ea,cred ca va fi marisoara si va putea alege),iar mai tarziu o sa-i fac si la bebe2 propria camera :lol: .....dar astea sunt doar vise.o sa vedem mai incolo ce si cum.....acum vreau sa ma bucur pe deplin de micutza mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2011, 19:05 
Diva

mie mi-ar fi placut sa-i vopsesc camera lui mihai in verde si galben, iar mobila sa fie de culoarea lemnului. Deocamdata insa impartim aceasi camera, vopsita in alb, (stam in garsoniera) pana cand ne vom muta intr-un spatiu mai mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2011, 20:06 
Diva

Va pup si va multumesc cu drag pentru urarile de bine dragele mele :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2011, 22:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Va pup si va multumesc cu drag pentru urarile de bine dragele mele :flowers:

te simti mai bine Simo?tu vrei sa stii ce va fi bebele tau? te pupacim si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2011, 23:46 
Diva

elyt1000 scrie:
te simti mai bine Simo?tu vrei sa stii ce va fi bebele tau? te pupacim si noi

In cea mai mare parte a timpului imi este foarte rau dar sunt fericita si o sa fie totul bine,tre sa fiu pozitiva...nu e asta motiv de suparare pentru mine.Da vrem sa stim ce este,suntem curiosi,pup mare pentru scumpetea de Veronique

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2011, 23:56 
Diva

SimoBobo scrie:
In cea mai mare parte a timpului imi este foarte rau dar sunt fericita si o sa fie totul bine,tre sa fiu pozitiva...nu e asta motiv de suparare pentru mine.Da vrem sa stim ce este,suntem curiosi,pup mare pentru scumpetea de Veronique

Lasa ca trece si starea asta...cam pe cand o sa ai 16 saptamani.Trebuie sa se obisnuiasca organismul cu sarcina.
Sunt sigura ca o sa fie bine totul si ma bucur ca starea ta s-a schimbat si esti optimista.De asta aveai nevoie :hug: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 08:49 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata! Sa aveti o saptamana minunata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 08:49 
Diva

neata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 12:30 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna ziua scumpele mele :flowers:
Acum ca m-am linistit un pic va pot da si voua vestea cea mare.....voi fi mamicaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Avem 7 saptamani si m-am simtit destul de rau dar suntem foarte fericiti si speram ca totul sa decurga bine si pana la sfarsitul anului sa fim parinti.
Stiu ca va veti bucura din suflet pentru mine,va pup cu mare drag :hug:

Simo draga...felicitari in tot sufletul,sa ai o sarcina usoara si un copil frumos ca si tine.Ma bucur enorm pentru tine. :clap: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 15:45 
Diva

SimoBobo scrie:

absolut....trebuie sa fi fff pozitiva si sa mergi inainte.....cand iti vei vedea bebele la eco si ii vei asculta ptr prima oara inimioara o sa uiti de tot raul si totul va fi bine....crede-ma pe cuvant.....am avut o sarcina ingrozitoare,dar rezultatul e superb :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 16:47 
Diva

elyt1000 scrie:
absolut....trebuie sa fi fff pozitiva si sa mergi inainte.....cand iti vei vedea bebele la eco si ii vei asculta ptr prima oara inimioara o sa uiti de tot raul si totul va fi bine....crede-ma pe cuvant.....am avut o sarcina ingrozitoare,dar rezultatul e superb :hug:

toate trec cand iti tii puiul in brate, uiti de durere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 21:07 
Diva

din pacate, uiti doar temporar...iti revine in minte fiecare detaliu la a 2 sarcina :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 21:18 
Diva

Bamba scrie:
din pacate, uiti doar temporar...iti revine in minte fiecare detaliu la a 2 sarcina :nwink:

sau la a 3-a :nlol: , eu sincer mi-as dori 3 copii, dar doar daca as fi foarte bine financiar pusa la punct, oricum pt nr 3 trebuie sa astept vreo 2-3 ani asa ca........ :-`

vreau sa va spun ca eu m-am hotarat sa-mi fac implant cu silicoane :D , voi aveti prietene care au trecut prin experienta asta? si-n special daca aveti pe cineva care si-a pus dupa ce a facut un copil, poate imi impartasiti si mie din experientele lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 21:34 
Diva

Ayrun scrie:

sau la a 3-a :nlol: , eu sincer mi-as dori 3 copii, dar doar daca as fi foarte bine financiar pusa la punct, oricum pt nr 3 trebuie sa astept vreo 2-3 ani asa ca........ :-`

vreau sa va spun ca eu m-am hotarat sa-mi fac implant cu silicoane :D , voi aveti prietene care au trecut prin experienta asta? si-n special daca aveti pe cineva care si-a pus dupa ce a facut un copil, poate imi impartasiti si mie din experientele lor

Anca...esti o curajoasa.Eu ma intreb si cu 2 copii cum va descurcati.Pe mine ma epuizeaza Alexandru.

Eu am 3 prietene cu silicoane si inca doua care vor sa isi puna.Cred ca nu conteaza daca e dupa sau inainte sa faci copil.Te afecteaza doar din punct de vedere al alaptatului si poate nici macar.
Daca vrei si simti ca nu te poti impaca cu ideea ca sanii iti sunt lasati eu zic sa iti pui.Pe mine personal nu ma incanta.Am trecut de-a lungul vietii prin ambele variante :si cu sani si fara sani cand eram foarte slaba si aveam doua sfarcuri.Niciodata nu am fost complexata.
Singurul loc in care m-as opera e la burta.Mi-as face o liposuctie.In rest....la ora actuala nu as opera nimic.Poate cand o sa mai imbatranesc si nu o sa ma mai impac cu corpul meu o sa gandesc altfel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 21:46 
Diva

laura_sandu scrie:
Anca...esti o curajoasa.Eu ma intreb si cu 2 copii cum va descurcati.Pe mine ma epuizeaza Alexandru.

Eu am 3 prietene cu silicoane si inca doua care vor sa isi puna.Cred ca nu conteaza daca e dupa sau inainte sa faci copil.Te afecteaza doar din punct de vedere al alaptatului si poate nici macar.
Daca vrei si simti ca nu te poti impaca cu ideea ca sanii iti sunt lasati eu zic sa iti pui.Pe mine personal nu ma incanta.Am trecut de-a lungul vietii prin ambele variante :si cu sani si fara sani cand eram foarte slaba si aveam doua sfarcuri.Niciodata nu am fost complexata.
Singurul loc in care m-as opera e la burta.Mi-as face o liposuctie.In rest....la ora actuala nu as opera nimic.Poate cand o sa mai imbatranesc si nu o sa ma mai impac cu corpul meu o sa gandesc altfel.

pot sa spun ca ne descurcam foarte bine, nu ma plang, poate unde am avut noroc si de copii cuminti si nu stim ce-i aia sa nu dormi noaptea din cauza colicilor sau mai stiu eu ce :)

ma refeream la cele care si-au pus dupa nastere, la cum a fost recuperarea si cum s-au descurcat cu copiii, pt ca o perioada trebuie sa nu ridici una, alta, nu conduci, etc. stii, nu am fost nici eu vreo complexata, dar acum dupa doua nasteri si alaptari, chiar arata groaznic de lasati, adica oricat s-ar zice ca-si revin, la fel nu vor mai fi niciodata, iar eu ii vreau exact cum ii aveam inainte, nu ii vreau stiu eu ce marime gigant :p , am 30 de ani si vreau sa arat bine, atat pt mine , cat si pt Silviu si stii ca iti spuneam, el era 100% impotriva, dar acum ma sustine si ma intelege :)

cu burtica eu pot sa zic ca stau bine, sunt convinsa ca o pot coafa cu ceva sport :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 21:51 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
pot sa spun ca ne descurcam foarte bine, nu ma plang, poate unde am avut noroc si de copii cuminti si nu stim ce-i aia sa nu dormi noaptea din cauza colicilor sau mai stiu eu ce :)

ma refeream la cele care si-au pus dupa nastere, la cum a fost recuperarea si cum s-au descurcat cu copiii, pt ca o perioada trebuie sa nu ridici una, alta, nu conduci, etc. stii, nu am fost nici eu vreo complexata, dar acum dupa doua nasteri si alaptari, chiar arata groaznic de lasati, adica oricat s-ar zice ca-si revin, la fel nu vor mai fi niciodata, iar eu ii vreau exact cum ii aveam inainte, nu ii vreau stiu eu ce marime gigant :p , am 30 de ani si vreau sa arat bine, atat pt mine , cat si pt Silviu si stii ca iti spuneam, el era 100% impotriva, dar acum ma sustine si ma intelege :)

cu burtica eu pot sa zic ca stau bine, sunt convinsa ca o pot coafa cu ceva sport :D

Super, esti foarte curajoasa. Felicitari! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 22:59 
Diva

Daca vrei sa iti pui, eu zic sa o faci acum.Sabin e suficient de maricel, si Isa e suficient de mica sa nu vrea in brate si sa umble.
Recuperarea e in functie de organism.Dar cam 2-3 saptamani dureaza.Cam 3-4 zile stai in spital.Si apoi trebuie sa iti cumperi un sutien special sa ii apropie si sa tina operatia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2011, 23:24 
Diva

laura_sandu scrie:
Daca vrei sa iti pui, eu zic sa o faci acum.Sabin e suficient de maricel, si Isa e suficient de mica sa nu vrea in brate si sa umble.
Recuperarea e in functie de organism.Dar cam 2-3 saptamani dureaza.Cam 3-4 zile stai in spital.Si apoi trebuie sa iti cumperi un sutien special sa ii apropie si sa tina operatia.
din cate am inteles, spitalizarea, controalele si bustiera, sunt incluse in pret. Prietena mea care si-a pus acum o luna, nu a stat decat 24h in spital. Si eu ma gandeam sa o fac acum pana plecam, ca asa o am pe mama sa ma ajute, o sa merg la un contol sa vedem ce ma sfatuieste doctorul.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]