Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 16 Iul 2007, 16:07 
Diva

Citat:
Depinde de la sarcina la sarcina!
Eu am venit cu doua saptamani mai tarziu si a fost foarte bine! Asa ca sa stea cuminte inca o saptmana acolo!

DPN inseamna data probabila a nasterii.... Si decat mai devreme mai bine mai tarziu!

Si vreau un leu cuminte si puternic nu un rac plangacios si sensibil!

sora mea e rac..si nu-i frumos ce spui! mai ales ca e complet neadevarat!

pt mine asta inseamna ca risti sanatatea copilului...si pt un motiv pueril..dar e decizia voastra!;) asa ca oricare ar fi, va tin pumnii!:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 17:38 
Diva

Citat:
Si eu am o multime de raci in familie si e cam adevarat... o fi sora ta exceptia de la regula!

Clarut, inainte de a scrie ca risc sanatatea copilului te-as sfatui sa te mai interesezi... e o acuzatie grava si e complet neadevarata! Macar pentru simplu fapt ca nu se poate face nimic pentru a-l convinge sa mai stea daca nu vrea! Si daca s-ar fi putut si nu as fi recurs la asa ceva! Iar un copil care sta peste termen nu pateste nimic! Dovada fetita unei prietene nascuta la 42 de saptamani, eu etc! E mult mai rau sa vina mai devreme!

Dar nici sa stea f mult peste termen nu ii bine DJ...din cate stiu eu, daca esti o sapt peste due date, iti induce nasterea...eu nu am auzit (si slava domnului ca am tot fost in contact cu femei gravide si ginecologi de ceva vreme acum...)sa te lase mai mult de o sapt peste cele 40 normale de sarcina...eu cred ca ceea ce a vrut sa spuna clarut ii ca pt un motiv asa de nesemnificativ ca si zodia in care se naste nu ar trebui pusa in balanta sanatatea lui bebe...ce zodie ii numai sanatos sa fie :))

Adi isi dorea cu ardoare un baiat SI berbec...acum dupa un an jumate de incercari failed imi zice ca ce ii numai sa fie ceva odata! da daca o sa fie ceva luna asta...atunci ar iesi berbec pe 10 sau 12 aprilie :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:30 
Diva

Citat:
Si eu am o multime de raci in familie si e cam adevarat... o fi sora ta exceptia de la regula!

Clarut, inainte de a scrie ca risc sanatatea copilului te-as sfatui sa te mai interesezi... e o acuzatie grava si e complet neadevarata! Macar pentru simplu fapt ca nu se poate face nimic pentru a-l convinge sa mai stea daca nu vrea! Si daca s-ar fi putut si nu as fi recurs la asa ceva! Iar un copil care sta peste termen nu pateste nimic! Dovada fetita unei prietene nascuta la 42 de saptamani, eu etc! E mult mai rau sa vina mai devreme!

nu cred ca e sora mea o exceptie...e o persoana cu trasaturi mostenite de la parinti, bunici...sau dezvoltate din educatie si mediul in care a trait, asa cum suntem toti!
dar de ce te-ai ofuscat asa? ma asteptam la mai multa diplomatie din partea ta..nu te-am acuzat de nimic! mi-am exprimat parerea...am spus "dupa mine"...asa ca ai putea sa-ti retragi reprosurile..
chestia cu un copil care sta peste termen nu pateste nimic e departe de adevar! are sanse sa nu pateasca nimic, fireste, dar nu e normal, intreaba-ti doctora!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:40 
Diva

Citat:
De ce nu v-oti interesa voi inainte sa scrieti nu inteleg... Pentru ca e mai usor sa scrii "din auzite"!

Doua saptamani peste termen este normal, abia dupa aceea se provoaca nasterea!

referitor la asta, nu vb din povesti auzite, e drept nici din experienta...dar colega mea (care imi e si prietena) a nascut pe 15 mai, nastere indusa, termenul era 13-14...si desi s-a nascut numai cu o zi intarziere avea pielicica f uscata si mi-a spus ca din motivul asta. parca explicatia era legata de lichidul amniotic care sufera modificari dupa ce trece termenul normal. eu nu sustin ca stiu mai bine decat tine sau medicul tau, dar ceva tot nu e in regula cu nasterea dupa termen...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:49 
Diva

Vai fetelor, dar pana acum erati prietene.

Clarut sa stii ca femeile gravide is mai capoase, eu de cand sunt gravida asa sunt.:D
Si eu stiu ca pana la 42 de saptamani e ok, apoi iti provoaca nasterea, dar depinde de la caz la caz.

Sincer eu nu cred ca o zodie influenteaza bebeul. Totul depinde de familie, genele care le mosteneste, educatia oferita.
Eu de ex. sunt varsator, dar nu ma regasesc in aceasta zodie, sau foarte putin.

Dj, nastere usoara! Iti tin pumnii, eu cred ca as muri de frica daca as mai avea asa putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:50 
Diva

Citat:

Dar nici sa stea f mult peste termen nu ii bine DJ...din cate stiu eu, daca esti o sapt peste due date, iti induce nasterea...eu nu am auzit (si slava domnului ca am tot fost in contact cu femei gravide si ginecologi de ceva vreme acum...)sa te lase mai mult de o sapt peste cele 40 normale de sarcina...eu cred ca ceea ce a vrut sa spuna clarut ii ca pt un motiv asa de nesemnificativ ca si zodia in care se naste nu ar trebui pusa in balanta sanatatea lui bebe...ce zodie ii numai sanatos sa fie :))

Adi isi dorea cu ardoare un baiat SI berbec...acum dupa un an jumate de incercari failed imi zice ca ce ii numai sa fie ceva odata! da daca o sa fie ceva luna asta...atunci ar iesi berbec pe 10 sau 12 aprilie :)))
:lol:

exact!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 18:53 
Diva

Citat:
Vai fetelor, dar pana acum erati prietene.

Clarut sa stii ca femeile gravide is mai capoase, eu de cand sunt gravida asa sunt.:D
Si eu stiu ca pana la 42 de saptamani e ok, apoi iti provoaca nasterea, dar depinde de la caz la caz.

Sincer eu nu cred ca o zodie influenteaza bebeul. Totul depinde de familie, genele care le mosteneste, educatia oferita.
Eu de ex. sunt varsator, dar nu ma regasesc in aceasta zodie, sau foarte putin.

Dj, nastere usoara! Iti tin pumnii, eu cred ca as muri de frica daca as mai avea asa putin.

suntem in continuare...mici neintelegeri colaterale:)
serios sunt mai capoase? saracii barbati:lol: abia astept sa-i spun lui andrei;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 19:07 
Diva

Citat:

serios sunt mai capoase? saracii barbati:lol: abia astept sa-i spun lui andrei;)

Valeleu, si inca cum. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 19:25 
Diva

Citat:
Nu sunt capoasa, doar bine informata, spre deosebire de altii care ma acuza ca "risc sanatatea copilului"!
Ca un copil e considerat nascut la termen indiferent cand vine intre saptamanile 38 si 42 e un lucru pe care mi l-au confirmat vreo 5 medici diferiti! Deci saptamana 41 e mai mult decat OK...
Dar de, a pati-o x, deci ar trebui sa o pateasca toti, nu? (!) Pentru cultura ta generala, Clarut, e mult mai rau ca un copil sa vina inainte de termen decat dupa aceea! Asta ti-o poate confirma orice doctor! Precum si faptul ca nu se poate face nimic ca sa il "convingi" sa mai stea! Dar se pare ca e mai usor sa acuzi...

nu-mi place tonul tau absolut deloc! reactia ta e exagerata...desi nu te-am acuzat de nimic vad ca insisti pe chestia asta. in plus, nu stiu de ce tot repeti ca e mai rau sa se nasca inainte de termen, ca nu despre asta discutam! din fericire, nu a patit-o x, care e colega mea, poti s-o spui, dar a fost informata de riscuri de catre doctor. acum dc doctorul tau ti-a spus altceva nu inseamna ca nu se poate! si n-am spus ca tre s-o pateasca toata lumea, am zis ca exista o posibilitate, de ce ti-e greu sa accepti?! eu am incredere in doctora colegei mele, cu ea vreau si eu sa nasc si dc ea zice ca exista riscuri eu vreau sa ma asigur ca le evit! si as sugera asta oricui!

asta ca sa mai repet ce-am zis mai sus pt ca am senzatia ca mesajul care ajunge la tine sufera modificari...sper ca acum iti e clar ca nu iti reprosez nimic, nici nu as avea dreptul sa fac asta! si sper sa fie leu, dc e asa important pt tine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 19:41 
Diva

eu sint rac,viitoul sot e rac...sintem poate mai sensibili in unele chestiuni,dar de plingaciosi...ma rog,nu cred k un plingacios si un firav ar rezista la interventii speciale sau criminalistica,unde ai mare nevoie de singe rece si duritate,la cite vezi.cred k astea tin maimult de educatie,asa cum sint si majoritatea leilor niste lasi.ideea ek,idiferent ce arfi,uncopil trebuie sa fie sanatos,nu altceva conteaza .eu nu mi-am facut probleme k baitelul nostru e sagetator :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 19:50 
Diva

Si bebe meu va fi sagetator sau poate capricorn daca va vrea sa stea mai mult in burtica.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 20:05 
Diva

Citat:
Inainte de a-mi judeca tonul citeste ce ai scris! Pentru ca a spune cuiva ca "risca sanatatea copilului" e o acuzatie si inca grava!
Si nu, nu suntem prietene si nu vom fi niciodata! Iti doresc cand vei fi aproape de termen sa iti spuna si tie cineva ca risti sanatatea copilului tau ca sa vezi cum e!

hei...calmeaza-te!!! stiu bine ce am zis. ai luat-o prea personal! serios, ma socheaza reactia ta:blink: prietene suntem in masura in care ne-o permite forumul...asa ca nu ma supar f tare, mai ales ca suna ca un ultimatum din filme:) dar sper ca iti dai seama cat de deplasata a fost urarea pe care mi-ai facut-o:( iar eu una nu as risca nimic pt o zodie! in plus, dc mi-ar spune cineva asa ceva m-as interesa sa vad dc are dreptate sau nu sau i-as spune ca eu stiu mai bine si ca fiecare are parerea lui, in niciun caz n-as sari pe el cu reprosuri, ca sa nu le spun altfel!

sincer, imi pare rau ca te-a afectat asa tare discutia asta, tocmai pt ca mai ai putin si nasti si nu vreau sa te stresezi...dar faptul ca esti insarcinata nu-ti scuza cuvintele spuse...
eu iti doresc in continuare sarcina si nastere usoare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2007, 21:20 
Diva

Citat:
Si bebe meu va fi sagetator sau poate capricorn daca va vrea sa stea mai mult in burtica.:nwink:

sa fiti amindoi sanatosi!!!sarcina usoara:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]