Citat:
Nu sunt capoasa, doar bine informata, spre deosebire de altii care ma acuza ca "risc sanatatea copilului"!
Ca un copil e considerat nascut la termen indiferent cand vine intre saptamanile 38 si 42 e un lucru pe care mi l-au confirmat vreo 5 medici diferiti! Deci saptamana 41 e mai mult decat OK...
Dar de, a pati-o x, deci ar trebui sa o pateasca toti, nu? (!) Pentru cultura ta generala, Clarut, e mult mai rau ca un copil sa vina inainte de termen decat dupa aceea! Asta ti-o poate confirma orice doctor! Precum si faptul ca nu se poate face nimic ca sa il "convingi" sa mai stea! Dar se pare ca e mai usor sa acuzi...
nu-mi place tonul tau absolut deloc! reactia ta e exagerata...desi nu te-am acuzat de nimic vad ca insisti pe chestia asta. in plus, nu stiu de ce tot repeti ca e mai rau sa se nasca inainte de termen, ca nu despre asta discutam! din fericire, nu a patit-o x, care e colega mea, poti s-o spui, dar a fost informata de riscuri de catre doctor. acum dc doctorul tau ti-a spus altceva nu inseamna ca nu se poate! si n-am spus ca tre s-o pateasca toata lumea, am zis ca exista o posibilitate, de ce ti-e greu sa accepti?! eu am incredere in doctora colegei mele, cu ea vreau si eu sa nasc si dc ea zice ca exista riscuri eu vreau sa ma asigur ca le evit! si as sugera asta oricui!
asta ca sa mai repet ce-am zis mai sus pt ca am senzatia ca mesajul care ajunge la tine sufera modificari...sper ca acum iti e clar ca nu iti reprosez nimic, nici nu as avea dreptul sa fac asta! si sper sa fie leu, dc e asa important pt tine!