Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 00:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 16 Mai 2011, 23:32 
Diva

Ayrun scrie:
din cate am inteles, spitalizarea, controalele si bustiera, sunt incluse in pret. Prietena mea care si-a pus acum o luna, nu a stat decat 24h in spital. Si eu ma gandeam sa o fac acum pana plecam, ca asa o am pe mama sa ma ajute, o sa merg la un contol sa vedem ce ma sfatuieste doctorul.

Controalele si spitalizarea stiu si eu.dar bustiera era doar la pret redus.Nu gratis.Dar poate ma insel.Oricum, daca dai bani pe silicoane, o si cumperi, clar.
Pai dupa ce pleci , daca Silviu incepe jobul clar nu o sa ai pe nimeni sa te ajute.Cat costa in Bucuresti operatia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 00:34 
Diva

laura_sandu scrie:

Controalele si spitalizarea stiu si eu.dar bustiera era doar la pret redus.Nu gratis.Dar poate ma insel.Oricum, daca dai bani pe silicoane, o si cumperi, clar.
Pai dupa ce pleci , daca Silviu incepe jobul clar nu o sa ai pe nimeni sa te ajute.Cat costa in Bucuresti operatia?

pretul depinde de cel fel de implanturi sunt, undeva in jur de 3000e. pe prietena mea a costat-o 2200 parca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 08:37 
Diva

Ayrun scrie:

pretul depinde de cel fel de implanturi sunt, undeva in jur de 3000e. pe prietena mea a costat-o 2200 parca.

3000 stiu ca au platit si prietenele mele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 13:37 
Diva

Bamba scrie:
din pacate, uiti doar temporar...iti revine in minte fiecare detaliu la a 2 sarcina :nwink:

:lol: sunt mai mult ca sigura de asta......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 14:37 
Diva

Ayrun scrie:

Wow Anca cand am citit ca vrei silicoane am avut pielea de gaina,desi te inteleg si sunt de acord cu asta
eu trag de aproape 2 ani de zile cu mijlocul meu,m-am saturat de diclofenac si fizioterapie si acum dupa nasterea lui Veronique si mai tare.....in sfarsit au fost de acord cu operatia,micsorare de sani,sanii mei sunt imensi,2 monstri,ce ii aveam inainte dar ce ii am acum......astept ca Veronique sa faca 1 an si apoi am vizita la chirurg......sunt ingrozita,stiu ca doare ff tare dupa,ca 15 zile nu poti sa ridici nimic,nici macar pe cap nu te poti spala singura.....dar asta e,sincer numai pot......de la marimea DD inainte ,acum am F cateodata G......bluzele trebuie sa mi le cumpar XL din cauza lor,ii urasc din tot sufletul meu.....sunt imensa numai din cauza monstrilor astia :cry: :cry: ....sper ca Veronique sa nu mosteneasca gena.....
la mine e medical si intra in asigurarea medicala,deci operatia e gratis....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 16:22 
Diva

elyt1000 scrie:
Wow Anca cand am citit ca vrei silicoane am avut pielea de gaina,desi te inteleg si sunt de acord cu asta
eu trag de aproape 2 ani de zile cu mijlocul meu,m-am saturat de diclofenac si fizioterapie si acum dupa nasterea lui Veronique si mai tare.....in sfarsit au fost de acord cu operatia,micsorare de sani,sanii mei sunt imensi,2 monstri,ce ii aveam inainte dar ce ii am acum......astept ca Veronique sa faca 1 an si apoi am vizita la chirurg......sunt ingrozita,stiu ca doare ff tare dupa,ca 15 zile nu poti sa ridici nimic,nici macar pe cap nu te poti spala singura.....dar asta e,sincer numai pot......de la marimea DD inainte ,acum am F cateodata G......bluzele trebuie sa mi le cumpar XL din cauza lor,ii urasc din tot sufletul meu.....sunt imensa numai din cauza monstrilor astia :cry: :cry: ....sper ca Veronique sa nu mosteneasca gena.....
la mine e medical si intra in asigurarea medicala,deci operatia e gratis....

In poze nu par asa mari, Ely.
Vezi ce ciudate suntem.Unele vrem mai mari, unele mai mici.Fetele cu par cret , vor par lins si invers.Cine sa ne mai inteleaga? :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 17:17 
Diva

laura_sandu scrie:
Vezi ce ciudate suntem.Unele vrem mai mari, unele mai mici.Fetele cu par cret , vor par lins si invers.Cine sa ne mai inteleaga? :lol:

:lol: :lol: ptr ca pun doar fotografiile care ma avantajeaza,cele care ma sperie si pe mine le sterg.....mare dreptate ai.....cand eram mica pe la 12 ani asa, plangeam ca de ce eu nu am sani,dupa ce au inceput sa-mi creasca vroiam sa ii am mici din nou,dar acum e mult prea exagerat......e ciudat sa fii femeie :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 18:21 
Diva

laura_sandu scrie:

daaaa, cine???? :nlol: :nlol:

eu ii vreau la loc cum erau :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 19:08 
Diva

Ayrun scrie:

daaaa, cine???? :nlol: :nlol:

eu ii vreau la loc cum erau :~*

eu vreau tot corpul sa fie la loc cum era!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 20:16 
Diva

anidaaa scrie:

daaaaaa, si eu si eu.......crezi ca se va mai intampla asta vreodata? doar printr-un miracol,desi ma indoiesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 20:45 
Diva

anidaaa scrie:
eheeeeeeeee, si eu as vrea sa am 48 de kg ca inainte, dar de, ma multumesc si cu 50-52 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 20:48 
Diva

Eu cred ca se poate sa fii la fel ca si inainte.Cu sport si dieta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 20:56 
Diva

se poate si eu sunt de acord.... dar numai in putine cazuri norocoase 100% ca inainte :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 21:22 
Diva

Bamba scrie:
se poate si eu sunt de acord.... dar numai in putine cazuri norocoase 100% ca inainte :))

Eu sincer nu am ambitia si nici posibilitatea sa ma duc in fiecare sapt macar de 2-3 ori la sala si...imi place maxim ciocolata. :~*
Dar, inainte sa vin la Bucuresti am avut o luna jumate in care am mers in fiecare zi la sala, in afara sfarsitului de saptamana cand faceam pauza.Si s-au vazut rezultate.
Plus ca nu mananc seara, nu prea mananc paine decat cand este absolut necesar.
Mai am mult de slabit, dar sper sa reusesc intr-o luna , doua sa mai dau macar 3-4 kg jos.Si pt moment sunt multumita.
Si acum sunt in cautare de sala unde pot merge cu Alexandru.Daca stiti ceva, fetele din Bucuresti, aproape de Pajuresi, Bucurestii Noi...sa ma anuntati.Si sa veniti cu mine :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 21:39 
Diva

tu laura si mie mi-era greu sa ajung la sala, dar fac acasa dupa dvd-uri tot felul de workout-uri...tae-bo, pilates, abs...sau mai bine zis faceam...am ajuns la concluzia ca mi-i mai usor asa si mai degraba ajung sa fac sport in felul asta

acum in schimb nu stiu cum sa imi gasesc energie sa fac si acum si ma enerveaza ca nu ma pot impinge mai mult de la spate...tot am zis ca fac macar de 3 ori pe sapt sa nu ajung sa pun iar 20 de kg cum am pus cu alexia si tot degeaba...n-am mai facut de vreo 3 sapt nimic :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 22:32 
Diva

Mie mi s-au marit sanii dupa nastere si s-au facut mai frumosi ca inainte, insa sunt curioasa cum vor ramane dupa ce scap de lactatie, am inceput intarcarea...In sarcina, eu am luat 25 kg, am retinut multa apa datorita hipertensiunii. Acum am reusit sa ajung aprope de greutatea pe care o aveam inainte de a ramane gravida, mai am vreo 2 kg de dat jos, iar ceea ce ma bucura e ca incap din nou in haine :hap_w: . Eu am facut putin sport insa m-am delasat, dieta nu am tinut si cu toate astea am slabit destul de bine. Recunosc, mi-a ramas un pic de burtica si pe asta stiu ca numai prin abdomene o dau jos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 22:58 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu cred ca se poate sa fii la fel ca si inainte.Cu sport si dieta.
da si eu am dimineata 45min de gym si ma simt fb , chiar fumez mai putin. Cu diete nu ma bag, n-am tinut niciodata si nici nu ma omor cu dulciurile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 23:41 
Diva

Bamba scrie:
tu laura si mie mi-era greu sa ajung la sala, dar fac acasa dupa dvd-uri tot felul de workout-uri...tae-bo, pilates, abs...sau mai bine zis faceam...am ajuns la concluzia ca mi-i mai usor asa si mai degraba ajung sa fac sport in felul asta

acum in schimb nu stiu cum sa imi gasesc energie sa fac si acum si ma enerveaza ca nu ma pot impinge mai mult de la spate...tot am zis ca fac macar de 3 ori pe sapt sa nu ajung sa pun iar 20 de kg cum am pus cu alexia si tot degeaba...n-am mai facut de vreo 3 sapt nimic :(

mie nu imi place sa fac singura acasa.Am incercat, dar nu imi iese :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 23:50 
Diva

laura_sandu scrie:

mie nu imi place sa fac singura acasa.Am incercat, dar nu imi iese :~*
si mie imi era urat la inceput, dar m-am obisnuit si acum chiar imi place, mai bag si seara juma de ora de bicicleta , dar nu zilnic, oricum se vad rezultate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2011, 23:58 
Diva

Si eu am avut tot felul de aparate acasa.La inceput eram incantata , apoi le-am folosit pe post de cuier.Acum stau la mama la Mures.Nici macar nu le-am adus la Bucuresti.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]