Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 04 Apr 2008, 03:44 
Diva

Citat:
salutare!
fac bine, n-am nascut inca :D (slava domnului, ca mai am destul), doar ca intru mai mult la capitolul asta si pe la galerie din cand in cand...
bamba, mereu intru la profilul tau sa vad daca ai mai pus poze :D... e asa de scumpa fetita voastra! :love:
gogoasa mea face bine, ma cam sperie ca are program de dans seara dupa ora 23, cand ar vrea si ma-sa sa doarma :blink:... oare asa o sa faca si cand o aparea prin zona? ca ziua e cumintica, noaptea o apuca tzopaiala :ndance:... eu i-am spus dintotdeauna "balerina", dar asta cred ca vrea sa fie stripteuza daca o apuca dansul la ora aia :D...
bamba, mai povesteste-mi cum e, cum decurge ziua la voi :D
azi a nascut o colega de-a mea, cu care mereu ma "consultam" cand eram la munca... se apropie si la mine (!) :D

no ma bucur ca esti bine...nu de alta da ti-am zis ca am o prietena aici care ii insarcinata tot in 34 de sapt si tot are contractii din alea false...tot merge la spital sa o puna la monitoare...nashpa...ma gandeam sa nu faci si tu figuri din astea...:)

am mai pus azi 2 poze cu galushcutza :))

eu nu mi-as face griji de ce program are acum versus ce program o sa aiba dupa ce se naste...acum e activa noaptea pt ca atunci te relaxezi tu si deci are ea loc sa se desfasoare...in timpul zilei, cum esti activa pe ea o legeni cumva si atunci doarme :)

programul nostru nu e nu stiu ce...in mare consta din uitat la ceas din 3 in 3 ore ca sa ii dau de mancare in timpul zilei (o trezesc tot la 3 ore sa ii dau sa manance ziua si o las sa doarma noaptea cat vrea ea ca sa faca deosebirea dintre noapte si zi)...seara ii dau sa manance pe la 11-11:30 si dupa aia cam doarme pana la 3-3:30, ii dau sa manance iar si dupa aia doarme iar pana la 7:30...ii destul de bine si de cuminte ii cumintzica :)) nu prea plange, scanceste o data sau de doua ori daca o deranjeaza ceva (stomacul, diaperul plin etc:)) Sper sa o tina tot asa si de acum incolo si sa nu facem colici :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 03:52 
Diva

Citat:
bamba,unde ai pus pozele cu fetita ta k vreau si eu sa o vad:)

la mine la instrumente

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 13:18 
Diva

roxana, esti o draguta :-*
bamba, eu contractii nu am (nici macar din alea nedureroase :unsure:). ma simt bine in general, adica nu am probleme cu sarcina. doar ca sunt din ce in ce mai mare (dumnezeule, cat poate creste un om in cateva luni??? (!)), ma misc din ce in ce mai greu si am declarat razboi oglinzilor sau suprafetelor lucioase in care te poti vedea :mellow:... ca un exemplu, niciunul din vecinii mei nu mai intra cu mine in lift (pai unde sa mai incapa??? (?)), toti ma lasa sa merg singura inainte... acum, nu ca o fac eu pe mironosita, slaba n-am fost niciodata, dimpotriva, dar parca acum am intrecut orice limita :~*...
bamba, abia astept sa se aprobe pozele :D

edit: s-au aprobat! ce frumoasa si simpatica e pustoaica!!! :D cred ca sta tare bine in leagan :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 19:13 
Diva

Bamba ai o dulceata de fetita.:neyes: Si daca zici ca e si cuminte, cred ca esti cea mai fericita mama.

Gina, nici eu nu am avut nici o contractie pana la nastere. Bucura-te. Referitor, la ingrasarea ta, stai linistita, bebe e acum cel mai important, noi ne revenim dupa nastere.:nwink:Si eu mai am vreo 8 kg in plus, dar cand ma uit la minunea mea, ma simt tare bine asa si cu cele 8 kg. Ea e acum centrul universului meu.
Si Mira mea cand eram insarcinata, era activa noaptea si deja ne gandeam ce nopti albe vom avea. Intr-adevar am cam avut prima luna, dar acum doarme de la ora 22 pana pe la 7.30-8.;)

Ayrun, ce face bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 19:31 
Diva

Citat:
Bamba ai o dulceata de fetita.:neyes: Si daca zici ca e si cuminte, cred ca esti cea mai fericita mama.

Gina, nici eu nu am avut nici o contractie pana la nastere. Bucura-te. Referitor, la ingrasarea ta, stai linistita, bebe e acum cel mai important, noi ne revenim dupa nastere.:nwink:Si eu mai am vreo 8 kg in plus, dar cand ma uit la minunea mea, ma simt tare bine asa si cu cele 8 kg. Ea e acum centrul universului meu.
Si Mira mea cand eram insarcinata, era activa noaptea si deja ne gandeam ce nopti albe vom avea. Intr-adevar am cam avut prima luna, dar acum doarme de la ora 22 pana pe la 7.30-8.;)

Ayrun, ce face bebe?

Buna Oana, bebe face bine, creste da din manutze si din piciorushe, sare de colo colo, asa am vazut la ecograf, mi-au mai trecut si greturile, doar uneori mai am din cauza anumitor mirosuri, in rest e totul bine, chiar azi am fost la dr si mi-a spus ca nu mai am probleme , colul s-a inchis dar sa mai stau putin linistita, in rest toate bune. Voi cum sunteti? Mira ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 19:44 
Diva

Ayrun ma bucur mult pentru tine.:-*Iti doresc sarcina usoara in continuare si abia astept sa ma anunti ca iti tii puiul in brate si sa vad poze cu voi.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 20:32 
Diva

ooo stai linistita gina ca o sa fii uimita cat se poate ingrasa un om...eu cu 2 zile inainte sa nasc la control atinsesem fabuloasa greutate de 92.5kg !!! de la 68 cu cat incepusem sarcina (si de la 55 cat aveam inainte sa iau hormoni sa raman insarcinata)...si crede-ma ca imi scriam in fiecare zi pe hartie ce mancam ca sa vad din ce se pun kg pe mine...acum in perioada asta retii multa apa in organism...nu ti se umfla picioarele...ale mele erau ca niste butii saracele si abia mai incapeam in adidasi...:) Acum la 3 sapt dupa ce am nascut-o am ajuns la 76kg...deci e posibil pe cat de repede le pui, tot pe atat sa le dai jos...slava domnului :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 21:30 
Diva

Oana fetita ta e o scumpica...si noi ne gandeam saptamana viitoare sa ii facem tort cand implineste o luna :)) adi zicea ca exagerez :)))

dupa cat timp a inceput Mira sa doarma asa bine toata noaptea? a avut colici? ca pe noi ne-a speriat pediatrul cand a zis ca o sa inceapa sa aiba colici cat de curand si o sa planga cu orele :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 22:07 
Diva

buna fetelor...
bamba...e tare frumusica pitica, cu caciulita si patutul ei albastru de baietei...:) e mare deja...si tu, o norocoasa ca e asa cuminte, multe cazuri am auzit de mamici care nu inchid un ochi toata noaptea...

gina...ca ne ingrasam, asta e un sacrificiu in plus pe care trebuie sa-l facem...da' important e ca merita, ca ne dorim asta (nu ingrasarea ci pe bebe) si...ca esti mereu cu zambetul pe buze (in poze)...

ayrun..sarcina usoara in continuare...
oana...pupici la printesica...:)
eu sunt mai bine...slava domnului au trecut "relele" si acum...cresc...si eu si bebe si se vede...hainele normale nu prea ma mai incat si tare greu gasesc ce-mi place...dar na, asta e, noi sa fim bine...in curand, sper, aflu si eu ce am in burtica...:)

:flowers::flowers::flowers: pentru burtici si mamici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2008, 22:47 
Diva

Citat:
Oana fetita ta e o scumpica...si noi ne gandeam saptamana viitoare sa ii facem tort cand implineste o luna :)) adi zicea ca exagerez :)))

dupa cat timp a inceput Mira sa doarma asa bine toata noaptea? a avut colici? ca pe noi ne-a speriat pediatrul cand a zis ca o sa inceapa sa aiba colici cat de curand si o sa planga cu orele :((

Bamba, Mira a inceput sa doarma toata noaptea de pe la 2 luni, iar de colici noi nu am avut parte. Iti doresc sa nu aveti parte nici voi.:-*

:flower::-*la toate mamicile, burticile si aspirantele la burtica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 16:58 
Diva

Citat:

Buna Oana, bebe face bine, creste da din manutze si din piciorushe, sare de colo colo, asa am vazut la ecograf, mi-au mai trecut si greturile, doar uneori mai am din cauza anumitor mirosuri, in rest e totul bine, chiar azi am fost la dr si mi-a spus ca nu mai am probleme , colul s-a inchis dar sa mai stau putin linistita, in rest toate bune. Voi cum sunteti? Mira ?

Buna Ayrun, ai avut probeleme... dar acum esti bine sa inteleg?!
Bb creste? Cum te mai simti?? PUPICI!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 20:22 
Diva

Citat:
buna fetelor...
bamba...e tare frumusica pitica, cu caciulita si patutul ei albastru de baietei...:) e mare deja...si tu, o norocoasa ca e asa cuminte, multe cazuri am auzit de mamici care nu inchid un ochi toata noaptea...

gina...ca ne ingrasam, asta e un sacrificiu in plus pe care trebuie sa-l facem...da' important e ca merita, ca ne dorim asta (nu ingrasarea ci pe bebe) si...ca esti mereu cu zambetul pe buze (in poze)...

ayrun..sarcina usoara in continuare...
oana...pupici la printesica...:)
eu sunt mai bine...slava domnului au trecut "relele" si acum...cresc...si eu si bebe si se vede...hainele normale nu prea ma mai incat si tare greu gasesc ce-mi place...dar na, asta e, noi sa fim bine...in curand, sper, aflu si eu ce am in burtica...:)

:flowers::flowers::flowers: pentru burtici si mamici...

mrs frumos malinka, la fel iti doresc si tie :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2008, 20:25 
Diva

Citat:
Buna Ayrun, ai avut probeleme... dar acum esti bine sa inteleg?!
Bb creste? Cum te mai simti?? PUPICI!

Buna Simona, da e adevarat, am avut ceva probleme, dar acum suntem bine , bebe creste iar eu ma simt mai bine fatza de cum imi era acum vreo 2 saptamani :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2008, 19:44 
Diva

Citat:

Buna Simona, da e adevarat, am avut ceva probleme, dar acum suntem bine , bebe creste iar eu ma simt mai bine fatza de cum imi era acum vreo 2 saptamani :D

Bravo, ma bucur ptr voi, sa fii cumintica!!! pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2008, 17:34 
Diva

of, fetelor cand citesc ce scrieti aici parca, parca ma gadila un instinct...o fi cel matern?:lol:
bamba, ce ochiometi are scumpetea:love: f frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2008, 22:39 
Diva

Citat:
of, fetelor cand citesc ce scrieti aici parca, parca ma gadila un instinct...o fi cel matern?:lol:
bamba, ce ochiometi are scumpetea:love: f frumoasa!

f probabil ca e instinctul matern clarut :)) ce mai asteptati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2008, 20:34 
Diva

Citat:

f probabil ca e instinctul matern clarut :)) ce mai asteptati?

Hm, eu de exemplu astept sa treaca o perioada, ca abia am intrerupt anticonceptionalele. Sa mai treaca o luna, doua, ca si asa, Cristi al meu face un curs la Predeal si vine acasa doar in week-end...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 10:02 
Diva

gina_d cum mai esti? mai da un semn de viata sa stim ca esti ok...:)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2008, 19:15 
Diva

Citat:

Hei Bamba, ce face minunea? e o scumpik cum sta ea in leagan acolo, ca shefa! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2008, 19:37 
Diva

Citat:

salut!
sunt bine, multumesc :D. e placut cand vezi ca mai intreaba lumea de tine :D... n-am mai intrat ca am avut belele cu netul.
am fost ieri la medic. sunt in saptamana 36 si gogoasa mea avea aseara 3000 grame, manca-o-ar mama de balenuta :D... si s-a intors pe pozitie de iesire :D... daca nu creste foarte mult, raman la ideea de nastere naturala (desi mi-e frica de mor :zoombie:)... dar mai vedem data viitoare cand merg la control, pe 3 mai (daca nu nasc pana atunci :blink:)
am cam terminat cumparaturile pentru bebe. si pentru bagajul de spital, de acum trebuie doar sa pun totul in geanta... si sa astept (la frica pe care o am, nu am nicio graba :D)
sper ca voi sunteti bine. mai vreau poze :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]