Citat:
salutare!
fac bine, n-am nascut inca

(slava domnului, ca mai am destul), doar ca intru mai mult la capitolul asta si pe la galerie din cand in cand...
bamba, mereu intru la profilul tau sa vad daca ai mai pus poze

... e asa de scumpa fetita voastra!

gogoasa mea face bine, ma cam sperie ca are program de dans seara dupa ora 23, cand ar vrea si ma-sa sa doarma

... oare asa o sa faca si cand o aparea prin zona? ca ziua e cumintica, noaptea o apuca tzopaiala

... eu i-am spus dintotdeauna "balerina", dar asta cred ca vrea sa fie stripteuza daca o apuca dansul la ora aia

...
bamba, mai povesteste-mi cum e, cum decurge ziua la voi

azi a nascut o colega de-a mea, cu care mereu ma "consultam" cand eram la munca... se apropie si la mine (!)

no ma bucur ca esti bine...nu de alta da ti-am zis ca am o prietena aici care ii insarcinata tot in 34 de sapt si tot are contractii din alea false...tot merge la spital sa o puna la monitoare...nashpa...ma gandeam sa nu faci si tu figuri din astea...
am mai pus azi 2 poze cu galushcutza

)
eu nu mi-as face griji de ce program are acum versus ce program o sa aiba dupa ce se naste...acum e activa noaptea pt ca atunci te relaxezi tu si deci are ea loc sa se desfasoare...in timpul zilei, cum esti activa pe ea o legeni cumva si atunci doarme
programul nostru nu e nu stiu ce...in mare consta din uitat la ceas din 3 in 3 ore ca sa ii dau de mancare in timpul zilei (o trezesc tot la 3 ore sa ii dau sa manance ziua si o las sa doarma noaptea cat vrea ea ca sa faca deosebirea dintre noapte si zi)...seara ii dau sa manance pe la 11-11:30 si dupa aia cam doarme pana la 3-3:30, ii dau sa manance iar si dupa aia doarme iar pana la 7:30...ii destul de bine si de cuminte ii cumintzica

) nu prea plange, scanceste o data sau de doua ori daca o deranjeaza ceva (stomacul, diaperul plin etc:)) Sper sa o tina tot asa si de acum incolo si sa nu facem colici