Ayrun scrie:
pai tocmai ce ziceam, asta pt ca nu sunt dotate cu sisteme de aerisire
sincer, la nunta noastra am avut cativa invitati prieteni si clienti de-ai parintilor mei, pe care nu mi-as fi permis sa-i scot afara la tigare , iar restaurantele cu separeu nu le suport.
fiecare alege ce vrea,
invitatul trebuie sa se simta bine, nu sa-i spun : vezi ca daca vrei sa vii, nu fumezi inauntru! pai sa fii sigura ca daca este genul de om care atunci cand merge la petrecere fumeaza si bea un spritz, nu se va simti bine asa, sa stea la masa cu paharul in fatza si sa se gandeasca cate trasee are de facut afara

Parerile sunt impartite, eu nu ma simt bine sa stau sa mananc in fum si sa ma piste ochii de la fum tot timpul cum am patit la ultima nunta...si nici nu cred ca este frumos din partea unui fumator sa il afume pe cel de langa el. Tu nu trebuie sa anunti pe nimeni ca nu se fumeaza, in restaurant clar scrie in mai multe locuri ca nu se fumeaza iar din moment ce vezi ca sunt mese afara oricine isi da seama ca sunt pentru fumatori, iar daca o persoana este observata ca fumeaza chelnerul il va anunta ca trebuie sa iasa afara.
Nu stiu ce dotari au restaurantele din Cluj dar cu siguranta sunt restaurante dotate cu aparate pentru absorbire a fumului, dar asta nu inseamna ca aparatele isi fac treaba incat sa nu mai simti nimic.
"invitatul trebuie sa se simta bine" ...pai tocmai ca invitatul trebuie sa se simta bine, dar ii faci sa se simta bine doar pe fumatori ca ii lasi sa fumeze in voie unde doresc? pe cei nefumatori nu trebuie sa ii faci sa se simta bine? ....eu cred ca toate persoanele or sa se simta foarte bine.
Nu cred ca are rost sa continuam aceasta discutie.