Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 01:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 10 Dec 2009, 15:16 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
poate asa e in cluj, aici nu am vazut si nici n-am auzit, la noi toate sunt dotate cu sistem pt a absorbe fumul de tigare, de la artificii sau mai stiu eu ce. sincer, pe mine m-ar deranja chestia asta. Sunt fumatoare :D

Sincer, am fost la nunta la hotel de 3 stele iar cand au aprins artificiile toata lumea a iesit afara din restaurant, s-a facut un fum ingrozitor :nlol:

Eu am fost la nunti si in Sibiu la restaurante f elegante unde tot asa era facut separeu pentru fumatori, bineinteles aveau si un loc la masa in sala respectiva.

Mie chiar nu mi se pare deranjant...nu cred ca ii dor pe oameni picioarele sa iasa 5 min la tigara.
Pana la urma nunta e a mirilor, daca invitati sunt de acord cu aceste reguli sa vina la nunta daca nu sa stea acasa. Mirii sunt nefumatori si ei :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:21 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
sunt intr-ul totul de acord cu tine Carlita.....trebuie sa ne respectam uni pe altii.....eu am fost fumatoare timp de 10 ani......pe 1 ianuarie 2010 fac 1 an de cand m-am lasat yupi yupi(bani economisiti :P)......sa nu ma intrebati cum de am reusit sa ma las ptr ca este un mister si ptr mine......acum nu il mai suport pe sotul meu cand fumeaza...ciudat nu?

Felicitari pentru ca ai avut vointa sa te lasi!! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:22 
Diva

carlita scrie:
Sincer, am fost la nunta la hotel de 3 stele iar cand au aprins artificiile toata lumea a iesit afara din restaurant, s-a facut un fum ingrozitor :nlol:

Eu am fost la nunti si in Sibiu la restaurante f elegante unde tot asa era facut separeu pentru fumatori, bineinteles aveau si un loc la masa in sala respectiva.

pai tocmai ce ziceam, asta pt ca nu sunt dotate cu sisteme de aerisire

sincer, la nunta noastra am avut cativa invitati prieteni si clienti de-ai parintilor mei, pe care nu mi-as fi permis sa-i scot afara la tigare , iar restaurantele cu separeu nu le suport.

fiecare alege ce vrea,

invitatul trebuie sa se simta bine, nu sa-i spun : vezi ca daca vrei sa vii, nu fumezi inauntru! pai sa fii sigura ca daca este genul de om care atunci cand merge la petrecere fumeaza si bea un spritz, nu se va simti bine asa, sa stea la masa cu paharul in fatza si sa se gandeasca cate trasee are de facut afara :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:26 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
aaaa, si mai sunt restaurante impartite-n doua cu fum si nefum

da...si la noi sunt, dar astea sunt mai mult restaurante mici de 50-60 persoane :) ....la o nunta nu poti sa faci asa ceva...sa ii separi prin sticla :nlol:

de ex...este si la noi o pizzerie Marty ....la parter sunt fumatorii iar la etaj sunt nefumatorii....dar de jos vezi sus, nu e paravan de sticla sau ceva...am fost odata si am stat sus la nefumatori, tot fumul de jos a venit sus :eek: ...m-am simtit foarte rau ca am mancat in fum sincer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:28 
Diva

carlita scrie:

da...si la noi sunt, dar astea sunt mai mult restaurante mici de 50-60 persoane :) ....la o nunta nu poti sa faci asa ceva...sa ii separi prin sticla :nlol:

de ex...este si la noi o pizzerie Marty ....la parter sunt fumatorii iar la etaj sunt nefumatorii....dar de jos vezi sus, nu e paravan de sticla sau ceva...am fost odata si am stat sus la nefumatori, tot fumul de jos a venit sus :eek: ...m-am simtit foarte rau ca am mancat in fum sincer.

dar cine a zis sa-i separi prin sticla? ce sticla?

la pizzeria de care vb tu e idiot patronul, pt ca trebuia sa fie invers, fum sus si nefum jos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:30 
Diva

carlita scrie:
Felicitari pentru ca ai avut vointa sa te lasi!! :p

mersic Carlita :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:32 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

sincer, la nunta noastra am avut cativa invitati prieteni si clienti de-ai parintilor mei, pe care nu mi-as fi permis sa-i scot afara la tigare , iar restaurantele cu separeu nu le suport.

fiecare alege ce vrea,

invitatul trebuie sa se simta bine, nu sa-i spun : vezi ca daca vrei sa vii, nu fumezi inauntru! pai sa fii sigura ca daca este genul de om care atunci cand merge la petrecere fumeaza si bea un spritz, nu se va simti bine asa, sa stea la masa cu paharul in fatza si sa se gandeasca cate trasee are de facut afara :D

Parerile sunt impartite, eu nu ma simt bine sa stau sa mananc in fum si sa ma piste ochii de la fum tot timpul cum am patit la ultima nunta...si nici nu cred ca este frumos din partea unui fumator sa il afume pe cel de langa el. Tu nu trebuie sa anunti pe nimeni ca nu se fumeaza, in restaurant clar scrie in mai multe locuri ca nu se fumeaza iar din moment ce vezi ca sunt mese afara oricine isi da seama ca sunt pentru fumatori, iar daca o persoana este observata ca fumeaza chelnerul il va anunta ca trebuie sa iasa afara.

Nu stiu ce dotari au restaurantele din Cluj dar cu siguranta sunt restaurante dotate cu aparate pentru absorbire a fumului, dar asta nu inseamna ca aparatele isi fac treaba incat sa nu mai simti nimic.

"invitatul trebuie sa se simta bine" ...pai tocmai ca invitatul trebuie sa se simta bine, dar ii faci sa se simta bine doar pe fumatori ca ii lasi sa fumeze in voie unde doresc? pe cei nefumatori nu trebuie sa ii faci sa se simta bine? ....eu cred ca toate persoanele or sa se simta foarte bine.

Nu cred ca are rost sa continuam aceasta discutie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:33 
Diva

Ayrun scrie:

la pizzeria de care vb tu e idiot patronul, pt ca trebuia sa fie invers, fum sus si nefum jos

chiar asa.....mare idiot patronul asta....cum naiba sa pui jos fumatori si sus nefumoatori......tot fumul de jos urca sus....mare inteligent :wall: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:35 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

da asa este, la pizzeria de care vorbesc eu e idiot patronul.....

Daca in dreapta stau fumatorii si in stanga nefumatorii ...fumul nu se risipeste in toata sala? tu ce zici? :)

daca stai in dreapta camerei si fumezi, nu simti fum si in stanga?

Si pana la urma nu poti sa faci nici asa ceva pentru ca sunt familii in care exista fumatori si nefumatori si atunci nu poti sa ii pui la mese diferite.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:37 
Diva

Ayrun scrie:

din cate stiu eu asa si este....nu stiu de ce zice carlita ca e invers...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:38 
Diva

carlita scrie:

Parerile sunt impartite, eu nu ma simt bine sa stau sa mananc in fum si sa ma piste ochii de la fum tot timpul cum am patit la ultima nunta...si nici nu cred ca este frumos din partea unui fumator sa il afume pe cel de langa el. Tu nu trebuie sa anunti pe nimeni ca nu se fumeaza, in restaurant clar scrie in mai multe locuri ca nu se fumeaza iar din moment ce vezi ca sunt mese afara oricine isi da seama ca sunt pentru fumatori, iar daca o persoana este observata ca fumeaza chelnerul il va anunta ca trebuie sa iasa afara.

"invitatul trebuie sa se simta bine" ...pai tocmai ca invitatul trebuie sa se simta bine, dar ii faci sa se simta bine doar pe fumatori ca ii lasi sa fumeze in voie unde doresc? pe cei nefumatori nu trebuie sa ii faci sa se simta bine? ....eu cred ca toate persoanele or sa se simta foarte bine.

Nu cred ca are rost sa continuam aceasta discutie.

mai bine o fac in aer liber, asa ii multumesc pe toti !

da , te inteleg tu o tii pe a ta pt ca esti nefumatoare :D

pai tocmai , tre sa se simta bine toti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:39 
Diva

laura_sandu scrie:

pai chiar era ciudat sa fie asa! inseamna ca ala chiar este un dobitoc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:40 
Diva

Ayrun scrie:

fiecare alege ce vrea,

adica invitatul care fumeaza sa se simta bine si celalalt nu? :eek: sa fi fost la nunta mea, pe mine nu m-ar fi interesat cine e, i-as fi spus cateva.... sa se lase de fumat dc nu-i convine sau sa nu vina la nunta, mare paguba! :nerv: si oricum chestia asta cu interzicerea fumatului e reglementata prin lege :D nu sunt prea sigura dar cred ca exista o perioada de tranzitie si deocamadata restaurantele tb sa aloce jumate din spatiu nefumatorilor, ceea ce ma bucura f tare pt ca m-am saturat de toti romanii care nu dau 2 bani pe reguli, nici macar pe alea de bun simt si poate cu vreo amenda doua o sa le mai scada din fite! ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:42 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

poate ca gresesc eu, dar tin minte ca ultima data cand am fost acolo am stat la nefumatori si tot am simtit fum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:44 
Diva

clarut scrie:

adica invitatul care fumeaza sa se simta bine si celalalt nu? :eek: sa fi fost la nunta mea, pe mine nu m-ar fi interesat cine e, i-as fi spus cateva.... sa se lase de fumat dc nu-i convine sau sa nu vina la nunta, mare paguba! :nerv: si oricum chestia asta cu interzicerea fumatului e reglementata prin lege :D nu sunt prea sigura dar cred ca exista o perioada de tranzitie si deocamadata restaurantele tb sa aloce jumate din spatiu nefumatorilor, ceea ce ma bucura f tare pt ca m-am saturat de toti romanii care nu dau 2 bani pe reguli, nici macar pe alea de bun simt si poate cu vreo amenda doua o sa le mai scada din fite! ;)

sa inteleg ca esti nefumatoare? da este reglementata prin lege , adica restaurantul este impartit in doua, nu asta ziceam mai sus? si atunci dc doar nefumatorii sa se simta bine, ca tot pui problema asa?

fiecare face ce vrea la nunta lui, cum sa le spun rudelor mele, tatalui meu, mamei , prietenilor etc sa nu vina daca nu-i convine ca nu se fumeaza? asta e culmea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:46 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

Nu o tin pe a mea pentru ca sunt nefumatoare ci pentru ca asa mi se pare normal.

" pai tocmai , tre sa se simta bine toti" pai si daca fumatorul fumeaza si se simte bine, nefumatorul ce trebuie sa faca dupa parerea ta sa se simta bine? sa iasa el afara?

oricum, in jurul nostru nu exista asa multi fumatori asa ca nu vad care ar fi problema sa iasa afara la tigara...daca nu le convine sa plece acasa :p

Edit: Si propun sa incheiem acest subiect pentru ca nu avem cum sa ajungem la o concluzie. Dupa nunta o sa-ti povestesc Anca cum a fost si daca oamenii au fost deranjati pentru ca au fumat in locul destinat fumatului. Afara pe terasa sunt puse si niste chestii din ceramica cred...speciale pentru mucurile de tigara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:48 
Diva

Ayrun scrie:

si eu sunt nefumatoare dar sotul meu, sora mea si o parte din prietenii mei sunt fumatori si te asigur ca atunci cand cineva nu fumeaza, intreaba intotdeauna dc deranjeaza si ies pe balcon si nu i-am auzit vreodata comentand ca nu se fumeaza si ca nu li se da si lor sansa sa se simta bine. normal e sa nu fumezi. si dc o faci sa intelegi ca placerea ta poate dauna celor din jur...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:51 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
si eu sunt nefumatoare dar sotul meu, sora mea si o parte din prietenii mei sunt fumatori si te asigur ca atunci cand cineva nu fumeaza, intreaba intotdeauna dc deranjeaza si ies pe balcon si nu i-am auzit vreodata comentand ca nu se fumeaza si ca nu li se da si lor sansa sa se simta bine. normal e sa nu fumezi. si dc o faci sa intelegi ca placerea ta poate dauna celor din jur...

Si la mine in familie mama si tata sunt fumatori si tot timpul sunt pe balcon la tigara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:52 
Diva

clarut scrie:

dar aici nu vorbesc de fumatul in casa, si noi fumam pe balcon sa stii, vorbesc doar de astfel de ocazii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 15:54 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
dar aici nu vorbesc de fumatul in casa, si noi fumam pe balcon sa stii, vorbesc doar de astfel de ocazii

Pai tocmai ca in casa ta poti sa faci ce vrei dar cand esti in public si mai ales intr-un restaurant faci cum ti se cere daca vrei sa faci.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]