Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 19:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: confesiuni
MesajScris: 19 Iul 2006, 12:13 
Diva

Citat:
Raportez primul cosmar legat de rochie: dupa ce am fost ieri la ultima proba am visat ca nu puteam sa intru pe nici o usa din cauza crinolinei. Ce e dragut e ca a mea crinolina are un singur cerc in partea de jos iar cercul e din plastic relativ moale, deci asa ceva chiar nu mi se poate intampla!

La mine cel mai mare cosmar - legat de nunta se intelege - e ca nu imi vin salariatii, ca ploua cu galeata! visez asa si ma trezesc foarte agitata!

(X)(X)(X) vezi ca am luat-o razna!?! daca completez acte si ma gandesc la nunta?! vorbeam de NUNTASI nu de SALARIATI! :( Scuze! ai inteles ce am zis! tare zapacita mai sunt! :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 14:05 
Diva

Citat:
Te inteleg pentru ca si eu tot asta am visat, si complet nefondat. La crinolina mea cu cerc din plastic flexibil nu am cum sa nu intru pe o usa, oricat de ingusta ar fi! Si totusi eu am visat ca nu intram pe nici o usa...
Emotii, stress, e normal.
Cand am fost la primarie sa depunem actele tremuram toata. Cum am plecat de acolo a incetat tremuratul. Se intampla.

Am tremurat toata ca o fraiera si cand am luat invitatiile! si credeam ca sunt puternica!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 13:40 
Diva

Citat:
Eu am alt cosmar. Ca o sa vina prea multa lume si nu o sa am unde sa-i pun

ha .......eu nu cred ca o sa se umple sala!! De cosmaru' asta ce mai zici???

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: AM EMOTII MARI!! Confesiuni...
MesajScris: 18 Aug 2006, 22:23 
Junior

Citat:
Oh Doamne,mai am un an si nu mai pot.Abia astept!!!Dar numai cand ma gandesc la ziua cu pricina ma iau flutureii aia din stomac si ma cara sus sus de tot........uffffff

Sa te vedem ce o sa spui cu cateva zile nainte. Tot "abia astept"? :-`
:p:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: AM EMOTII MARI!! Confesiuni...
MesajScris: 18 Aug 2006, 22:27 
Junior

Citat:
-eu nu am emotii deloc,abia astept sa vina ziua respectiva,Stiu ca totul va iesi bine pentru ca am organizat totul ca la carte,m-am ocupat personal de fiecare detaliu al nuntii si nu am emotii cand ma gandesc la ziua nuntii mele,ci simt o ff mare bucurie si nerabdare.Inchid ochii si vizualizez totul si abia astept sa imbrac rochia de mireasa si as vrea sa fie cat mai lunga ziua respectiva si s-o savurez din plin.
-iar dileme de genul"Este el alesul ???"nu am avut niciodata pentru ca am stiut ca el va fi sotul meu din clipa in care l-am cunoscut.

Mie mi s-a intamplat de prea multe ori, si n-as vrea sa se mai intample si altora. In special intr-o zi asa de speciala.
Cu cat asteptarea si nerabdarea este mai mare, mai bine zis cu cat te gandesti "vai, ce frumos o sa fie, abia astept, o sa fie nemaipomenit..." cu atat o sa pici mai rau in cazul in care, Doamne Fereste, se intampla ceva neprevazut care strica ceva si nu o sa mai fii multumita de nimic.
Sfatul meu, fii realista, asteapta-te numai la realizabil si fii sigura numai pe ce stii, nu pe ce crezi tu sau altii.
In felul asta, garantat ziua o sa fie exceptionala, pentru ca nu te astepti la luna de pe cer, ci la o zi frumoasa, doar.
Succes si sper sa iasa totul bine.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]