Citat:
-eu nu am emotii deloc,abia astept sa vina ziua respectiva,Stiu ca totul va iesi bine pentru ca am organizat totul ca la carte,m-am ocupat personal de fiecare detaliu al nuntii si nu am emotii cand ma gandesc la ziua nuntii mele,ci simt o ff mare bucurie si nerabdare.Inchid ochii si vizualizez totul si abia astept sa imbrac rochia de mireasa si as vrea sa fie cat mai lunga ziua respectiva si s-o savurez din plin.
-iar dileme de genul"Este el alesul ???"nu am avut niciodata pentru ca am stiut ca el va fi sotul meu din clipa in care l-am cunoscut.
Mie mi s-a intamplat de prea multe ori, si n-as vrea sa se mai intample si altora. In special intr-o zi asa de speciala.
Cu cat asteptarea si nerabdarea este mai mare, mai bine zis cu cat te gandesti "vai, ce frumos o sa fie, abia astept, o sa fie nemaipomenit..." cu atat o sa pici mai rau in cazul in care, Doamne Fereste, se intampla ceva neprevazut care strica ceva si nu o sa mai fii multumita de nimic.
Sfatul meu, fii realista, asteapta-te numai la realizabil si fii sigura numai pe ce stii, nu pe ce crezi tu sau altii.
In felul asta, garantat ziua o sa fie exceptionala, pentru ca nu te astepti la luna de pe cer, ci la o zi frumoasa, doar.
Succes si sper sa iasa totul bine.