Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 17 Aug 2006, 19:08 
Junior

Citat:
merci mult desi sincers sa fiu abia acum a inceput sa ma doara capul si pe mine.mai am cam 3 saptamani si eu sunt in urma rau cu pregatirile...dar oricum le scot eu la capat intr-un fel:D

Cuvantul magic este DELEGARE.
Imparte sarcinile, tine totul sub control de la Sediul Central (adica din patul de acasa, unde te odihnesti) si totul va fi bine.
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 12:53 
Diva

Citat:

o veste:D
Ma duc la sefu in birou sa vad filmul in reluare, ca ieri l-am pierdut. Tanar si :-`, revin in one hour

tu inca te uiti la filmu asta? Eu nu am avut atata rabdare!!! E enervant!:wacko::wacko::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 13:38 
Veteran

Citat:
tu inca te uiti la filmu asta? Eu nu am avut atata rabdare!!! E enervant!:wacko::wacko::wacko:

Am vazut pozele de la nunta ta. Supeeeer!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 13:47 
Diva

Citat:

Am vazut pozele de la nunta ta. Supeeeer!:lips:

merci!:lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 14:24 
Diva

Citat:

Da, ea arata foarte bine:-`:D, si el...dar mai mult ea:mellow: (ciocanul este tot pentru mine si de data asta)
Imi place Angelino ca esti slabuta, asa o vreau si pe Diana cand va fi mare. Ohala!:rocker:

sunt slabuta fara voia mea.....nebunele mele de colege zic asa, citez: " n-am vazut mireasa mai slaba ca tine!"......mor cand aud d-astea! kkt.....asta-s io ...o slabanoaga! P-aia mik s-o bagi la gimnastica si la dans si tot asa va ajunge...cea mai slaba mireasa!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 19:36 
Veteran

Citat:

Pe Rashelita cred ca a disponibilizat-o sefu' al mare:D:D sau tace malc sa ne prinda la cotitura dar nu prea vad cum:D:D

Rashelita a umblat toata ziua pe la banci, si-a facut nervi cu toti fraierii, incepand de la sefi, s-a ratoit la Seful Sefilor (noroc ca e baiat cu simtul umorului), a urlat la viitorul sot = a avut o zi de raha. Ce-ti pasa tie? Te pregatesti de petrecere. Bravo! Sa ai distractie placuta:rocker::lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]