Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 12:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant???
MesajScris: 28 Ian 2006, 02:51 
Diva

Fetelor, credeti ca mai este posibil sa se gaseasca un restaurant liber pentru 26 august, in Bucuresti?
Nu intreb pentru mine ci pentru un coleg.
Multumesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 19:09 
Veteran

Citat:
Posted by GinaAngelina

Pana pe 30 ianuarie ....hai cu indulgenta 15 februarie ....mai ai ceva sanse! Asta tinand cont ca nuntile...cam incep sa se programeze incepand cu data de 10 ianuarie. Eu am fost sa o programez pe 15 ian si restaurantul respectiv avea deja 60 de nunti programate. :huh:
Bafta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 19:11 
Veteran

Citat:
Posted by gabriela

Ok, multumesc mult de tot.
Cel mai bine ar fi sa se duca personal si sa caute, din usa in usa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 20:54 
Diva

Au gasit, dar abia pe 16 septembrie, la restaurantul La Radu, cel de la Herastrau.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant?
MesajScris: 07 Feb 2006, 17:10 
Diva

Citat:
Dragele mele...eu am umblat dupa restaurant vreo 5 luni pana m-am decis. Si am ales Casa Capsa...restaurant de 5*, cofetarie de 5*, capacitate max. 180 persoane. Meniul este 1.995.000 fara bautura. Aranjamentele florale sunt incluse in pret, doi ospatari la 4 persoane. Minimum de persoane - 110...daca vin mai putine persoane se plateste 700.000 de persoana si nu tot meniul. Restaurant super cu stil si oameni de calitate. Merita sa il vedeti....desi cred ca este deja ocupat. Noi ne-am trecut pe o lista provizorie prin iunie si in septembrie ne-au sunat si ne-au anuntat ca au iesit noile preturi. Pe 19 august erau 5 perechi pe lista. Noi am fost in aceeasi zi si am achitat avansul. Primul venit, primul servit. Deci sunt foarte, foarte fericita.

Felicitari ...eu am ales un restaurant din Baneasa.. Nostalgie La Gil...este superb...imi place foarte mult cum arata...are si pagina web..pt. cine vrea sa-l vada...www punct nostalgie punct ro (am scris asa...ca sa nu mi se mai cenzureze mesajul :p ). Este exact langa restaurantul La Cocosatul. Sper ca si voi sunteti cel putin la fel de fericite ca si mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 17:32 
Diva

:)noi am fost sa rezervat restaurantul cam tarziu pe la jumatatea lui ianuarie si deja erau ocupate majoritatea,bine ca am gasit totusi. meniul nu ne-a costat mult 3 feluri de mancare 750.000 si daca dorim al patrulea in cazul in care cununia religioasa tine pana in jur de ora 6. dar in rest zic ca suntem multumiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:05 
Diva

Citat:
:)noi am fost sa rezervat restaurantul cam tarziu pe la jumatatea lui ianuarie si deja erau ocupate majoritatea,bine ca am gasit totusi. meniul nu ne-a costat mult 3 feluri de mancare 750.000 si daca dorim al patrulea in cazul in care cununia religioasa tine pana in jur de ora 6. dar in rest zic ca suntem multumiti.

Nu e mult 750 000. Aici ajunge si pana la 2 000 000.E chiar bine....:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:13 
Diva

Citat:

Nu e mult 750 000. Aici ajunge si pana la 2 000 000.E chiar bine....:ok:

wow Gina ma uimesti sincer, la voi in bucuresti chiar asa de mult costa la voi restaurantul. bine ca l-am gasit si pe asta. pe tine cat te-a costat avansul si meniul?
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:35 
Diva

Citat:

wow Gina ma uimesti sincer, la voi in bucuresti chiar asa de mult costa la voi restaurantul. bine ca l-am gasit si pe asta. pe tine cat te-a costat avansul si meniul?
;)

Avansul a fost 15 milioane, iar tacamul ma ajunge aproape 1500 000. Cu bautura mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:46 
Diva

Citat:

Avansul a fost 15 milioane, iar tacamul ma ajunge aproape 1500 000. Cu bautura mea.

draga Gina,am ramas cu gura cascata cand am vazut ca ai dat 15 milioane?! wow (X) e de-a dreptul prea mult . noi am dat avans 5 milioane.a nul trecut era vreo 4.500.000. ori sunt eu absurda ori bucurestiul e scump la orice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:54 
Diva

Citat:

Eu am dat avans 10 mil (la Buzau) si la meniu inca nu aveau preturi da mi-au spus ca maxim 750.000 cu bautura mea. Ei au zis ca dau numai un rand de alcool (aperitivul) si o sticla de apa si una de suc la jumate de persoana. Si o cafea. Mie mi se pare super, pentru ca locuiesc in Bucuresti si stiu cum e aici.

poate voi v-ati adaptat la conditiile de trai din Bucuresti si stiti cam cum e viata de acolo. eu nu as putea sa supravietuiesc la viata scumpa de acolo. Bine ca nu m-a costat avansul mai mult. in fond noi nu avem nici multi invitati aproape 60 de invitati.deci nu cred ca ne va costa mult nunta.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 19:12 
Diva

Citat:

Felicitari ...eu am ales un restaurant din Baneasa.. Nostalgie La Gil...este superb...imi place foarte mult cum arata...are si pagina web..pt. cine vrea sa-l vada...www punct nostalgie punct ro (am scris asa...ca sa nu mi se mai cenzureze mesajul :p ). Este exact langa restaurantul La Cocosatul. Sper ca si voi sunteti cel putin la fel de fericite ca si mine.

Ii foarte dragut restaurantul! Da ii bun pt nunti mai mici nu? ca parca salonul de lux scrie ca are capacitate de 70. Pot sa te intreb de ce a ajuns meniul la 1500000 fara bautura? ca m-am uitat in mare pe meniul de pe site si nu par chiar asa de scumpe? Cate feluri de mancare ai incluse?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 19:32 
Diva

Citat:

Ii foarte dragut restaurantul! Da ii bun pt nunti mai mici nu? ca parca salonul de lux scrie ca are capacitate de 70. Pot sa te intreb de ce a ajuns meniul la 1500000 fara bautura? ca m-am uitat in mare pe meniul de pe site si nu par chiar asa de scumpe? Cate feluri de mancare ai incluse?

Am patru feluri de mancare ... ei imi fac si tortul miresei...si in pret este inclusa si plata ospatarilor. Si da...ai dreptate..nunta va avea maxim 70 de persoane.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 19:38 
Diva

Citat:

Eu am dat avans 10 mil (la Buzau) si la meniu inca nu aveau preturi da mi-au spus ca maxim 750.000 cu bautura mea. Ei au zis ca dau numai un rand de alcool (aperitivul) si o sticla de apa si una de suc la jumate de persoana. Si o cafea. Mie mi se pare super, pentru ca locuiesc in Bucuresti si stiu cum e aici.

Asta e piata de aici ...nu ai ce sa-i faci .... Ce pot sa va mai zic.?? Eu am vrut sa imi fac nunta inca de anul trecut ...si eu cu iubitul meu am, platit avansul la Shorley...10 milioane cu contract si tot tacamul...insa din cauza parintilor mei am pierdut banii.... pt. ca au fost unele disensiuni intre ceea ce gandesc eu si ce abereaza ei. Si uite asa...am pierdut 10 milioane. Asa a fost sa fie...Nu imi pare rau . Pe vremea ai lucram la un hotel..si cred ca acei bani au fost toata spaga primita adunata si data ( pe apa sambetei )....Oricum, Shorley'ul nu e chiar asa frumos. Drumul pana la restaurant e dezgustator..."aleea aurolacilor" - o botez eu acum :p:p:x:x

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]