Citat:
Dragele mele...eu am umblat dupa restaurant vreo 5 luni pana m-am decis. Si am ales Casa Capsa...restaurant de 5*, cofetarie de 5*, capacitate max. 180 persoane. Meniul este 1.995.000 fara bautura. Aranjamentele florale sunt incluse in pret, doi ospatari la 4 persoane. Minimum de persoane - 110...daca vin mai putine persoane se plateste 700.000 de persoana si nu tot meniul. Restaurant super cu stil si oameni de calitate. Merita sa il vedeti....desi cred ca este deja ocupat. Noi ne-am trecut pe o lista provizorie prin iunie si in septembrie ne-au sunat si ne-au anuntat ca au iesit noile preturi. Pe 19 august erau 5 perechi pe lista. Noi am fost in aceeasi zi si am achitat avansul. Primul venit, primul servit. Deci sunt foarte, foarte fericita.
Felicitari ...eu am ales un restaurant din Baneasa.. Nostalgie La Gil...este superb...imi place foarte mult cum arata...are si pagina web..pt. cine vrea sa-l vada...www punct nostalgie punct ro (am scris asa...ca sa nu mi se mai cenzureze mesajul

). Este exact langa restaurantul La Cocosatul. Sper ca si voi sunteti cel putin la fel de fericite ca si mine.