Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 06:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Targuri de nunti 2006
MesajScris: 07 Feb 2006, 17:41 
Veteran

Citat:

fii convinsa ca trebuie sa probezi ca sa vezi ce ti se potriveste. eu am probat una doar asa, de amorul artei, pe umeras arata cam... naspa. am ramas fara cuvinte cand am vazut cum arata pe mine. si am luat-o :D
p.s. nu era prima pe care o probam, mai incercasem si altele, dar nu-mi "spuneau" nimic

SI EU am probat si luat e chestie de cum ai noroc sa iti iasa in cale mai ales daca ai in minte portretul robot al rochiei....ma simt excelent acum cand e acasa si o pot admira...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 17:46 
Diva

Citat:
SI EU am probat si luat e chestie de cum ai noroc sa iti iasa in cale mai ales daca ai in minte portretul robot al rochiei....ma simt excelent acum cand e acasa si o pot admira...

are bretele?? Sau e corset?? E alba? Am intrat pe site la ei ..dar au numai modele de anul trecut :( ...nasoale...si culori ciudate rau ( verde...rosu, portocalui ) Da-ne si noua detalii ...(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 17:58 
Veteran

Citat:
are bretele?? Sau e corset?? E alba? Am intrat pe site la ei ..dar au numai modele de anul trecut :( ...nasoale...si culori ciudate rau ( verde...rosu, portocalui ) Da-ne si noua detalii ...(!)

stiu ca pe site au modele :mellow:nasoale si nici in magazinul victoria nu sunt cine stie ce dar la targ au avut modele noi cu siguranta si la cel mare vor participa rochia e din o bucata gen corset sus brodat si peste tafta pe fusta sunt 2 straturi de organza una mai lucioasa si una mata cea de deasupra e putin ridicata intr-o parte nu este creata in talie :rolleyes:ca nu suport incretiturile ci evazata si detaliile adica modelul de broderie si cum este prinsa intr-o parte fac ca ansamblul sa fie ok. este alba. sus nu e tip barcuta ci cu decolteu si a avut in "dotare"crinolina dar am cumparat si un jupon de tul pt ca am facut o proba si arata mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 18:01 
Diva

Citat:

stiu ca pe site au modele :mellow:nasoale si nici in magazinul victoria nu sunt cine stie ce dar la targ au avut modele noi cu siguranta si la cel mare vor participa rochia e din o bucata gen corset sus brodat si peste tafta pe fusta sunt 2 straturi de organza una mai lucioasa si una mata cea de deasupra e putin ridicata intr-o parte nu este creata in talie :rolleyes:ca nu suport incretiturile ci evazata si detaliile adica modelul de broderie si cum este prinsa intr-o parte fac ca ansamblul sa fie ok. este alba. sus nu e tip barcuta ci cu decolteu si a avut in "dotare"crinolina dar am cumparat si un jupon de tul pt ca am facut o proba si arata mai bine.

Este superba. ........ceva in genul acesta caut si eu....disperata:((:((:(( Multumesc pt detalii. Poate o sa gasesc si eu la Palatul Parlamentului...cine stie??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 00:32 
Diva

Citat:
Este superba. ........ceva in genul acesta caut si eu....disperata:((:((:(( Multumesc pt detalii. Poate o sa gasesc si eu la Palatul Parlamentului...cine stie??

Mie imi este frica sa o iau de pe acum ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 14:06 
Diva

Citat:
Mie imi este frica sa o iau de pe acum ...

Pai nici eu nu o sa ma duc cu banii in buzunar...helloo....:huh::huh: Ma duc sa aflu detalii...daca e super bestiala .....o sa retin numele firmei si adresa...eventual ii intreb cate mai au in stoc ( :p:p:p ) si tin legatura cu ei ( daca intre timp nu vad ceva iesit din comun . :, O sa stau pe doua fronturi : rochia pe care o voi alege ------- si concurentele ei. Daca va pierde teren in fata uneia mai frumoase??? :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 14:58 
Diva

si eu sunt slabuta:-) si totusi am gasit o rochie la romexpo! de fapt am vazut-o acum vreo 3 luni intr-un magazin dar cand m-am hotarat ca o vreau n-am mai gasit-o acolo si vanzatoare mi-a spus ca nu stie despre ce model vorbesc. mai mult de-asta m-am dus la targ ca poate o gasesc si surpriza era acolo, am probat-o si pt ca era cu vreo 2 nr mai mare imi face una pe comanda si cu bretelute ca sa citez 'ma mai implineasca'. sunt sigura ca o sa gasesti si tu, incearca sa probezi ce-ti place si o sa ti-o modifice pe masura ta. si stai linistita probabil multe fete si-ar dori sa fie ca tine!

Citat:

Ce marfa.......mie imi e frica...intotdeauna realitatea e mai cruda decat sunt pozele....de pe net, de exemplu, as luat vreo 10 modele care imi plac, dar...cand o sa le probez...presimt ca nici unul nu va fi "turnat" pe mine....la cat sunt de schiloada...:((:((:((:(
:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:07 
Diva

si eu sunt slabuta:-) si totusi am gasit o rochie la romexpo! de fapt am vazut-o acum vreo 3 luni intr-un magazin dar cand m-am hotarat ca o vreau n-am mai gasit-o acolo si vanzatoare mi-a spus ca nu stie despre ce model vorbesc. mai mult de-asta m-am dus la targ ca poate o gasesc si surpriza era acolo, am probat-o si pt ca era cu vreo 2 nr mai mare imi face una pe comanda si cu bretelute ca sa citez 'ma mai implineasca'. sunt sigura ca o sa gasesti si tu, incearca sa probezi ce-ti place si o sa ti-o modifice pe masura ta. si stai linistita probabil multe fete si-ar dori sa fie ca tine!

Multumesc...:-*:-*:~*:love: ca ma sustii moral.....deci se poate modifica? Hmm...eiu nu prea vreau cu bretele ( imi da impresia ca ma strange de gat ...:~*) hiiiii...m-ai mai inviorat :lips: Thx

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:28 
Diva

Citat:
Multumesc...:-*:-*:~*:love: ca ma sustii moral.....deci se poate modifica? Hmm...eiu nu prea vreau cu bretele ( imi da impresia ca ma strange de gat ...:~*) hiiiii...m-ai mai inviorat :lips: Thx

pai tu iti faci probleme ca esti prea slaba? cand toate fetele se gandesc ca albul/cremul ingrasa si vor arata ca niste balene? :mellow:
fii serioasa! :D eu sunt in extrema cealalta si cred ca mi-am gasit rochia perfecta in conditiile in care nici nu intram in magazine de frica ca-mi va spune vreo vanzatoare s-o las balta cu rochia alba, ca sunt prea balena :((
repet: probeaza!!! nici nu se compara probatul cu ceea ce vezi pe umeras sau pe manechine. macar iti faci o idee, daca o vrei mai ampla, cu bretele/fara, volane, simpla, etc. :ok:
s-ar putea sa ti se lipeasca de suflet o rochie pe care n-ai fi dat 2 bani daca o vedeai doar pe umeras. MERITA, te asigur!!! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 15:40 
Diva

Citat:

pai tu iti faci probleme ca esti prea slaba? cand toate fetele se gandesc ca albul/cremul ingrasa si vor arata ca niste balene? :mellow:
fii serioasa! :D eu sunt in extrema cealalta si cred ca mi-am gasit rochia perfecta in conditiile in care nici nu intram in magazine de frica ca-mi va spune vreo vanzatoare s-o las balta cu rochia alba, ca sunt prea balena :((
repet: probeaza!!! nici nu se compara probatul cu ceea ce vezi pe umeras sau pe manechine. macar iti faci o idee, daca o vrei mai ampla, cu bretele/fara, volane, simpla, etc. :ok:
s-ar putea sa ti se lipeasca de suflet o rochie pe care n-ai fi dat 2 bani daca o vedeai doar pe umeras. MERITA, te asigur!!! :lips:

:lips::lips::lips: O sa incerc...Thx mult...nu stiam ca albul ingrasa.....ce marfa .( hm...ma rog ...pt mine...) .....daca vrei iti dau o dieta ...pe mail...a tinut-o iubi meu 2 sapt si a dat jos 10 kg. E cam stricta si cam naspa....( spanac fiert cu sare, morcov ras etc...) dar da rezultate...Eu faceam misto de el...insa m-a socat cand a urcat pe cantar..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 16:16 
Diva

Citat:

:lips::lips::lips: O sa incerc...Thx mult...nu stiam ca albul ingrasa.....ce marfa .( hm...ma rog ...pt mine...) .....daca vrei iti dau o dieta ...pe mail...a tinut-o iubi meu 2 sapt si a dat jos 10 kg. E cam stricta si cam naspa....( spanac fiert cu sare, morcov ras etc...) dar da rezultate...Eu faceam misto de el...insa m-a socat cand a urcat pe cantar..

merci, chiar as vrea. acum nu stiu daca o sa ma pot tine de ea (sunt pofticioasa, normal, sunt constienta ca nu m-am ingrasat doar cu aer :love:), dar merita sa incerc macar. faza e ca deja am dat comanda de rochie pe masurile de acum :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 16:40 
Diva

Citat:

merci, chiar as vrea. acum nu stiu daca o sa ma pot tine de ea (sunt pofticioasa, normal, sunt constienta ca nu m-am ingrasat doar cu aer :love:), dar merita sa incerc macar. faza e ca deja am dat comanda de rochie pe masurile de acum :D

hmmm......vezi u ce faci....daca reusesti sa slabesti...rochia se mai poate stramta, nu??? %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 19:29 
Diva

Uite ca am facut rost de ea mult mai repede decat ma asteptam .....
va dau linkul mai jos
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =last#last

Bafta!!!%%-:cat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 19:45 
Diva

Citat:
Nu ne zici si noua reteta iubitului tau? As mai da jos ceva si eu, si al meu "fat-frumos" :p ar cam avea nevoie! Poate reusim sa ne tinem de ea, chiar daca e stricta! :love:

Ce pot sa-ti spun e ca daca Fat Frumos are o burtica ...acolo asa..mik...de la bericica :lol::lol: o sa o dea jos..cel putin al meu asa a patit (a ramas fara burtica :p:p). Nu stiu tu in ce "zone" vei slabi .%%-(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 00:17 
Diva

Azi am fost si la targul de nunti de la Sofitel ... a fost mai frumos, mai select, mai multe firme ... dar totusi nu am reusit sa facem cumparaturi deloc si nu am fost singurii. Cel putin modele de invitatii si verighete au fost mult mai putine in comparatie cu targul de la Romexpo.
Ce ne-a placut in mod deosebit au fost paradele de moda cu costume barbatesti (business si de ginere) de la NARMAN si rochite de seara si de mireasa. Cele mai dragute (din punctul nostru de vedere) au fost cele de la Gilda Collection.
In rest ... multe aranjamente de sala (ne-au placut foarte mult cele de la Bon Mariage) ... si multe domnisoare dragute imbracate in rochii de mireasa.
Sa vedem ce ne aduce si targul de la Marriot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 00:29 
Veteran

m-am intors si eu de la targ...putin dezamagita....parca mai slabuti decat in 2005...iar multe dintre firmele care au fost la romexpo..aici au lipsit.....si iar n-am vazut ce vroiam...marturii...numai la saculeti, arahide din alea de care stim....guestbook..hm...am gasit ceva...da' sa ma scuze..parca era agenda imbracata in satin....(ba chiar 20 cm mai incolo era chiar un CAIET dictando pe post de guestbook...yak....)....invitatii....am cam dat cu tunu'..nu prea am gasit ceva misto...in schimb, a aparut o firma cu pantofi cica...niste kestii aiurite, nu pe placul meu...
am probat inelush invartecush - simplu simplu...far'de piatra prea pretioasa (prob. o fi fost zirconiu), dar mumos rau si pt buzunarele de acum ale lu' iubi...am probat si verighetussa...8-10 milioane perechea....si culmea, magazinul este la cateva strazi de mine .....
ah, si am "tzap-tzarap" si eu un cupon din ala de tratament masaj facial :D ..... abia astept!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 12:49 
Diva

Citat:
Azi am fost si la targul de nunti de la Sofitel ... a fost mai frumos, mai select, mai multe firme ... dar totusi nu am reusit sa facem cumparaturi deloc si nu am fost singurii. Cel putin modele de invitatii si verighete au fost mult mai putine in comparatie cu targul de la Romexpo.
Ce ne-a placut in mod deosebit au fost paradele de moda cu costume barbatesti (business si de ginere) de la NARMAN si rochite de seara si de mireasa. Cele mai dragute (din punctul nostru de vedere) au fost cele de la Gilda Collection.
In rest ... multe aranjamente de sala (ne-au placut foarte mult cele de la Bon Mariage) ... si multe domnisoare dragute imbracate in rochii de mireasa.
Sa vedem ce ne aduce si targul de la Marriot.

Da.....am vazut su eu costumul de ginere...si de asemenea si preturile .....cred ca va fi mai scump costumul decat rochia (X):lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]