Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: gravari pe verighete
MesajScris: 09 Mar 2006, 13:26 
Diva

Citat:

Chestia asta cu purtatul depinde de fiecare. Eu am prieteni care s-au cununat la biserica si nu poarta verighetele si am altii care inainte sa se cunune la biserica au fost numai civil vreo 5-6 ani si totusi au purtat verighetele si le-au purtat pe stanga.
Fiecare face cum simte.:wok:

oricum nu cred ca mai tine nimeni cont de traditii ...mot a mot ...fiecare face cum il taie capul si bugetul!!%%-:-`:-`:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:23 
Diva

Citat:

Si eu tot unul:ok:
Nici n-ar mai avea rost sa-mi ia altele ca nu port:D

al meu a luat-o razna....tot timpul zice :" fata...abia astept sa vina mijlocul lunii...sa mergem sa luam verighetele.....ca imi plac la nebunie...nu maiam rabdare...vreau sa mergem la shopping de verighete".....e un zapacit dulce!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2006, 14:29 
Diva

Nu cred ca vor gresi ei 5 litere si 7 cifre...mai grav e cu invitatiile ca stiu pe cineva ...care , in momentul in care a primit invitatiile a gasit in ele vreo 2 greseli de ortografie si gramaticale(litere mancate)!!):(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 15:04 
Diva

Citat:

Trebuie sa fii chiar retard sa gresesti un nume si o data:mellow::mellow::mellow:

pai uite ...ca au gresit invitatiile Ginei din Bacau!! Ramai fara cuvinte!!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:14 
Diva

Citat:
pai uite ...ca au gresit invitatiile Ginei din Bacau!! Ramai fara cuvinte!!:(:(

deci in concluzie azi am fost s ama uit dupa verighete,ca vedeti voi eu am degetele foarte subtiri mai ales cel pe care va veni verigheta si sa stiti ca am gasit ceva care imi intra la perfectie pe deget.sincer nu as vrea gravari ,ma stii poate gresesc aia acolo o litera ceva si mai bine le iau de-a gata din magazin.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:42 
Diva

Citat:
Nici noi nu vrem gravari, dar nu de frica sa nu se greseasca. Oricum, stiu exact ce model si de unde sa iau verighetele. Si ne-au placut la amandoi...:D

ma bucur pt voi.si eu stiu de unde sa ne luam verighetele,la noi nu e de bani ci sa se potriveasca pe degetul meu asta e problema la mine degetele subtiri.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:18 
Diva

felicitari!!
Citat:

Noi le-am facut la comanda la instructiunile noastre ca aia nu aveau acolo decat un model asemanator si au iesit exact cum ne-am imaginat. Si le-am si gravat;)
:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]