Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 28 Oct 2010, 21:40 
Diva

Bamba scrie:
nu sunt cuvinte pt ce simt acum Simo...plang si eu cu tine si nici macar nu te cunosc :( trebuie sa fii puternica orice s-ar intampla! o sa ma rog pt mamicutza ta Simo!
Keke_Kitty scrie:
Offf Simo....nici nu stiu ce as putea sa zic...caci orice as spune acum, par cuvinte desarte, goale.... Imi pare foarte rau....imi pot doar imagina prin ce treci....si pentru mine, mami meu e cea mai scumpa persoana de pe lumea asta si cred ca as lua-o razna sa stiu ca o pierd :( :( :( :(

Of scumpele mele....va multumesc ca-mi sunteti alaturi,poate asta ma va tine "in viata" vorbele calde,compasiunea,prietenii.....voi trece prin drama asta asa cum trec toti omenii care pierd pe cineva drag dar este groaznic,este greu,este iadul...

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 21:46 
Diva

aia stiu cum e...in 2003 a murit bunicul meu de cancer...si eu eram aici...nu am putut sa ma duc sa il vad...nu imi iesisera actele si daca plecam, nu ma mai puteam intoarce inapoi...am implorat avocata sa gaseasca o cale sa pot sa ma duc si nu a fost chip...am crezut ca innebunesc...a murit saracul si de fiecare data cand se deschidea usa la camera intreba daca ii Gabishor :(((( doamne ca nu o sa ma iert toata viata...l-am iubit si m-a iubit ca pe ochii din cap si n-am fost acolo sa ma vada :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 21:48 
Diva

buna seara dragele mele.....puiutzul meu drag in sfarsit a adormit si am intrat sa va citesc si ce gasesc? lacrimi si durere,simo tu stii ca noi suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam atat ptr mami a ta cat si ptr tine si familia ta......daca putem face ceva numai sa ne dai de stire......
pare morbid,trist si dureros ce ai facut tu azi,dar cateodata trebuie,nu ai ce face,nu te poti pune contra destinului.....
te pupam dulce si iti suntem alaturi,chiar daca suntem la mare distanta.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 21:51 
Diva

Bamba scrie:
aia stiu cum e...in 2003 a murit bunicul meu de cancer...si eu eram aici...nu am putut sa ma duc sa il vad...nu imi iesisera actele si daca plecam, nu ma mai puteam intoarce inapoi...am implorat avocata sa gaseasca o cale sa pot sa ma duc si nu a fost chip...am crezut ca innebunesc...a murit saracul si de fiecare data cand se deschidea usa la camera intreba daca ii Gabishor :(((( doamne ca nu o sa ma iert toata viata...l-am iubit si m-a iubit ca pe ochii din cap si n-am fost acolo sa ma vada :(

uiiiii Gabi, asa a fost sa fie,nu poti trai toata viata cu vina asta in suflet......sunt sigura ca buni al tau a stiut ca tu ai vrut cu adevarat sa fi acolo dar nu s-a putut.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 21:55 
Veteran

Offf, fetelor, cat amar in seara asta... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 21:56 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Offf, fetelor, cat amar in seara asta... :(

da mai.....keke tu ai fost o miresica tare frumusica....stii asta,ti-am mai spus-o.... :hug: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 22:00 
Diva

sper ely...chiar vreau sa cred ca exista viata dupa moarte si ca ii acolo sus, ma vede si ma aude si stie cat de mult as fi vrut sa fiu acolo...pe final, oricat am incercat sa ii explic, nu mai stia cu cine vb la telefon si ce ii cu el saracul...de multe ori vb cu el si ii povestesc cate face Alexia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 22:41 
Diva

Bamba scrie:
sper ely...chiar vreau sa cred ca exista viata dupa moarte si ca ii acolo sus, ma vede si ma aude si stie cat de mult as fi vrut sa fiu acolo...pe final, oricat am incercat sa ii explic, nu mai stia cu cine vb la telefon si ce ii cu el saracul...de multe ori vb cu el si ii povestesc cate face Alexia :)

mai fetelor cata durere...imi vine sa plang numai cand va citesc...parca as face si eu parte din familia voastra asa ma simt...imi pare rau...Simo sper din tot sufletul sa ai puterea si taria sa poti sa rezolvi tot si sa-ti continui viata si dupa...stiu ca este greu dar se pare ca asta este viata...toti o sa ajungem acolo dar este mult prea devreme pt mami tau...noi ii tinem pumnii si suntem cu sufletul alaturi de tine...va pupam dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 23:19 
Diva

buna seara, la mom asta am lacrimi in ochi cand am citit vestile proaste Simo, cred ca nimic din ce as spune nu te-ar ajuta efectiv cu ceva dar sa stii ca sunt cu gandul la tine si sper ca DD sa va sustina sa treceti peste un asemenea mom :(
nimic nu e mai greu decat sa vezi pe cineva drag din familie cum se scurge in fata ochilor tai, mai ales mama care ti-a dat viata :cry:
acu 3 ani bunica( mama mamei mele) a murit in fata ochilor mei, dupa o batranete grea, dupa un AVC si mai greu, stiu cat de greu am trecut peste si nici acum nu sunt linistita cu mine insami dar mai stiu ca atunci cand am o problema si nu stiu cum sa rezolv ma rog sa imi aduca liniste si de fiecare data reusesc cumva sa trec peste :~*
Curaj iubito si incredere daca ai nevoie de ceva spune, eu cu mare placere te ajut %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2010, 23:43 
Diva

SimoBobo scrie:
Of scumpele mele....va multumesc ca-mi sunteti alaturi,poate asta ma va tine "in viata" vorbele calde,compasiunea,prietenii.....voi trece prin drama asta asa cum trec toti omenii care pierd pe cineva drag dar este groaznic,este greu,este iadul...

Simo...draga mea...fii tare!Asa e viata, ne incearca, de multe ori prea greu din pacate.Aveti grija de voi.Te pup,blondina draga

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 00:36 
Diva

off Simo cata tristete! cred ca nimeni si nimic nu te poate ajuta in momentele astea. este trist, pacat, nedrept dar gandeste-te ca mama ta a apucat sa te vada mireasa, sa-si vada nepotelul, este impacata ca voi sunteti bine. si cred ca ea, sub orice forma, o sa va vegheze toata viata voastra.
te imbratisez cu mult drag si sunt alaturi de tine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 08:18 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 08:30 
Diva

Buna dimineata....Am intrat sa va citesc si am ramas soc cand am vazut cate tristete e pe aici. Simo sunt si eu alaturi de tine, cu gandul si cu sufletul :hug: Nici nu pot sa-mi imaginez cat de greu trebuie sa fie pentru tine. Scumpa mea, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste clipele astea groznice :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 08:51 
Diva

'neata ....Simo imi pare foarte rau pentru toata suferinta ta , pt mama ta...stiu ca noi nu putem sa facem nimica pt. tine decat sa'ti spunem ca ne pare rau si sa fim alaturi de tine cu gandul...fi tare draga mea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 09:16 
Diva

Chiar ca suntem o familie dragele mele...stau in fata laptopului,citesc si jelesc de parca ati fi aici langa mine si m-ati auzi si ma mangaiati cu vorbe calde si ma imbratisati si-mi dati putere...
Va multumesc din tot sufletul meu pentru tot dragele mele...asa o sa fac...o sa invat din experinetele voastre,o sa ma rog la Dzeu sa-mi dea putere,o sa ma uit la iubi si la nepotelul meu cand simt disperare si o sa am taria sa merg mai departe....eu cred foarte tare in Dzeu dar acum parca ma infurie putin gandurile si intrebarile:de ce mama mea?de ce asa in chinuri?de ce noi?de ce eu sa traiesc drama asta?de ce.......
Dar o sa ascult de voi toti de cei dragi care-mi ramaneti si o sa cred in viata de dupa ca o voi avea pe mami alaturi de acolo de sus!
Acum plec la mami....toata viata mea cand o sa merg acolo o sa spun la fel chiar daca ea nu o sa mai fie acolo...ma duc la mami...offffffffffff

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 09:40 
Diva

SimoBobo scrie:
Chiar ca suntem o familie dragele mele...stau in fata laptopului,citesc si jelesc de parca ati fi aici langa mine si m-ati auzi si ma mangaiati cu vorbe calde si ma imbratisati si-mi dati putere...
Va multumesc din tot sufletul meu pentru tot dragele mele...asa o sa fac...o sa invat din experinetele voastre,o sa ma rog la Dzeu sa-mi dea putere,o sa ma uit la iubi si la nepotelul meu cand simt disperare si o sa am taria sa merg mai departe....eu cred foarte tare in Dzeu dar acum parca ma infurie putin gandurile si intrebarile:de ce mama mea?de ce asa in chinuri?de ce noi?de ce eu sa traiesc drama asta?de ce.......
Dar o sa ascult de voi toti de cei dragi care-mi ramaneti si o sa cred in viata de dupa ca o voi avea pe mami alaturi de acolo de sus!
Acum plec la mami....toata viata mea cand o sa merg acolo o sa spun la fel chiar daca ea nu o sa mai fie acolo...ma duc la mami...offffffffffff

mereu te infurie cand se intampla in familia ta.Cred ca toti avem intrebari fara raspuns si putini au ramas fericiti fara drame personale.Pupici .Aveti grija de voi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 11:05 
Diva

SimoBobo scrie:

doamne Simo,cata tristete..nu ma pot opri din plans...sa aiba Dzeu grija de voi ..si de ea. :hug:
cred ca toate ne punem in locul tau si chiar daca nu te cunoastem ,parca traim si noi drama cu tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 11:31 
Diva

nici nu mai pot spune buna dimineatza :-S :-S :-S simo nu am cuvinte sa iti alin suferina.....doar ca trebuie sa mergi mai departe.....asa este viata si trebuie sa terecem peste toate....
si eu astazi am fost la spital cu iuby....are scolioza lombara:( este foarte trist , dragul de el.....si cu mama ca o drea o mana.....are ruptura de tendon si os....la cot....si necesita operatie....offff...azi vad ca este o zi grea pentru toata lumea......eu sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul simo...si daca ai nevoie de ceva.....sunt aici pentru tine.....
keke ai fost o miresica superba....si iti doresc multa multa fericire si Casa de Piatra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 14:07 
Diva

buna fetele!!!
nici nu stiu ce sa mai scriu.....am scris 7 randuri pe care le-am sters....sunt tare trista simo ptr tine,eu sunt asa departe de mami meu,nici nu stiu daca as fi fost in situatia ta cum ar fi fost....tu cel putin te poti duce zilnic acum la mami tau,sa ai grija de ea,sa ii mai vb si sa fi pur si simplu cu ea....eu,nici nu vreau sa ma gandesc,e mult prea mult si mult prea greu :cry: ......te pupacim dulce si fii tare...... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2010, 14:09 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
nici nu stiu ce sa mai scriu.....am scris 7 randuri pe care le-am sters....sunt tare trista simo ptr tine,eu sunt asa departe de mami meu,nici nu stiu daca as fi fost in situatia ta cum ar fi fost....tu cel putin te poti duce zilnic acum la mami tau,sa ai grija de ea,sa ii mai vb si sa fi pur si simplu cu ea....eu,nici nu vreau sa ma gandesc,e mult prea mult si mult prea greu :cry: ......te pupacim dulce si fii tare...... :hug:

Buna Eli!
Ce mai faci? :)
Cand te mai vedem si pe tine in poze cu printesa ta?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]