Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 15:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 26 Oct 2009, 11:39 
Diva

buna fetele...va doresc si eu o saptamana cat mai buna!
mulrumesc de raspunsuri serene si dariutza. eu plec la pranz, trebuie sa ajung la aeroportul baneasa in jurul orei 13.
pufy eu plec la mama , fiindca al meu sot pleaca in olanda pentru ceva timp si ink e foarte nasol cu locurile de munca si nu am gasit nimic. nici nu as vrea sa ma incurc cu ceva pe aici si apoi sa fim nevoiti sa plecam de tot. incerc sa te sun de la socru azi . sa vad cum suntem ca am fost tot ocupati...
pe 3 plec....mai vorbim...pana atunci oricum...
mie mi-ar placea elvetia si austria.deocamdata nu am ajuns si as vrea. am mai vrea america si canada in zonele de munte...
laura eu nu te-am vazut cu burtica, de fapt nici pe adina...as vrea si eu sa va vad...se poate? va rog frumos :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 11:45 
Diva

madutz scrie:
buna fetele...va doresc si eu o saptamana cat mai buna!
mulrumesc de raspunsuri serene si dariutza. eu plec la pranz, trebuie sa ajung la aeroportul baneasa in jurul orei 13.
pufy eu plec la mama , fiindca al meu sot pleaca in olanda pentru ceva timp si ink e foarte nasol cu locurile de munca si nu am gasit nimic. nici nu as vrea sa ma incurc cu ceva pe aici si apoi sa fim nevoiti sa plecam de tot. incerc sa te sun de la socru azi . sa vad cum suntem ca am fost tot ocupati...
pe 3 plec....mai vorbim...pana atunci oricum...
mie mi-ar placea elvetia si austria.deocamdata nu am ajuns si as vrea. am mai vrea america si canada in zonele de munte...
laura eu nu te-am vazut cu burtica, de fapt nici pe adina...as vrea si eu sa va vad...se poate? va rog frumos :love:

neatza fetelor....eu as dori sa vad Spania si nu conteaza unde anume , franta imi doresc neaparat si austria in mod special dar sa fie iarna ca am inteles ca e superb iarna acolo....In rest oriunde e bine venit...la anul poate vad Antalya...
Mada iti urez drum bun ...poate rezolva asa al tau sot cu serviciul....si tu la mama ta ce facy?iti gasesti de munca?sau pleci in vacanta cat el este polecat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 11:47 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor....eu as dori sa vad Spania si nu conteaza unde anume , franta imi doresc neaparat si austria in mod special dar sa fie iarna ca am inteles ca e superb iarna acolo....In rest oriunde e bine venit...la anul poate vad Antalya...
Mada iti urez drum bun ...poate rezolva asa al tau sot cu serviciul....si tu la mama ta ce facy?iti gasesti de munca?sau pleci in vacanta cat el este polecat?

puffy mie nu vrei sa-mi dai add pe hi 5? tii la suparare? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 11:49 
Diva

fetelor, eu sunt foarte stresata...si mi-e rusine ca toata lumea ma intreaba ce sa imi cumpere.....parca nu pot sa impart lucrurile si sa spun la fiecare ce sa cumpere...mi-e rusine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 11:55 
Diva

Ayrun scrie:
puffy mie nu vrei sa-mi dai add pe hi 5? tii la suparare? :D

n-am vazut ca mi-ai dat! mrs

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:00 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor, eu sunt foarte stresata...si mi-e rusine ca toata lumea ma intreaba ce sa imi cumpere.....parca nu pot sa impart lucrurile si sa spun la fiecare ce sa cumpere...mi-e rusine...

de ce sa-ti fie rusine laura? mai bine le spui de ce ai nevoie,decat sa primesti 2 sau chiar 3 cadouri acelasi lucru....mie mis e pare normal.....eu am intrebat-o pe cumnata mea de ce are nevoie....mi-a facut o lista si mi-a spus sa aleg ce vreau eu....nu e atat de greu.....si nu tine crede-ma de bun simt sau rusine.......prietena mea cand a nascut a primit aceeasi jucarie de 4 ori,nu cred ca vrei sa se intample acelasi lucru......mai bine fa-ti o lista cu ceea ce ti-ar placea ptr bebele tau sau de care ai nevoie si da-le-o familiei sau prietenilor(in general cine intreaba) le usurezi si lor munca crede-ma....numai stau sa se gandesca ce sa-ti cumpere,daca iti va placea s.a.m.d......succes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:02 
Diva

laura_sandu scrie:

Buna dimineata dragutelor.. Lauta tot nu mi-ai spus ce te-ai hotarat cu celulele stem. Am vb cu medicul meu de aici cu care voi naste si mi-a explicat ca oricum nr celulelor de la bebe nu este suficient decat pana la varsta de aprox de 10-11 ani apoi are nevoie de mai multe celule

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:05 
Diva

iti doresc un zbor placut si o vacanta minunata mada....sper ca al tau sotz sa finalizeze contractul aici si sa va mutati impreuna in olanda......o sa fie bine,vei vedea.....tu cum te mai simti? a ta soacra e bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:07 
Diva

any scrie:

Buna dimineata dragutelor.. Lauta tot nu mi-ai spus ce te-ai hotarat cu celulele stem. Am vb cu medicul meu de aici cu care voi naste si mi-a explicat ca oricum nr celulelor de la bebe nu este suficient decat pana la varsta de aprox de 10-11 ani apoi are nevoie de mai multe celule

e m-am decis sa nu fac recoltarea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:08 
Diva

elyt1000 scrie:
de ce sa-ti fie rusine laura? mai bine le spui de ce ai nevoie,decat sa primesti 2 sau chiar 3 cadouri acelasi lucru....mie mis e pare normal.....eu am intrebat-o pe cumnata mea de ce are nevoie....mi-a facut o lista si mi-a spus sa aleg ce vreau eu....nu e atat de greu.....si nu tine crede-ma de bun simt sau rusine.......prietena mea cand a nascut a primit aceeasi jucarie de 4 ori,nu cred ca vrei sa se intample acelasi lucru......mai bine fa-ti o lista cu ceea ce ti-ar placea ptr bebele tau sau de care ai nevoie si da-le-o familiei sau prietenilor(in general cine intreaba) le usurezi si lor munca crede-ma....numai stau sa se gandesca ce sa-ti cumpere,daca iti va placea s.a.m.d......succes

pai am cam spus rudelor ce ne lipseste, dar parca mi-e jena....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:10 
Diva

laura_sandu scrie:

sincer nu ai de ce......e cel mai bine asa....si ptr tine si ptr ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:12 
Diva

Buna dimineata fetele. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:14 
Diva

carlita scrie:
Eu vreau sa vad toate tarile din Europa, si de ce nu si de pe alte continente :p ....

De ce? Nu stiu, pur si simplu vreau sa vad cum arata, cum se traieste acolo, ce fel de persoane traiesc acolo.... O:)

Pana acum am vazut doar 3...rusinica :~*

si eu pe aproape...sunt tari care nu ma atrag prea tare insa poate dc am timp de ce nu? :) nu vreau sa merg in tari sarace sau dictaturi...as intra imediat intr-o depresie :(
pt viitorul apropiat as vrea stockolm, sudul spaniei, talinn si cracovia si poate sicilia sau malta.
fetele, de ce vreti sa vizitati elvetia? mi se pare doar ca are un relief frumos...in rest nu mi se pare nimic interesant si eram curioasa sa mai aud alte pareri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:22 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata fetele. :flowers:

buna Corina...ce mai faci? nu ai mai intrat de mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:26 
Diva

laura_sandu scrie:

nu are dc sa-ti fie rusine, pe bune. si noi am facut la fel, o lista de unde fiecare a ales ce a vrut, e mai bine asa decat sa primesti acelasi lucru de n ori. lasa rusinea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:30 
Diva

laura si eu consider ca nu are sens sa-ti fie rusine sa spui ce iti doresti pt ca nu ai de ce...eu cred ca este mult mai usor si pt tine si mai ales pt ei sa le spui tu ce iti doresti pt ca sunt multe persoane care nu stiu ce trebuie sa-ti cumpere....si mie mi se intampla de multe ori sa nu stiu ce sa iau cadou pt cineva...daca imi permit fata de el ii intreb ce isi doreste si daca imi spune credema ca sunt foarte fericita...si la noi se practica chestia asta
fetelo eu sunt suparata ca am ramas singura...sotul meu este plecat in germania si sta toata saptamana...norocul cu criza asta ca sta doar atat ca altfel 2-3 luni nu-l mai vedeam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:33 
Diva

clarut scrie:
si eu pe aproape...sunt tari care nu ma atrag prea tare insa poate dc am timp de ce nu? :) nu vreau sa merg in tari sarace sau dictaturi...as intra imediat intr-o depresie :(
pt viitorul apropiat as vrea stockolm, sudul spaniei, talinn si cracovia si poate sicilia sau malta.
fetele, de ce vreti sa vizitati elvetia? mi se pare doar ca are un relief frumos...in rest nu mi se pare nimic interesant si eram curioasa sa mai aud alte pareri...

am auzit ca elvetia e superba. am vazut niste peisaje pe net care mi-au intarit convingerea ca trebuie sa vizitam tara.

iar peste toate in topul preferintelor mele este Polinezia Franceza. aici ar fi paradisul pt mine. oricum, sper ca vom avea vreodata suficiente resurse pecuniare pt a sta acolo macar 2 saptamani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:39 
Diva

anidaaa scrie:

am auzit ca elvetia e superba. am vazut niste peisaje pe net care mi-au intarit convingerea ca trebuie sa vizitam tara.

iar peste toate in topul preferintelor mele este Polinezia Franceza. aici ar fi paradisul pt mine. oricum, sper ca vom avea vreodata suficiente resurse pecuniare pt a sta acolo macar 2 saptamani.

am vazut odata o emisiune despre polinezia franceza..era superb...cu niste casute pe apa...de vis, intr-adevar...din pacate insa localnicii traiesc intr-o saracie lucie :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:40 
Diva

laura_sandu scrie:
e m-am decis sa nu fac recoltarea.

nici eu nu mai fac recoltarea. dar nu pt ca nr. de celule ar fi prea mic ci pt ca am citit contractele lor si am gasit niste clauze pe care am vrut sa le modific.
bineinteles mi-au replicat ca nu pot fi modificate ca sunt standard...whatever...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:41 
Diva

buna Corina...ce mai faci? nu ai mai intrat de mult[/quote]

am mai intrat din cand in cand..am stat cu ochii pe voi. :p
nu am mai avut timp sa stau cu voi sa povestim...am fost si foarte bolnava 2 saptamani,am astat si pe acasa..am facut o intoxicatie (de la mici)..si bronsita..a fost tare nasol. :sick:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]