Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 19 Mai 2008, 02:44 
Diva

Citat:
Acesta este modelul:
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
Este Oscar de la Renta si mi-a placut la nebunie. Am si o prietena buna care are atelier de rochii de mireasa si o fac la ea ca am incredere ca iese bine. Modelul nu e foarte complicat si nu cred ca ar trebui sa fie scumpa manopera. N-am intrebat inca de pret ca nu gasisem material. Ma duc zilele urmatoare sa intreb. Oricum din alta parte n-aveam cum sa o iau, iar modelul original e la categoria de preturi "peste 5001 euro". Mi-au zis sa iau 3 metri. Am luat 4, ca sa fie sigura. 35 de lei metrul. Mai trebuie sa mai iau niste satin pt cordonul acela lat din talie si niste dantela pentru la decolteu. Va tin la curent.

felicitari alinutza :) si sa iti iasa exact asa cum iti doresti. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 13:08 
Junior

e frumoasa rochia si sper sa iasa asa cum iti doresti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2008, 17:33 
Diva

Citat:
e frumoasa rochia si sper sa iasa asa cum iti doresti.
superba!de-abia astept sa o vad si pe a ta!eu sunt curioasa cat dureaza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 01:40 
Diva

Citat:
superba!de-abia astept sa o vad si pe a ta!eu sunt curioasa cat dureaza.

Multumesc fetelor. Eu am incredere ca va iesi bine. Nu stiu cat va dura, dar cum mai avem vreo 4 luni nu-i graba. Cred ca joi ma duc sa duc materialul si sa vedem care va fi pretul estimativ macar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 14:59 
Diva

Citat:
Multumesc fetelor. Eu am incredere ca va iesi bine. Nu stiu cat va dura, dar cum mai avem vreo 4 luni nu-i graba. Cred ca joi ma duc sa duc materialul si sa vedem care va fi pretul estimativ macar.

sa ne zici si noua cum a fost. iti tinem pumnii :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 16:21 
Veteran

stiti altceva in afara de sosete bagate in decolteu ca sa para mai mari(ma refer la sanii mici):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 17:01 
Diva

cum sa bagi sosete in sutien sa para sanii mai mari?esti normala, daca din greseala iti sare vreo soseata.
mi se pare jenant.
sunt sutiene anume, formate numai din cupe care se lipesc pe piele si sunt transparente,costa cam 70 lei in bacau.
iti maresc sanii, foloseste o prietena de-a mea cand nu poate purta sutient, si dau foarte bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 17:01 
Diva

cum sa bagi sosete in sutien sa para sanii mai mari?esti normala, daca din greseala iti sare vreo soseata.
mi se pare jenant.
sunt sutiene anume, formate numai din cupe care se lipesc pe piele si sunt transparente,costa cam 70 lei in bacau.
iti maresc sanii, foloseste o prietena de-a mea cand nu poate purta sutient, si dau foarte bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2008, 17:25 
Veteran

Citat:
mi se pare jenant.

nu prea am gasit :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2008, 01:12 
Diva

Citat:

nu prea am gasit :(

Incearca atunci la magazinele de lenjerie intima, la firme mai renumite sa gasesti sutiene cu silicon. Sau da o cautare pe google "sutiene cu silicon". Trebuie sa gasesti. Eu am aflat intamplator acum cativa ani de ele. A venit cineva la noi la serviciu cu sutiene aduse din Italia de vanzare. Atunci mi-am luat si eu unul cu silicon. De cum am inceput sa-l port am vazut cum privirile erau atintite inspre sani. Ba chiar o vecina m-a si intrebat ce am facut de arata asa. Succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2008, 03:28 
Junior

Citat:
mi se pare jenant.

mie nu-mi plac ca mi-am luat si eu si da intra-devar iti face sanii mai mari dar nu tii ridica nu nimic..acu fiecare cu gusturile lui :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2008, 03:31 
Junior

Citat:
stiti altceva in afara de sosete bagate in decolteu ca sa para mai mari(ma refer la sanii mici):~*

da o varianta ar fi sutienele cu silicon nici eu nu stiam d ele dar am sa caut dar pt rochia de mireasa exista cupe speciale care se coo in interior si se gasesc in magazinele cu rochii d mireasa eu din alea mi-am luat si mi le-a pus direct in ziua cand am luat rochita:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 01:45 
Diva

Citat:

mie nu-mi plac ca mi-am luat si eu si da intra-devar iti face sanii mai mari dar nu tii ridica nu nimic..acu fiecare cu gusturile lui :)

Aici cred ca depinde si de sutien, de forma lui. Siliconul e pe cupa, daca ii ridica sau nu e din altceva. Al meu ii si reidica, de aceea am fost asa de multumita de el. Numa ca nu mai stiu ce denumire avea firma, ca as mai cauta pe net :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 15:22 
Junior

Citat:
Aici cred ca depinde si de sutien, de forma lui. Siliconul e pe cupa, daca ii ridica sau nu e din altceva. Al meu ii si reidica, de aceea am fost asa de multumita de el. Numa ca nu mai stiu ce denumire avea firma, ca as mai cauta pe net :(

am fost si eu ieri la jolidon si aveau nu costa decat 500 d mii si eu super ms mult:P ca..cupele care lea adaugat la rochie arata oribil adik io vad klar k nu sunt sanii mei(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 16:05 
Diva

tie ti se pare mult 50 lei pe un sutien.
in cazul in care vrei unul de calitate nu mi se pare deloc mult.iar sutiemnul de calitate se aseaza mult mai bine decat un sutin de 5 lei.si odata esti mireasa.
eu am gasit sutiene si la 200 de lei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 18:15 
Diva

Citat:
in cazul in care vrei unul de calitate nu mi se pare deloc mult.iar sutiemnul de calitate se aseaza mult mai bine decat un sutin de 5 lei.si odata esti mireasa.

nu, nu cred ca spunea ca i se pare mult ..tocmai, spunea ca nu e asa mult pe langa faptul ca i se aseaza perfect si ca e mai fain decat cupele de la rochie..cel putin eu asa am inteles. a tastat repede si litere in plus :nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 19:47 
Diva

mai tineti minte ce am patit eu cu o rochie?(mi-au luat avans fara sa sune la firma si ulterior au aflat ca nu se mai face modelul).ieri m-au sunat alea de la magazin sa imi spuna ca a sosit rochia.oricum eu am luat alta acum.am ramas blocata!dupa ce tipasera cei de la mirandi la ele,ca nu mai au materialul,ca nu se mai face,totusi au facut-o si le-au trimis-o.ciudat...trebuie sa o dea inapoi acu ca eu nu o iau...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2008, 19:54 
Diva

Citat:
mai tineti minte ce am patit eu cu o rochie?(mi-au luat avans fara sa sune la firma si ulterior au aflat ca nu se mai face modelul).ieri m-au sunat alea de la magazin sa imi spuna ca a sosit rochia.oricum eu am luat alta acum.am ramas blocata!dupa ce tipasera cei de la mirandi la ele,ca nu mai au materialul,ca nu se mai face,totusi au facut-o si le-au trimis-o.ciudat...trebuie sa o dea inapoi acu ca eu nu o iau...

chiar ca e ciudat...hm...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2008, 17:02 
Junior

Citat:

nu nu mi se pare mult scuze pt greseli dar am tastat repede mi se pare chiar super ok si chiar am zis k mi-l iau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2008, 19:28 
Veteran

fetelor priviti ce superbe rochii de mireasa

http://www.christian-philippe.ro/precieuse.html

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]