Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 22 Apr 2008, 18:55 
Diva

Citat:
ieri am fost la dnul doctor sa ne vada, plus analizele si suntem fericiti fiindca a zis ca viitoarea mamica (adica EU!!:D) e o fata sanatoasa si se vede ca are grija de ea, in consecinta am toate cele cum trebuie, nici macar suplimente nu e indicat sa iau!!:nlol: asta e bine, fiindca sunt greu de convins sa inghit medicamente!!

felicitari ela...stai linistita ca totul o sa fie bine...ai greturi sau esti norocoasa?

cum ti-au zis sa nu iei nimic? nici macar acid folic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2008, 21:59 
Diva

Citat:

felicitari ela...stai linistita ca totul o sa fie bine...ai greturi sau esti norocoasa?

Bamba , poti vedea pozele acum, eram convinsa ca esti in lista, dar.... sorry:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:02 
Diva

Citat:

Multumesc Bamba!! Acid folic iau din prima zi cand am aflat de bebel!!! ma refeream la fier, calciu sau vitamine!!!
In privinta greturilor, cred ca sunt o norocoasa!! de vreo saptamana ma doare un pic capul si simt o oarecare greata, vertij (ca raul de masina), dar nu dimineata, de la ora 15.30 pana pe la 17-19 - depinde de vremea de afara - dar ma odihnesc o ora-doua si imi trece! Oricum, am avut ocazia sa vad alte gravidute si cat de rau le era, chiar sunt norocoasa!!! Ma simt bine!!
Nici acum nu prea mananc carne, doar piept de pui la gratar!! Carne de vita nu am mancat decat de vreo 2-3 ori in viata mea, la carnea de porc am renuntat pe la 20 de ani!! Chestia e ca nici cu pestele nu ma prea impac, dar fac eforturi si cate un file bine-bine gatit mai pap!! Nici mezeluri nu consum!! Sotul meu isi face mereu griji cand merge la cumparaturi (e un harnicut, el face piata si cumpara tot ce ne trebuie) fiindca isi bate capul cu ce mananc! Sunt cu legumele, fructele si lactatele si un out de 2-3 ori/saptamana!! Totusi, am inceput deja sa ma ingras - cei din jurul meu spun ca mi se pare, dar eu ma simt mai grea!! :~* dar important e acum bebelusul!!! dar tot am grija!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 12:09 
Diva

Citat:

Bamba , poti vedea pozele acum, eram convinsa ca esti in lista, dar.... sorry:D

Ayrun, am incercat sa vad si eu fotografiile!! dar nu le vad!!! la mine esti in lista cu prieteni, dar poate eu nu sunt la tine!!as vrea sa vad si eu minunea din fotografii!! multumesc frumos!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 15:26 
Diva

felicitari!!!!!!
uau...cate s-au intamplat de cand nu am mai fost pe aici...ce de mamici!!!!!!ma reintorc cu o veste buna: vine barza si in familia gavrila!!!!!!
sunt insarcinata in 10 saptamani si 4 zile.
cum va simititi?

Citat:

Multumesc Bamba!! Acid folic iau din prima zi cand am aflat de bebel!!! ma refeream la fier, calciu sau vitamine!!!
In privinta greturilor, cred ca sunt o norocoasa!! de vreo saptamana ma doare un pic capul si simt o oarecare greata, vertij (ca raul de masina), dar nu dimineata, de la ora 15.30 pana pe la 17-19 - depinde de vremea de afara - dar ma odihnesc o ora-doua si imi trece! Oricum, am avut ocazia sa vad alte gravidute si cat de rau le era, chiar sunt norocoasa!!! Ma simt bine!!
Nici acum nu prea mananc carne, doar piept de pui la gratar!! Carne de vita nu am mancat decat de vreo 2-3 ori in viata mea, la carnea de porc am renuntat pe la 20 de ani!! Chestia e ca nici cu pestele nu ma prea impac, dar fac eforturi si cate un file bine-bine gatit mai pap!! Nici mezeluri nu consum!! Sotul meu isi face mereu griji cand merge la cumparaturi (e un harnicut, el face piata si cumpara tot ce ne trebuie) fiindca isi bate capul cu ce mananc! Sunt cu legumele, fructele si lactatele si un out de 2-3 ori/saptamana!! Totusi, am inceput deja sa ma ingras - cei din jurul meu spun ca mi se pare, dar eu ma simt mai grea!! :~* dar important e acum bebelusul!!! dar tot am grija!!
:njump::njump::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 15:32 
Diva

laura, ce faci?
m-am intors asa cum am promis. azi am facut si eu bitestul...si eco a iesit bine...mai am de asteptat sangele...dar nu sunt probleme nici acolo.
cum mai merge treaba pe aici?

Citat:

m-am mai linistit si eu...de mult nu am avut discutii in contradictoriu.lelas pe miresicile in devenire sa isi faca de cap pe site.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 15:47 
Diva

Citat:
laura, ce faci?
m-am intors asa cum am promis. azi am facut si eu bitestul...si eco a iesit bine...mai am de asteptat sangele...dar nu sunt probleme nici acolo.
cum mai merge treaba pe aici?

cristina!!!:-* bine ai revenit! felicitari pt bebelus! vezi, s-a lasat el asteptat...dar cineva acolo sus a avut grija de voi:nwink: sa fiti sanatosi, ca asta e cel mai important!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 15:52 
Diva

Citat:

salut!
sunt bine, multumesc :D. e placut cand vezi ca mai intreaba lumea de tine :D... n-am mai intrat ca am avut belele cu netul.
am fost ieri la medic. sunt in saptamana 36 si gogoasa mea avea aseara 3000 grame, manca-o-ar mama de balenuta :D... si s-a intors pe pozitie de iesire :D... daca nu creste foarte mult, raman la ideea de nastere naturala (desi mi-e frica de mor :zoombie:)... dar mai vedem data viitoare cand merg la control, pe 3 mai (daca nu nasc pana atunci :blink:)
am cam terminat cumparaturile pentru bebe. si pentru bagajul de spital, de acum trebuie doar sa pun totul in geanta... si sa astept (la frica pe care o am, nu am nicio graba :D)
sper ca voi sunteti bine. mai vreau poze :ok:

oricat de frica ti-ar fi, simtul umorului nu ti l-ai pierdut si dc o sa ai atitudinea asta si de-acum incolo sunt sigura ca o sa treaca totul rpd si bine:nwink: si nici n-o sa stii cand balerina a inceput sa baleteze in patut la ea:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 16:00 
Diva

Citat:

ela, arati superbine! in plus mamicile sunt si mai frumoase! bucura-te de peroada asta:nwink: mie mi se pare ca mananci f sanatos...chiar te invidiez ca preferi legumele si fructele:-`eu una mananc tot felul de carnuri si preparate din carne, altfel simt ca nu m-am saturat:wacko::food:
sanatate multa! si lui tati energie pt piata;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 16:02 
Diva

oana, bamba mai vreau poze cu mandrele:drool: please!:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Felicitari Cristina, si tie si sotului tau
MesajScris: 23 Apr 2008, 16:52 
Diva

Citat:
felicitari!!!!!!
uau...cate s-au intamplat de cand nu am mai fost pe aici...ce de mamici!!!!!!ma reintorc cu o veste buna: vine barza si in familia gavrila!!!!!!
sunt insarcinata in 10 saptamani si 4 zile.
cum va simititi?

:njump::njump::napplause::napplause:

Bravo voua!! sa fii sanatoasa si sa decurga totul usor!!! e frumoasa viata, nu-i asa??!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 16:58 
Diva

Citat:
ela, arati superbine! in plus mamicile sunt si mai frumoase! bucura-te de peroada asta:nwink: mie mi se pare ca mananci f sanatos...chiar te invidiez ca preferi legumele si fructele:-`eu una mananc tot felul de carnuri si preparate din carne, altfel simt ca nu m-am saturat:wacko::food:
sanatate multa! si lui tati energie pt piata;)

Multumim frumos Clarut!! Nu mananc carne in mod obisnuit, nu e o toana acum - se intelege ca daca vad un piept de pui la gratar imi face placere sa-l mananc, dar nu e obligatoriu!! Iar sotul meu e minunat, la doua zile face piata! ieri era usor necajit ca a uitat sa imi cumpere mere (cred ca mananc un mar la doua ore :~* din alea galbene, si maaaaaari!)! are grija de mine, dar mereu a avut grija de mine! noaptea ma trezesc cam de doua ori sa merg la baie, automat se trezeste si el, desi stie ca merg la baie, ma intreaba daca ma simt bine!! nu vreau sa-l trezesc, fiindca spre deosebire de mine, adoarme greu, dar nu am ce face!! asa e el, grijuliu!!
In privinta mancarurilor nesanatoase, ce sa zic, daca mi-o fi pofta de ceva de la fast-food, probabil voi da curs dorintei, dar voi tine cont sa nu se intample asta prea des!!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 17:30 
Diva

Citat:

Ayrun, am incercat sa vad si eu fotografiile!! dar nu le vad!!! la mine esti in lista cu prieteni, dar poate eu nu sunt la tine!!as vrea sa vad si eu minunea din fotografii!! multumesc frumos!!:-*

gata ela , esti pe lista :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: multumesc Ayrun!!
MesajScris: 23 Apr 2008, 17:32 
Diva

Citat:

gata ela , esti pe lista :-*

:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: multumesc Ayrun!!
MesajScris: 23 Apr 2008, 18:29 
Diva

Cristina...felicitari...:napplause: si :flowers::flowers::flowers: de la mine...

chiar ca toata generatia noastra de mirese e insarcinata...:) s-au adunat ceva burtici pe-aici...

ginaangelina...oare nu face si ea copii?

elanicol...si eu te invidiez ca poti sa mananci asa de sanatos...si pentru sotul tau cel grijuliu desi nici al meu nu-i mai prejos...la fel e si la mine cu mersul la baie noaptea...e un lucru care ma deranjeaza tare, tare rau ca si-asa nu ma odihnesc cum ar trebui si sunt rea de somn...dar astea, pana la urma, sunt doar mici neplaceri care nu mai conteaza cand stim ce rol important avem, nu?

numai bine la mamici si burtici...
gina, in curand vestile bune, nu?
bamba, oana, voi deja aveti experienta, nu gluma...sa va traiasca printesele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 22:40 
Diva

Gata Clarut, m-am conformat, am pus poze facute acum cateva zile. Sper sa se aprobe repede.

Uau cate viitoate mamici, :napplause:. Sarcina usoara!!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 23:40 
Diva

fetelor

voi cand v-ati facut test de sarcina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 23:52 
Diva

Citat:
fetelor

voi cand v-ati facut test de sarcina?

eu l-am facut cu 4 zile inainte sa trebuiasca sa imi vina ciclul :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Apr 2008, 23:53 
Diva

Citat:

eu l-am facut cu 4 zile inainte sa trebuiasca sa imi vina ciclul :nwink:

multumesc bamba

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: WOOOW
MesajScris: 23 Apr 2008, 23:59 
Diva

WOW....ce de activitate pe aici....fetelor imi pare bine ca ati revenit pe forum....acum ca aveti subiect nou de discutie....:))))

cristina felicitari si tie!! o sarcina usoara sa ai!!

ela...sa stii ca totusi e bine sa mananci si carne...are nevoie corpul tau si de proteine...mie de la peste mi-era rau dar e bun pt sarcina...numai vezi ca nu orice peste e bun...ai grija ca eu am avut de la doctor o lista intreaga cu ce peste nu am avut voie...

malinka...imi pare tare rau de chestia cu trezitul la baie...din pacate nu am vesti prea bune pt tine...o sa fie si mai rau catre final :(( unele merg si de 4-5 ori pe noapte...un tip....incearca sa bei multe lichide in timpul zilei dar apoi catre seara...7-8 seara sa le reduci...si poti sa faci niste exercitii sa iti ridice uterul...este o pozitie care seamana cu o pisica cand se infoaie...stai cu mainile si genunchii pe podea si iti ridici spatele...exact cum fac pisicile cand is nervoase...:)) cica miscarea asta iti ridica un pic uterul si nu mai apasa pe vezica asa de tare...plus ca spre final ajuta copilul sa se intoarca in pozitia buna :)

clarut...promit sa pun azi poze proaspete :))) si apropo...ginangelina nu are planuri de facut bebe...ea se mentine pe aceeasi pozitie pe care era acum 2 ani :))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]