Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 15:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 26 Oct 2009, 12:44 
Diva

buna fetelor :)
eu as vrea sa vizitez Japonia si India in viitorul apropiat...pt la anul inca nu ne'am hotarat unde sa mergem oscilam intre Turcia si Grecia, sa vedem ca m'ai mergem cu un cuplu de prieteni si inca nu ne'am hotarat...
Laura nu trebuie sa'ti fie rusine sa spui ce ai nevoie sau ce deja ai ....eu pe prietena mea am intrebat'o ce anume m'ai are nevoie si nu a cumparat si nu ii cumpara nimeni ca sa nu'i cumpar ceva ce deja are...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:46 
Diva

anidaaa scrie:

nici eu nu mai fac recoltarea. dar nu pt ca nr. de celule ar fi prea mic ci pt ca am citit contractele lor si am gasit niste clauze pe care am vrut sa le modific.
bineinteles mi-au replicat ca nu pot fi modificate ca sunt standard...whatever...

eu am posibilitatea de a dona celulele si primesti un carnetel de donator iar daca sunt probleme cu bebel mai tarzu primesc prioritate la obtinerea de celule stem ,sper sa nu am nevoie de ele niciodata. Ia zi cum te mai simti? mai bine ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:47 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor, eu sunt foarte stresata...si mi-e rusine ca toata lumea ma intreaba ce sa imi cumpere.....parca nu pot sa impart lucrurile si sa spun la fiecare ce sa cumpere...mi-e rusine...

eu in locul tau as fi fericita. pe mine nu m-a intrebat nimeni daca as avea nevoie de ceva.
ai mei, desi au luat caruciorul, asteapta sa se nasca ca cica asa e traditia ( la care am achiesat si eu) iar restul rudelor, prietenilor nu au nici o treaba.
probabil o sa primesc hainute la nasterea copilului in rest o sa inceprem noi sa cumparam cam ce trebuie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 12:52 
Diva

any scrie:
eu am posibilitatea de a dona celulele si primesti un carnetel de donator iar daca sunt probleme cu bebel mai tarzu primesc prioritate la obtinerea de celule stem ,sper sa nu am nevoie de ele niciodata. Ia zi cum te mai simti? mai bine ?

mai bine. am mai capatat incredere pt ca oricum daca s-ar naste acum ar trai. maine ma duc la eco...am emotii. abia astept sa-l vad

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 13:30 
Diva

corina1 scrie:

am mai intrat din cand in cand..am stat cu ochii pe voi. :p
nu am mai avut timp sa stau cu voi sa povestim...am fost si foarte bolnava 2 saptamani,am astat si pe acasa..am facut o intoxicatie (de la mici)..si bronsita..a fost tare nasol. :sick:

wow ce naspa ....sper sa te simti mai bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 13:33 
Diva

anidaaa scrie:

mai bine. am mai capatat incredere pt ca oricum daca s-ar naste acum ar trai. maine ma duc la eco...am emotii. abia astept sa-l vad

adina, am inteles bine ca nu mai esti la dr uzum? unde mergi acum? si eco unde faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 13:49 
Diva

Ayrun scrie:

adina, am inteles bine ca nu mai esti la dr uzum? unde mergi acum? si eco unde faci?

nu mai sunt. mi-a zis sa-mi caut alt dr la un spital unde au aparatura necesara pt prematuri. nu m-a trimis nicaieri, nu mi-a recomandat nici un dr...a zis clar ca la elias nu pot sa mai nasc pt ca nu apuc cu sarcina 34 de saptamani. eco a zis ca nu mai are rost sa-mi faca pt ca oricum nasc...
Chiar m-a dezamagit.
acum printr-o prietena am ajuns la Ciprian Cristescu de la giulesti.
dr asta chiar a fost ok si m-a aceeptat desi mi-a zis ca nu preia paciente in luna asa mare. a zis ca intr-adevar am colul deschis si inmuiat dar ca pot naste si la termen nu e obligatoriu sa nasc prematur.
o sa nasc la giulesti si asta e...nu o sa mor 3 zile datorita conditiilor de acolo.
eco mi-o fac la sanador maine cu un dr. Mihailescu recomandat dedr. de la giulesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 14:19 
Diva

anidaaa scrie:
nu mai sunt. mi-a zis sa-mi caut alt dr la un spital unde au aparatura necesara pt prematuri. nu m-a trimis nicaieri, nu mi-a recomandat nici un dr...a zis clar ca la elias nu pot sa mai nasc pt ca nu apuc cu sarcina 34 de saptamani. eco a zis ca nu mai are rost sa-mi faca pt ca oricum nasc...
Chiar m-a dezamagit.
acum printr-o prietena am ajuns la Ciprian Cristescu de la giulesti.
dr asta chiar a fost ok si m-a aceeptat desi mi-a zis ca nu preia paciente in luna asa mare. a zis ca intr-adevar am colul deschis si inmuiat dar ca pot naste si la termen nu e obligatoriu sa nasc prematur.
o sa nasc la giulesti si asta e...nu o sa mor 3 zile datorita conditiilor de acolo.
eco mi-o fac la sanador maine cu un dr. Mihailescu recomandat dedr. de la giulesti

ciudat, cand am nascut eu era si sectie pt prematuri( am vazut cu ochii mei), imi pare rau ce sa zic, de obicei nu recomanda pe nimeni pt ca au mai fost probleme din partea acelor medici si stiu ca nu se mai baga.probabil spitalul nu mai dispune de fonduri pt sectia prematuri, cine stie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 14:33 
Diva

Ayrun scrie:
ciudat, cand am nascut eu era si sectie pt prematuri( am vazut cu ochii mei), imi pare rau ce sa zic, de obicei nu recomanda pe nimeni pt ca au mai fost probleme din partea acelor medici si stiu ca nu se mai baga.probabil spitalul nu mai dispune de fonduri pt sectia prematuri, cine stie?

o fi dar nu pentru prematuri sub 34 de saptamani.
in fine asta e. acum nu mai schimb dr chiar daca as trece de 34 de saptamani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:11 
Diva

anidaaa scrie:

o fi dar nu pentru prematuri sub 34 de saptamani.
in fine asta e. acum nu mai schimb dr chiar daca as trece de 34 de saptamani.

Important e sa fii linistita, si sa nu te superi inainte de nastere.Sunt sigura ca totul o sa fie perfect si o a ai un baietel minunat.
In legatura cu cumparaturile.....am facut deja o lista si spre surprinderea mea am usurat munca la toata lumea...toti au fost fericiti si si-au ales ce sa ne cumpere.
Am scapat de carucior, cantar, masa de infasat, marsupiu, salopeta , geaca de iarna si lenjerie pt patut.Cred ca sunt o norocoasa....Nici nu ma mai uit dupa astea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:13 
Diva

laura_sandu scrie:

Important e sa fii linistita, si sa nu te superi inainte de nastere.Sunt sigura ca totul o sa fie perfect si o a ai un baietel minunat.
In legatura cu cumparaturile.....am facut deja o lista si spre surprinderea mea am usurat munca la toata lumea...toti au fost fericiti si si-au ales ce sa ne cumpere.
Am scapat de carucior, cantar, masa de infasat, marsupiu, salopeta , geaca de iarna si lenjerie pt patut.Cred ca sunt o norocoasa....Nici nu ma mai uit dupa astea....

ai vazut laura ca a fost mai simplu de cat te-ai asteptat......si exact cum ti-am spus este ptr ambele parti mult mai usor si mai rapid

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:19 
Diva

anidaaa scrie:

Eu luni, in 2 noi merg din nou la eco.Ma cheama acum din 2 in 2 sapt sa ma monitorizeze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:38 
Diva

puffy mie nu vrei sa-mi dai add pe hi 5? tii la suparare? :D[/quote]
nu ....nu tin la suparare...ti-am dat add.....astazi ....nu intrasem deloc de aia nureusisem sa iti dau:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:42 
Diva

no, ai vazut ca este mai bine asa...acum sti ce trebuie sa cumperi tu si nu o sa ai surpriza sa te trezesti cu aceeleasi lucruri cumparate de mai multe ori
eu sambata ma duc la control la brasov si ma inscriu si pt nastere :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:49 
Diva

lily scrie:
no, ai vazut ca este mai bine asa...acum sti ce trebuie sa cumperi tu si nu o sa ai surpriza sa te trezesti cu aceeleasi lucruri cumparate de mai multe ori
eu sambata ma duc la control la brasov si ma inscriu si pt nastere :ndance:

lily iti doresc drum bun si sa ai numai vesti bune sambata.....doamne ajuta sa mearga totul perfect

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:52 
Diva

multumesc frumos ely :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:54 
Diva

elyt1000 scrie:

ai vazut laura ca a fost mai simplu de cat te-ai asteptat......si exact cum ti-am spus este ptr ambele parti mult mai usor si mai rapid

da...a fost foarte usor....
sa va arat ce carucior am ales....
http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trus ... talii.bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:55 
Diva

http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trus ... talii.bebe[/quote]
lili drum bun ......te asteptam cu vesti bune....
laura frumos caruciorul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:59 
Diva

laura_sandu scrie:

f frumos caruciorul laura....imi place ff mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2009, 17:59 
Diva

laura_sandu scrie:

daaa. imi place mult. patut ai luat sau ai vazut ceva care sa-ti placa?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]