Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 22 Sep 2009, 19:18 
Diva

anidaaa scrie:

Marius nu a zis nimic. Doar l-am anuntat ca mergem.
citeam si radeam ce prostii scriu astia acolo..."biberon garantat 30 de ani" cine il foloseste atatia ani? ca doar n-o suge pana la 30 de ani?!? nu stiu ce alta chestie pt "celebrarea nasterii", acvariu cu furnici....

Daca eram in Cluj, cu siguranta nici ionut comenteaza.Dar acolo suntem dependenti de altii si e timpul scurt.Vedem.Nu mai sunt oricum asa stresata cu hainele de gravida

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:23 
Diva

apropo de politisti...imi aduc aminte prima data cand m-a oprit politia...aveam permis de vreo luna, dacia pe care nu prea reuseam sa o bag intr-a 3-a si mergeam bine mersi cu viteza a 2-a pe banda I, pe magheru, cu doua autobuze care ma claxonau in spate.
bineinteles m-a oprit politia, iar eu razand aprope in hohote de penibilul situatiei le-am zis ca pt mersul incet nu se da amenda. si plus de asta nu-i pacat sa-mi ia banii inainte de sarbatori? eu din ce mai cumpar cadouri?
nu mi-au dat amenda si am scapat cu bine... :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:25 
Diva

laura_sandu scrie:
Daca eram in Cluj, cu siguranta nici ionut comenteaza.Dar acolo suntem dependenti de altii si e timpul scurt.Vedem.Nu mai sunt oricum asa stresata cu hainele de gravida

eu ma duc pt haine ca nu prea am sau mai bine zis nu am deloc si pt carucior.
sa inspectez piata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:30 
Diva

anidaaa scrie:

eu ma duc pt haine ca nu prea am sau mai bine zis nu am deloc si pt carucior.
sa inspectez piata

eu caruciorul il primesc :)nici nu mai caut ca era stresul meu cel mai mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:32 
Diva

anidaaa scrie:
apropo de politisti...imi aduc aminte prima data cand m-a oprit politia...aveam permis de vreo luna, dacia pe care nu prea reuseam sa o bag intr-a 3-a si mergeam bine mersi cu viteza a 2-a pe banda I, pe magheru, cu doua autobuze care ma claxonau in spate.
bineinteles m-a oprit politia, iar eu razand aprope in hohote de penibilul situatiei le-am zis ca pt mersul incet nu se da amenda. si plus de asta nu-i pacat sa-mi ia banii inainte de sarbatori? eu din ce mai cumpar cadouri?

:rofl: :rofl: ce tare ai fost adina....mai facut sa rad.....ce bine ca ai ramas cu bani ptr cadouri in buzunar.....au fost indulgenti cu tine :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:35 
Diva

anidaaa scrie:

eu in primul an dupa ce am inceput sa conduc l imi amintesc ca am facut o gafa in Ajunul Craciunului.
Am parcat prea in strada si am blocat tramvaiul. :D.M-am dus la cafea la o prietena si am stat vreo 40 de minute.Cand m-am intors la masina, plin de politie, 3 tramvaie stateau la rand.....(era in P-ta M Viteazu pt cunoscatoare pe Baritiu).
Cand m-a vazut politistul sia pus mainile in cap.Pana la urma mi-a dat amenda ca am trecut strada neregulamentar...cea mai mica amenda posibila....Sper ca nu v-am mai povestit si alta data aceasta intamplare, sa nu ma repet.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:50 
Diva

hai ca si tu ai fost tare laura :rofl: :rofl: .....mai eu pana acum nu am nici o patanie....sincer nici nu stiu cum as reactiona,sper doar sa nu intru in panica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 19:56 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu in primul an dupa ce am inceput sa conduc l imi amintesc ca am facut o gafa in Ajunul Craciunului.
Am parcat prea in strada si am blocat tramvaiul. :D.M-am dus la cafea la o prietena si am stat vreo 40 de minute.Cand m-am intors la masina, plin de politie, 3 tramvaie stateau la rand.....(era in P-ta M Viteazu pt cunoscatoare pe Baritiu).
Cand m-a vazut politistul sia pus mainile in cap.Pana la urma mi-a dat amenda ca am trecut strada neregulamentar...cea mai mica amenda posibila....Sper ca nu v-am mai povestit si alta data aceasta intamplare, sa nu ma repet.

Laura, nu-i nimic nou...am mai vazut si eu :nlol:

Anul trecut in iarna, veneam de la fotbal din grigorescu tot pe baritiu, si cand am ajuns la intersectie...era plic de politie, nu stiam cei acolo...era o masina...neagra, parcata exact in statia de tranvai...pe sine :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 20:02 
Diva

carlita scrie:

Laura, nu-i nimic nou...am mai vazut si eu :nlol:

Anul trecut in iarna, veneam de la fotbal din grigorescu tot pe baritiu, si cand am ajuns la intersectie...era plic de politie, nu stiam cei acolo...era o masina...neagra, parcata exact in statia de tranvai...pe sine :nlol:

da..probabil era femeie incepatoare:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 20:04 
Moderator Ghidul Miresei

nu stiu cei cu mine da numa prostii scriu :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 20:20 
Diva

ce amuzante sunteti cu povestile in trafic....chiar am ras cand le-am citit :rofl: si mie imi plac foarte mult baclavalele dar norocul meu este ca nu am nici un fel de pofte de cand sunt insarcinata...de felul meu sunt foarte pofticioasa si chiar imi faceam griji in privinta asta dar se pare ca am noroc :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 20:26 
Diva

lily scrie:
ce amuzante sunteti cu povestile in trafic....chiar am ras cand le-am citit :rofl: si mie imi plac foarte mult baclavalele dar norocul meu este ca nu am nici un fel de pofte de cand sunt insarcinata...de felul meu sunt foarte pofticioasa si chiar imi faceam griji in privinta asta dar se pare ca am noroc :nwink:

ce super lily...sa de-a domnul sa fiu si eu la fel ca tine,atunci cand voi fi insarcinata,ptr ca eu sunt din cale afara de pofticiosa....abia astept sa vina ziua de maine,la prima ora merg la cofetarie sa imi cumpar baclavale,imi ploua in gura deja

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 20:59 
Moderator Ghidul Miresei

mnoh...eu fug :D :) ma duc la niste prieteni sa barfim :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:02 
Diva

seara buna fetele, eu ce sa mai spun ca am calcat o pisicuta cu scoala de soferi :blink: nu ma intrebati cum am reusit da am reusit, toata ziua am fost extrem de suparata, biata pisica, ma intreb oare o fi scapat?? ca mi-a fost naspa sa ma uit in spate, instructorul nu avea nici o treaba, cica decat sa fac cine stie ce :argue: imi venea sa ii dau cu ceva in cap.
astazi m-am vopsit aveti idee cu ce se poate lua vopseaua de pe piele :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:35 
Diva

amely85 scrie:
seara buna fetele, eu ce sa mai spun ca am calcat o pisicuta cu scoala de soferi :blink: nu ma intrebati cum am reusit da am reusit, toata ziua am fost extrem de suparata, biata pisica, ma intreb oare o fi scapat?? ca mi-a fost naspa sa ma uit in spate, instructorul nu avea nici o treaba, cica decat sa fac cine stie ce :argue: imi venea sa ii dau cu ceva in cap.
astazi m-am vopsit aveti idee cu ce se poate lua vopseaua de pe piele :\

incearca cu scrum de tigara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:48 
Diva

Buna seara dragutelor. Ce mai faceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:49 
Diva

any scrie:
Buna seara dragutelor. Ce mai faceti?

noi bine.tu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:52 
Diva

laura_sandu scrie:

noi bine.tu?

Nu ma laud,ca m-am laudat destul si acu sunt putin trista ca am ceva probleme . .Bebe e bine eu nu prea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 21:59 
Diva

any scrie:

Nu ma laud,ca m-am laudat destul si acu sunt putin trista ca am ceva probleme . .Bebe e bine eu nu prea.

pai ce s-a intamplat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2009, 22:11 
Diva

laura_sandu scrie:
pai ce s-a intamplat?

La ultimul eco mi-au gasit o tumoare langa ovarul drept :( ,mi-au spus deocamdata doar ca trebuie operata daca voi naste prin cezariana se poate face atunci daca nu doar dupa ce nasac si mai creste bebe. :sick:
Laura, cum ai scris semantaura ca sa apara imaginea ca mie imi apare doar scrisul?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]