anidaaa scrie:
vorbesti urat despre romania.Lauzi sistemul de acolo , dar nu il ponegresti pe cel de aici.
la noi sistemul este defectuos. e clar ca daca am avea o siguranta a zilei de maine probabil s-ar schimba multe, insclusiv in comportamentul oamenilor.
cand platesti taxe si impozite non-stop crede-ma ca iti vine sa te duci oriunde vazand cu ochii.
in cazul meu, (m vazut ca glumeati pe seama castigurilor avocatilor), stiti cat platesc la stat din onorariu? 45%. nu e corect. pt ca nu am nici o facilitate. mie mi-e scarba cand vad cata lume se complace in situatia asta.
oricum nu o sa plec din tara dar nici nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat.
crezi ca numai in ro se platesc taxe?

ro e una din tarile cu taxe mici...
nu are nimeni vreo facilitate mai deosebita. teoretic banii pe care ii platim la stat se duc la pensii, infrastructura, administratii etc. ai dreptate cu lumea care se complace dar dc nimeni nu iese in strada sa-si ceara drepturile, dc oamenii nu merg la vot nici n-o sa se schimbe nimic f curand...
sistemul e clar defectuos. dar asta pt ca e o lipsa de informare incredibila si pt ca autoritatea nu reuseste sa se impuna in niciun fel...dc dna-ul sau orice alta institutie asemanatoare s-ar sesiza mai des si-ar mai curata din marii corupti poate ne-ar fi mai usor...
eu cred ca odata cu liberalizarea serviciilor care deocamdata tin de stat se va reduce si nivelul de coruptie...chiar sunt optimista ca se vor schimba lucrurile. ro are un potential extraordinar