Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 13:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 10 Aug 2010, 14:29 
Diva

carlita scrie:
Simo, veniti cu masina?
Aveti vreo zona(cartier) preferat pentru cazare?
Pe unde are sotul tau treaba, ca sa vedem si unde sa ne intalnim :)
Eu iti pot recomanda mai multe, mai ales ca acum ne-am interesat intens de pensiuni (cu nunta), dar sa vedem unde doriti.

Da iubita mea accept cu placere sugestii....nu cred ca venim cu masina personala dar cu masina sigur,il intreb pe iubi unde are lucrarea...echipa lui e cazata in 2 apartamente inchiriate dar noi vrem undeva mai dragut si mai "singurei" :p
Cum aflu informaii te anunt...multumesc frumos :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2010, 16:25 
Diva

fetelor ,vineri am fost la un adevarat spectacol de baloane in aer,70 la numar.....pe mine una personal m-a impresionat....puteai sa te plimbi si cu balonul,eu una nu am putut si chiar daca,nu m-as fi urcat in el,nu as fi indraznit :lol: si costa si destul.....dar a fost ceva frumos de vazut......v-am atasat cateva poze,poate vreti sa vedeti si voi: http://picasaweb.google.com/elyt1000/70 ... nAerJoure#

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2010, 23:16 
Diva

any scrie:
Buna dimineata :.
Nu am crezut ca pot fi asa dar sunt destuli de dificili sa nu ii dragalesti, sa nu te apropi de gurita lor nimic nu le place.. Apropo mamicilor de la cate luni,ani, v-ati invatat bebei sa stea pe olita?

buna fetelor! any, eu la-m pus pe Andrei la olita de la 6 luni. acum nu mai am probleme, face doar la oala de cate ori il pun dar normal ca mai face si in pampers pipi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2010, 23:48 
Diva

anidaaa scrie:

buna fetelor! any, eu la-m pus pe Andrei la olita de la 6 luni. acum nu mai am probleme, face doar la oala de cate ori il pun dar normal ca mai face si in pampers pipi.

serios , Adina?Eu nu l-am pus inca.Am zis ca astept pana la 10-11 luni si il pun direct pe WC, cu capac special pt copilandrii.Ma enerveaza ideea sa spal olita ....sau sa ma plimb cu ea prin oras dupa mine.Am o prietena care si-a invatat fetita sa-si faca nevoile doar la olita si eram in oras la cafea si fata era toata transpirata ca o trecea si nu putea sa faca in pampers....asa ca vreau sa gasesc o solutie sa imi fie si mie si lui bine.
Adina , tu mai alaptezi?Ce faci?Cum esti?Nu te-am mai vazut de mult prin zona.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 07:07 
Diva

multumesc Ely si Simo pt gandurile bune.eu sper ca nu este ceea ce mi-a zis doctorul.ma duc in dimineata asta la spitalul militar unde cunoaste cineva un doctor si sper ca imi va spune altceva :(
la urgenta a fost tare interesant.a venit la un moment dat o tipa care abia se tinea pe picioare si tremura toata iar sotul a rugat-o pe cea de la receptie sa faca ceva cat asteapta sa nu o lase asa.si i-au adus o punga sa respire in ea.dar ce punga?era una de plastic de la vata ,rupta in doua :)
au mai adus cu ambulanta o femeie batrana si o lasasera pe targa in mijlocul incaperii.femeia vomita si se vaita ca ii e rau iar o asistenta i-a zis sa nu se mai vaite ca nu moare din atata :eek:
Ely,cel putin sa stii ca arata mai bine urgenta decat acum cativa ani,macar astepti civilizat,pe scaun,cu aer conditionat.mori in conditii bune :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 07:15 
Diva

asa de devreme ii invatati cu olita? eu citisem ca nu e bine sa fie pusi asa de devreme...nu mai stiu acum din ce motiv...ceva legat de muschii sfincterului...oricum aici numai de pe la un an jumate catre doi se recomanda de catre medici...noi am pus-o prima data pe la 10 luni pe toaleta..pe colac din ala pt copii...dar bineinteles ca nu a facut nimic...si dupa aia tot asa in joaca sa mai punea ea cand ma vedea pe mine...acum de 2-3 luni am inceput cum trebuie si a inceput si ea sa raspunda si sa realizeze ce se intampla asa ca de 2 sapt suntem numai in chilotei si nu prea avem accidente...

Un lucru ii cert inca...potty training nu ii fun deloc....tot timpul stau stresata sa stiu unde e o baie sau ce fac cu ea daca imi zice...ca nu pot sa tina asa de mult pana sa ajungi la o baie cu ei si dau drumul...la inceput in secunda urmatoare dupa ce zice "pipi" :))

Laura, apropo de prietena ta, sa stii ca noi pe drum pana in Canada am avut olita in portbagaj si eram de rasul curcilor cum o scoteam de acolo si o puneam pe marginea drumului :)) si fata mea on top of everything else mai cerea si o carte sa se uite prin ea cat face :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 07:38 
Diva

ral_ct scrie:
multumesc Ely si Simo pt gandurile bune.eu sper ca nu este ceea ce mi-a zis doctorul.ma duc in dimineata asta la spitalul militar unde cunoaste cineva un doctor si sper ca imi va spune altceva :(
la urgenta a fost tare interesant.a venit la un moment dat o tipa care abia se tinea pe picioare si tremura toata iar sotul a rugat-o pe cea de la receptie sa faca ceva cat asteapta sa nu o lase asa.si i-au adus o punga sa respire in ea.dar ce punga?era una de plastic de la vata ,rupta in doua :)
au mai adus cu ambulanta o femeie batrana si o lasasera pe targa in mijlocul incaperii.femeia vomita si se vaita ca ii e rau iar o asistenta i-a zis sa nu se mai vaite ca nu moare din atata :eek:
Ely,cel putin sa stii ca arata mai bine urgenta decat acum cativa ani,macar astepti civilizat,pe scaun,cu aer conditionat.mori in conditii bune :))

Uite chestiile astea MA INFURIE atat de rau....dar atat de rau incat imi vine sa urlu la propriu si sa fug cat vad cu ochii in lumea larga din jegul asta in care traim !!!!
Eu de 2 zile nu am apa de nici un fel(nici rece,nici calda...nimic) si nu imi vine sa cred ca intr-o tara care se vrea civilizata este posibil asa ceva...daca 5 familii din 30 nu si-au achitat datoriile toti trebuie sa suferim si pe canicula asta sa nu avem cu ce face un dus,cu ce trage apa la toaleta si multe multe altele...si am studiat aseara "legea" si nu se poate face nimic...ma apuca toti dracii dracilor :wall: :wall: :wall:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 08:01 
Diva

Bamba scrie:
asa de devreme ii invatati cu olita? eu citisem ca nu e bine sa fie pusi asa de devreme...nu mai stiu acum din ce motiv...ceva legat de muschii sfincterului...oricum aici numai de pe la un an jumate catre doi se recomanda de catre medici...noi am pus-o prima data pe la 10 luni pe toaleta..pe colac din ala pt copii...dar bineinteles ca nu a facut nimic...si dupa aia tot asa in joaca sa mai punea ea cand ma vedea pe mine...acum de 2-3 luni am inceput cum trebuie si a inceput si ea sa raspunda si sa realizeze ce se intampla asa ca de 2 sapt suntem numai in chilotei si nu prea avem accidente...

Un lucru ii cert inca...potty training nu ii fun deloc....tot timpul stau stresata sa stiu unde e o baie sau ce fac cu ea daca imi zice...ca nu pot sa tina asa de mult pana sa ajungi la o baie cu ei si dau drumul...la inceput in secunda urmatoare dupa ce zice "pipi" :))

Laura, apropo de prietena ta, sa stii ca noi pe drum pana in Canada am avut olita in portbagaj si eram de rasul curcilor cum o scoteam de acolo si o puneam pe marginea drumului :)) si fata mea on top of everything else mai cerea si o carte sa se uite prin ea cat face :))

asa m-am gandit si eu cu facutul la olita(sau WC), ca mai aman momentul.Sa se mai bucure putin ca poate face live cand vrea.Mai ales ca fiul meu face de 3 orie pe zi.Ar fi un stres non stop pentru mine sa umblu cu olita dupa el acum.
Foarte tare Alexia, Gabi!! :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 08:03 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
serios , Adina?Eu nu l-am pus inca.Am zis ca astept pana la 10-11 luni si il pun direct pe WC, cu capac special pt copilandrii.Ma enerveaza ideea sa spal olita ....sau sa ma plimb cu ea prin oras dupa mine.Am o prietena care si-a invatat fetita sa-si faca nevoile doar la olita si eram in oras la cafea si fata era toata transpirata ca o trecea si nu putea sa faca in pampers....asa ca vreau sa gasesc o solutie sa imi fie si mie si lui bine.

Asa si prietena mea care o are pe fetita cu care am tot pus poze pe aici, a pus-o pe fetita pe olita la 10 luni pentru ca atunci si-a dat drumul sa umble aproape bine. Bineinteles ca nu i-a placut la olita, dar in 2-3 luni s-a obisnuit cu toate ca mai facea si in pampers. La 1 an si 3 luni umbla singura fara nici o treaba si de la 1 an si jumatate a dormit singura in camera, in pat de oameni mari, atunci i-a scos si pampersul, 2 saptamani a mai facut in pat dar mai apoi a inteles ce e aia olita si se cerea...facea si la wc daca o puneai bineinteles.
Acum fetita e marisoara deja, are 2 ani si cateva luni....isi duce olita in fata tv-ului, se uita la Tom si jerry si isi face treaba, cand e gata striga "Am terminat" :rofl: atat e de dulce.
Si dimineata cand se trezeste, se da jos din pat si se duce in camera la parinti sa vada daca s-au trezit, tare draguta si desteapta :D

Edit: Afara nu se ducea cu olita sau daca mergea in oras, daca zicea ca o trece...gasea ea un locsor mai urat unde sa o puna sa faca :) ...doar daca mergeam undeva in statiune sa aiba olita la indemana in camera sa nu se plimbe noaptea prin pensiune la baie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 08:04 
Diva

SimoBobo scrie:
Uite chestiile astea MA INFURIE atat de rau....dar atat de rau incat imi vine sa urlu la propriu si sa fug cat vad cu ochii in lumea larga din jegul asta in care traim !!!!
Eu de 2 zile nu am apa de nici un fel(nici rece,nici calda...nimic) si nu imi vine sa cred ca intr-o tara care se vrea civilizata este posibil asa ceva...daca 5 familii din 30 nu si-au achitat datoriile toti trebuie sa suferim si pe canicula asta sa nu avem cu ce face un dus,cu ce trage apa la toaleta si multe multe altele...si am studiat aseara "legea" si nu se poate face nimic...ma apuca toti dracii dracilor :wall: :wall: :wall:

stiu ca exista pb asta, am vazut de multe ori la Tv ca se taie la un bloc intreg pt cativa datornici.Din pacate tb sa suferim toti pt nesimtirea sau neputinta unora.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 08:24 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 09:32 
Diva

laura_sandu scrie:

buna dimineata fetelor!
Da Laura, inca mai alaptez, imi este mult mai comod asa decat cu biberoane si lapte praf asa cum faceam inainte. o sa-l intarc prin toamna.
in rest sunt bine. am avut cam multa treaba perioada asta dar am mai intrat pe ghid din cand in cand

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 09:35 
Diva

SimoBobo scrie:
[Uite chestiile astea MA INFURIE atat de rau....dar atat de rau incat imi vine sa urlu la propriu si sa fug cat vad cu ochii in lumea larga din jegul asta in care traim !!!!

dar cu fondul de rulment ce s-a facut? solutii sunt...ii puteti da in judecata pe datornici, puteti cere plata esalonata a datoriei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 10:24 
Diva

anidaaa scrie:

buna dimineata fetelor!
Da Laura, inca mai alaptez, imi este mult mai comod asa decat cu biberoane si lapte praf asa cum faceam inainte. o sa-l intarc prin toamna.
in rest sunt bine. am avut cam multa treaba perioada asta dar am mai intrat pe ghid din cand in cand

uite...daca m-as uita la discutiile pe care le aveam cand eram insarcinate....pana la urma multe lucruri s-au schimbat.cred ca nu eram un exemplu de urmat in perioada sarcinii pt viitoarele mame :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 10:40 
Diva

:cry: Mi s-a confirmat diagnosticul,la 12 am programare la un test doppler :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 10:43 
Diva

Buna dimi fetelor !!! Raluca, multa sanatate iti doresc :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 10:48 
Diva

Multumesc,Anca!

Sus
Neconectat Profil  

Diva

ral_ct scrie:
:cry: Mi s-a confirmat diagnosticul,la 12 am programare la un test doppler :(

imi pare tare rau raluca. multa sanatate iti doresc!

Sus
Neconectat Profil  

Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata fetelor!

pai e cel mai bine sa-l alaptezi atata timp cat ai lapte, e si pacat sa nu o faci :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2010, 10:50 
Diva

Ayrun scrie:
pai e cel mai bine sa-l alaptezi atata timp cat ai lapte, e si pacat sa nu o faci :)

exact asta zic si eu. plus ca nu ma mai deranjeaza cand alaptez!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]