Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 01 Noi 2010, 15:56 
Diva

SimoBobo scrie:
DA....o pastrez toata viata mea !!!

buna fetele!!!
un DA categoric...nu vrei sa mai faci o alta miresica fericita? asa cum si tu ai fost? sa stii ca initial si eu am vrut sa o pastrez dar sincer nu vad de ce?
ffff bine ca ti-ai luat o zi de relax,liniste........
eu am fost la scoala........ingrozitor,sa ma fi vazut de dimineata parca ma mutam la soacra mea cu fata.....caruciorul,scoica,geanta la fata,geanta mea.....offfffff,fffff greu......apoi dupa ce m-am intors recupereaza totul inapoi,punele in masina ,da-le jos din masina......sunt obosita franta...sper sa ne obisnuim cat de cat cu programul asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 16:07 
Diva

SimoBobo scrie:
Te pup Carli...spor la invatat scumpo :hug:
Eu azi mi-am luat"o zi libera"de drama mea.....am hotarat sa stau acasa si sa-mi fac treburile care ma faceau sa ma simt atat de bine,de linistita si de implinita......curat,spalat,mancare,manichiura,epilat,coafat.....azi imi iau rochita de mireasa de la curatat si poate ma plimb si putin prin magazine daca-mi mai ramane timp....sufletul,inima si mintea imi sunt neschimbate parca prizoniere in aceeasi durere,suferinta,disperare dar parca-mi iau un gram de energie pozitiva comportandu-ma ca intr-o zi obisnuita ca si cand......nimic nu s-ar fi intamplat !

buna fetelor!
ce ma bucur Simo ca astazi esti un pic mai bine...chiar ai nevoie de putina relaxare...profita din plin de aceasta zi minunata( sau cel putin asa este la noi...cald si soare)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 16:10 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
un DA categoric...nu vrei sa mai faci o alta miresica fericita? asa cum si tu ai fost? sa stii ca initial si eu am vrut sa o pastrez dar sincer nu vad de ce?
eu am fost la scoala........ingrozitor,sa ma fi vazut de dimineata parca ma mutam la soacra mea cu fata.....caruciorul,scoica,geanta la fata,geanta mea.....offfffff,fffff greu......apoi dupa ce m-am intors recupereaza totul inapoi,punele in masina ,da-le jos din masina......sunt obosita franta...sper sa ne obisnuim cat de cat cu programul asta

este foarte greu Ely dar pana la urma o sa te obisnuiesti...este bine ca nu mai ai mult pana termini scoala si ca are cine sa te ajute...asta conteaza enorm

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 16:29 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!

incearca sa ai o parte din lucruri si la soacra ta sa nu te mai duci in fiecare zi cu toata casa.
Asa faceam si noi cand mergem la ai mei.Acum ca a mai crescut nu mai este chiar asa greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 16:47 
Diva

laura_sandu scrie:

incearca sa ai o parte din lucruri si la soacra ta sa nu te mai duci in fiecare zi cu toata casa.
Asa faceam si noi cand mergem la ai mei.Acum ca a mai crescut nu mai este chiar asa greu.

hai sa zic ca ii pot lasa pampers,hainutze,biberoane,laptele dar carutul si scoica nu,amandoua avem nevoie de ele si nu putem cumpara acum dublu ptr cateva luni,na, ma voi chinui asa,scoatele si bagale in/din masina.....bine ca mai am putin si exact cum spune lily bine ca este cineva care ma ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 17:14 
Diva

elyt1000 scrie:
hai sa zic ca ii pot lasa pampers,hainutze,biberoane,laptele dar carutul si scoica nu,amandoua avem nevoie de ele si nu putem cumpara acum dublu ptr cateva luni,na, ma voi chinui asa,scoatele si bagale in/din masina.....bine ca mai am putin si exact cum spune lily bine ca este cineva care ma ajuta

offf...lasa ca nu e asa greu daca e numai caruciorul si scoica.
Eu cand plecam la mama la inceput duceam caruciorul , vanita,pampers, sterilizator, sticlute, haine, lapte praf si cate si mai cate.....Si mai faceam si 100 de km sa ajung la destinatie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 17:40 
Diva

vai tu Laura....parca ma vad pe mine...sa vezi cand am venit in Rom...fereasca...si inca Alexia nu mai era bebelus si tot am avut mai multe bagaje pt ea decat pt noi

Ely acum caruciorul si scoica nu ii asa de greu :) ca alea le iei cu tine oriunde te duci si o sa le ai de carat ceva vreme de acum incolo :) asa ca obisnuieste-te...restul lucrurilor marunte le poti lasa cum zicea Laura la soacra-ta sa aiba si ea :) ca oricum ma gandesc ca ii face placere de numa sa vada lucruri de bebelus si la ea in casa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 17:54 
Diva

Bamba scrie:
vai tu Laura....parca ma vad pe mine...sa vezi cand am venit in Rom...fereasca...si inca Alexia nu mai era bebelus si tot am avut mai multe bagaje pt ea decat pt noi

Ely acum caruciorul si scoica nu ii asa de greu :) ca alea le iei cu tine oriunde te duci si o sa le ai de carat ceva vreme de acum incolo :) asa ca obisnuieste-te...restul lucrurilor marunte le poti lasa cum zicea Laura la soacra-ta sa aiba si ea :) ca oricum ma gandesc ca ii face placere de numa sa vada lucruri de bebelus si la ea in casa

si eu sunt la fel cand plec la vl...este masina plina de lucruri si 90% sunt ale ei si nu plec decat pt 2 zile dat tot se strang...eu pt ca ma duc mai rar nu-mi place sa-mi las nimic acolo...ma car cu toate de fiecare data...cand era mai mica era mai simplu ca nu trebuia sa-i fac mancare...acum trebuie sa ma car si cu robotu de bucatarie dupa mine ca soacra-mea nu are...scoica si carutu nu ma deranjaza pt ca ele stau mereu in masina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 20:58 
Veteran

lily scrie:
si eu sunt la fel cand plec la vl...este masina plina de lucruri si 90% sunt ale ei si nu plec decat pt 2 zile dat tot se strang...eu pt ca ma duc mai rar nu-mi place sa-mi las nimic acolo...ma car cu toate de fiecare data...cand era mai mica era mai simplu ca nu trebuia sa-i fac mancare...acum trebuie sa ma car si cu robotu de bucatarie dupa mine ca soacra-mea nu are...scoica si carutu nu ma deranjaza pt ca ele stau mereu in masina

Lily esti din Valcea? Si eu la fel, mai bine zis din Dragasani. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 20:58 
Veteran

Ely si Carlita, bafta la scoala fetelor! Haideti ca nu mai aveti asa mult! :ok: Curaj!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 20:59 
Veteran

Jami, foarte frumoase articolele! Si emotionante!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 21:17 
Diva

Bamba scrie:

pai stiu ca nu trebuie sa ma plang dar mi se pare asa de greu,mai ales dimineata,sa ma imbrac eu,sa imbrac fata,sa bag totul in masina si s anu uit nimic.......pai ii face placere soacrei mele,a cumparat pana si un box ca al meu sa se simte bine fata si iti dai seama ca pampesul si lucrurile marunte sunt deja acolo......cred ca pana ma voi obisnui o sa termin scoala :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 21:18 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Ely si Carlita, bafta la scoala fetelor! Haideti ca nu mai aveti asa mult! :ok: Curaj!

multumesc...inca putin si scap,yupi yupi.....sa stii ca nu a fost chiar asa de rau azi....putin relax

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 21:18 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Lily esti din Valcea? Si eu la fel, mai bine zis din Dragasani. :hap_w:

da, sunt din Vl dar stau de 4 ani si ceva in Sibiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 23:28 
Diva

elyt1000 scrie:
pai stiu ca nu trebuie sa ma plang dar mi se pare asa de greu,mai ales dimineata,sa ma imbrac eu,sa imbrac fata,sa bag totul in masina si s anu uit nimic.......pai ii face placere soacrei mele,a cumparat pana si un box ca al meu sa se simte bine fata si iti dai seama ca pampesul si lucrurile marunte sunt deja acolo......cred ca pana ma voi obisnui o sa termin scoala :rofl: :rofl:

vai Ely de acum tot asa o sa fie...urasc diminetile pana o imbrac, ii dau sa manance, ma imbrac eu, ne spalam (cu scandal pe dinti bineinteles)...pana iesim din casa sunt terminata fizic si psihic :)) cand era bebe mi se parea super usor :)) nu vreau sa te sperii dar efectiv acum mi se pare mult mai greu....eu zic una, ea face alta...se mai si impotriveste ca nu vrea sa se imbrace cu ce ii dau eu, ca nu vrea sa manance ce ii dau etc etc :wall: cand era bebe nu aveam nici un bai...unde o puneam acolo statea, ce ii dadeam sa manance aia manca :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 23:33 
Diva

Bamba scrie:
vai Ely de acum tot asa o sa fie...urasc diminetile pana o imbrac, ii dau sa manance, ma imbrac eu, ne spalam (cu scandal pe dinti bineinteles)...pana iesim din casa sunt terminata fizic si psihic :)) cand era bebe mi se parea super usor :)) nu vreau sa te sperii dar efectiv acum mi se pare mult mai greu....eu zic una, ea face alta...se mai si impotriveste ca nu vrea sa se imbrace cu ce ii dau eu, ca nu vrea sa manance ce ii dau etc etc :wall: cand era bebe nu aveam nici un bai...unde o puneam acolo statea, ce ii dadeam sa manance aia manca :))

sa stii ca la asta ma gandeam si eu,ca acum e o nimica toata,mai tarziu va incepe cu adevarat distractia :wall: ......dar orice inceput e greu si cred ca cele care au trecut prin fazele astea li se pare usor.....mai stau si ma gandesc (sigur acum e fffff devreme) daca as mai luao intr-o zi de la capat.....bebe mic,pampers........dar ma gandesc ca sigur o sa mai vreau unul,ca si in cazul vostru.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2010, 23:55 
Diva

Scumpele mele toata ziulica ati vorbit de bebe,pamapers,scoici etc :, asa pofta mi-ati facut si placere sa va citesc :flowers:
Eu maine imi fac programare la ginecologul meu in Constanta pentru un examen complet si acu am stat vreo 2 ore pe net si mi-am facut lista cu analizele de sange recomandate inainte de a ramane insarcinata....vreau sa fac sau cel putin sa incerc sa fac totul ca la carte,sa fiu informata si sa stiu tot ce trebuie!!!
Saptamana asta ma duc si la analize,cred ca le voi plati nu mai am chef sa stau pe la cozi si la medicul de familie care oricum imi acopera doar cele mai ieftine analize...asa ca mare economie nu fac.
Astept de la voi mamicilor sfaturi,completari tot ce credeti ca e util si ar trebui sa stiu :flowers:
In mod normal poate nu m-as agita asa dar nu ma simt prea bine iar suferinta si disperarea in care traiesc secunda de secunda...bine nu cred ca-mi fac in nici un caz !!!
Azi am avut o zi linistita,am avut puterea sa ma rup,sa sper,sa visez la viata mea in viitor....de maine imi reiau "tabieturile"... :-S

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2010, 00:18 
Diva

Bamba scrie:

exact asta vroiam sa spun si eu.E din ce in ce mai greu.....trebuie sa ma organizez cu o ora inainte ca sa ies din casa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2010, 00:21 
Diva

SimoBobo scrie:
Scumpele mele toata ziulica ati vorbit de bebe,pamapers,scoici etc :, asa pofta mi-ati facut si placere sa va citesc :flowers:
Eu maine imi fac programare la ginecologul meu in Constanta pentru un examen complet si acu am stat vreo 2 ore pe net si mi-am facut lista cu analizele de sange recomandate inainte de a ramane insarcinata....vreau sa fac sau cel putin sa incerc sa fac totul ca la carte,sa fiu informata si sa stiu tot ce trebuie!!!
Saptamana asta ma duc si la analize,cred ca le voi plati nu mai am chef sa stau pe la cozi si la medicul de familie care oricum imi acopera doar cele mai ieftine analize...asa ca mare economie nu fac.
Astept de la voi mamicilor sfaturi,completari tot ce credeti ca e util si ar trebui sa stiu :flowers:
In mod normal poate nu m-as agita asa dar nu ma simt prea bine iar suferinta si disperarea in care traiesc secunda de secunda...bine nu cred ca-mi fac in nici un caz !!!
Azi am avut o zi linistita,am avut puterea sa ma rup,sa sper,sa visez la viata mea in viitor....de maine imi reiau "tabieturile"... :-S

medicul iti va spune exact ce analize trebuie sa faci.O sa fie bine, vei vedea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2010, 00:29 
Diva

laura_sandu scrie:
medicul iti va spune exact ce analize trebuie sa faci.O sa fie bine, vei vedea.

Medicii rad de tine cand te duci si ceri analize....am patit asta si continui sa aud ca se intampla(ramai tu insarcinata si apoi discutam)....asa ca "doctor google"cum imi place mie sa-i spun este un medic foarte bun...bineanteles in situatiile care permit asta !!!
Este foarte foarte greu in zilele noastre sa gasesti un medic cu adevarat profesionist si care sa-si faca meseria cu dragoste !!!Eu in afara de oncologul mamicutei mele dragi nu am mai intalnit si Slava Domnului daca nici eu n-am mai umblat prin medici......pfffffffffffffff
Imi place sa ma informez "de pe teren",de la oameni care-au trait experientele :)
Asa sa fie draga mea Laura :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]