Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 17 Noi 2009, 15:00 
Diva

Ayrun scrie:

ti se par multe? eu intru zilnic pe un site de mamici si bebei, unde crede-ma ca seara sunt online sute de utilizatoare :D

pe ce site stai Ayrun?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:01 
Diva

carlita scrie:
Sunt sigura ca pe alte site-uri/forumuri sunt mult mai multi utilizatori online deodata, mi s-a parut totusi ceva foarte frumos sa vad deodata 13 persoane inregistrate online pe forum cand de obicei sunt 4-5 :,

si unde sunt? :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:01 
Diva

clarut scrie:

pai doar ca sa nu crezi ca esti singura care a inteles asta :nblink: normal ca tre sa te menajam...dar te asteptam la cotitura ca nu mai ai mult :p

:lol: :lol: abia astept

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:02 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si unde sunt? :eek:

eee....acum nu mai sunt :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:04 
Diva

logodnica scrie:
am terminat o facultate, de arta. in Romania cu meseria mea sunt putine locurile unde poti lucra si sa faci ce ai terminat si ce iti pace, nu, ca doar de aia ai facut ce ai vrut si ti-a placut..e si in aceste locuri, ca in orice loc care are legatura cu cultura, se castiga jenant de putin. POt continua cu exemplele colegilor mei care au terminat aceasi facultate dar alta sectie, actorie. nu vreti sa stiti cat castiga un actor debutant in Romani, in cazul fericit in care isi gaseste un loc la teatrele din Bucuresti. de cele mai multe ori nu-si gaseste si e nevoit sa plece in tara, pe oriunde vede cu ochii. si exemplele pot continua. am lucrat insa jumatate de an, cu un fele de schimb de burse, la un festival de film in afara (belgia, mai exact) si credeti-ma, acolo salariul (cu toate ca eram acolo studenta venita cu bursa) era salariu. si ofereau si multe alte facilitati..pot continua cu exemplele si in alte meserii..cum zicea si Adina in cazul ei. Si da, normal ca iti vine sa fugi mancand pamantul si sa nu te multumesti cu "mila" statului roman.

tu, saracuta de tine, cu fac de arte...ma mir sincer ca ai reusit sa te descurci...e f trist ce se intampla. pacat de talentul actorilor care se injosesc si joaca in telenovele alaturi de vreo pustoaica de 16 ani care a devenit actrita de notorietate doar pt ca are tate mari :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:06 
Diva

clarut scrie:

pai doar ca sa nu crezi ca esti singura care a inteles asta :nblink: normal ca tre sa te menajam...dar te asteptam la cotitura ca nu mai ai mult :p

:rofl: :rofl: f tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 15:15 
Diva

laura_sandu scrie:
pe ce site stai Ayrun?

pe copilul.ro, mami.ro, desprecopii.com

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:08 
Diva

clarut scrie:
[crezi ca numai in ro se platesc taxe? :) ro e una din tarile cu taxe mici...
nu are nimeni vreo facilitate mai deosebita. teoretic banii pe care ii platim la stat se duc la pensii, infrastructura, administratii etc. ai dreptate cu lumea care se complace dar dc nimeni nu iese in strada sa-si ceara drepturile, dc oamenii nu merg la vot nici n-o sa se schimbe nimic f curand...
sistemul e clar defectuos. dar asta pt ca e o lipsa de informare incredibila si pt ca autoritatea nu reuseste sa se impuna in niciun fel...dc dna-ul sau orice alta institutie asemanatoare s-ar sesiza mai des si-ar mai curata din marii corupti poate ne-ar fi mai usor...
eu cred ca odata cu liberalizarea serviciilor care deocamdata tin de stat se va reduce si nivelul de coruptie...chiar sunt optimista ca se vor schimba lucrurile. ro are un potential extraordinar :love:

eu am vb in cazul meu. nicaieri in nici o tara din lume avocatii nu platesc 45% din venituri. de aceea avocatii din Romania au fost singurii din lume care au facut greva. dar oricum nu s-a schimbat nimic.
vorbesti de DNA?!? atata tm cat sunt numiti pe criterii politice crede-ma ca nici nu se vor autosesiza cu nimic. coruptia aici este prea mare si la nivel inalt ca sa se schimbe ceva in viitorul apropiat.
banii de care vb ca se duc la pensii, infrastructura si mai stiu eu ce...unde sunt acum? nu mai au un leu. se imprumuta la banci si patesc comisioane enorme pt ca au ramas faliti si FNI-ul nu ne mai acorda imprumut tot datorita setei de putere a lui Basescu.
pana si companiile sau institutiile statului care se autofinanteaza....sunt o utopie. totul se duce la stat si de acolo in diverse buzunare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:14 
Diva

fetelor...eu sunt distrusa...
M-au anuntat de la contabilitate ca trebuie sa predau si laptop-ul...si telefonul si masina cat stau in concediu....
Masina stiam, dar speram sa pot ramane cu laptop-ul care are 4 ani si ceva si numarul de telefon pe care ma suna toata lumea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:17 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor...eu sunt distrusa...
M-au anuntat de la contabilitate ca trebuie sa predau si laptop-ul...si telefonul si masina cat stau in concediu....
Masina stiam, dar speram sa pot ramane cu laptop-ul care are 4 ani si ceva si numarul de telefon pe care ma suna toata lumea....

nici nr. de tel nu il poti pastra? ciudat atat tm cat il ai de ani de zile. sunt nesimtiti ca doar nu stai 2 ani in concediu pt cresterea copilului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:31 
Diva

clarut scrie:
tu, saracuta de tine, cu fac de arte...ma mir sincer ca ai reusit sa te descurci...e f trist ce se intampla. pacat de talentul actorilor care se injosesc si joaca in telenovele alaturi de vreo pustoaica de 16 ani care a devenit actrita de notorietate doar pt ca are tate mari :x

da..a fost greu la inceput. eram si ambitioasa, ziceam "dom'le vreau sa lucrez in domeniu exact exact in domeniu"..si am reusit, faceam naveta la un teatru din buzau, de 3 ori pe saptamana...timp de jumatate de an. era chiar fain, imi traiam a doua adolescenta. apoi..mi-am dat seama ca trebuie sa mai rotunjesc un pic orizontul..ca nu e rost sa te descurci cu 3 mil cat era atunci salariu minim(adica acu vreo 6-7 ani); nici transportul nu se platea din banii aia pe luna :nlol: si am reusit sa fac vreo 4 ani ce-mi placea. ma descurcam binisor, insa daca ne-am hotarat sa ne casatorim si sa facem bebe..binisor nu mai era de ajuns. asa ca am ajuns acu 2 ani la un mare trust, fac ce-mi place intr-adevar si folosesc 80% experienta anilor de facultate deci are o mare legatura cu ce am terminat. am noroc, nu sunt multi cu noroc in jurul meu dintre colegi de sectie si de facultate.
cat despre votat ...schimbat..ce sa votam Clarut? tu cu cine ai vota? sincer...ca nu mai ai cu cine..in afara de Crin Antonescu care poate POATE ar fi nitel mai bine daca ar iesi..nu mai ai cu cine sa votezi. da, ma duc la vot ca sa-l anulez. sa pun stampila in toate casutele posibile si imposibile si sa scriu pe buletin ca m-am saturat de coruptie, de hotie si de minciuna. si cand te gandesti ce fericita eram cand a iesit Basescu acu 5 ani sau cati or fi fost..ca mi se pare o vesnicie. nu pot sa cred ca am fost atat de proasta...insa intre comunisti si orice altceva...atunci am preferat sa nu dau vtul meu comunismului, din respect pentru oamenii care au murit :( ehh...ma inversunez iar..si e pacat. de multe ori imi spun si eu ca Laura si ca tine ca tara asta a avut si are multe valori (doar noi am fost primii care au descoperit insulina, care am zburat cu un fel de avion etc) insa suntem sufocati de minciuna si de hoti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:32 
Diva

anidaaa scrie:
nici nr. de tel nu il poti pastra? ciudat atat tm cat il ai de ani de zile. sunt nesimtiti ca doar nu stai 2 ani in concediu pt cresterea copilului.

de-asta ma enerveaza si pe mine.dar ...e criza si totul merge prost.
Cred ca stau 2 ani in concediu la firma asta si ma ocup 2 ani numai de nunti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:35 
Diva

laura_sandu scrie:
de-asta ma enerveaza si pe mine.dar ...e criza si totul merge prost.
Cred ca stau 2 ani in concediu la firma asta si ma ocup 2 ani numai de nunti.

:napplause: bine faci laura. asa vei avea timp si de tine si de bebe, si de munca, cand va trebui si vei vrea tu, nu cand iti vor face altii program. placa asta cu criza..e deja super invechita..nici nu trec de fapt prin criza si toti o baga la inaintare :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:39 
Diva

logodnica scrie:
:napplause: bine faci laura. asa vei avea timp si de tine si de bebe, si de munca, cand va trebui si vei vrea tu, nu cand iti vor face altii program. placa asta cu criza..e deja super invechita..nici nu trec de fapt prin criza si toti o baga la inaintare :gun:

cum bine fac, daria???
Eu vroia, sa stau 4 luni in concediu si sa ma intorc.Chiar daca vanzarlie merg foarte prost si stiu ca nici eu nu am dat randament cum tb anul asta.De fapt poate asta e unul din motivele pt care nu raman cu tot in concediu.
Stiam ca tb sa renunt la masina...dar nu am crezut ca si la restul...cred ca o sa ma simt legata de maini si picioare.......desi e logic.Nu ma pot folosi de logistica lor atata timp cat sunt in concediu....nici nu au cum sa justifice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:42 
Diva

laura_sandu scrie:

cum bine fac, daria???
Eu vroia, sa stau 4 luni in concediu si sa ma intorc.Chiar daca vanzarlie merg foarte prost si stiu ca nici eu nu am dat randament cum tb anul asta.De fapt poate asta e unul din motivele pt care nu raman cu tot in concediu.
Stiam ca tb sa renunt la masina...dar nu am crezut ca si la restul...cred ca o sa ma simt legata de maini si picioare.......desi e logic.Nu ma pot folosi de logistica lor atata timp cat sunt in concediu....nici nu au cum sa justifice.

pai nu merita sa te intorci la ei, asta zic. faci bine ca te ocupi de nunti, de evenimente, botezuri...va fi greu fara amsina dar poate ca veti lua una la mana a doua..nu dispera..e mai bine ca ti-ai dat seama totusi ce oameni sunt si nu te intorci imediat :) eu asa zic..acu tu stii mai bine ca esti in miezul problemei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 16:46 
Diva

logodnica scrie:
pai nu merita sa te intorci la ei, asta zic. faci bine ca te ocupi de nunti, de evenimente, botezuri...va fi greu fara amsina dar poate ca veti lua una la mana a doua..nu dispera..e mai bine ca ti-ai dat seama totusi ce oameni sunt si nu te intorci imediat :) eu asa zic..acu tu stii mai bine ca esti in miezul problemei.

era bine la ei....ca puteam sa ma ocup si de altceva..aveam baza de date formata...o sa vad ce fac.Acum sunt prea nervoasa sa gandesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 17:04 
Diva

laura nu dispera ca o sa gasesti tu o solutie...nu ziceai ca mai aveti o masina? si laptop acum sunt convinsa ca poti gasi unul relativ ieftin de cumparat...ma gandesc...cu telefonul e mai nashpa mai ales daca l-ai folosit multa vreme...acolo un pic poate exagereaza...

chiar n-am zis nimic rau niciodata de romania?...probabil ca mi-e asa de lehamite de tot ce se intampla acolo ca deja am ajuns sa nu mai bag de seama cat sa zic ceva...numai cand ma duc in Rom, ma mai enervez...

cu mandria de roman...nu stiu ce sa zic...daca as fi in europa va zic sigur ca nu m-as mandri la ce reputatie proasta avem acolo...dar aici nu au ajuns asa de multi care sa faca magarii cat sa ne rusinam inca...asa ca mai laud inca potentialul si istoria cand ma intreaba lumea de unde sunt de origine :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 17:13 
Diva

anidaaa scrie:

eu am vb in cazul meu. nicaieri in nici o tara din lume avocatii nu platesc 45% din venituri. de aceea avocatii din Romania au fost singurii din lume care au facut greva. dar oricum nu s-a schimbat nimic.
vorbesti de DNA?!? atata tm cat sunt numiti pe criterii politice crede-ma ca nici nu se vor autosesiza cu nimic. coruptia aici este prea mare si la nivel inalt ca sa se schimbe ceva in viitorul apropiat.
banii de care vb ca se duc la pensii, infrastructura si mai stiu eu ce...unde sunt acum? nu mai au un leu. se imprumuta la banci si patesc comisioane enorme pt ca au ramas faliti si FNI-ul nu ne mai acorda imprumut tot datorita setei de putere a lui Basescu.
pana si companiile sau institutiile statului care se autofinanteaza....sunt o utopie. totul se duce la stat si de acolo in diverse buzunare.

nu stiu exact care e sistemul de impozitare la profesiile liberale aici (o sa ma interesez, chiar sunt curioasa) dar andrei plateste jumatate din venit fiind angajat la o firma multinationala (plus ce mai plateste firma)...voiam sa subliniez ca s-ar putea ca atunci cand iti vezi fluturasul de salariu aici sa-ti doresti sa te intorci in ro unde taxele sunt mai mici...
asta ziceam si eu despre dna...ca nu-si face treaba :(
FMI-ul (la asta faceai referire?) ne-a acordat un imprumut in primavara...acum nu stiu ce se mai intampla...
sunt de acord ca se fura dar se mai si contruieste cate un pod, un km de autostrada, se mai fac ceva reforme...cand vii ca mine o data la 6 luni in ro mai vezi ceva progrese si te gandesti ca din buget s-a pastrat o parte si pt investitii in oameni :) zic si eu... ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 17:15 
Diva

laura_sandu scrie:
era bine la ei....ca puteam sa ma ocup si de altceva..aveam baza de date formata...o sa vad ce fac.Acum sunt prea nervoasa sa gandesc

pai incearca sa le spui de tel..ca era important sa-l ai ca sa mentii legatura cu clientii. la fel si cu laptop-ul. dc chiar nu se poate asta e, o sa gasesti tu o solutie, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 17:18 
Diva

logodnica scrie:
da..a fost greu la inceput. eram si ambitioasa, ziceam "dom'le vreau sa lucrez in domeniu exact exact in domeniu"..si am reusit, faceam naveta la un teatru din buzau, de 3 ori pe saptamana...timp de jumatate de an. era chiar fain, imi traiam a doua adolescenta. apoi..mi-am dat seama ca trebuie sa mai rotunjesc un pic orizontul..ca nu e rost sa te descurci cu 3 mil cat era atunci salariu minim(adica acu vreo 6-7 ani); nici transportul nu se platea din banii aia pe luna :nlol: si am reusit sa fac vreo 4 ani ce-mi placea. ma descurcam binisor, insa daca ne-am hotarat sa ne casatorim si sa facem bebe..binisor nu mai era de ajuns. asa ca am ajuns acu 2 ani la un mare trust, fac ce-mi place intr-adevar si folosesc 80% experienta anilor de facultate deci are o mare legatura cu ce am terminat. am noroc, nu sunt multi cu noroc in jurul meu dintre colegi de sectie si de facultate.
cat despre votat ...schimbat..ce sa votam Clarut? tu cu cine ai vota? sincer...ca nu mai ai cu cine..in afara de Crin Antonescu care poate POATE ar fi nitel mai bine daca ar iesi..nu mai ai cu cine sa votezi. da, ma duc la vot ca sa-l anulez. sa pun stampila in toate casutele posibile si imposibile si sa scriu pe buletin ca m-am saturat de coruptie, de hotie si de minciuna. si cand te gandesti ce fericita eram cand a iesit Basescu acu 5 ani sau cati or fi fost..ca mi se pare o vesnicie. nu pot sa cred ca am fost atat de proasta...insa intre comunisti si orice altceva...atunci am preferat sa nu dau vtul meu comunismului, din respect pentru oamenii care au murit :( ehh...ma inversunez iar..si e pacat. de multe ori imi spun si eu ca Laura si ca tine ca tara asta a avut si are multe valori (doar noi am fost primii care au descoperit insulina, care am zburat cu un fel de avion etc) insa suntem sufocati de minciuna si de hoti.

macar ai incercat...eu te admir pt asta!
cat despre vot, hotarat crin antonescu. e de datoria noastra sa facem tot posibilul sa nu mai iasa base sau geoana sau vreun analfabet ;) nu anuland un vot o sa schimbam ceva! base ne-a pacalit pe toti, asta e...am vz cum e, n-a mers, mergem mai departe!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]