Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: WOOOW
MesajScris: 25 Apr 2008, 19:47 
Diva

Citat:
cum adica cu palnia?!:blink: si el unde o sa fie?! si de ce nu poti sa faci epidurala?:unsure: stiu ca pun multe intrebari...dar nu inteleg cel putin asta cu epidurala mi se pare culmea...

mi-ai luat intrebarile din gura :)))da unde nasti gina draga? (X) eu nu stiu ce m-as fi facut daca as fi fost singura acolo...si nu is o fire slaba defel dar atar de coplesitoare is momentele alea de numa...emotional, hormonal etc:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 19:52 
Diva

Citat:

mi-ai luat intrebarile din gura :)))da unde nasti gina draga? (X) eu nu stiu ce m-as fi facut daca as fi fost singura acolo...si nu is o fire slaba defel dar atar de coplesitoare is momentele alea de numa...emotional, hormonal etc:)

Fetelor tocmai s-a nascut nepotica mea Alexia Clara...sunt asa de fericita:ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 19:54 
Diva

Citat:
buna fetelor...
azi sunt cam deprimata...sa nu mi-o luati in nume de rau...sau, poate ca asa ar trebui...
am fost la control azi...ziceam ieri ca ori doctorul ori ecograful e prost...tind sa cred ca ecograful, pentru ca eu de pe ecran n-am inteles nimic iar comportamentul doctorului chiar imi place...l-am intrebat daca vede ce e...a zis ca s-ar putea sa fie baiat dar nu e deloc sigur...astea au fost cuvintele lui...unele dintre voi stiti ca im doresc din suflet o fetita (asa cum ginaangelina vrea baiat, nu gina? ) dar am simtit azi ca e deja o obsesie...am iesit de la doctor cu lacrimi in ochi si acasa m-am inchis in camera si-am plans cum n-am facut-o de mult...nu stiu exact ce simteam...dezamagire, furie...ma tot intrebam "de ce nu e fetita daca imi doresc asa de mult?" si "de ce naiba nu pot sa simt bucurie indiferent ce e?"
credeti ca ma face asta o mama rea? eu asa ma simt acum...tare vinovata fata de bebelusul care creste in mine...si-as vrea sa simt altfel dar credeti ca pot?
m-a programat la 3d-4d in 3 iunie...la 27 de saptamani, asa zice el ca e bine...dar eu citesc si tot citesc si vad ca multe fete au facut 3d mult mai repede...nu stiu, m-as duce sa-l fac saptamana viitoare...pentru ca nu suport sa traiesc cu indoiala...o fi totusi fata, nu o fi?
voi ce ziceti?

scumpa...hormonii astia bata-i vina...nu te mai supara ca nu iti face bine nici tie nici la bebe...am un singur sfat pt tine...NU ITI MAI FA PLANURI ca nimic din toata sarcina asta nu o sa iasa cum planuiesti...is chestii care nu depind de tine si asupra carora nu ai control...si numai dezamagiri o sa ai...

daca ai citit ce am mai scris eu, o sa vezi ca nici la noi nimic nu a iesit cum am vrut noi...am vrut baiat amandoi (inca si cumparasem haine albastre ca eu asa simteam ca ii) si a iesit fetita...crezi ca o iubim mai putin? doamne fereste ca o iubim ca pe lumina ochilor...si da, am fost dezamagiti si noi si am facut 2 ecografii ca sa fim siguri...dar iti trece si te obisnuiesti cu ideea...am vrut berbec...a iesit peste...am vrut sa nasc normal...a trebuit sa facem cezariana...ce sa iti mai spun....nu poti planifica lucrurile astea asa ca nu are rost...

si nici nu are rost sa te gandesti ca nu esti o mama buna pt ca acum in organismul tau e un mare haos de hormoni si de schimbari de treci de la o stare la alta in cateva secunde...asa ca enjoy fiecare moment si ia-le asa cum vin :)):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 19:56 
Diva

Citat:
Fetelor tocmai s-a nascut nepotica mea Alexia Clara...sunt asa de fericita:ndance::ndance:

asta ar fi trebuit sa fie numele fetitei mele...da nu i-a placut la tati prea mult asa ca am ramas la Alexia Patricia :))

Felicitari la proaspetii parinti si la matusa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2008, 20:37 
Diva

Citat:

asta ar fi trebuit sa fie numele fetitei mele...da nu i-a placut la tati prea mult asa ca am ramas la Alexia Patricia :))

Felicitari la proaspetii parinti si la matusa!!

Multumesc Bamba:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: gina.....
MesajScris: 30 Apr 2008, 04:41 
Diva

gina...cum esti?...prietena mea care avea sarcina odata cu tine a nascut aseara la 9 o fetita de 3kg...viitoarea mea finutza...

asa ca da-ne si tu un status...:))

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: gina.....
MesajScris: 30 Apr 2008, 13:08 
Diva

Citat:
gina...cum esti?...prietena mea care avea sarcina odata cu tine a nascut aseara la 9 o fetita de 3kg...viitoarea mea finutza...

asa ca da-ne si tu un status...:))

felicitari, Bamba pt finuta! mititica ta ce mai face?
Gina...asteptam un semn...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 16:17 
Diva

fetelor...va multumesc tuturor pentru sprijin...
de saptamana trecuta tot incerc sa ma impac cu ideea ca s-ar putea sa fie baiat...si nu mi-e tocmai usor...dar cred ca minunea o sa se intample la nastere...inca vreo 3 luni si ceva...:) da sincera sa fiu, in continuare sper ca e fetita...

numai bine tuturor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 17:14 
Diva

draga mea eu cred ca ai fluturasi la cap, nu te supara, cu adica sa te impaci cu ideea ca va fi baiat. si ce daca este baiat........fata tot al vostru este, important este sa fie sanatos si sa fiti fericiti alaturi de el. daca d-zeu a vrut baiat a stiu el de ce.
si vara-mea de cand a aflat ca are fata plange incontinu, nu doarme nu manaca, iar la ultimele analize facute ia iesit anemie.
asa ca ai grija de bebelus si lasa prostiile si gandurile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 19:57 
Diva

Citat:

felicitari, Bamba pt finuta! mititica ta ce mai face?
Gina...asteptam un semn...

mersi Roxana...mititica mea doarme si mananca toata ziulica...ii mare si grasa :))))

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 30 Apr 2008, 20:38 
Diva

Citat:

mersi Roxana...mititica mea doarme si mananca toata ziulica...ii mare si grasa :))))

bamba, mititica voastra este o scumpete, e frumoasa foc:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 20:52 
Diva

Citat:

sa va traiasca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 20:56 
Diva

Citat:

Bamba, acum am vazut foto recente cu Alexia. e o dulceata si numai cand o vad imi vine sa o pap:-*
sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2008, 17:07 
Diva

Citat:

Bamba, acum am vazut foto recente cu Alexia. e o dulceata si numai cand o vad imi vine sa o pap:-*
sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!:-*

multumesc fetelor...si noi suntem innebuniti dupa ea...nu ne dam rand care sa o pupam :))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2008, 15:57 
Diva

hop si eu! :D (mai greu, asa, ca elefantii)
n-am nascut, pur si simplu nu am mai intrat din diverse motive, majoritatea legate de furnizorul de net, de care voi divorta curand :p...
in rest... am profitat cat am putut de orele fara ploaie pentru a iesi in oras, in parc, la plimbare. eu sunt o mare plimbareata, chiar daca acum mai degraba incurc traficul pe trotuar :p...
si astept clipa cea mare (cam cu frica, v-am spus ca nu ma grabesc nicaieri). maine implinim 38 de saptamani si vom sarbatori ziua cu fast, la medic :D... avem intalnire cu gogoasa :love:... asa ca noutati poate pe weekend :ok:

edit: pentru prieteni, la instrumente, poza cu elefantul, facuta ieri :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2008, 16:44 
Diva

Citat:
n-am nascut, pur si simplu nu am mai intrat din diverse motive, majoritatea legate de furnizorul de net, de care voi divorta curand :p...
in rest... am profitat cat am putut de orele fara ploaie pentru a iesi in oras, in parc, la plimbare. eu sunt o mare plimbareata, chiar daca acum mai degraba incurc traficul pe trotuar :p...
si astept clipa cea mare (cam cu frica, v-am spus ca nu ma grabesc nicaieri). maine implinim 38 de saptamani si vom sarbatori ziua cu vast, la medic :D... avem intalnire cu gogoasa :love:... asa ca noutati poate pe weekend :ok:

Gina, ma bucur ca esti bine. multa sanatate si curaj pt momentul cel mare!Doamne-Doamne va fi alaturi de tine si te va ajuta!:-* iar noi iti tinem pumnii sa fii tare si totul sa fie ok.%%-:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2008, 21:25 
Diva

Citat:
si astept clipa cea mare (cam cu frica, v-am spus ca nu ma grabesc nicaieri). maine implinim 38 de saptamani si vom sarbatori ziua cu fast, la medic :D... avem intalnire cu gogoasa :love:... asa ca noutati poate pe weekend :ok:

edit: pentru prieteni, la instrumente, poza cu elefantul, facuta ieri :D

o sa fie bine gina...daca o sa ai o nastere cum a avut prietena mea o sa fie super...ea si-a facut epiduralul cand era 3 cm dilatata...nu a avut nici o durere restul travaliului...nu a fost obosita deloc cand a inceput sa impinga si in 40 de min a avut bebele (care nu a fost intors ca lumea :))

deja ii acasa , nu are nici o treaba...

nasterea ei mi-a schimbat parerea despre nasterea normala...atata numai ca a durat mult ca si timp...ca s-a dilatat destul de incet...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2008, 11:36 
Diva

am fost sambata la medic. gogoasa pare bine si seamana cu mine: e o grasa!!!! echograful spunea 3800 de grame :blink:, dar medicul mi-a spus ca, daca nu-s chiar 3800, 3600 sunt sigur :blink:... si cica ar mai sta vreo saptamana macar. daca nu se intampla nimic pana atunci, ma duc pe 14 la control si hotaram atunci ce facem (eu parca n-as vrea sa nasc pana atunci)...
bamba, ma bucur pentru prietena ta, sa-i traiasca bebelusul. dar, repet: la noi nu se face epidurala, deci orice asemanare intre mine si prietena ta e exclusa din start :D... de ce nu se face? habar n-am: poate sunt anestezistii prosti si nu vrea medicul sa se riste, poate au o placere sadica sa te vada cat te chinui :D... nu stiu, dar mi-am intrebat medicul si a zis "nu"... dar mergem inainte, ca inapoi nu mai am unde :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2008, 17:19 
Diva

ginutza....nu esti deloc un elefant...crede-ma...iti sta fff bine...pai si o sa nasti fara pic de anestezie?
uau...ce curajoasa esti!!!!!

esti dulcica foc...miercuri merg si eu la ginecolog cu rezultatul analizelor legate de coagulare.

gravidutza - 12+

Citat:
am fost sambata la medic. gogoasa pare bine si seamana cu mine: e o grasa!!!! echograful spunea 3800 de grame :blink:, dar medicul mi-a spus ca, daca nu-s chiar 3800, 3600 sunt sigur :blink:... si cica ar mai sta vreo saptamana macar. daca nu se intampla nimic pana atunci, ma duc pe 14 la control si hotaram atunci ce facem (eu parca n-as vrea sa nasc pana atunci)...
bamba, ma bucur pentru prietena ta, sa-i traiasca bebelusul. dar, repet: la noi nu se face epidurala, deci orice asemanare intre mine si prietena ta e exclusa din start :D... de ce nu se face? habar n-am: poate sunt anestezistii prosti si nu vrea medicul sa se riste, poate au o placere sadica sa te vada cat te chinui :D... nu stiu, dar mi-am intrebat medicul si a zis "nu"... dar mergem inainte, ca inapoi nu mai am unde :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2008, 14:39 
Diva

Citat:

ce ma bucur ca ne dai vesti! sambata m-am gandit la tine! ma intrebam dc ai nascut sau nu:neyes: pai oricand vine sa fie cu noroc:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]