clarut scrie:
FMI-ul (la asta faceai referire?) ne-a acordat un imprumut in primavara...acum nu stiu ce se mai intampla...
sunt de acord ca se fura dar se mai si contruieste cate un pod, un km de autostrada, se mai fac ceva reforme...cand vii ca mine o data la 6 luni in ro mai vezi ceva progrese si te gandesti ca din buget s-a pastrat o parte si pt investitii in oameni

zic si eu...

pai se intampla ca ..daca nu avem guvern fiindca parsivul si licheaua asta de Basescu se joaca cu o tara intreaga prin "uite premieru, nu-i premieru" , FMI si dealtfel toata lumea din afara priveste cu scepticism revenirea din criza a Romaniei si cresterea venitului brut. si deci anul asta adio imprumut,
poate la anul. problema e ca, asa cu spune Adina, nu vor avea la sf anului sau in ianuarie, bani de pensii, alocatii si indemnizatiile mamelor ..etc. sunt sanse mari sa nu luam niciun ban vreo luna doua sau cine stie cat.
cat despre constructii., autostrada etc cred ca glumesti, asa-i, cand zici ca se mai face ceva? pentru ca nici macar 1 km de autostrada la 2 ani nu facem, si daca facem 5 pe an, aia se surpa, cum a fost cazul la cluj si la autostrada soarelui..deci, halal progres. Nu sunt negativista, as vrea sa scriu aici un singur lucru bun facut de autoritatile romane, care sa se si mentina. dar nu cred ca am. in schimb da, sunt oameni, nu putini, care muncesc sa schimbe ceva, care merita respectul meu si pentru care voi spune mereu ca sunt mandra sa fiu romanca. insa, vorba Adinei, asta nu e de prea mare ajutor pe termen scurt.