Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: gina.....
MesajScris: 06 Mai 2008, 19:10 
Diva

imi pare tare rau gina dar mie nu imi vine sa cred ca in ziua de azi exista spitale din Rom unde nu se face anestezie la nastere...:(( trist! esti o curajoasa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2008, 22:36 
Diva

Citat:
imi pare tare rau gina dar mie nu imi vine sa cred ca in ziua de azi exista spitale din Rom unde nu se face anestezie la nastere...:(( trist! esti o curajoasa!!!

nici mie nu imi vine sa cred...desi vad in fiecare zi la stiri numai minuni, am impresia ca vorbesti despre alta lume.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2008, 23:49 
Diva

Citat:

nici mie nu imi vine sa cred...desi vad in fiecare zi la stiri numai minuni, am impresia ca vorbesti despre alta lume.

Laura, nici in Cluj nu se practica epidurala.:D Eu am nascut normal fara pic de anestezie la Cluj si am vrut epidurala dar nu mi-a facut, asa ca nu e vorba despre alta lume.:p

Gina nu-ti fa probleme, o sa uiti tot dupa ce nasti, eu acum cand ma gandesc nici nu mai stiu cum a fost, stiu doar ca am o minune si totul a meritat.
Nastere usoara ca un fulg.:-*

Ce fac celelalte gravidute?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 01:18 
Diva

Citat:

Laura, nici in Cluj nu se practica epidurala.:D Eu am nascut normal fara pic de anestezie la Cluj si am vrut epidurala dar nu mi-a facut, asa ca nu e vorba despre alta lume.:p

Gina nu-ti fa probleme, o sa uiti tot dupa ce nasti, eu acum cand ma gandesc nici nu mai stiu cum a fost, stiu doar ca am o minune si totul a meritat.
Nastere usoara ca un fulg.:-*

azia nascut o prietena draga, la Cj, cu epidurala.
Si acum o jumatate de an a nascut cumnata ei, tot cu epidurala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 09:38 
Diva

Citat:

ei, nu sunt curajoasa deloc, ca de aia tot zic ca nu ma grabesc :D... dar ce sa fac, n-am s-o tin in burta pana merge la scoala, ca poate se schimba ceva si la noi :D... acum glumeam, nu ma mai tem asa de tare (desi recunosc ca eram ingrozita :zoombie:); cred ca mai important e ca am incredere in medicul meu si imi doresc mai mult sa fie gogoasa bine, ca eu am timp sa ma refac :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 14:13 
Diva

bra vo, gina!! eu am luat rezultatul la bitest, ieri si a iesti bine. risc scazut de Sindrom Down (1:897 - risc dat de varsta)...azi ma duc la dr meu cu analizele...cele de coagulare nu au iesit asa bine...dar sa vedem ce zice....
va pup!!!! si eu si bulina suntem bine!!! gina iti tinem pumnii!!!

Citat:

ei, nu sunt curajoasa deloc, ca de aia tot zic ca nu ma grabesc :D... dar ce sa fac, n-am s-o tin in burta pana merge la scoala, ca poate se schimba ceva si la noi :D... acum glumeam, nu ma mai tem asa de tare (desi recunosc ca eram ingrozita :zoombie:); cred ca mai important e ca am incredere in medicul meu si imi doresc mai mult sa fie gogoasa bine, ca eu am timp sa ma refac :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 14:21 
Diva

si la Baia Mare se face epidurala...eu inca nu m-am hotarat, deocamdata studiez posibilitatile...de parca ar fi prea multe mai ales ca cezariana intra in discutie doar in caz de necesitate...

gina...cred ca frica trece vrei nu vrei...pentru ca TREBUIE sa nasti...si mie mi-e frica de mor dar...tot ajung si la faza asta...deci, noi putem sa iti uram sa ai o nastere cat mai usoara...

bamba, oana...piticile voastre sunt niste scumpe...:)si Doamne, cat de repede cresc...
cristina, elanicol si restul gravidutelor...sarcini usoare in continuare...

desi am probleme cu dormitul noaptea si deja ma chinui sa ma intorc de pe o parte pe alta...am observat ca, dupa o plimbare de seara, parca dorm cat de cat...plus o cana de lapte...:)
apropo...sunt deja in luna a 6...24 de saptamani...:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 14:55 
Diva

cristina, multumesc pentru aprecieri, o sa vedem cum va fi :ok:... ma bucur ca sunteti bine si iti doresc o sarcina cat mai usoara in continuare :flowers:
malinka, eu te sfatuiesc sa iti faci zilnic timp de plimbare, chiar daca uneori simti ca te rupi in doua de oboseala (asta daca n-ai probleme care necesita repaos :mellow:)... face foarte bine. pe mine ma stie, cred, tot orasul, ca nu e zi sa nu-mi scot burtoiul in parc :D. si nu ma plimb niciodata mai putin de o ora...
aseara m-au apucat niste contractii de nu ma mai puteam misca... dar am vazut ca, in loc sa se indeseasca, se rareau, asa ca m-am culcat frumusel pe stanga si-am asteptat sa treaca :D... dar m-au speriat putin, asa ca azi ma duc la tuns, apoi rezolvam alte probleme administrative (epilat, mani, pedi), ca nu se stie cand am intalnire cu gogoasa si ma fac de ras :D... a mea n-o sa urle de colici, ci ca ma-sa-i neingrijita :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2008, 16:59 
Diva

Citat:
cristina, multumesc pentru aprecieri, o sa vedem cum va fi :ok:... ma bucur ca sunteti bine si iti doresc o sarcina cat mai usoara in continuare :flowers:
malinka, eu te sfatuiesc sa iti faci zilnic timp de plimbare, chiar daca uneori simti ca te rupi in doua de oboseala (asta daca n-ai probleme care necesita repaos :mellow:)... face foarte bine. pe mine ma stie, cred, tot orasul, ca nu e zi sa nu-mi scot burtoiul in parc :D. si nu ma plimb niciodata mai putin de o ora...
aseara m-au apucat niste contractii de nu ma mai puteam misca... dar am vazut ca, in loc sa se indeseasca, se rareau, asa ca m-am culcat frumusel pe stanga si-am asteptat sa treaca :D... dar m-au speriat putin, asa ca azi ma duc la tuns, apoi rezolvam alte probleme administrative (epilat, mani, pedi), ca nu se stie cand am intalnire cu gogoasa si ma fac de ras :D... a mea n-o sa urle de colici, ci ca ma-sa-i neingrijita :D

:nlol::nlol:ce simpatica esti gina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2008, 00:42 
Diva

Citat:

hei Oana ! cum e cu Mira? cum e sa fii mamica? eu deja nu mai am rabdare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2008, 15:23 
Diva

mare zapacita esti gina!!
dupa cum a spuneam ieri, analizele de coagulare au iesit prost: TROMBOZA DETERMINATA DE FACTOR 5 LEIDEN.am de facut CLEXANE pana nasc si in lauzie cate o injectie pe zi...am fost disperata ieri, am plans o groaza...sunt f scumpe...si nu se dau gratuit decat cu interventii.
azi am reusit sa iau de la medicul de familie reteta. de saptamana viitoare voi precum drogatii: cu seringa dupa mine...vai de mine!!!dar pentru bebe...facem orice!!!

Citat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2008, 15:44 
Diva

Citat:

cristina, elanicol si restul gravidutelor...sarcini usoare in continuare...

desi am probleme cu dormitul noaptea si deja ma chinui sa ma intorc de pe o parte pe alta...am observat ca, dupa o plimbare de seara, parca dorm cat de cat...plus o cana de lapte...:)
apropo...sunt deja in luna a 6...24 de saptamani...:ndance:

sarcina usoara iti doresc si tie Malinka, te inteleg f bine cu problema dormitului, , daca acum este asa iti dai seama cum va fi mai tarziu :D. 24 de saptamani ohooooo, ce repede trece timpul si noi intram in 19 saptamani , nu-mi vine sa cred (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2008, 16:04 
Diva

Citat:
dupa cum a spuneam ieri, analizele de coagulare au iesit prost: TROMBOZA DETERMINATA DE FACTOR 5 LEIDEN.am de facut CLEXANE pana nasc si in lauzie cate o injectie pe zi...am fost disperata ieri, am plans o groaza...sunt f scumpe...si nu se dau gratuit decat cu interventii.
azi am reusit sa iau de la medicul de familie reteta. de saptamana viitoare voi precum drogatii: cu seringa dupa mine...vai de mine!!!dar pentru bebe...facem orice!!!

cristina, nu te stresa, bine ca exista tratament (chiar daca f scump si obositor) :-*... eu cred ca merita. asa ca nu mai plange, ca iese bebe plangacios :D... si sa vezi atunci cum spui: "cat m-am chinuit sa te fac si acum tot tu ma bazai la cap si tot n-am liniste?" :D... glumeam, evident :D, dar ideea e tot pe acolo: nu te stresa, bine ca se poate rezolva :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2008, 17:44 
Diva

merci mult pentru incurajari...
mi-am revenit...dar...avem atatea cheltuieli incat nu stiu cum vom face fata (2 nunti, un botez, analizele mele, taxa de consultatie...mobila noua pentru ca nu am unde dsa-i pun patutul......in fine....ne-am revenit...muncim si incercam sa producem bani...

Citat:

cristina, nu te stresa, bine ca exista tratament (chiar daca f scump si obositor) :-*... eu cred ca merita. asa ca nu mai plange, ca iese bebe plangacios :D... si sa vezi atunci cum spui: "cat m-am chinuit sa te fac si acum tot tu ma bazai la cap si tot n-am liniste?" :D... glumeam, evident :D, dar ideea e tot pe acolo: nu te stresa, bine ca se poate rezolva :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2008, 17:10 
Diva

Citat:
merci mult pentru incurajari...
mi-am revenit...dar...avem atatea cheltuieli incat nu stiu cum vom face fata (2 nunti, un botez, analizele mele, taxa de consultatie...mobila noua pentru ca nu am unde dsa-i pun patutul......in fine....ne-am revenit...muncim si incercam sa producem bani...

multa bafta cristina si priveste cu incredere inainte...o sa fie bine, trebuie sa fie bine...:) banuiesc ca nu e usor sa te confrunti cu asemenea problema...si mi-e mie rusine acum ca ma plang de orice maruntis cand exista probleme cu adevarat serioase pe lume...:( dar iti tin pumnii sa fie toate bine pentru tine si bebe...:) cum zice gina, nu mai plange, incearca sa fi optimista...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2008, 17:56 
Diva

merci din suflet pentru incurajari...mi-am revenit...insa il vad pe al meu sot...cum se consuma...cum calculeaza...e greu cand nu ai ajutor din partea nimanui. am renuntat si la concediu..o sa mergem cateva zile la munte...atat...
va pup dulce si mi-e dor discutiile noastre!!!!!

Citat:

multa bafta cristina si priveste cu incredere inainte...o sa fie bine, trebuie sa fie bine...:) banuiesc ca nu e usor sa te confrunti cu asemenea problema...si mi-e mie rusine acum ca ma plang de orice maruntis cand exista probleme cu adevarat serioase pe lume...:( dar iti tin pumnii sa fie toate bine pentru tine si bebe...:) cum zice gina, nu mai plange, incearca sa fi optimista...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2008, 00:05 
Diva

Citat:

Imi pare rau Cristina sa aud ca ai ceva probleme!! din fericire, din cate spui exista remediu, tratament! in privinta cheltuielilor, te inteleg foarte bine!! Doamne-Doamne o sa te ajute si totul o sa fie bine cu bebelusa si cu tine!!!
eu??! ... am fost iarasi bolnava - de asta nu am mai intrat de mult pe forum - acum sunt bine! nu are legatura cu bebelusul, am racit iar, mi s-au infectat ochii de la curent, chestii din astea "dragute" foc care m-au tinut in casa iar o saptamana!! maine mergem la doctor, 3D-4D!! ma rog sa fie totul in regula!!! imi tot spun asta, dar ma mai inghionteste si teama ca poate nu e ok totul!!!! dar trebuie sa gandesc pozitiv!!!!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2008, 00:10 
Diva

Citat:
am fost sambata la medic. gogoasa pare bine si seamana cu mine: e o grasa!!!! echograful spunea 3800 de grame :blink:, dar medicul mi-a spus ca, daca nu-s chiar 3800, 3600 sunt sigur :blink:... si cica ar mai sta vreo saptamana macar. daca nu se intampla nimic pana atunci, ma duc pe 14 la control si hotaram atunci ce facem (eu parca n-as vrea sa nasc pana atunci)...
bamba, ma bucur pentru prietena ta, sa-i traiasca bebelusul. dar, repet: la noi nu se face epidurala, deci orice asemanare intre mine si prietena ta e exclusa din start :D... de ce nu se face? habar n-am: poate sunt anestezistii prosti si nu vrea medicul sa se riste, poate au o placere sadica sa te vada cat te chinui :D... nu stiu, dar mi-am intrebat medicul si a zis "nu"... dar mergem inainte, ca inapoi nu mai am unde :D

Esti pe ultimii 10 metrii!!!! nastere usoara draga Gina!!! cand vad ce haioasa esti, parca nu imi vine a crede cat te-a speriat pana acum ideea de a naste!! %%- mult noroc tie si bebelusului!! sa fiti sanatosi si sa va alintati unul pe altul cat mai curand!!! %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Pupici tuturor!!!!
MesajScris: 10 Mai 2008, 00:22 
Diva

:-*:-* nu stiu cand o sa mai apuc sa intru pe forum!!! dar imi i-au masuri de precautie si va imbratisez acum pe toate!!!! Ayrun, Malinka, Cristina - sa aveti in continuare sarcini fara probleme , draga Gina_d, ma gandesc la tine si iti doresc o nastere usoara si mogaldeata ce sta sa intre in lume sa fie asa cum iti doresti!!! Ramonelle, felicitari pentru nepotica (foarte frumos numele Alexia-Clara!!)! Bamba si Oana,felicitari inca odata pentru fetite! si desi se spune ca femeile insarcinate devin mai inteligente ... :(( unde sa ma uit sa va vad minunile???!??! :D:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Pupici tuturor!!!!
MesajScris: 10 Mai 2008, 14:19 
Diva

ela...da click dreapta pe numele oanei sau pe bamba si o sa ti se deschida pagina cu pozele lor...acolo le poti vedea printesele...:)

sarcina usoara si tie...bine ca a trecut raceala, si pe mine m-a prins un pic de craciun dar am scapat pana la urma...ce sa facem, sacrificiile sarcinii...

weekend frumos tuturor...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]