logodnica scrie:
e un ger afara de crapa pietrele, lily multumesc pt urare, o sa intre si sora mea, daca nu iti multumesc eu in numele ei.. asteptam si vestea lui ely., sa vedem ea ce va avea

amely, iti multumesc mult pentru aprecieri, m-ai facut sa rosesc. ma bucur ca nu ti-am lasat o impresie proasta. e adevarat ca nu sunt chiar atat de calma pe cum ma descrii tu, sunt si eu destul de apriga la manie si am si eu momentele mele de circ, destul de numeroase. e adevarat insa ca acest site m-a ajutat foarte mult sa fiu mai calma, sa incerc sa inteleg oamenii mai bine (pana acum nu aveam atata rabdare). imi place foarte mult sa se inteleaga lumea si sa fiu impaciuitoare. pt ca stiu ca si eu as putea trece printr-o pasa proasta si as vrea sa am in jur persoane calme si impaciuitoare. nu isterice ca mine

p.s. uitasem sa adaug ceva..mie dintre noi toate, Ramo mi se pare calma si exponent de bun simt. nu e nevoie de o ierarhie, nu-s adepta ei ( a ierarhiei) insa am simtit si eu nevoia sa spun asta, pentru ca de mult timp am simtit-o.[/quote]
Daria si Brunetik , acuma m-ati facut pe mine sa rosesc

...intradevar sunt o fire ffff calma si mult prea sensibila, toate astea le-am mostenit de la mama mea, dar asta nu inseamna ca nu am si eu niste cornite, pe care intradevar le arat destul de rar , dar incerc sa le arat totdeauna cu diplomatie ....in anumite situatii mi-as dori si eu sa fiu mai transanta si mai apriga pt ca de la prea multa bunatate ajungi sa fii luat de fraier (eu am patit-o de cateva ori), dar tot nu pot fii altfel si ma resemnez gandindu-ma ca D-zeu ii sus si le vede pe toate
va multumesc pt parerile pe care le aveti despre mine