Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Offtopic
MesajScris: 29 Noi 2006, 14:38 
Diva

Citat:

Pot lua toata luna decembrie concediu! mai am din Co pe 2006 inca 19 zile! dar nu imi place sa stau acasa, asa ca vin la birou! in orice caz de pe 22-23 pana dupa Revelion oricum sunt in concediu! depinde cat rezist!

of...la mine e invers:) nu-mi place sa stau la birou:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 14:54 
Diva

Citat:

of...la mine e invers:) nu-mi place sa stau la birou:((

Am un loc de munca dragut, simplu, nu am decat un singur sef (cel mai bun om pe care am avut sansa in viata sa-l cunosc! si nu e numai parerea mea!)! Am colege simpatice!
Asta nu inseamna ca prefer sa stau la birou! nu imi place sa stau acasa! adica sa am de exemplu o saptamana concediu si sa stau acasa, daca e sa plecam undeva e in regula, si o luna (unde da Dumnezeu!:D)!
doua zile pe saptamana - sambata si duminica - mai mult decat suficient! uneori i-au si ziua de vineri concediu! dar atat, ca o i-au razna sa stau acasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 16:13 
Diva

Citat:

Am un loc de munca dragut, simplu, nu am decat un singur sef (cel mai bun om pe care am avut sansa in viata sa-l cunosc! si nu e numai parerea mea!)! Am colege simpatice!
Asta nu inseamna ca prefer sa stau la birou! nu imi place sa stau acasa! adica sa am de exemplu o saptamana concediu si sa stau acasa, daca e sa plecam undeva e in regula, si o luna (unde da Dumnezeu!:D)!
doua zile pe saptamana - sambata si duminica - mai mult decat suficient! uneori i-au si ziua de vineri concediu! dar atat, ca o i-au razna sa stau acasa!

Da, e naspa sa stai acasa si sa nu ai ce face. Eu cand am fost in concediu medcical simteam ca-mi vine sa ma urc pe pereti. Naspa tare! De-abia am asteptat sa ma intorc la munca. Si cand ma gandesc ca atunci cand sunt la munca de-abia astept sa intru in concediu. Da asa cum spui tu, cand pleci undeva e misto, da sa stai acasa.....:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 17:24 
Veteran

FETELOR!!!

Unde sunteti? Ati plecat toate acasa? :~*
Eu mai stau pana la 16, desi nu facem nimic, dar stam.....):(
Va doresc un weekend frumos, cu mult soare si voie buna.
Va pup si ne vedem luni.
:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 17:33 
Diva

Citat:
FETELOR!!!

Va pup si ne vedem luni.

si eu abia astept sa plec acasa (X)... weekend de stat degeaba :D... nu mi-am vazut sotul de vineri dimineata :((, cand am plecat in delegatie... am venit aseara, doar ca plecase el intre timp :((... dar in seara asta vine acasa!!!!!! :ndance: :ndance: :ndance: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 18:52 
Diva

Citat:
FETELOR!!!

Va pup si ne vedem luni.

Si eu asemenea vad doresc un weekend super langa iubiteii vostrii! pana luni, pauza pe forum! dar am un weekend lung! cu o taiere de mot, iesit in oras, instalat calculator, dadaca nepot Vladut, curatenie, vizite prietene!:rolleyes::nlol::D dar totul e de bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 13:19 
Veteran

Cred ca sunt insarcinata. Mi-am facut testul si mi-au iesit doua liniute, dar a doua cam neclara. Zic ei ca in astfel de cazuri trebuie repetat. Dar dupa nr. de zile de intarziere (11), eu zic ca e cazul sa merg direct la doctor. Nu vreau sa ma bucur prea devreme, dar eu sper sa fie o bebitza pe drum:ndance::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 13:25 
Veteran

Citat:
Yupii!
Pai e suficient, fuguta la medic!
Eu l-am facut dupa 7 zile de intarziere, dar simteam ca e ceva dinainte sa fie timpul sa consider ca e intarziere!

Felicitari si sa ne tii la curent! :napplause::flower::-*

Sarut mana!:lips: Azi imi fac programari. Sigur va tin la curent:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:05 
Diva

Citat:

Cred ca sunt insarcinata. Mi-am facut testul si mi-au iesit doua liniute, dar a doua cam neclara. Zic ei ca in astfel de cazuri trebuie repetat. Dar dupa nr. de zile de intarziere (11), eu zic ca e cazul sa merg direct la doctor. Nu vreau sa ma bucur prea devreme, dar eu sper sa fie o bebitza pe drum:ndance::njump:
yupiiiiiiii:ndance: sa nu ne tii in suspans! sper sa se ingroase randurile gravidutelor!!:neyes::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:05 
Diva

Citat:

Sarut mana!:lips: Azi imi fac programari. Sigur va tin la curent:-*

Felicitari!
Sa fie cum vrei tu. sa intrii dupa ce te intorci de la doctor si sa ne dai vestea cea mare, neaparat.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:38 
Veteran

Citat:

Felicitari!
Sa fie cum vrei tu. sa intrii dupa ce te intorci de la doctor si sa ne dai vestea cea mare, neaparat.;)

Sunt disperata. Caut un medic bun in Pitesti si am dat o cautare pe google. Am gasit un forum cu foarte multe mamici din Pitesti care sunt dezamagite, dezgustate de majoritatea medicilor din Pitesti. Nici nu stiu ce sa fac. 99% dintre cei cu care am stat de vorba ma indruma catre Bucuresti. Dar e mai complicat de urmarit o sarcina intreaga la Bucuresti. Si totusi un medic bun acolo imi recomandati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 15:04 
Diva

Citat:

Felicitari! :napplause::napplause: numai vesti bune! ma bucur pentru tine! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 15:06 
Veteran

Citat:

Felicitari! :napplause::napplause: numai vesti bune! ma bucur pentru tine! %%-

Multumesc!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 15:17 
Diva

Citat:
Desi am observat ca "medic bun" mai depinde si de la persoana la persoana. Am doua colege gravidute care au un medic cu care eu nu ma inteleg iar una din ele nu s-a inteles cu doctorita mea.

categoric "medic bun" depinde de fiecare pacient... la noi in oras este o doctorita pe care se bat toate femeile :D... e foarte cautata, plina de pacienti, etc... dar eu am fost acum cativa ani la ea si m-a cam repezit :(, asa ca nu mi-a mai trebuit a doua oara... sunt convinsa ca se poate ca femeia sa fi avut o zi proasta... dar nu mi-a placut deloc cum s-a purtat, asa ca acum am alta doctorita :D
rahela, de ce nu ramai la medicul tau? nu se poate sa nu fi fost niciodata la ginecolog pana acum, nu? :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 15:22 
Veteran

Citat:

rahela, de ce nu ramai la medicul tau? nu se poate sa nu fi fost niciodata la ginecolog pana acum, nu? :ok:

Ba am fost. Rar, ce-i drept. Numai ca parerile sunt impartite. Nasa si cumnata mea au nascut cu ea si au fost multumite. Dar o problema ar fi ca ea nu vine daca te apuca nasterea pe alta tura decat a ei. Nu stiu ce sa fac

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 15:23 
Diva

Citat:

Ba am fost. Rar, ce-i drept. Numai ca parerile sunt impartite. Nasa si cumnata mea au nascut cu ea si au fost multumite. Dar o problema ar fi ca ea nu vine daca te apuca nasterea pe alta tura decat a ei. Nu stiu ce sa fac
Tu ai 26 de ani? ...hmmmm.... mai mare decat mine cu 1 an!:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]