clarut scrie:
poate aveti si voi pb voastre si n-aveti nevoie sa le ascultati si pe ale mele...mai ales pe-astea legate de familie
acum nu sunt in stare sa vb cu ea...si ideea e ca eu as vrea sa-i explic ei ca nu sunt chiar nerecunoscatoare, sa-i amintesc de lucrurile pe care le-am facut si eu pt binele ei si pe care dintr-un motiv sau altul nici nu le pune la socoteala (desi nu inteleg de ce tb sa tinem socoteala?! )...da' pt ca am incercat si-am vz ca nu am cu cine discuta acum ma gandesc ca mai bine las timpul sa treaca si pe urma o luam frumos de la capat...cum ai facut tu cu prietena ta, fara sa mai discutati cauza
cred sincer ca si de-asta imi sare tandara asa rpd cand vb cu ea pt ca sunt o multime de lucruri pe care le-a spus sau le-a facut si cu care nu am fost de acord dar mi-am pastrat parerea pt mine incat acum la cea mai mica pb imi revin toate in memorie si explodez...ciudat...ca numai cu ea si cu maica mea am accese de-astea de furie

dar nu lasa 6 luni sa treaca.....
si, daca vrei sa faci ca mine sa stii ca noi ne-am spus tot ce aveam de spus inainte sa nu mai vb 6 luni.
Pt ca altfel risti ca la urmatoarea cearta sa se adauge si represurile de acum si e pacat.De ce sa lasi chestii nespuse tocmai intre frati?Si poate tocmai asta asteapta de la tine sa ii spui ca ii esti recunoscatoare....poate are nevoie acum mai ales ca trece printr-o perioada grea.Nu cred ca e momentul sa o lasi si tu balta.Si poate tocmai asta ar fi modalitatea sa ii arati recunostinta, daca spui ca te-a ajutat.Nu lua cuvintele chiar asa cum sunt spuse, mai ales din partea unui frate.
Si nu te mai consuma aiurea.Se rezolva usor, crede-ma.Numai sa vrei