Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 21:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 29 Iun 2010, 13:55 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani si din partea mea sotului tau Lily :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 14:14 
Diva

carlita scrie:
Cat despre rochita care o voi purta la nunta din Grecia, e un roz deschis, un roz foarte frumos (cel putin mie imi place), rochita e mulata, vine pe corp...putin mai sus de genunchi, cu spatele gol (o parte din el) iar la piept are cateva pietricele (gen diamant). La aceasta rochita m-am gandit ca merg niste sandalute deschise la culoare, pentru ca o culoare inchisa arata foarte urat, cel putin mie asa mi s-a parut cand am probat rochita in casa cu o pereche de pantofi negri care ii luasem in picioare doar ca sa vad cum arata rochita. Ma gandeam la un argintiu, dar nu argintiul ala tiganesc, ceva dragut, simplu...sau un gri deschis...cat despre plic, vroiam ceva colorat dar nu prea am vazut nimic...ai idee unde as gasi?

Ah, si am ramas tare dezamagita, s-a inchis Debenhams! Acolo imi gasisem sandalute iar acum nu mai e magazinul :mellow:

Sincer....nu stiu acum de unde poti cumpara plic.Eu am si de la Musette si de la Meli Melo, in functie de ce buget aveam...

Nu pot sa cred ca s-a inchis Debenhams.....si mie imi placea tare mult magazinul si aveam impresia ca e printre cele care au clienti din Polus....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 14:24 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Sincer....nu stiu acum de unde poti cumpara plic.Eu am si de la Musette si de la Meli Melo, in functie de ce buget aveam...

Nu pot sa cred ca s-a inchis Debenhams.....si mie imi placea tare mult magazinul si aveam impresia ca e printre cele care au clienti din Polus....

mda...si mie imi placea...
pai bugetul meu nu e foarte mare avand in vedere ca trebuie sa-mi cumpar atatea :) ...o sa gasesc eu ceva pana la urma, tin minte ca este si in Iulius un magazin unde sunt multe plicuri, o sa ma uit si pe acolo...in 2 saptamani ma mai gandesc, intai sa-mi cumpar rochitele si apoi sa vad ce si cum accesorizez :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 14:37 
Diva

Pffffffffff cat am mai umblat si azi(si pe jos cu tot cu durerea de burtica) :,
Am fost in vizita la fosta mea sefa acasa...care mi-e ca o a2a mama :hug:
Mi-am luat verighetele,mi-am cumparat o rochita superba de seara care era la reducere de la 400 la 95 ron si nu m-am putut abtine,am dus-o si la croitoreasa la modificat sa o imbrac la nunta de sambata(imi era putin larga la bust) :napplause:
M-am plimbat cu bubi mic in parc,si-a cumparat surioara mea un corset superb pentru nunta mea si isi face fustita de voal :ok:
Am fost cu o prietena care e nasa mare sambata sa-i luam esarfa de legatoare miresei si am "corupt-o"de si-a luat si o rochita superba pentru nunta mea :nlol:
Am gatit si acu ma pun pe invatat pana la 17:20 cand vine iubi acasa :party:
Sa-ti traiasca sotul cu numele Lily :nchampagne:
Carli e mereu innebunita cu shoppingul... :rofl:
Pup Ely,Anda :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 14:44 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Pffffffffff cat am mai umblat si azi(si pe jos cu tot cu durerea de burtica) :,
Am fost in vizita la fosta mea sefa acasa...care mi-e ca o a2a mama :hug:
Mi-am luat verighetele,mi-am cumparat o rochita superba de seara care era la reducere de la 400 la 95 ron si nu m-am putut abtine,am dus-o si la croitoreasa la modificat sa o imbrac la nunta de sambata(imi era putin larga la bust) :napplause:
M-am plimbat cu bubi mic in parc,si-a cumparat surioara mea un corset superb pentru nunta mea si isi face fustita de voal :ok:
Am fost cu o prietena care e nasa mare sambata sa-i luam esarfa de legatoare miresei si am "corupt-o"de si-a luat si o rochita superba pentru nunta mea :nlol:
Am gatit si acu ma pun pe invatat pana la 17:20 cand vine iubi acasa :party:
Sa-ti traiasca sotul cu numele Lily :nchampagne:
Carli e mereu innebunita cu shoppingul... :rofl:
Pup Ely,Anda :hug:

Simo, abia astept sa vad pozele dupa nunta de sambata...sa vad rochita superba care ti-ai luat-o :D :D
Spor la invatat! :)

P.S: Nu sunt mereu inebunita :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 16:12 
Diva

Buna ziua fetelor am vazut mesajele voastre multumesc ca sunteti alaturi de mine.Eu emotii tot nu am mi-am terminat ieri curatenia generala aseara mi-am facut manechiura cu gel ,azi epilat ,diseara ma duc sa imi iau buchetu de la florarie pt cununia civila.Maine dimineatza machiat,coafat si starea civila la 11.40 :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 16:22 
Moderator Ghidul Miresei

roxisss scrie:
Buna ziua fetelor am vazut mesajele voastre multumesc ca sunteti alaturi de mine.Eu emotii tot nu am mi-am terminat ieri curatenia generala aseara mi-am facut manechiura cu gel ,azi epilat ,diseara ma duc sa imi iau buchetu de la florarie pt cununia civila.Maine dimineatza machiat,coafat si starea civila la 11.40 :clap: :clap:

Roxi, sa faceti poze!!!!!! Sper ca ati facut rost de aparat pana la urma :P:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 16:25 
Diva

carlita scrie:
[

Roxi, sa faceti poze!!!!!! Sper ca ati facut rost de aparat pana la urma :P:P

Noi nu avem aparat ne bazam pe altii cu aparate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 16:47 
Diva

roxisss scrie:

roxi nu pot sa cred ca inca nu ai emotii.....esti f tare,iti doresc o zi minunata si daaaa asteptam sa vedem poze,trebuie sa fie cineva din familie care sa faca....
simo te-ai plimbat ceva nu gluma,dar sunt sigura ca ai uitat de durerea de burta cat timp te-ai plimbat cu bubi in parc asa-i? te pupic si astept sa vad poze cu noua rochita......
carlita ,simo are dreptate,esti inebunita dupa shopping,eu sincer intr-o ora sunt terminata si plictisita daca merg la shopping.....azi am fost la cumparaturi ptr bebe(ptr el niciodata nu ma plictisesc :rofl: )ador magazinele de aici ptr bebei,am stat 2 ore intr-un magazin :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 16:52 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
roxi nu pot sa cred ca inca nu ai emotii.....esti f tare,iti doresc o zi minunata si daaaa asteptam sa vedem poze,trebuie sa fie cineva din familie care sa faca....
simo te-ai plimbat ceva nu gluma,dar sunt sigura ca ai uitat de durerea de burta cat timp te-ai plimbat cu bubi in parc asa-i? te pupic si astept sa vad poze cu noua rochita......
carlita ,simo are dreptate,esti inebunita dupa shopping,eu sincer intr-o ora sunt terminata si plictisita daca merg la shopping.....azi am fost la cumparaturi ptr bebe(ptr el niciodata nu ma plictisesc :rofl: )ador magazinele de aici ptr bebei,am stat 2 ore intr-un magazin :rofl: :rofl:

Eli, pot sa spun ca sunt inebunita dupa haine :) ca bani pentru shopping de fiecare data cand vad ceva ce imi place nu am...
Imi place sa ma uit pe internet, sa caut haine, sa citesc reviste, sa ma uit la emisiuni tv legate de moda sau la prezentari de moda pe fashion tv ...recunosc! :)

In ultimul timp hainele achizitionate au fost toate de pe internet, ba mai mult am avut si reducere (pot sa ii spun si asa) am cumparat mai multe si nu am mai platit transportul.
Prin magazine imi place sa ma plimb dar doar atunci cand sunt cu cineva, nu imi place sa merg singura la cumparaturi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 17:02 
Diva

carlita scrie:

Eli, pot sa spun ca sunt inebunita dupa haine :) ca bani pentru shopping de fiecare data cand vad ceva ce imi place nu am...
Imi place sa ma uit pe internet, sa caut haine, sa citesc reviste, sa ma uit la emisiuni tv legate de moda sau la prezentari de moda pe fashion tv ...recunosc! :)

In ultimul timp hainele achizitionate au fost toate de pe internet, ba mai mult am avut si reducere (pot sa ii spun si asa) am cumparat mai multe si nu am mai platit transportul.
Prin magazine imi place sa ma plimb dar doar atunci cand sunt cu cineva, nu imi place sa merg singura la cumparaturi :)

sa sti ca asa am facut si eu in ultima vreme,mi-am comandat lucruri pe net,mai ales ca aici daca nu-ti place,nu-ti vine sau mai stiu eu ce alt motiv le poti trimite si primi bani inapoi.....am preferat asa decat sa merg prin magazine si sa stau sa probez(urasc partea asta)......mai imi cumpar cateodata din magazine si le probez acasa,daca nu-mi plac sau nu-mi stau bine le duc inapoi si gata.....
oricum mai tare ma oboseste sa fac piata decat sa-mi cumpar haine....mi se pare un calvar sa fac piata mai ales acum......pui alimentele in carucior,apoi pe banda la casa,apoi iar in carucior,din carucior in masina,din masina prin dulapuri sau frigider...mi se pare anormal,mai ales ptr o gravida :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 17:13 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
sa sti ca asa am facut si eu in ultima vreme,mi-am comandat lucruri pe net,mai ales ca aici daca nu-ti place,nu-ti vine sau mai stiu eu ce alt motiv le poti trimite si primi bani inapoi.....am preferat asa decat sa merg prin magazine si sa stau sa probez(urasc partea asta)......mai imi cumpar cateodata din magazine si le probez acasa,daca nu-mi plac sau nu-mi stau bine le duc inapoi si gata.....
oricum mai tare ma oboseste sa fac piata decat sa-mi cumpar haine....mi se pare un calvar sa fac piata mai ales acum......pui alimentele in carucior,apoi pe banda la casa,apoi iar in carucior,din carucior in masina,din masina prin dulapuri sau frigider...mi se pare anormal,mai ales ptr o gravida :cry: :cry:

Dah, chiar am avut noroc cu comenzile astea facute pe internet, am avut parte si de reduceri substantiale, probabil nu as fi dat atatia bani daca nu aveam reducere la unele haine, iar marimile le-am nimerit, pe toate :D ...desi aveam habar de marimi de la alte haine aduse de soacra mea din America, sau primite de la cumnata de acolo..

Mie imi place si sa fac piata :D ... desi inteleg ca e obositor pentru o femeie gravida.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:08 
Diva

Seara buna scumpelor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:49 
Veteran

SimoBobo scrie:
Seara buna scumpelor :hug:

La fel si tie Simo :hug: :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:50 
Diva

serban_anda2005 scrie:
La fel si tie Simo :hug: :-* :-*

Ce faci iubi? :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:54 
Veteran

SimoBobo scrie:
Ce faci iubi? :flowers:

Nu am somn si mai stau si eu pe net, incerc sa atasez pozele promise (mi-a scos peri albi cititorul asta de card :wall: )
tu? gata ai terminat de invatat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 23:00 
Diva

serban_anda2005 scrie:
Nu am somn si mai stau si eu pe net, incerc sa atasez pozele promise (mi-a scos peri albi cititorul asta de card :wall: )
tu? gata ai terminat de invatat?

Ateptam pozele :clap:
Da m-am oprit ca innebunesc de durere de cap...nu mai stiu ce sa fac:am baut ceai,am luat un nurofen de 400,m-a masat iubi,am stat in cap sa ma "oxigenez"... :wall: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 23:12 
Veteran

SimoBobo scrie:
Ateptam pozele :clap:
Da m-am oprit ca innebunesc de durere de cap...nu mai stiu ce sa fac:am baut ceai,am luat un nurofen de 400,m-a masat iubi,am stat in cap sa ma "oxigenez"... :wall: :wall: :wall:

Eu cand ma doare capul iau quarelin, imi ia durerea cu mana.
daca nu reusesc cu cititorul de card in seara asta o sa iau aparatul maine la munca si va atasez pozele.
Te pupik si ai grija de tine, somnic pufos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:14 
Diva

Buna dimineata fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:25 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata si de la mine :,

Am ajuns ieri pana la urma in Polus, i-am cumparat baiatului la care am fost de acolo un cadou...si mi-am cumpar si eu placa de par si sandale :had_d: ....am facut un tur rapid iar cand am iesit o ploaie de aia zdravana :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]