Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 06:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 18 Noi 2009, 00:02 
Diva

carlita scrie:
Anul asta cred ca lista de cadouri va fi mai scurta :blink: ...anul trecut am facut prea multe cadouri :nlol:

Laura, sa stii ca am vazut un set de 5 body-uri atat de dragute :nlol: :nlol: exact la tine m-am gandit in momentul ala :nlol:

unde?:)desi nu cred ca mai cumpar momentan ceva.Am un dulap plin...nu am timp sa il imbrac cu toate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:02 
Diva

vai...voi intrati in panica :nlol: nici n-o sa va dati seama cind trece timpul...ei cresc foarte repede...si nu veti fi singure cu ei!desi daca ma gindesc bine,eu sigur am 2 copii,nu unu...si daca mai pun si catelusa si pisicile...am gradinita!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:07 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
unde?:)des nu cred ca mai cumpr momentan ceva.Am un dulap plin...nu am timp sa il imbrac cu toate

in magazinul ala din real, jisk....am intrat sa ne uitam la instalatii de brad sa comparam putin preturile cu cele de la firma unde lucreaza iubitul meu...chiar ne-am apucat de ras ca era o ghirlanda de exterior la 250 lei si spuneau ca e cu leduri, si nu era...erau becuri :nlol: ii prostesc pe saracii romani care nu stiu :p

aaa...sa stii ca setul de body-uri mi s-a parut cam scump...63 lei, sau ceva in genul...e drept ca erau frumoase O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:07 
Diva

mariko scrie:
la 6 luni il luam cu mine cam peste tot-mai putin la lucru(desi a vizitat si jobul lui mami.. )si in discoteci.ideea e ca daca ai un copil asta nu inseamna k nu mai ai si viata ta-partea aia care e doar a ta,a sotului,a prietenilor-nu trebuie sa excluzi tot pentru copil...este cel mai important,asta asa e,dar si tu ai nevoie de timpul si momentele tale...si stiu ce spun!!

asa este, desi multi nu inteleg asta si singuri se izoleaza si gandesc ca viatza lor e limitata din cauza copilului, dar de fapt e din cauza lor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:09 
Diva

mariko scrie:
la 6 luni il luam cu mine cam peste tot-mai putin la lucru(desi a vizitat si jobul lui mami.. )si in discoteci.ideea e ca daca ai un copil asta nu inseamna k nu mai ai si viata ta-partea aia care e doar a ta,a sotului,a prietenilor-nu trebuie sa excluzi tot pentru copil...este cel mai important,asta asa e,dar si tu ai nevoie de timpul si momentele tale...si stiu ce spun!!

nu am spus ca nu mai ai viata. ci ca nu se compara ce faceam la 25 de ani cu ce fac la 30 de ani si cu un copil. nu ma plang, imi place sa fiu mama, ma simt mai implinita si fericita ca oricand. insa nu mai poti merge in vizite prin tot orasul, cand trebuie sa vii acasa sa pape la 3 ore, sa faac baita, sa ma mulg eu etc daca tot vrei sa intram in detalii :p nu exclud totul pentru copil, dar cum spuneam la alt topic, copilul este pe primul plan si apoi restul. si da, sunt sigura ca fiecare isi aduce aminte de momentele din tinerete si undeva adanc, ar mai tanji dupa o ora de nebunie de 25 sau 20 de ani. chiar daca acum e cel mai fericit om de pe pamant. ca tine cu prajitura ;) desigur, la o scara mult mai mica comparatia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:10 
Diva

da,ai dreptate...isi pun singuri bete in roate...eu ma vad peste 10 ani cu fiu-meu la dans...o sa am abia 39 de ani!!si el 15.. :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:12 
Diva

nu am spus ca nu mai ai viata. ci ca nu se compara ce faceam la 25 de ani cu ce fac la 30 de ani si cu un copil. nu ma plang, imi place sa fiu mama, ma simt mai implinita si fericita ca oricand. insa nu mai poti merge in vizite prin tot orasul, cand trebuie sa vii acasa sa pape la 3 ore, sa faac baita, sa ma mulg eu etc daca tot vrei sa intram in detalii :p nu exclud totul pentru copil, dar cum spuneam la alt topic, copilul este pe primul plan si apoi restul. si da, sunt sigura ca fiecare isi aduce aminte de momentele din tinerete si undeva adanc, ar mai tanji dupa o ora de nebunie de 25 sau 20 de ani. chiar daca acum e cel mai fericit om de pe pamant. ca tine cu prajitura ;) desigur, la o scara mult mai mica comparatia.[/quote]

eu multe lucruri pe care le faceam la 20 le fac si acum,le faceam si cind era bb mic...eu nu prea vad schimbari..el e prioritar,dar...a mai existat si biberonul,si au existat bunicii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:13 
Diva

mariko scrie:
da,ai dreptate...isi pun singuri bete in roate...eu ma vad peste 10 ani cu fiu-meu la dans...o sa am abia 39 de ani!!si el 15.. :ndance:

ce mama tanara va avea.. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:14 
Diva

l-am facut la 24...dupa mintea mea il facem imediat dupa facultate...la 22

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:16 
Diva

mai nou a vrut pagina de hi5 sa se joace si el cu un animal virtual si i-am facut... :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:16 
Diva

mariko scrie:
eu multe lucruri pe care le faceam la 20 le fac si acum,le faceam si cind era bb mic...eu nu prea vad schimbari..el e prioritar,dar...a mai existat si biberonul,si au existat bunicii...

si la noi exista biberonul. Bunicii..mai exista si ei, nu mereu ca asta nu putem (in ultimele 4 luni am fost singurei, doar noi 3) dar vor exista cu ajutorul Lui Dumnezeu mai des de acum. eu nu mai imi doresc sa fac acum ce faceam la 20..ci sa retraiesc acele momente..asa cum au fost atunci. e vorba de idee...hai sa nu ne cramponam in subiect. poate nu m-am exprimat eu cum trebuie de nu s-a inteles. scuze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:18 
Diva

oricum liceul si facultatea vor fi cele mai faine momente..era asa o nebunie,o efervescenta,tupeu...curiozitate...mi-e dor de colegi,mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:19 
Diva

carlita scrie:

in magazinul ala din real, jisk....am intrat sa ne uitam la instalatii de brad sa comparam putin preturile cu cele de la firma unde lucreaza iubitul meu...chiar ne-am apucat de ras ca era o ghirlanda de exterior la 250 lei si spuneau ca e cu leduri, si nu era...erau becuri :nlol: ii prostesc pe saracii romani care nu stiu :p

aaa...sa stii ca setul de body-uri mi s-a parut cam scump...63 lei, sau ceva in genul...e drept ca erau frumoase O:)

ha ha...si la Mark &Spencer e mai ieftin....sincer nici nu prea ajung acolo..ca eu stau in Manastur .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:19 
Diva

mariko scrie:
mai nou a vrut pagina de hi5 sa se joace si el cu un animal virtual si i-am facut... :had_d:

aici nu coincidem la pareri :)
fetelor, merg la culcare. va pup si o seara buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:21 
Diva

laura_sandu scrie:

ha ha...si la Mark &Spencer e mai ieftin....sincer nici nu prea ajung acolo..ca eu stau in Manastur .

sunt super bune hainutele si-n special body-urile de la Marks & Spencer, eu sunt f multumita de ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:23 
Diva

da,ff bune,i-am luat unei prietene pt bb...e ff multumita de body-uri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:23 
Diva

logodnica scrie:
aici nu coincidem la pareri :)
fetelor, merg la culcare. va pup si o seara buna.

somn usor Daria!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:27 
Diva

mariko scrie:

eu o sa am 45.....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:29 
Diva

eu o sa am 45.....:D[/quote]

:nlol: dar parca erai in '81...sau ma insel??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 00:31 
Diva

laura_sandu scrie:
eu o sa am 45.....:D

si eu 42 :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]