Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 21:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 25 Mar 2010, 14:29 
Diva

elyt1000 scrie:
8 septembrie....dar aici trebuie sa ai totul pregatit ptr atunci cand ai deja 7 luni de sarcina

de ce?? :blink: :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 14:34 
Diva

elyt1000 scrie:
da,ma simt mult mai bine,cred ca acum incep sa ma bucur si eu ca sunt gravidutza.....mi-am cumparat ieri si primele hainutze ptr burtica....sunt incantata de toate......
asa e,e pacat sa il tii pe Alexandru in casa daca e vreme frumoasa....e bine ptr amandoi

chiar esti nerabdatoare :flowers: .Eu cred ca numai pe la 7 luni mi-am cumparat haine speciale.Am tot incercat sa ma mint ca nu sunt insarcinata :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 15:10 
Diva

laura_sandu scrie:
de ce?? :blink: :~*

ca cica poti naste si la 7 luni si sa le ai pe toate pregatite :eek: si mie mi s-a parut tare ciudat dar m-am conformat...e posibil,dar sper sa nu se intample

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 15:58 
Diva

ma bucur ely ca esti bine :ndance: chiar ca esti rapida...eu pana in ultima luna nu am vrut sa cumpar nimic pt ea, iar bagajul l-am facut la 36 de sapt...am zis ca daca nu am nimic pregatit poate nu vine si mai sta la mami in burtica :nlol:
noi abia sambata am cumparat caruciorul pt ca daca nu am putut sa o scot afara nici nu m-am grabit sa-l cumpar, iar daca era ceva aveam scoica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 16:02 
Diva

anidaaa scrie:
deja ii faceti camera lui?
noi o sa i-o facem pe la 2 ani. acum, atata tm cat doarme cu noi in pat si tipa cand il punem in patut, ma indoiesc ca ar sta singur in camera lui :)

de ce nu vea piticul tau sa doarma in patut? se pare ca s-a rasfatat si a vazut ca este mai bine cu mami si tati in pat...noi nu o punem in pat cu noi decat cand suntem plecati la vl pt ca nu avem de ales si sper sa nu se invete in pat pt ca apoi o sa-mi fie mai greu pt ca nu am incredere sa o las in pat cat nu sunt cu ea pt ca poate sa cada...este mult mai in siguranta in patut...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 16:05 
Diva

laura_sandu scrie:
ely, vad ca te simti bine :hug:
eu astept sa se trezeasca piciul sa il scot la plimbare.pe asa vreme frumoasa e pacat sa nu profiti

si la noi este soare si frumos dar bate foarte tare vantul si imi este frica sa o scot afara...chiar aveam planuri pt astazi si vroiam sa stam mai mult dar se pare ca nu se poate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 18:35 
Diva

laura_sandu scrie:
chiar esti nerabdatoare :flowers: .Eu cred ca numai pe la 7 luni mi-am cumparat haine speciale.Am tot incercat sa ma mint ca nu sunt insarcinata :lol: :lol:

:nlol: :nlol: ce tare ai fost.....eu numai suport nimic pe burta,nici macar colanti,asa ca a trebuit sa-mi cumpar ceva care sa stea pe burta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 18:40 
Diva

elyt1000 scrie:
:nlol: :nlol: ce tare ai fost.....eu numai suport nimic pe burta,nici macar colanti,asa ca a trebuit sa-mi cumpar ceva care da stea pe burta

nici eu nu am suportat nimic si pt asta a trebuit sa-mi cumpar haine de gravida din primele lunii...eu nu prea m-am putut minti pt ca mi-a crescut burta foarte repede...inca din lun a 3 a se vedea clar ca sunt gravida

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 19:00 
Diva

lily scrie:
nici eu nu am suportat nimic si pt asta a trebuit sa-mi cumpar haine de gravida din primele lunii...eu nu prea m-am putut minti pt ca mi-a crescut burta foarte repede...inca din lun a 3 a se vedea clar ca sunt gravida

si la mine este exact la fel.....am 4 luni si deja am o burtica marisoara,asta poate si din cauza ca am slabit 13 kg si acum de aproape 2 saptamani de cand pot manca nu am luat decat 2 kg....asa ca burta se poate vedea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2010, 20:04 
Diva

lily scrie:
si la noi este soare si frumos dar bate foarte tare vantul si imi este frica sa o scot afara...chiar aveam planuri pt astazi si vroiam sa stam mai mult dar se pare ca nu se poate...

aici a fost o vreme superba.acum am ajuns acasa...
Eu sincer l-am scos si pe vant, si pe ninsoare....sa se invete de mic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 09:30 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:
Asa cum a spus Laura, la noi ieri a fost o vreme superba....m-am plimbat toata ziulica :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 09:39 
Diva

Buna dimineata. :flowers:
si la noi e super afara..ieri au fost 20 grade..si eu am fost la cumparaturi prin oras..inca nu am apucat sa vad noul mall..s-a deschis vizavi de locul meu de munca... :) dar se pare ca sunt foarte scumpe lucrurile pe acolo. :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 10:55 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata. :flowers:
si la noi e super afara..ieri au fost 20 grade..si eu am fost la cumparaturi prin oras..inca nu am apucat sa vad noul mall..s-a deschis vizavi de locul meu de munca... :) dar se pare ca sunt foarte scumpe lucrurile pe acolo. :unsure:

buna dimineata!!!
eu va spun sincer ca am facut febra musculara la maini de la impinis caruciorul pe hartoapele de pe starada mea.... :~* :lol:
Azi ma duc din nou la plimbare sa fac febra si la picioare.Incerc sa ajung pana in centru....sper sa ma tina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 11:22 
Diva

buna dimineata fetelor!!! acum ma pregatesc sa o scot si eu pe afara ca avem putina treaba...trebuie sa ma duc sa-mi platesc facturile dar se pare ca micuta mea imi face in ciuda pt ca a adormit...sper sa reusim sa iesim pana la urma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 12:47 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata!!!
eu va spun sincer ca am facut febra musculara la maini de la impinis caruciorul pe hartoapele de pe starada mea.... :~* :lol:
Azi ma duc din nou la plimbare sa fac febra si la picioare.Incerc sa ajung pana in centru....sper sa ma tina

vezi..faci sport fara sa vrei,tot sunt bune la ceva si gropile. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 13:05 
Diva

Buna fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 13:11 
Diva

serene scrie:
Buna fetele :)

buna fetelor !

si noi ne preg de plimbare azi, a inceput si kidexul si as vrea sa mergem sa vedem ce e si pe acolo, trebuie obligat fortat sa-i cumpar scaun de masina si tricicleta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 13:27 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
buna fetelor !

si noi ne preg de plimbare azi, a inceput si kidexul si as vrea sa mergem sa vedem ce e si pe acolo, trebuie obligat fortat sa-i cumpar scaun de masina

la noi ieri a inceput ceva targ de bijuterii si tine pana sambata:) ...cred ca o sa arunc si eu un ochi astazi pe acolo..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 15:17 
Diva

Ayrun scrie:
buna fetelor !

si noi ne preg de plimbare azi, a inceput si kidexul si as vrea sa mergem sa vedem ce e si pe acolo, trebuie obligat fortat sa-i cumpar scaun de masina si tricicleta :)

sa nu imi zici ca nu ai scaun de masina inca...:(( tricicleta a primit si Alexia si nici nu se uita la ea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2010, 16:29 
Diva

Bamba scrie:
sa nu imi zici ca nu ai scaun de masina inca...:(( tricicleta a primit si Alexia si nici nu se uita la ea...

nu, al nostru personal inca nu avem,(am avut scoica pana la 1 an) nu am cumparat avand in vedere ca anul trecut de la accident am ramas fara masina. apoi am obtinut o masina si un scaun de imprumut de la o prietena, dar acum vrem sa cumparam unul sa fie al lui :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]