elyt1000 scrie:
ralu iti doresc insanatosire grabnica.......dupa mine e oribil sa stai in spital,cu sau fara conditii,la inceputul sarcini am stat o luna de zile aici in spital,conditii??: "hotel 5 stele",super,camera proprie,tv,tel,baie cu dus........degeaba,tot in spital eram,o alta limba ,fara familia mea aproape si ca o varza pe deasupra,asa ca te inteleg daca te vaiti.......multa putere,sa treci peste tot cu bine...

eu nu am stat in spital decat 3 zile cand am nascut si am crezut ca ajung la nebuni....chiar daca personalul medical e ok si s-au comportat frumos , conditiile sunt sub orice critica si dormitul in patul ala ca de inchisoare pe mine m-a deprimat.dar...sunt doar cateva zile important e ca ne facem bine dupa.ralu, cum esti?asteptam vesti
fetelor, am fost la sfarsitul acesta de saptamana la Iasi si prin imprejurimi.Am dormit la Tg Neamt.
E prima data cand am ajuns la Iasi.Sincer , auzisem ca e frumos, dar eu am fost placut impresionata.Am fost la Liturghie la Biserica Trei Ierarhi si la Cuvioasa Parascheva.Va spun sincer ca am vizitat foarte multe biserici si manastiri si in tara si in strainatate.La multe dintre ele m-am dus ca un simplu turist , pt ca eu cred in Dumnezeu, dar nu sunt prea bisericoasa.Dar...ca in aceste 2 biserici eu nu m-am simtit niciodata.Mi-a fost pur si simplu frica si m-am simtit goala si pacatoasa.Sunt impresionate si pline de har si slujba a fost de exceptie.
va recomand celor care aveti ocazia sa mergeti la Iasi.E un oras plin de cultura.Eu sigur voi mai repeta experienta.