Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 00:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 14 Aug 2010, 18:19 
Diva

ral_ct scrie:
am reusit sa ma loghez si eu,doar ca nu prea mai am baterie la laptop :( multumesc ca sunteti alaturi de mine...ma gandesc ca sunt atatia bolnavi mult mai grav ca mine si ma simt prost ca ma vait.daca erau conditii mai bune,pe cuvant daca ziceam ceva :)

ralu iti doresc insanatosire grabnica.......dupa mine e oribil sa stai in spital,cu sau fara conditii,la inceputul sarcini am stat o luna de zile aici in spital,conditii??: "hotel 5 stele",super,camera proprie,tv,tel,baie cu dus........degeaba,tot in spital eram,o alta limba ,fara familia mea aproape si ca o varza pe deasupra,asa ca te inteleg daca te vaiti.......multa putere,sa treci peste tot cu bine... :hug: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2010, 22:55 
Diva

elyt1000 scrie:
ralu iti doresc insanatosire grabnica.......dupa mine e oribil sa stai in spital,cu sau fara conditii,la inceputul sarcini am stat o luna de zile aici in spital,conditii??: "hotel 5 stele",super,camera proprie,tv,tel,baie cu dus........degeaba,tot in spital eram,o alta limba ,fara familia mea aproape si ca o varza pe deasupra,asa ca te inteleg daca te vaiti.......multa putere,sa treci peste tot cu bine... :hug: :love:

eu nu am stat in spital decat 3 zile cand am nascut si am crezut ca ajung la nebuni....chiar daca personalul medical e ok si s-au comportat frumos , conditiile sunt sub orice critica si dormitul in patul ala ca de inchisoare pe mine m-a deprimat.dar...sunt doar cateva zile important e ca ne facem bine dupa.ralu, cum esti?asteptam vesti :hug: :hug:
fetelor, am fost la sfarsitul acesta de saptamana la Iasi si prin imprejurimi.Am dormit la Tg Neamt.
E prima data cand am ajuns la Iasi.Sincer , auzisem ca e frumos, dar eu am fost placut impresionata.Am fost la Liturghie la Biserica Trei Ierarhi si la Cuvioasa Parascheva.Va spun sincer ca am vizitat foarte multe biserici si manastiri si in tara si in strainatate.La multe dintre ele m-am dus ca un simplu turist , pt ca eu cred in Dumnezeu, dar nu sunt prea bisericoasa.Dar...ca in aceste 2 biserici eu nu m-am simtit niciodata.Mi-a fost pur si simplu frica si m-am simtit goala si pacatoasa.Sunt impresionate si pline de har si slujba a fost de exceptie.
va recomand celor care aveti ocazia sa mergeti la Iasi.E un oras plin de cultura.Eu sigur voi mai repeta experienta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 08:45 
Diva

buna dimineata fetelor! o saptamana cat mai buna va doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 09:11 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata fetelor! o saptamana cat mai buna va doresc!

buna dimineata.Adina, ce faci?Ce face Andrei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 10:06 
Diva

am fugit de caldura din Bucuresti si suntem la sinaia. Andrei doarme mult mai bine si i-au disparut si toate bubitele de la caldura. in rest nimic deosebit. voi ce faceti? ma bucur ca ati vizitat iasul. inainte sa raman insarcinata era in plan sa mergem si noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 10:52 
Diva

anidaaa scrie:
am fugit de caldura din Bucuresti si suntem la sinaia. Andrei doarme mult mai bine si i-au disparut si toate bubitele de la caldura. in rest nimic deosebit. voi ce faceti? ma bucur ca ati vizitat iasul. inainte sa raman insarcinata era in plan sa mergem si noi...

si noi de-asta am plecat din Cluj.Era ingrozitor de cald in oras.Ma gandesc ca in Bucuresti e si mai si.Pe Alexandru l-am lasat la munte cu parintii mei si noi ne-am distrat in weekend ca doi tinerei in luna de miere.Peste vreo 2 saptamani cred ca mergem si in Praga.Acum era cam fortat sa facem acest tur de forta in 2 zile.Oricum, Moldova a fost o alegere minunata.Cat stati in Sinaia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 11:00 
Diva

pana miercuri ca atunci vine mama lui Marius. dupa ce pleaca ma intorc iar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 11:12 
Diva

anidaaa scrie:
pana miercuri ca atunci vine mama lui Marius. dupa ce pleaca ma intorc iar.

suuuper!Aceti cabana acolo sau va cazati undeva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 13:15 
Diva

buna fetele!!!
ce bine ca la mine e racorica,sta sa ploua......dar nu ma supar,poate sa ploua toata ziua...
since si mie mi-ar placea sa vizitez Iasi-ul,nu am avut ocazia desi am auzit ca e un oras deosebit.....Laura,la fel m-am simtit eu in biserica greceasca din Braila.....absolut divin.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 14:26 
Diva

laura_sandu scrie:
suuuper!Aceti cabana acolo sau va cazati undeva?

au cumparat ai mei un apartament aici acum o luna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 14:28 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
ce bine ca la mine e racorica,sta sa ploua......dar nu ma supar,poate sa ploua toata ziua...
since si mie mi-ar placea sa vizitez Iasi-ul,nu am avut ocazia desi am auzit ca e un oras deosebit.....Laura,la fel m-am simtit eu in biserica greceasca din Braila.....absolut divin.....

serios ely? eu nu am avut nici o tresarire in biserica greaca. din contra am vazut inclusiv slujba la o nunta....nu m-a impresionat deloc ba din contra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:01 
Diva

anidaaa scrie:
serios ely? eu nu am avut nici o tresarire in biserica greaca. din contra am vazut inclusiv slujba la o nunta....nu m-a impresionat deloc ba din contra.

da,serios,mi-a placut tare mult........eu am asistat la slujba de Pasti si m-a impresionat chiar,dar am auzit ca biserica Sf.Parascheva din Iasi e absolut superba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:03 
Diva

anidaaa scrie:
au cumparat ai mei un apartament aici acum o luna.

wow ce fain.....norocosi mai sunteti......de cate ori vreti sa evadati din bucuresti,pac,o fuga la sinaia......super tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:07 
Diva

buna fetelor!! am ajuns si noi acasa in sfarsit...abia asteptam sa ajung cu toate ca m-am simtit bine si am fost rasfatata de mama dar imi era dor de casa si mai ales de Laurian...noi nu suntem obisnuiti sa stam unul fara altul decat in situati extreme...nu am apucat sa citesc tot dar promit ca o sa recuperez...ralu iti urez sa te faci bine cat mai repede si sa nu mai fie nevoie sa mai stai in spital niciodata...nici eu nu suport spitalele...nu am stat decat cand am nascut si cu toate ca aveam conditii super abia asteptam sa ajung acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:08 
Diva

ce faci ely? ce face bb...este nerabdator sa faca cunostinta cu mami si cu tati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:24 
Diva

lily scrie:
ce faci ely? ce face bb...este nerabdator sa faca cunostinta cu mami si cu tati?

lily bine ai revenit.....te cred ca oricat de bine ar fi cu mami si tati tot mai bine e cu sotul tau,in casutza voastra :love: ...ai facut poze cu bubulina?
cred ca noi suntem mai nerabdatoari sa facem cunostinta cu bebe decat el cu noi :lol: .....eu sunt relativ bine,am tot calcaiul bagat in gips ptr 2 sapt,mi l-am fracturat,ei nu e drama,deci cred ca asa voi naste si astept sa vina ziua de vineri (daca nu se intampla minunea mai devreme de vineri :lol: ) cand vor incepe stimularea ptr nastere.....sunt toata un munte de emotii......abia astept sa scap.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:26 
Diva

Buna fetele.
eu fierb..atata mi-e de cald.. :eek:
Raluca,saracuta de tine..sanatate multa iti doresc. :hug: da,e groaznic in spitale,eu cand am fost internata prima data,am plans,mai ales seara dupa ce s-a dat stingerea...imi lipsea sotul..ca eu dorm la el in brate. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:27 
Diva

da ely de ce oare incep asa de devreme stimularea? 38 de sapt?...sunt numai curioasa nici un alt motiv...aici te lasa 2 sapt dupa due date pana incep sa provoace

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:31 
Diva

corina1 scrie:
Buna fetele.
eu fierb..atata mi-e de cald.. :eek:
Raluca,saracuta de tine..sanatate multa iti doresc. :hug: da,e groaznic in spitale,eu cand am fost internata prima data,am plans,mai ales seara dupa ce s-a dat stingerea...imi lipsea sotul..ca eu dorm la el in brate. :~*

Ce dulce esti iubito :hug:
Eu am ceva "zile de internare" la activ si cred ca de fiecare data am plans dupa ce "s-a dat stingerea"...e coplesitor sa te vezi acolo singur,inconjurat de oameni bolnavi,miros usturator si fara nici o persoana draga...si sa mai ai si dureri sa te chinuie cu branule,injectii etc...urat urat urat !!! :(
Sanatate multa Ralu...o sa-ti raspund si mesajului...nu te uit :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 15:42 
Diva

elyt1000 scrie:
lily bine ai revenit.....te cred ca oricat de bine ar fi cu mami si tati tot mai bine e cu sotul tau,in casutza voastra :love: ...ai facut poze cu bubulina?
cred ca noi suntem mai nerabdatoari sa facem cunostinta cu bebe decat el cu noi :lol: .....eu sunt relativ bine,am tot calcaiul bagat in gips ptr 2 sapt,mi l-am fracturat,ei nu e drama,deci cred ca asa voi naste si astept sa vina ziua de vineri (daca nu se intampla minunea mai devreme de vineri :lol: ) cand vor incepe stimularea ptr nastere.....sunt toata un munte de emotii......abia astept sa scap.... :hug:

nu prea am facut ca a loat camera Laur in germania...puteam sa fac cu tel dar am uitat si nu prea imi vine sa fac cu el...pt mine tel este pt vorbit si camera pt poze si filme...acum am citit si eu ce ti s-a intamplat :eek: saracuta de tine...asta iti mai lipsea acum...sper sa te faci bine cat mai repede si sa nu te streseze prea tare piciorul pt ca o sa ai alte stresuri acum...de ce incepi vineri simularea pt nastere? s-a intamplat ceva? iti urez nastere usoara si un bb sanatoa si cuminte...asteptam cu nerabdare vesti

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]