Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 07 Sep 2006, 12:44 
Veteran

Citat:

Nu se lasa fata, as vrea eu, pe bune sa mai botez acum cu drag:flowers:, ca nunta a iesit beton, fara cusur! Dar ei vor sa se mai distreze putin si au dreptate, cred ca peste 1 an, 2 vor face:-`:D
si eu am vrut la fel:(:(dar nu mi-a iesit...maine plec la eco. sa vad ce va iesiO:)eu vreau fetita:D si in PRIMUL RAND sa fie sanatos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 13:16 
Veteran

Citat:

Felicitari atunci! Sa dea Domnul ceea ce-ti doresti, o fetita, si eu am vrut asa si asa a fost! Se zice ca daca vrei ceva cu adevarat asa va fi! Dar daca va fi baiat va fi la fel de bine. Sanatosi sa fie. Te pup. Succes!%%-:rocker:
mercic:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 13:12 
Veteran

hei fetelor voi avea un baietel.Am aflat ieri,nu eram prea incantata dar asta e.Eu visam la o fetita,ii alesesem si numele Giulia-Cristiana.Dar asa e baietel si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.Daca aveti propuneri cu nume de baietei as fi incantata:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 15:02 
Veteran

Citat:
sa fiti sanatosi, sa ai o nastere usoara si sa va bucurati de el! poate al doilea va fi fata, iar daca nu, mama are o vorba: :"baietii aduc fete!" adica o vei iubi pe nora ta ca pe o fiica! :ok:
MMMMMMMMMMMMM cam greu,cine stie daca voi fi pe placul norei?!uite acum de exemplu imi da niste suturi fotbalistul:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 17:19 
Diva

Citat:
hei fetelor voi avea un baietel.Am aflat ieri,nu eram prea incantata dar asta e.Eu visam la o fetita,ii alesesem si numele Giulia-Cristiana.Dar asa e baietel si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.Daca aveti propuneri cu nume de baietei as fi incantata:ok:
mie mi-ar place f mult pt baietelul meu(atunci cand o veni:-`) numele Mihai-Alexandru. imi place fff mult, dar are si o semnificatie deosebita pt mineO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 18:35 
Veteran

Citat:
mie mi-ar place f mult pt baietelul meu(atunci cand o veni:-`) numele Mihai-Alexandru. imi place fff mult, dar are si o semnificatie deosebita pt mineO:)
eu cred ca ii voi pune Alessio-Cristian.Va place?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 12:50 
Veteran

Citat:

Hehehe, bravo fato! Bun si baiat! Numele pe care ti le alegi tu, parerea mea sunt cele mai misto:D. Sa ai o nastere usoara! Te pup.:lips::rocker:
multumesc mult.Sper din tot sufletul sa am o nastere usoara.Pentru moment incerc sa nu ma gandesc pt. ca ma apuca frica:o:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 12:54 
Diva

Citat:
multumesc mult.Sper din tot sufletul sa am o nastere usoara.Pentru moment incerc sa nu ma gandesc pt. ca ma apuca frica:o:blink:

felicitari krista ...de veste chiar ma bucur pt tine si ca vei avea un baietel...sa ai o nastere usoara...!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 13:14 
Veteran

Citat:

felicitari krista ...de veste chiar ma bucur pt tine si ca vei avea un baietel...sa ai o nastere usoara...!
toate cele care se bucura pt. baietelul meu atunci le zic sa se ia de mana cu Cristinel al meu(sotul):p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 13:38 
Diva

Citat:
toate cele care se bucura pt. baietelul meu atunci le zic sa se ia de mana cu Cristinel al meu(sotul):p:D

fata!!!! Bravo tie ca ai baiat! Te admir si te invidiez in acelasi timp! Faci si pt. mine unu'???:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 14:02 
Diva

Citat:
Hai ca esti tare la faza asta! Sa inteleg ca ii imprumuti sotul ca sa aiba copilul ceva din familie? Glumesc si eu...
:D:D:D da..ceva de genu'!!! Totusi ...cine stie ce factori influenteaza chestia asta cu baietii si fetele! OF!:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]