Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 09:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebare
MesajScris: 23 Oct 2006, 12:40 
Veteran

Citat:
Acum am vazut si eu pozele! Ai fost super! Mi-au placut ambele rochite, foarte deosebite, si mai ales mi-au placut pozele facute dupa cununia civila!
Sa fiti fericiti si casa de piatra!:ok:

:lips:Multumesc mult! La fel si voua!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 19:24 
Veteran

Citat:

Felicitari si multa fericire!:flowers: Mi-a placut rochia ta, indrazneata dar totusi clasica :ok: Sa va iubiti mereu ca in ziua nuntii! :lips:

Multumesc!:lips: Cam asta vroiam si eu. Un pic clasic, un pic indraznet, un pic anii '50 -'60 (ma refer la rochita de cununie si voal). Nu stiu cat mi-a iesit, dar am incercat. Multe lucruri as fi vrut sa fac in ziua nuntii mele, dar nu am reusit sa le fac pe toate. Am ajuns la concluzia ca repetitiile inainte de nunta (stii tu, ca-n filme) sunt binevenite. Pt. o nunta fara repetitie :D a iesit destul de bine.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 19:52 
Diva

Citat:

Multumesc!:lips: Cam asta vroiam si eu. Un pic clasic, un pic indraznet, un pic anii '50 -'60 (ma refer la rochita de cununie si voal). Nu stiu cat mi-a iesit, dar am incercat. Multe lucruri as fi vrut sa fac in ziua nuntii mele, dar nu am reusit sa le fac pe toate. Am ajuns la concluzia ca repetitiile inainte de nunta (stii tu, ca-n filme) sunt binevenite. Pt. o nunta fara repetitie :D a iesit destul de bine.:lips:

Doar ca sfat pentru viitoarele mirese, ce anume ai fi vrut sa repeti?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:28 
Diva

Citat:

Probabil......cam ceea ce se vede in filme???Pasi de dans, la altar....:~*(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 14:29 
Veteran

Citat:

Eu nu am nici un regret legat de nunta...Nimic de care sa pot sa spun ca as fi vrut sa fac altfel...Sau ceva ce n-am facut si as fi vrut sa fac...Sunt chiar norocoasa:love:
Le doresc la toate miresicile de aici sa simta la fel dupa nunta:-*

Ba am un regret:D: ca n-a tinut mai mult...:(Acum mi-am dat seama:D Mi-a parut rau ca la noi nu se fac nunti de 3 zile si 3 nopti.....:( Dar cele cateva ore au fost perfecte;);)

Exact cum spui si tu: in primul rand regret ca n-a tinut mai mult. In al doile rand regret ca am avut prea multi invitati (277 de pers), iar asta mi-a ocupat tot timpul:D. As fi vrut sa nu fiu nevoita sa stau 3.5 ore la usa sa-i primesc. Cand nunta era in toi, eu eram deja obosita dupa atatea pupaturi si multumiri. Asta regret! Ca as fi jucat toata noapte pe mese, dar a trebuit sa-i mai bag in seama si pe invitati. Trebuia sa fac o nunta mai mica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 14:40 
Veteran

Citat:

As fi vrut sa repet cam toata ziua nuntii, in asa fel incat sa ajung la timp la biserica.:-` Au fost mai multi factori care au dus la intaziere, printre care si traficul pe care sincer nu l-am prevazut. Nu credeam ca sambata poate fi asa aglomerat. Asa ca mi-au luat altii locul si eu am stat juma de ora la poarta bisericii. Apoi as fi vrut sa repet aranjarea invitatilor la mese.Pt ca nici asta nu prea a iesit cum am vrut eu. Dar a fost un pic si vina invitatilor. Sincer acum as stii mult mai bine cum sa planific o nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 15:17 
Diva

trebuia sa va ganditi dinainte la toate astea! Nu isi au loc acum regretele! Nu v-a trecut prin cap ca nunta va fi unica? Nu se poate de nici timpul inapoi ...nici o a doua nunta nu poti sa faci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 17:17 
Diva

Citat:

As fi vrut sa repet cam toata ziua nuntii, in asa fel incat sa ajung la timp la biserica.:-` Au fost mai multi factori care au dus la intaziere, printre care si traficul pe care sincer nu l-am prevazut. Nu credeam ca sambata poate fi asa aglomerat. Asa ca mi-au luat altii locul si eu am stat juma de ora la poarta bisericii. Apoi as fi vrut sa repet aranjarea invitatilor la mese.Pt ca nici asta nu prea a iesit cum am vrut eu. Dar a fost un pic si vina invitatilor. Sincer acum as stii mult mai bine cum sa planific o nunta.
offf...atata m-ar durea pe mine aranjarea la mese:back:. cei din partea mea in stanga, cei din partea lui in dreapta, rudele langa noi...si restul se pun unde vor ei sa se simta bine. la ultimele 2 nunti la care am fost asa or fost aranjati invitatii si toata lumea s-a simtit bine ca ii cunoste ape cei langa care statea:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 17:55 
Veteran

Citat:

Fato la cati ai avut ti-ar fi luat o luna sa faci aranjarea la mese...
Lasa ca asta nu-i motiv de regret...Voi sa fiti sanatosi si fericiti:lips:

Nu pot sa spun ca nu mai dorm noaptea regretand una si alta. Tot ce vrreau sa zic este ca ... altfel vezi o nunta cand nu esti implicat in organizarea ei. Si e altceva cand e nunta ta si vrei ca totul sa fie perfect.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 18:03 
Veteran

Citat:
offf...atata m-ar durea pe mine aranjarea la mese:back:. cei din partea mea in stanga, cei din partea lui in dreapta, rudele langa noi...si restul se pun unde vor ei sa se simta bine. la ultimele 2 nunti la care am fost asa or fost aranjati invitatii si toata lumea s-a simtit bine ca ii cunoste ape cei langa care statea:ok:

Cam asta a fost si ideea mea. Cu rudele si prietenii ne-a iesit aranjarea (asta si pt ca le-am ales cele mai bune mese). Ceilalti invitati oricum s-au asezat cum au vrut ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 18:04 
Diva

Citat:

Nu pot sa spun ca nu mai dorm noaptea regretand una si alta. Tot ce vrreau sa zic este ca ... altfel vezi o nunta cand nu esti implicat in organizarea ei. Si e altceva cand e nunta ta si vrei ca totul sa fie perfect.

Fetelor eu nu stiu cum e(inca) o organizare de nunta dar imi pot inchipui, urmand si la mine si deja ma uit sa vad ce si cum si sunt si eu o perfectionista.Ma cam gandesc cu groaza cum voi atunci dar noroc cu iubitul meu care e mult mai calm ca mine...:love::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 18:44 
Veteran

Citat:
trebuia sa va ganditi dinainte la toate astea! Nu isi au loc acum regretele! Nu v-a trecut prin cap ca nunta va fi unica? Nu se poate de nici timpul inapoi ...nici o a doua nunta nu poti sa faci!

Esti cam acida azi!):():( Iti dai seama ca mi-a trecut prin cap ca nunta e unica... Dar nu sunt nici Mama Omida sa prevad chiar tot ce se poate intampla intr-o zi. Mi-am luat toate marjele de eroare (inclusiv de timp -apropos de biserica). Dar dc. la un moment dat nu ne-am sincronizat... Stii si tu ca intr-o nunta sunt implicate mai multe persoane, nu doar mireasa. Ea le-a avut puse pe hartie... Si sa stii ca mai fac chiar 2 nunti ( cel putin).:D De Argint si de Aur :nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 19:04 
Diva

Citat:

Esti cam acida azi!):():( Iti dai seama ca mi-a trecut prin cap ca nunta e unica... Dar nu sunt nici Mama Omida sa prevad chiar tot ce se poate intampla intr-o zi. Mi-am luat toate marjele de eroare (inclusiv de timp -apropos de biserica). Dar dc. la un moment dat nu ne-am sincronizat... Stii si tu ca intr-o nunta sunt implicate mai multe persoane, nu doar mireasa. Ea le-a avut puse pe hartie... Si sa stii ca mai fac chiar 2 nunti ( cel putin).:D De Argint si de Aur :nmarried:

Fetelor, stim toate ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Oricat am incerca sa le facem pe toate cum trebuie si sa iasa perfect ,la un momentdat ceva nu se pupa, nu se bate capn in cap.Asta este...Important este ca totul sa se termine cu bine!Dupa ce se termina totul ne dorim sa fi facut poate altfel sau poate mult mai multe:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 19:55 
Veteran

Citat:

Fetelor, stim toate ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Oricat am incerca sa le facem pe toate cum trebuie si sa iasa perfect ,la un momentdat ceva nu se pupa, nu se bate capn in cap.Asta este...Important este ca totul sa se termine cu bine!Dupa ce se termina totul ne dorim sa fi facut poate altfel sau poate mult mai multe:)

Chiar asa! Sincer mi-ar placea sa ma marit din 2 in 2 sapt.:D:D. Oricum indiferent ce n-am facut sau ce n-a iesit perfect ma bucur fffffff tare :rocker::rocker::rocker: ca am reusit sa-mi fac damblaua:sa-mi cante lautarii la ureche si sa dansez pe mese (bine pe scaune). Desi cred ca cea mai tare faza a fost cand am cantat Killing me softly la microfon. Am fost chiar haioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 20:32 
Diva

Citat:

Chiar asa! Sincer mi-ar placea sa ma marit din 2 in 2 sapt.:D:D. Oricum indiferent ce n-am facut sau ce n-a iesit perfect ma bucur fffffff tare :rocker::rocker::rocker: ca am reusit sa-mi fac damblaua:sa-mi cante lautarii la ureche si sa dansez pe mese (bine pe scaune). Desi cred ca cea mai tare faza a fost cand am cantat Killing me softly la microfon. Am fost chiar haioasa

Scumpa te-ai simtit fenomenal in ziua nuntii tale? Altceva nu mai conteaza!! Fericirea si iubirea sunt sigurele sentimente pe pamant care te fac sa mai calci pe norisori:njump:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]