Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 07 Feb 2006, 19:49 
Diva

Citat:
:) eu am rezervat doar restaurantul .stiu ca pare putin in comparatie cu ce ati facut voi dar eu zic ca mai e timp pana in august cand e nunta. mai urmeaza sa vb pt biserica. pt restul de cumparat abia prin luna mai .;)

prin mai o sa incep si eu sa cumpar...pana atunci tot studiez in dreapta si in stanga...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 20:28 
Diva

Citat:

Nici eu nu am inceput cumparaturile, ma straduiesc sa rezolv cu serviciile.

Mai astept pana ma apuc de cumparat pentru ca sunt genul care dupa ce-si cumpara ceva vede altceva care i-ar fi placut mai mult.(X)

Asa ca ori o sa fiu frustrata:( ori o sa am mai multe perechi de pantofi, voaluri, bijuterii, accesorii....:p

Asa ca mai bine astept pana mai tarziu sa nu am timp sa vad si altceva:lol:

Iti dai seama ca pana nu rascolesti toate magazinele...dupa rochie, pantofi ...si restul accesoriilor nu poti cumpara. Avem noi femeile ceva comun ...chestia asta cu "alesul si culesul "..... Ar fi culmea sa intri in primul boutique..si sa si cumperi . Ca dupa aia sa te dai cu capul de pereti ca X-uleasca a cumparat aceeasi chestie de 2 ori mai frumoasa si ma ieftina.:-*:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 22:09 
Diva

stiti ce mi-ar placea mie? sa stau linistita pana inainte cu o zi de nunta si atunci sa gasesc exact rochia pe care o visez...daca as avea certitudinea asta...:) deja incepe sa ma streseze cautarea asta...multimea de rochii pe care le gasesc pe net...si oferta slaba din magazine...:mellow:
nu incep nici eu cumparaturile pana mai incolo...am aceeasi problema ca si mady...intodeauna vad ceva mai frumos...sau care mi se pare mai frumos decat ceea ce mi-am cumparat eu...

...apropo...stiti ca in august sunt cele mai multe nunti? 7 in 19 august si 7 in 26 august...a mea e una dintre ele...:cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 22:16 
Diva

Citat:

Si a mea tot in august..pe 19....chiar de ziua de nastere a viitorului mire...el a dorit asta..

super....la multi ani de doua ori...si mie mi-ar fi placut sa facem nunta in 24 iunie...aniversarea cuplului nostru...dar, din mai multe motive, a trebuit sa o punem in august...nu-i nimic, asa o sa avem mai multe ocazii sa sarbatorim...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 17:43 
Diva

mi-ar fi placut sa fi facut nunta pe 31 iulie cand facem 2 ani de cuplu dar nu am gasit liber la restaurant ,asa ca nunta s-a fixat in august.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 17:51 
Diva

Citat:
...apropo...stiti ca in august sunt cele mai multe nunti? 7 in 19 august si 7 in 26 august...a mea e una dintre ele...:cool:

in cazul asta, sa-ti spun ca in august anul trecut, intr-un singur weekend au fost oficiate 121 cununii civile? sau ca, atunci cand am rezervat restaurantul, localul unde vom face noi nunta avea deja pentru lunile iulie-august rezervari pentru joi, vineri, sambata si duminica (adica mai mult decat full)???
sau ca vara trecuta s-au facut nunti si lunea? (eu am vazut cu ochii mei un alai de nunta, cu mireasa, nasi si alea-alea iesind de la biserica si urcandu-se in masini spre restaurant) :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 17:54 
Diva

Citat:

in cazul asta, sa-ti spun ca in august anul trecut, intr-un singur weekend au fost oficiate 121 cununii civile? sau ca, atunci cand am rezervat restaurantul, localul unde vom face noi nunta avea deja pentru lunile iulie-august rezervari pentru joi, vineri, sambata si duminica (adica mai mult decat full)???
sau ca vara trecuta s-au facut nunti si lunea? (eu am vazut cu ochii mei un alai de nunta, cu mireasa, nasi si alea-alea iesind de la biserica si urcandu-se in masini spre restaurant) :blink:

Sa mai spuna cineva ..ca nu se fac nunti in Romania ......problema e alta .....nunti multe botezuri putine...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 20:22 
Senior

Citat:
Buna fetelor,
eu sunt Anna, as vrea sa fac nunta in luna mai, dar nu am restaurant :(( . De fapt nu am pregatit nimic, asa ca daca stau sa ma gandesc cat mai am pana la nunta, stau cel mai prost dintre oricine pe forumul asta ...
Pe viitorul meu sot nu pot sa "il urnesc" sa incepem sa organizam ceva. El sta linistit, "lasa ca avem timp" , eu simt ca explodez. Parca vad ca nu mai gasim restaurant ....

si crezi ca o sa gasesti vreun restaurant liber?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 20:39 
Diva

Citat:
Pai asta e... nu cred ca mai gasesc ceva liber. Asa ca o sa aman nunta probabil...(X)
In afara de sambata, se mai poate face si in alta zi a saptamanii ? Nu radeti de mine, sunt chiar in afara de orice ... Cred ca o sa contactez o agentie ...

Cine stie .....daca mai ai vreo sansa ....eu cred ca ar trebui sa bati din usa-n usa...si sa nu mai pierzi timpul..Si agentia e o idee ( daca iti permiti )%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 20:58 
Senior

Citat:
Pai asta e... nu cred ca mai gasesc ceva liber. Asa ca o sa aman nunta probabil...(X)
In afara de sambata, se mai poate face si in alta zi a saptamanii ? Nu radeti de mine, sunt chiar in afara de orice ... Cred ca o sa contactez o agentie ...

se fac nunti si duminica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2006, 20:58 
Diva

Si eu pot sa adaug la lista de pregatiri ca am reusit in acest weekend sa ne hotaram in privinta fotografului si a cameramanului si am mai stabilit ora cununiei religioase (in speranta ca vom gasi la unul din aceste targuri un model de invitatie si sa facem comanda). ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 17:08 
Diva

Citat:
Kreliut, dau replay la msj tau...
deci:
restaurant
biserica+ora exacta
muzica
cameraman
bautura
ROCHIE MIREASA, cu cele aferente
COSTUM MIRE
pantofi mireasa
cocarde
marturii pe 1/2, lipsesc bomboanele
pernuta verighete

:rolleyes: cel mai important, azi scapam de ultimul mare avans: semnam ctr pt huse si baloane !

Oi fi uitat ceva din ce-am facut pana acum ?
(?) verific zilele astea si revin, daca e cazul...oricum, suntem aproape de final... apoi poate incepe stresul (X), sa ma respect, ca orice miresuca... :p

Mai ai patru luni....cred ca e suficient timp...:PB) De unde ti-ai luat rochia??:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2006, 17:09 
Diva

anna,du-te si cauta tu daca el e putin cam delasator.parerea mea este ca ori faceti nunta mai tarziu din cate vad voi vreti sa faceti nunta in mai cam naspa in cazul asta,sau poti incepe sa cauti peste tot si sa ai banii la tine.daca nu gasesti deloc fa nunta mai tarziu prin septembrie-octombrie ca lunile mai,iunie,iulie,august nu gasesti liber pe undeva cred. bafta si sper sa gasesti vreun restaurant pt luna care iti doresti!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]