Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 07:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: melodia voastra
MesajScris: 19 Mai 2006, 04:27 
Junior

Citat:

la mine sigur asta e..plus ca le mai dau si mancare..platesc 3 meniuri..pt fotograf dj si cameraman

eu nu numai ca am facut playlist dar am facut si cd-uri cu melodii ca cica unele sunt prea noi si nu are licenta sa le foloseasca(X) doar ca el nici pe alea din anii 70 nu le are..m-am enervat atat de rau cu dj-ul incat ma gandeam sa rog un prieten sa se ocupe de muzica...dar el are aparatura asa ca..

cum adica nu are licenta???? asta nu am auzit. noua ne pune varul sotului meu care a pus la multe alte nunti super muzica, fara nici un fel de licenta... sau poate la profesionisti e altfel... si nu cred ca daca luai numai fotograful sau cameramanul de la firma lui s-ar fi suparat... ar fi zis mersi ca i-ai luat si pe aia... la noi s-a nimerit sa gasim o firma beton de unde luam si cameraman si fotograf. cam scump, e adevarat dar merita... si ne-a facut si ceva reduceri destul de 'simtite' in buget, din cauza ca avem nunta duminica...:wok::rocker::lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: melodia voastra
MesajScris: 11 Noi 2006, 18:52 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
sa sti ca asa este frumos sa le platesti meniul,si eu le voi da cate un meniu la fiecare doar nu se uita la meseni cand mananca nu?

Exista un subiect similar si va rog sa continuam acolo:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=22480

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2 [ DST ]