Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: gravari pe verighete
MesajScris: 17 Mar 2006, 22:21 
Diva

Citat:
noi avem amandoi 14, deci am ras la bijuterie ca o sa se intrebe cel care le face daca nu cumva suntem doua...fete :D

cel mai tare o sa fie la biserica pt ca nu se deosebesc decat dupa gravura de pe interior si mi-e greu sa cred ca preotul o sa inceapa sa se uite pe ele.
:-`

gaby

cum se poate sa aiba el degete atat de subtiri?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2006, 16:00 
Diva

Citat:

cum se poate sa aiba el degete atat de subtiri?

mai stii ce degete subtiti are,s-au mai intalnit cazuri!
noi am vazut niste verighete frumoase dar mai asteptam pana le luam,abia prin mai le luam!
v-ati si gravat verighetele?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 14:43 
Diva

Citat:

Le-am luat gravate gata. N-am mai asteptat pana atunci...:-`

eu merg sambata asta sa dau comanda de verighete!! O sa fie gata in 3 zile! Si nu le voi grava! Culmea....si soacra mea are aceeasi parere in legatura cu gravatul!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 14:48 
Diva

Citat:

Ai vazut ca se mai intampla si minuni?:D
:D:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 15:08 
Diva

Citat:

eu merg sambata asta sa dau comanda de verighete!! O sa fie gata in 3 zile! Si nu le voi grava! Culmea....si soacra mea are aceeasi parere in legatura cu gravatul!!:p:p:p:p

felicitari pt verighete!! deci nu le vei grava? si eu sunt de aceeasi parere nici noi nu le vom grava! bine ca la tine soacra-ta mai te intreaba una doua. eu am noroc daca soacra-mea zice 2 cuvinte!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 20 Mar 2006, 15:49 
Diva

Citat:
am verigheta pe dreapta ca am facut vara trecuta logodna la biserica si nu stiu cum trebuie sa facem cu verighetele de cununie
preotul zicea sa le pastram pe cele de la logodna ca o sa le treaca pe stanga dar noi am vrea altele, mai frumoase :) cum se procedeaza? cum ar fi mai bine sa facem?

asa e cum zice preotul eu asa stiam ca face el o slujba si le trece pe stanga.asta daca sunteti deja cununati civil si sunteti nu?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 20 Mar 2006, 16:30 
Veteran

Citat:
nu, am facut doar logodna la biserica, un fel de jumatate de cununie :), continuarea o sa o faca la nunta

fetelor am pus si eu poza cu verighetele sunt gravate dar nu se vede aici.....asa in poza sa ma uit si eu la ele pt ca le-am pus la "pastrare" si am si uitat cum sunt abea astept sa aiba toate fetele poze ca sa facem un adevarat catalog cu bijuterii aici:p modelul era de fapt cu aur alb in mijloc dar noi am vrut cu galben si din 18 K sper sa nu fie chiar prea moale cel de 18 k ca doar trebuie sa reziste multtttt!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]