Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 03:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 26 Feb 2010, 15:18 
Diva

carlita scrie:

Si eu ies azi cu rolele, dar din pacate deseara pentru ca acum nu am cu cine sa merg si singura ma plictisesc....oricum, acolo unde mergem e luminat... :had_d:

super..si eu ador sa merg cu rolele....doar ca nu prea am cu cine..sora mea s-a operat de curand la genunchi, iar logodnicul meu e incepator la mers cu rolele. Dar cand o prind pe nepoata-mea de 6 ani, dam ture de parc in viteza :had_d: (bine..uneori ma umileste nepotica mea....)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 15:22 
Diva

eu va las, trebuie sa plec la serviciu, bine ca azi e vineri :had_d:

Sa aveti o zi frumoasa :hug: :hug: :hug:

ps. pt fetele bolnavioare.....multa sanatate :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 15:48 
Diva

SweetNicoleta scrie:
salutare....in Brasov e soare si e atat de frumos..am iesit cu rolele :had_d: Am avut noroc pt ca azi sta nepoata-mea la mine si am avut cu cine sa ies... :had_d:

Azi noapte la 12 si un sfert, dupa ce am iesit de la serviciu m-am plimbat cu iubirea mea prin parc... :love:

pupici pentru toate

Ce frumosssssss :love:
Si eu ador sa ma plimb cu iubi...mai ales noaptea cand e mai liniste :kiss:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 15:50 
Diva

SweetNicoleta scrie:
eu va las, trebuie sa plec la serviciu, bine ca azi e vineri :had_d:

Sa aveti o zi frumoasa :hug: :hug: :hug:

ps. pt fetele bolnavioare.....multa sanatate :ok:

Multumim mult...mai am o ora si plec acasa...slava Domnului ca nu mai suport...deabia ma tarai si arat groaznic...ma duc acasa si ma fac frumu ca nu se mai poate...deseara ne vedem cu cei de la aranjamente si toate cele :ok:
Servici usor Nico :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 15:52 
Diva

Cat_Eyes scrie:
buna,e weeeeeeeeeekendddddddddddddd!
ce faceti?

Tu cum te mai simti iubito?
Eu ieri am adormit la 21.00 si la 00.00 eram in picioare...la tv...am adormit la 02.00 dimineata si la 06.30 trezirea la munca....ma ustura in gat si nasucul...parca ma dor asa caile respiratorii cand trag aer...dar i-au tratament intens si oricum sunt mai bine decat ieri si alaltaieri :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 15:58 
Diva

ionela_mihaela scrie:
buna dimineataaa

:hug: :hug:

ce faceti??

iar s.a terminat saptamana....trece timpul astaaa si emotiile cresccc :-`

Sa stii ca ai dreptate iubito....deja am inceput sa am emotii,sa ma gandesc daca o sa fie bine,sa intru in panica ca inca n-am rochia...da oare o sa mearga fantana?da ala oare vine la nunta?etc etc etc :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 16:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Tu cum te mai simti iubito?
Eu ieri am adormit la 21.00 si la 00.00 eram in picioare...la tv...am adormit la 02.00 dimineata si la 06.30 trezirea la munca....ma ustura in gat si nasucul...parca ma dor asa caile respiratorii cand trag aer...dar i-au tratament intens si oricum sunt mai bine decat ieri si alaltaieri :party:

eu sunt mult mai bine si foaaaarte bine dispusa :)
:lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 17:11 
Senior

miresici dragi, va puuup si va doresc weekend placuuut!!!!!! :hug: :hug: :heart: :-* :-* :-*
eu am trminat bagajele...plecam la cj...sper sa ma intorc cu vesti bune de data asta!!!!!! maine ma intalnesc cu doamna de la aranjamente...si sper sa si semnam contractul ca multa bataie de cap am mai avut si cu asta :cry: :cry: :cry:
pupici dulci si imbratisari muuulteee!!!! :hug: :hug: :heart: :-* :-* :-* :-* :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2010, 22:31 
Veteran

Salutare fetele mele dragi! In sfarsit terminai si eu de citit tot ce ati discutat voi in astea 2 saptamani cat timp am lipsit eu! Mi-a luat cateva ore treaba asta! :-S
Nu am avut net si de asta nu am mai intrat! Dar acum am revenit cu forte proaspete! :rofl: :rofl:
Sa va zic si voua noutatile: Am luat si noi sampania si lichiorul pentru doamne, le-am platit si tre sa le aduca Al Meu Ca Bradul acasa la mine, sa le bagam la beci, la pastrare pana in iulie. :party: :party: Am stabilit si ora si biserica la care ne cununam. E superba,noua si toata din lemn,iar preot e chiar profesorul meu de religie din generala. Plus ca am hotarat ca si cununia civila sa o facem tot la mine, si nu la Bucuresti, ceea ce ma bucura nespus! Am stabilit si data, pe 10 iulie cel mai probabil! Si cam atat deocamdata! M abucur tare mult ca au mai avansat si pregatirile noastre de nunta! Cu toate astea, se anunta vremuri grele, au aparut niste probleme din nou si acum sunt ingrijorata ca iubi si-ar putea pierde locul de munca! Asta ne-ar mai lipsi acuma, cand avem nunta pusa, nunta pe care ne-o facem singuri, fara ajutorul nimanui! Ma rog neincetat sa nu se intample una ca asta, ca e belea mare si ne-ar da toate peste cap! :npray: :npray: :npray:
Imi pare rau ca nu mai pot sta acum, ca a venit si fratele meu de la facultate si ii las un pic si lui calculatorul!
Va pupic pe toate dulce dulce si aveti grija de voi fetelor! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 10:16 
Veteran

Neata fetelor!
Felicitari celor care ati mai avansat cu pregatirile, bafta multa sa iasa totul cum va doriti! Sanatate multa miresicilor bolnavioare! Week-end placut tuturor! Va pup si va iubesc pe toate!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 10:50 
Veteran

Neatza fetele :flowers:
Ceiucul va asteapta ca in fiecare zi :)

Am pus poze noi cu miresici la galerie :njump: si mai am inca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 11:33 
Diva

Neata!
Keke, ce de vesti bune! ma bucur ca iti faci cununia civila la tine!! o sa fie super!

de la mine noutati nu prea, in afara de faptul ca mi-am dus ieri rochita la stramtat si calcat. daca va fi nevoie ulterior o voi duce inca o data in iunie, dar nu cred.. n-am de gand sa ma ingras sau sa slabesc.
ce sa zic, m-am reindragostit de rochita mea, e superba!

Va salut si va urez un weekend placut! noi avem musafiri (iar :nblink: ).
:hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:21 
Diva

neata.....
keke, ma bucur ca ai reveni printre noi si ca ai avansat cu pregatirile de nunta. Sper sa nu ramana viitorul tau sot fara loc de munca... :hug:

Sapt care vine vreau sa merg dupa verighete. Intrebarea mea este, voi ce gravati pe ele? Noi am vreau sa trecem clasicul "Nicoleta 24 iulie 2010 " sau "Nicoleta 24 aprilie 2010". Ce se trece de fapt? Cununia civila-logodna sau cununia religioasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:35 
Veteran

bună scumpele mele :hug:
în primul rând, Laaaaa Muuuuulţi Aaaaaani ELOGIO :nchampagne: :ncake: ... fericire din belşug, dragoste cu carul şi iubire multă din partea celor dragi !!! te pup draga mea, petrecere frumoasă... :npiano: :ndance: aşteptăm tortuleţ... :drool:

aşa vreme urâtă este la mine. nici nu-ţi vine să ieşi din casă... :sad: ... ziua asta e... cum zice miresoiu meu, zi de stat sub plapumă şi uitat la filme...
ne programaserăm pe mâine o ieşire la grătărel şi uite ce vreme urâtă s-a făcut :blink:
azi e târg de nunţi la noi în Mall... abia aştept să termine miresoiu cu serviciul şi să mergem... sper că e ceva drăguţ, să am la ce să fac nişte pozici :ok:

Manu, vreau şi eu site-ul cu lumănările sculptate... m-aţi înnebunit cu ele. vreau şi eu !!! :-`
Anamaria, dintre rochiţele postate de tine pt logodnă... mie îmi place ultima, cea neagră, dar pe altă culoare... şi cea albă, fără bretele... postată de Carlita :nblink:
Simo, felicitări pt buletiiiiiiiin !!! ai grijă de tine, miresică bolnăvioară ce eşti :hug:
Elogio, ţi-am scris mail cu "excursia" la CJ şi ceva legat de foto&video... ooof, aşa nu-mi place ideea cu petrecerea de a 2-a zi de după nuntă :really: ... baftă cu firma pt deco... :flowers:
Floriciki, aşa devreme aţi început cu invitaţiile ? noi am zis că pe la sfârşitul lui aprilie începem să le împărţim... cu 2-3 luni înainte cred că are lumea timp să-şi facă planurile, plus de asta, majoritatea ştiu de nuntă... confirmarea o fac şi eu până la 1 iulie, iar pe cei care "au uitat" să confirme îi voi suna eu :ok:
Cat, sănătate MAXIMĂ îţi doresc... însănătoşire grabnică, scumpa :lips:
Miha, m-am distrat pe cinste cu recomandarea ta... auzi că aspirina săracului :rofl:
Anna, ce ai rezolvat la doctor ? ai primit ceva rezultate ? :flowers:
Keke, felicitări pt achiziţiile de nuntă... să de-a DD să nu-şi piardă miresoiul tău serviciul :ok:
Nico, noi vrem să gravăm numele şi data de la cununia civilă... de atunci suntem soţ şi soţie, nu ? :love:
deci eu voi avea gravat Raul 12 sept 2009, iar miresioul va avea... Lavi 12 sept 2009 :party:

fetele, noi ne-am hotărât săptămâna asta că ne facem noi invitaţiile singuri... abia aştept să mă apuc de treabă :clap:
place cardurile şi plicurile de bani le-am făcut deja... mai avem invitaţiile şi mărturiile :hap_w:

vă pup scumpelor... un weekend minunat vă doresc... fără ploaie :nono:
:hug: :lips: :tongue:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:49 
Diva

Nico, treci ce vrei pe verighete! nu e o regula!
eu ma gandeam la
pe a lui
"Cum altfel...."
la a mea
"...decat impreuna?"

imi place foarte mult si cred ca e asa frumos! numele poate il vom grava pe pahare.. dar pe verighete nu vreau nici nume, nici data.

Micutza, arata si noua poze cu place cardurile!
Elogio, la multi ani si din partea mea! se pare ca mi-a scapat.. imi pare rau.. la multi multi ani!! :ncake: :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:52 
Diva

Elogio, la multi ani :flowers:

:ncake: :nchampagne: tortulez, ceva?:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:54 
Veteran

Cat_Eyes scrie:
Micutza, arata si noua poze cu place cardurile!

iubita, nu le-am scos pe hârtie... le-am făcut doar pe calculator şi urmează să le listăm deodată cu invitaţiile şi plicurile :ok:
puţintică răbdare :hug:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:56 
Diva

ce fac miresicile?
eu nu ma simt f bine in perioada asta a luni :p
elogio la multi ani si din partea mea multa fericire si iubire :-*
keke ma bucur ca ai mai avansat cu pregatirile si sa dea DD sa nu ramana fara job iubi tau si sa fie totul bine
simo,cat sper ca v-a trecut raceala si astazi va simtiti bine cu toate ca este o vreme afara de nici nu-ti vine sa te dai jos din pat
micutza o parte din analize mi-au iesit bine,mai am cateva de facut sapt viitoare sa vedem cum ies si alea,am primit un tratament de la neurolog si sa vedem apoi cum o sa fie,sper sa scap de problemele astea sa ma bucur de primavara asta care se cam lasa asteptata :flowers:
va poop pe toate si va doresc un weekend placut :hug: :-*

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:58 
Diva

mlcu7za scrie:
iubita, nu le-am scos pe hârtie... le-am făcut doar pe calculator şi urmează să le listăm deodată cu invitaţiile şi plicurile :ok:
puţintică răbdare :hug:

ahaaaaaa, deci le scoateti toate odata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2010, 13:59 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
ce fac miresicile?
eu nu ma simt f bine in perioada asta a luni :p
elogio la multi ani si din partea mea multa fericire si iubire :-*
keke ma bucur ca ai mai avansat cu pregatirile si sa dea DD sa nu ramana fara job iubi tau si sa fie totul bine
simo,cat sper ca v-a trecut raceala si astazi va simtiti bine cu toate ca este o vreme afara de nici nu-ti vine sa te dai jos din pat
micutza o parte din analize mi-au iesit bine,mai am cateva de facut sapt viitoare sa vedem cum ies si alea,am primit un tratament de la neurolog si sa vedem apoi cum o sa fie,sper sa scap de problemele astea sa ma bucur de primavara asta care se cam lasa asteptata :flowers:
va poop pe toate si va doresc un weekend placut :hug: :-*

Ana, suntem mai bine, merci de intrebare! :ndance:
ai dreptate, e o vreme azi......... :.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]