Oho ho...am avut de recupaerat 11 pag...bun asa
In primul rand multumesc din tot sufletelul meu pentru toate urarile pentru mami,va pup dulce si va iubesc si i le-am transmis si ei din partea "miresicilor mele",tot respectul meu si ma inclin in fata voastra
Nico iubito....sunt asa de trista cand ma gandesc la tine,am emotii pentru tine azi...

sa va dea Dzeu multa putere si sanatate sa fiti alaturi de tatal tau ..o sa fie un succes interventia de azi,ma rog pentru asta .Cat despre spitalele de stat................offffffffffffffffffffffffffffffff
Die,iubirea mea bine-ai revenit si sper sa nu ne mai "abandonezi"ca am facut rost de un nou instrument de tortura si e vai mama ta daca-l folosim
Cu paharele m-ati facut praf....nici prin cap nu mi-a trecut sa ma stresez atata cu ele...cu gravat,cu pictat,cu texte.....pffffffffffffffffffff chiar ca dilema.Numai pe asta n-o aveam
Anda scumpa ce sa-ti spun....fii alaturi de mami tau cat poti de mult,fii tu puternica pentru ea,incurajeaz-o,forteaz-o sa se hranesca,scoate-o la aer,fa tot ce poti sa o pui pe picioare...e greu tare saracuta si pentru tine nu mai zic...dar se pare ca ne-a venit vremea in care rolurile se cam schimba...am devenit parintii parintilor nostri,tre sa le preluam grijile,suferintele,sa-i ajutam sa treaca peste tot
Cat multa sanatate bunicului tau si felicitari inca o data pentru verighete
Manu iubito tu o sa ne parasesti dupa nunta?sau miresala merge mai departe indiferent unde esti in lumea asta?
Pup toate fetele dragi,felicitari pentru pahare,verighete,corsaje si la ce mai munciti voi acolo...pupi
Roxi,Clau si daca am uitat pe cineva iertare