Cristinuuuuuuuuush!
Este doar din cauza emotiilor sa sti!Am vrut sa iti scriu sa stai lini dar sutn convinsa ca degeaba iti scriu:~*las ca e bine ca astazi vine mamica si sora si verisoara si altceva va fi...iar maine cred ca nici nu vei mai observa maroul:ok:nu are ce sa nu fie bine. nuti place ceva mergi si zici sa schimbe, vrei alta muzica, mergi le zici...sunt convinsa ca va fi bine. sunteti amandoi atat de de viata ca nu are cum sa nu se distreze lumea!!!nu uita doar sa zici da si sa nu cumva sa plangi in timpul slujbei ca ti se sterge machiajul da? -vorbesc de lacrimi de emotie si bucurie-...vai ce frumos va fi! am niste emotii pt voi de numa numa...stau si imi imaginez momentul!:neyes:
ma gandesc la voi!
brunetik foarte buna intrebarea si eu stau in dubii acum, pt ca cei din partea mea n-au habar de drum etc...asa ca va trebui sa ia legatura cu unul dintre noi. problema e ca nici familia mea nu cunoaste zona prea bine. dar vedem noi:ok:oricum am gandeam sa le fac cate-o harta la fiecare invitat din afara orasului...si pana la urma sincer daca iti incape telefonul in posetuta, ce are daca il iei(?)lasa-l acolo, tine-l pe vibra sau pe silent si il verifici numa cand ai nevoie de ceva sau cand ai os ecunda de ascundere in masina:ok: oricum toata lumea va sti ca esti ocuper si nu va suna decat in caz de ceva urgent, respectiv oricum va apela la altcineva de la cine are numarul:ok:dar oricum ce ia de pierdut dc ai telul la tine? nimic, ca nu te deranjeaza, din contra in caz de ceva il ai:ok:
eu nu prea am nika nou de pove...Alinutza felicitari pt alegere! si sa fie intr-un ceas bun!!!
eu am mutl de lucru in ultima perioada...barbatzelul meu a fugit in zori catre bucuresti la cerf. daca stiam din timp si era altfel organizat, poate fugeam si eu la o cafea cu voi:D dar asa, el a plecat cu parteneri de afaceri cu altcineva cu masina. unde sa ma fi bagat si eu, mai ales la cat e bucurestiul, unde ma puneau acolo am gaseau:p poate mai prind candva o sansa si atunci am timp sa planuim ceva:ok:
dar pana atunci...va invit la o cafelutza virtuala:ok:

:,:,:nchat::nchat:
va pup si va doresc o zi frumoasa...
Cristinush sunt curioasa de vreme...sper sa aveti putintel soare cat dureaza umblatul:ok: iti trimit putin soare de la noi, bine? oricum daca ploua se zice ca va fi o casnicie fructuoasa:ok:poate ne apucam de planuri de botez:ok:
Multi pupici dragi!!!
Cristinush, daca nu mai prindem sa vorbim...CASA DE PIATRA! O nunta ca in povesti si o casnicie magica, Doamne-Doamne sa va dea sanatate multa, clipe de iubire si intelegere nemarginita!
Multi pupicei