SweetNicoleta scrie:
E tare bine in concediu, am insa momente cand ma plictisesc si momente in care nu stiu ce sa ma apuc sa fac mai intai. Saptamana asta sper sa am mai mult timp pt mine, toata sapt trecuta am alergat, am fost la medicul de familie, la serviciu dupa o adeverinta, inapoi la medic, din nou la munca, iar la medic, iar la firma
Azi am fost la plimbare si i-am cumparat o salopeta groasa pentru scosul din maternitate si un prosop pt bebe. Mai am sa-i cumpar o caciulita groasa, insa nu am gasit nimic pe plac pana acum. dar mai am timp de cautare
Azi m-am apucat sa-i spal toate lucrurile lui bebe pe care le-am cumparat deja. Maine sau poimane, cand se usuca sa i le calc si sa stau apoi linistita. Mi se pareau putine, dar cand le-am scos pe pat pentru a le sorta si sa le dau etichetele jos am vazut cate s-au adunat. In principiu am cam tot ce-i trebuie pentru primele doua luni, de abia astept sa il imbrac pe bebe cu ele.
asa am facut si eu cand eram prin saptamana a30a....spalat ,calcat ...uii si mi s-au parut atat de multe,credeam ca nu se mai termina,ca nu le mai fac fata.....ce frumos nu-i asa?
o sa vezi ca o sa treaca mai repede decat crezi si te trezeste cu Mihaita in brate si o sa-l schimbi si de 3 ori pe zi
sotul meu ma intreba acum vreo luna daca am avut papusi cand am fost mica,eu am luat-o in serios si i-am spus ca da am avut de ce? .....mi-a spus ca o schimb pe veronique mult prea des si a crezut ca din cauza ca nu am avut papusele cand eram mica,acum imi i-au revansa pe fetita mea

.......nici chiar asa.....dar chiar asa....daca ii vad o pata cat de mica pe bluzita ii schimb toata costumatia