Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 12:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 28 Sep 2009, 10:43 
Diva

Ayrun scrie:

asa este, si la 3-4 ani va sta in carut sunt convinsa de asta si mai ales daca mergi pe distante mari

eu chiar nu ma gandesc inca la chestiile astea.O sa vad cum o sa fac.depinde mult si de copil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:44 
Diva

aleionescu scrie:
asta e un site liber!eu cred ca oricine isi poate da cu parerea la orice subiect de aici!
ce inseamna pt tine acest semn< ' > ?

ai remarcat corect.
oricine isi poate da cu parerea despre un subiect nu despre niste persoane. eu cam asa zic. nu intri sa tragi de urechi pe cine nu a fost cuminte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:47 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata gagici!

In legatura cu carucioarele, mie pretul chiar mi se pare bun...nu costa deloc mult avand in vedere ca include si restul accesoriilor care sunt necesare....prietena mea pana la varsta de 2 ani a schimbat deja 6 carucioare...bineinteles toate fiind cumparate cu 150-200 lei...acum isi da si ea seama ca mai bine dadea mai mult pe unul bun decat sa ia atatea rele :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:49 
Diva

Buna dimineata fetele. :)
Ce mai faceti?Ce e mai nou pe site? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:51 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata gagici!

In legatura cu carucioarele, mie pretul chiar mi se pare bun...nu costa deloc mult avand in vedere ca include si restul accesoriilor care sunt necesare....prietena mea pana la varsta de 2 ani a schimbat deja 6 carucioare...bineinteles toate fiind cumparate cu 150-200 lei...acum isi da si ea seama ca mai bine dadea mai mult pe unul bun decat sa ia atatea rele :nlol:

da pai asa se intampla intotdeauna.....zici lasa ca i-au unul la inceput mai ieftin si calitatea binenteles mai prosta si ce daca il schimb de 3-4 ori tot isi face bani....dar nu e chiar asa.....mai bine ei unul mai scump dar bun......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:52 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
Buna dimineata fetele. :)
Ce mai faceti?Ce e mai nou pe site? :)

Buna Cori! Nu te-am mai vazut de mult :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:53 
Diva

corina ce mai faci? ai terminat cu bunatatile de gatit ptr la iarna?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:53 
Diva

iti dai seama ca vreu un carucior bun care sa ma tina pe 3-4 ani cat o sa aiba nevoie de el ci nu unul ieftin care dupa cateva luni de utilizare sa inceapa sa scartaie sau sa se rupa...nu am de gand sa investesc in fiecare an in carucior...si mie imi place caruciorul care l-a ales adina si mi se pare ok la pret tinand cont ca are tot ce trebuie...iesi mult mai scump daca le cumperi separat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:54 
Veteran

Citat:

ai remarcat corect.
oricine isi poate da cu parerea despre un subiect nu despre niste persoane. eu cam asa zic. nu intri sa tragi de urechi pe cine nu a fost cuminte.

asa este dar uneori subtilitatile unor persoane nu snt atat de subtile!(ce aiurea suna dar intelegeti voi!)
eu una am crescut fara carucior de o mie de euro si am ajuns bine si sanatoasa pana la varsta asta!eu vb acum din pdv al femeii care nu are in plan inca un copil insa eu cred ca altceva conteaza,nu carucirul,nu patutul ci grija,dragostea si bunantatea cu care este crescut un copil...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:57 
Diva

elyt1000 scrie:
corina ce mai faci? ai terminat cu bunatatile de gatit ptr la iarna?

da,am fost 4 zile in concediu,am pus muraturi la butoi si picles(nu stiu daca asa se scrie)..am facut curatenie generala..mai am sa pun varza la murat si gata..dar cu aia mai astept ca vad ca tot cald e,sa nu mi se strice. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:57 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
asa este dar uneori subtilitatile unor persoane nu snt atat de subtile!(ce aiurea suna dar intelegeti voi!)
eu una am crescut fara carucior de o mie de euro si am ajuns bine si sanatoasa pana la varsta asta!eu vb acum din pdv al femeii care nu are in plan inca un copil insa eu cred ca alceva conteaza,nu carucirul,nu patutul ci grija,dragostea si bunantatea cu care este crescut un copil...

Nu cred ca aici s-a discutat pretul caruciorului, fiecare cumpara ceea ce isi permite...si nici nu s-a discutat despre cum isi creste fiecare copilul si despre ceea ce ii ofera fiecare.

Fetele s-au amuzat doar pentru ca Amely a scris ca nu crede ca este necesar sa se cumpere un carucior pentru ca nu se stie daca copilului ii va placea sa stea in el sau nu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:58 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
da,am fost 4 zile in concediu,am pus muraturi la butoi si picles(nu stiu daca asa se scrie)..am facut curatenie generala..mai am sa pun varza la murat si gata..dar cu aia mai astept ca vad ca tot cald e,sa nu mi se strice. :)

picles? Ce sunt alea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:58 
Veteran

Ma scuzi te rog frumos serene. Nici nu stiu cum am indraznit sa ma bag in discutie pe acest forum ca doar e al tau si tu ii permiti omului cat sa stea sau cum sa stea pe forum nu? :lol: :lol:

Anida nu am plecat nicaieri, "jucariile mele" tot aici sunt, am observat si eu ca ma nimeresc numai la critici sa postez,(dar ce sa fac daca nu ma pot abtine?? :nlol: ) cred ca am o problema :nlol: :nlol: :nlol:

Dragele mele la 4 ani tineti copilul in carucior cand il duceti la gradinita sa-l duceti in carucior :nlol: ca o sa oboseasca :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:59 
Diva

eu una am crescut fara carucior de o mie de euro si am ajuns bine si sanatoasa pana la varsta asta!eu vb acum din pdv al femeii care nu are in plan inca un copil insa eu cred ca alceva conteaza,nu carucirul,nu patutul ci grija,dragostea si bunantatea cu care este crescut un copil...[/quote]

da..ai dreptate. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:00 
Diva

da iubita pe vremea noastra erau carucioare ieftine dar bune... acum putin dai putin te tine si nu cred ca iti convine sa tot schimbi carutul la cateva luni iar la sfarsit dupa ce faci calculul sa ajungi la aceeasi suma sau chiar mai mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:01 
Veteran

Citat:

Nu cred ca aici s-a discutat pretul caruciorului, fiecare cumpara ceea ce isi permite...si nici nu s-a discutat despre cum isi creste fiecare copilul si despre ceea ce ii ofera fiecare.

Fetele s-au amuzat doar pentru ca Amely a scris ca nu crede ca este necesar sa se cumpere un carucior pentru ca nu se stie daca copilului ii va placea sa stea in el sau nu.

da am inteles asta dar amely se referea la faptul ca nu e ok o investitie asa mare avand in vedere ca poate copilul nu se poate acomoda cu caruciorul!am scris si eu mai sus ca si nepotica mea a facut alergie la materialul caruciorului si la cel din care era facut scoica(produse de calitate aduse din germania)deci eu cred ca si amely are dreptate si nu trebuie sa luam in ras orice idee expusa aici!(pt ca sincer asta am vazut ca se intampla de cand am inceput sa intru si e cam pacat...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:01 
Diva

picles? Ce sunt alea?[/quote]

muraturi,un amestec de(castraveti,gogosari,varza,conopida..etc)taiate marunt. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:02 
Moderator Ghidul Miresei

Linisteeeee!
Cine vrea sa vorbeasca de carucioare sa treaca la Cumparaturi bebe va rog frumos: viewtopic.php?f=94&t=96904

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:03 
Veteran

carlita scrie:
Linisteeeee!
Cine vrea sa vorbeasca de carucioare sa treaca la Cumparaturi bebe va rog frumos: viewtopic.php?f=94&t=96904

???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 11:05 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
da am inteles asta dar amely se referea la faptul ca nu e ok o investitie asa mare avand in vedere ca poate copilul nu se poate acomoda cu caruciorul!am scris si eu mai sus ca si nepotica mea a facut alergie la materialul caruciorului si la cel din care era facut scoica(produse de calitate aduse din germania)deci eu cred ca si amely are dreptate si nu trebuie sa luam in ras orice idee expusa aici!(pt ca sincer asta am vazut ca se intampla de cand am inceput sa intru si e cam pacat...)

Eu cred ca cazurile in care copilul nu se poate acomoda cu caruciorul, face alergie si chestii de astea sunt mai rare. Asa cum spunea cineva mai sus...un copil in primele luni de viata mananca si doarme, crezi ca pe el il intereseaza unde sta? Cu siguranta va sta acolo unde il pui. Copiilor le place sa ii duci cu caruciorul.

Probabil ca daca Amely ar fi argumentata de ce copilului nu i-ar placea sa stea in carucior fetele nu ar mai fi ras.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]