Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 18 Noi 2009, 23:36 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor...azi am amenajat camera......am instalat patutul...parca incepe totul sa prinda contur.desi eu inca nu realizez ca o sa fiu mama.acum totul pare de vis, ma intreb daca o sa fiu la fel de senina cand o sa imi urle toata noaptea in cap... :O

ooo...ce frumos. si, vorba Ancai, nu te apuca asa niste fluturasi in stomac cand vezi patutul si te gandesti ca in curand va dormi un ingeras in el, cand vezi hainutele si toate lucrurile din camera lui? eu mi-amintesc ca nu cumparasem multe lucrusoare de imbracat. si cand le-am spalat, acele cateva cate erau, si le-am pus pe sarma in balcon..am avut cel mai frumos sentiment..atunci am realizat 100% ce mi se intampla. ca in curand cineva va intra in acele minuscule hainute :~* apoi la pat ..aveam o senzatie de tremurat aproape..pentru ca imi imaginam mereu ca e bebe in el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:39 
Diva

fetelor..am auzit un banc azi si am zis sa vi-l spun si voua ca eu am ras mult cand l-am auzit. cica se duce Vanghele la piata si se opreste la o taraba si cere niste castraveti.
"De cat?" intreaba vanzatorul.
"Decat castraveti" raspunde Vanghele mandru. :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:50 
Diva

laura_sandu scrie:
crezi ca sunt mai cuminti copiii?

nu pot zice ca sunt mai cuminti, pt ca ei nu pot fii rai. sunt bebei mici care habar nu au pe ce lume sunt si care se sperie si tresar de cate ori trag un partz!:D

iar daca va plange, il vei lua si-l vei tine strans si lipit de tine si-i va trece , ca o va simti pe mami lui :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:51 
Diva

logodnica scrie:
dar e buna si optiunea cu anularea buletinului de vot. decat deloc ;)

e bine ca ne-am inteles :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:55 
Diva

Ayrun scrie:
e bine ca ne-am inteles :nlol:

:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:57 
Diva

logodnica scrie:
ooo...ce frumos. si, vorba Ancai, nu te apuca asa niste fluturasi in stomac cand vezi patutul si te gandesti ca in curand va dormi un ingeras in el, cand vezi hainutele si toate lucrurile din camera lui? eu mi-amintesc ca nu cumparasem multe lucrusoare de imbracat. si cand le-am spalat, acele cateva cate erau, si le-am pus pe sarma in balcon..am avut cel mai frumos sentiment..atunci am realizat 100% ce mi se intampla. ca in curand cineva va intra in acele minuscule hainute :~* apoi la pat ..aveam o senzatie de tremurat aproape..pentru ca imi imaginam mereu ca e bebe in el.

ma apuca tot felul.....nu pot sa explic.ti-am spus ca deocamdata sunt linistita....vroiam sa va intreb....tb sa spal hainele?ca si eu vroiam sa fac asta, dar inca sunt in pungi si nu m-a decis ce sa duc la spital

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 00:03 
Diva

laura_sandu scrie:
ma apuca tot felul.....nu pot sa explic.ti-am spus ca deocamdata sunt linistita....vroiam sa va intreb....tb sa spal hainele?ca si eu vroiam sa fac asta, dar inca sunt in pungi si nu m-a decis ce sa duc la spital

pai da, obligatoriu spala-le. incearca sa le speli cu un detergent cat mai fin..ca sa nu ramana urme in fibra hainelor si sa ii provoace mancarimi sau dermatite lui Alexandru. Noi avem o piele tare sensibila, atopica, si avem mereu grija sa le si limpezim sa le si calcam cand se usuca...eh..complicat. anca poate sa zica mai bine cu ce detergent, ca si pe mine m-a sfatuit sa nu iau ceva special ca se va obsinui prea sensibil dupa aia..si sa spal cu ceva sensitive..gen persil de ex, care e foarte fin. si asa am facut. a..si sa ai grija si la produsele de ingrijire a pielii. daca va treziti cu vreo mica dermatita (bubite mici, rosii pe fatuca sau pe corp) sa stii ca pot fi si de la sapunul si samponul de bebelus.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 00:12 
Diva

vad ca am ramas singura pe aici..va pup si o noapte buna. pe maine fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 00:15 
Diva

logodnica scrie:
pai da, obligatoriu spala-le. incearca sa le speli cu un detergent cat mai fin..ca sa nu ramana urme in fibra hainelor si sa ii provoace mancarimi sau dermatite lui Alexandru. Noi avem o piele tare sensibila, atopica, si avem mereu grija sa le si limpezim sa le si calcam cand se usuca...eh..complicat. anca poate sa zica mai bine cu ce detergent, ca si pe mine m-a sfatuit sa nu iau ceva special ca se va obsinui prea sensibil dupa aia..si sa spal cu ceva sensitive..gen persil de ex, care e foarte fin. si asa am facut. a..si sa ai grija si la produsele de ingrijire a pielii. daca va treziti cu vreo mica dermatita (bubite mici, rosii pe fatuca sau pe corp) sa stii ca pot fi si de la sapunul si samponul de bebelus.

pai eu pricum spa numai cu det lichid.ceva perwol cred ca am acum.dar ma gandeam sa cumpar ceva special pt bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 06:06 
Diva

este detergent pt bebe laura...eu am luat din kaufland...numai un fel era dar imi scapa acum cum ii zice...eu ii spal si acum hainele ei separat cu detergentul ei pt ca are pielea sensibila si asa ne-a zis tanti doctor...ii predispusa sa ii iasa tot felul de bubitze pe corp tare repede..dermatita atopica pana i se maturizeaza pielea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 09:40 
Diva

neatza fetelor.....va invit la o cafea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 10:25 
Diva

laura_sandu scrie:

:) e normal sa te apuce tot felul, sa vezi cand vei veni cu el acasa si-l vei vedea acolo la el in patut, o manutza de om, bucatica din tine sa vezi ce te mai apuca toate emotiile :)
cu siguranta trebuie sa speli hainutele si sa le calci, special tot ce vine direct pe corp! prima oara am cumparat si eu detergent special pt bebei, dar mi-a spus dr-a ca-i fac rau asa si ca o sa-l obisnuiesc prea sensibil, iat atunci cand va mai creste si va trebui schimbat detergentul ,se va umple de bube. eu folosesc persil sensitive, nu este asa dur ca celelalte si intotdeauna ca sa stau eu linistita, dau programul la masina pe dubla clatire

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 10:25 
Diva

buna dimineata fetelor, si eu sunt calare pe cana de cafea! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 10:47 
Diva

Ayrun scrie:
buna dimineata fetelor, si eu sunt calare pe cana de cafea! :p

buna dimineata! si eu sunt tot la cafea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 10:56 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata....acum mi-am facut si eu cafeaua :, ...pana acum am facut mancare si baita...iar acum lenevesc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 11:00 
Diva

Bamba scrie:
este detergent pt bebe laura...eu am luat din kaufland...numai un fel era dar imi scapa acum cum ii zice...eu ii spal si acum hainele ei separat cu detergentul ei pt ca are pielea sensibila si asa ne-a zis tanti doctor...ii predispusa sa ii iasa tot felul de bubitze pe corp tare repede..dermatita atopica pana i se maturizeaza pielea

da, si eu asa stiu ca este special pentru copii.Trebuie sa cumpar astazi.Inca mai am multe de invatat :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 11:13 
Diva

Ayrun scrie:

:) e normal sa te apuce tot felul, sa vezi cand vei veni cu el acasa si-l vei vedea acolo la el in patut, o manutza de om, bucatica din tine sa vezi ce te mai apuca toate emotiile :)
cu siguranta trebuie sa speli hainutele si sa le calci, special tot ce vine direct pe corp! prima oara am cumparat si eu detergent special pt bebei, dar mi-a spus dr-a ca-i fac rau asa si ca o sa-l obisnuiesc prea sensibil, iat atunci cand va mai creste si va trebui schimbat detergentul ,se va umple de bube. eu folosesc persil sensitive, nu este asa dur ca celelalte si intotdeauna ca sa stau eu linistita, dau programul la masina pe dubla clatire

sper sa fie asa....
o sa spal diseara si eu hainele.Sa rezolv si problema asta.
Ieri mi-am cumparat si ceva creme de la Mustela.Ce stiti de ele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 11:15 
Diva

buna dimineata fetele!!! si eu sunt tot la capitolul cafea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 11:25 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
sper sa fie asa....
o sa spal diseara si eu hainele.Sa rezolv si problema asta.
Ieri mi-am cumparat si ceva creme de la Mustela.Ce stiti de ele?

eu stiu ca produsele de la Mustela sunt f bune :D ...pana si eu am folosit crema de bebelusi de la mustela :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 11:27 
Diva

'neatza fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]