Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 19 Noi 2009, 11:29 
Diva

laura_sandu scrie:

sper sa fie asa....
o sa spal diseara si eu hainele.Sa rezolv si problema asta.
Ieri mi-am cumparat si ceva creme de la Mustela.Ce stiti de ele?

printre cele mai bune sunt si noi tot gama mustela folosim, pentru spalat bebeul folosim mustela 2 in 1 pt cap si corp ca sa nu ma complic cu 100 de produse,balsam pt corp dupa baie, uleiul pt masaj care e fff bun , crema balsam pt fundulet . prima oara i-am cumparat sanosan si saracu de el s-a umplut de bubitze si i se asprise pielea f tare, imediat l-am schimbat pe mustela si nici ca am mai avut probleme de atunci.

mai este si gama avene , doar ca acestea sunt medicamentoase dar sunt la fel de bune, poate chiar mai bune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:32 
Diva

buna fetelor!!! ce frumos vorbiti voi despre bebelusi...parca am eu fluturasi in stomac...cred ca sunt foarte frumoase momentele acelea...eu acum abia astept sa treaca timpul si sa-mi vad bebelina cu toate ca mai am si momente cand ma gandesc ca poate nu o sa ma descurc cu ea...sper sa fie bine pana la sfarsit si sa ne bucuram toate de comorile noastre

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:36 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! ce frumos vorbiti voi despre bebelusi...parca am eu fluturasi in stomac...cred ca sunt foarte frumoase momentele acelea...eu acum abia astept sa treaca timpul si sa-mi vad bebelina cu toate ca mai am si momente cand ma gandesc ca poate nu o sa ma descurc cu ea...sper sa fie bine pana la sfarsit si sa ne bucuram toate de comorile noastre

cred ca mai toate am avut gandul ca nu ne vom descurca, dar ai sa vezi ca totul vine de la sine, vei stii ce si cand trebuie sa faci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:46 
Diva

lily scrie:

ooo...esti in cea mai frumoasa perioada a sarcinii.Profita!
Nu ti-e rau, ai energie...nu ai multe kg in plus ca sa fie deranjant.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:52 
Diva

anidaaa scrie:

buna dimineata! si eu sunt tot la cafea!

bei cafea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:53 
Diva

laura_sandu scrie:

sper sa fie asa....
o sa spal diseara si eu hainele.Sa rezolv si problema asta.
Ieri mi-am cumparat si ceva creme de la Mustela.Ce stiti de ele?

din gama asta am cumparat si eu pt copilul colegului meu. farmacistul care avea si el un strumf zicea ca astea sunt cele mai bune ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 12:54 
Diva

laura_sandu scrie:
ooo...esti in cea mai frumoasa perioada a sarcinii.Profita!
Nu ti-e rau, ai energie...nu ai multe kg in plus ca sa fie deranjant.....

ai dreptate laura...ma simt foarte bine si nu am nici o treaba in afara de durerile de spate dar comparativ cu greturile din primele luni este mult mai bine :nwink: bebele tau ce face? nu da semne ca vrea sa vina pe lume sau ii place in burtica la mamica...iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 13:12 
Diva

Ayrun scrie:

mai este si gama avene , doar ca acestea sunt medicamentoase dar sunt la fel de bune, poate chiar mai bune

Laura, noi avem avene pentru ca am patit exact cum povestea Bamba. avem o piele atopica si tare tare sensibila. de la avene iti recomand tot un produs 2 in 1 - Sampon si gel de dus, intr-un recipient albastru..este atat de spumos si de fin..e o spuma care se aplica ca cea de ras si se duce foarte uros, nu irita pielea, nu o lasa aspra..e superb. de vis in comparatie cu ce am patit si noi tot de la sanosan sapun si de la uleiul nivea baby. deci ala i-a ars pielea. :( iar daca Doamne fereste Alexandru are si el piele atopica si faceti bubite sau mici descuamari ale pielii...pe post de crema de masaj ia de la Avene crema Trixera. este incredibil de buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 13:14 
Diva

lily scrie:
ai dreptate laura...ma simt foarte bine si nu am nici o treaba in afara de durerile de spate dar comparativ cu greturile din primele luni este mult mai bine :nwink: bebele tau ce face? nu da semne ca vrea sa vina pe lume sau ii place in burtica la mamica...iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte

cred ca va mai sta nitel..baietii sunt mai atasati de mame si se nasc mai tarziu. :p nu ca Maria care dupa ce ca s-a nascut mai devreme, acum e toata topita dupa tasu. cred ca si crede ca ea e mama ei; trebuie sa fac niste lectii mai intense cu apartenenta la acest substantiv.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 13:23 
Diva

logodnica scrie:
cred ca va mai sta nitel..baietii sunt mai atasati de mame si se nasc mai tarziu. :p nu ca Maria care dupa ce ca s-a nascut mai devreme, acum e toata topita dupa tasu. cred ca si crede ca ea e mama ei; trebuie sa fac niste lectii mai intense cu apartenenta la acest substantiv.

:nlol: :nlol: ce scumpica este...ai dreptate fetele sunt mult mai atasate de tati...noi suntem 3 fete si toate eram disperate dupa tata...iti dai seama cum se simtea saraca mama...acum sunt obligata sa trec si eu prin aceleasi momente pt ca si eu am tot fetita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 14:17 
Diva

lily scrie:
:nlol: :nlol: ce scumpica este...ai dreptate fetele sunt mult mai atasate de tati...noi suntem 3 fete si toate eram disperate dupa tata...iti dai seama cum se simtea saraca mama...acum sunt obligata sa trec si eu prin aceleasi momente pt ca si eu am tot fetita

:rofl: a..deci asa..chiar ca saraca mama voastra..s-a chinuit cu 3 ca nu prea cred ca i-a fost foarte usor..si tatal tau culegea toate roadele. sa vezi si la noi..eu stau toata ziua cu ea, ma rog, pana pe la 17.30 cam asa; si ne mai iubim ne mai certam, ne mai impacam, ne mai iubim iar. dar cand intra tasu pe usa si o ia in brate incepe sa se agite, sa dea din maini si picioruse si sa strige, sa chiuie, sa cante..e cea mai fericita. zic : bine, Maria, lasa ca de maine ramai cu tati..si sa-ti dea el sa papi..da' iti dai seama ca dupa 10 min nu rezist si iar o pupacesc si o iau in brate si o smotocesc... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 14:47 
Diva

logodnica scrie:
:rofl: a..deci asa..chiar ca saraca mama voastra..s-a chinuit cu 3 ca nu prea cred ca i-a fost foarte usor..si tatal tau culegea toate roadele. sa vezi si la noi..eu stau toata ziua cu ea, ma rog, pana pe la 17.30 cam asa; si ne mai iubim ne mai certam, ne mai impacam, ne mai iubim iar. dar cand intra tasu pe usa si o ia in brate incepe sa se agite, sa dea din maini si picioruse si sa strige, sa chiuie, sa cante..e cea mai fericita. zic : bine, Maria, lasa ca de maine ramai cu tati..si sa-ti dea el sa papi..da' iti dai seama ca dupa 10 min nu rezist si iar o pupacesc si o iau in brate si o smotocesc... :~*

sa inteleg ca al meu o sa fie topit dupa mine? :unsure:
avand in vedere ca eu urasc atasamentu barbatilor de mame si grija asta obsesiva a mamelor fata de ei...sper sa nu fiu niciodata la fel.Dar...vom vedea.... :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 15:01 
Diva

e bine ca ai intrebat Laura de produsele pt bebelusi. asa stiu si eu ce sa cumpar.
apropo...am facut buletinele. duminica sunt gata, asa vom putea si sa votam. mi s-a luat o piatra de pe inima.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 15:03 
Diva

clarut scrie:
bei cafea?

da. decofeinizata. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 15:30 
Diva

anidaaa scrie:
e bine ca ai intrebat Laura de produsele pt bebelusi. asa stiu si eu ce sa cumpar.
apropo...am facut buletinele. duminica sunt gata, asa vom putea si sa votam. mi s-a luat o piatra de pe inima.

pai de asta vi le-au si dat asa repede...ca sa puteti vota.si pe mine m-au prins intr-un an cand mi-a expirat o data cu alegerile. in 2 zile a fost gata. deci..se poate.
bravo ca mergi la vot :) ar fi cel mai usor sa ne vedem cu toatele la sectiile de votare :nlol: a..si deci votezi pentru 2 ;) chiar..eu pot intra cu bebelusul in cabina de vot? :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 15:31 
Diva

laura_sandu scrie:

sa inteleg ca al meu o sa fie topit dupa mine? :unsure:
avand in vedere ca eu urasc atasamentu barbatilor de mame si grija asta obsesiva a mamelor fata de ei...sper sa nu fiu niciodata la fel.Dar...vom vedea.... :-`

va fi topit dupa tine, mai mult ca sigur...asta cel putin pana pe la vreo 3 anisori cand deja incep sa se stearga pe obraz cand ii pupi..asa facea nepotica mea..oricine o pupa :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 15:52 
Diva

vai tu Anca eu cand aud opinii din astea de ale doctorilor imi vine sa caut un loc pe perete si sa dau cu capul...cum sa ii faca pielea mai sensibila...pai pielea lor este sensibila deja ca nu e maturizata...de aia sunt detergenti pt bebelusi...nu are cum sa i-o faca mai sensibila....o ajuta sa nu o atace toate ingredientele care le pun in detergentii normali pana se maturizeaza...

aici din start ni se spune sa folosim detergenti pt bebelusi pana la un an dar noua ne-a zis sa nu o schimbam inca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 16:00 
Diva

Bamba scrie:
vai tu Anca eu cand aud opinii din astea de ale doctorilor imi vine sa caut un loc pe perete si sa dau cu capul...cum sa ii faca pielea mai sensibila...pai pielea lor este sensibila deja ca nu e maturizata...de aia sunt detergenti pt bebelusi...nu are cum sa i-o faca mai sensibila....o ajuta sa nu o atace toate ingredientele care le pun in detergentii normali pana se maturizeaza...

aici din start ni se spune sa folosim detergenti pt bebelusi pana la un an dar noua ne-a zis sa nu o schimbam inca...

dupa cum vezi bamba sunt pareri si pareri . si eu la inceput i le spalam cu det pt bebei, apoi am trecut pe detergent normal (sensitive), dar nu neaparat ca asa mi-a zis dr, ci pt ca ma gandeam ca mama cat am fost noi mici nu a avut detergent special de bebei sa ne spele hainele si n-am patit nimic :D, asa ca dc nu i le-as spala si eu tot cu det normal?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 16:04 
Diva

Buna fetelor :flowers:
ce mai faceti?
nu stiti unde as putea gasi ceva costumase haioase de bebe , mai bine zis de copii ca nu mai sunt bebelasi( au 1 an , respectiv 1 an jumate)....as vrea sa le iau finutelor mele de Mos Nicolaie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009, 16:13 
Diva

ramonelle scrie:
Buna fetelor :flowers:
ce mai faceti?
nu stiti unde as putea gasi ceva costumase haioase de bebe , mai bine zis de copii ca nu mai sunt bebelasi( au 1 an , respectiv 1 an jumate)....as vrea sa le iau finutelor mele de Mos Nicolaie

hei Ramo, ce mai faci? incearca la next, zara, grain de ble la z si la marks & Spencer au bagat pt perioada de sarbatori tot felul de costumase haioase

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]