Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 01 Iun 2011, 15:52 
Diva

ramona, felicitari pt bebe, sa ai o sarcina usoara de acum inainte si sa aduci pe lume un bebe frumos si sanatos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:06 
Diva

ramonelle scrie:
Buna ziua fetelor :hug:
in primul rand vreau sa va spun la multi anisori copilasilor vostri , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii..cate un pupic pentru fiecare de la mine :-* (si pentru voi).
Laura draga , iti raspund aici...fac foarte bine, vin si eu cu o veste ff buna, voi fi si eu mamica:D ...'probabil de fetita' cum a spus dr. :) ...sunt insarcinata in 16 saptamani si un pic si nu vreau sa credeti ca sunt o secretoasa , dar pana la 12 saptamani n-am vrut sa spun nimanui nimic , asta ca sa nu patesc ca si datile trecute ...si de data asta am avut mici probleme (sangerari)pana la 11 saptamani ...acuma le consider mici, dar atunci m-au inspaimantat rau de tot sa nu o patesc din nou, dar nu s-a dovetit a fi ceva rau ....acuma ma simt extraordinar de bine, cu greturile n-am avut mari batai de cap, am vomat doar de vreo 2 ori , in schimb am o pofta mareeeee de mancare, dat si faptul ca am pus deja 5kg
revin :hug:

ma bucur din suflet pt voi Ramo, sper sa ai o sarcina usoara in continuare, o veste minunata :clap: , cam pe cand ar trebui sa apara bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:15 
Diva

anidaaa scrie:
La multi ani tuturor, mari si mici!
Ramo felicitari! Ma bucur din toata inima pt tine! iti doresc sarcina usoara in continuare si o bebelusa frumoasa si creata ca tine!

Multumesc tare mult Adina :hug: ...pupici pt tine si pentru Andrei :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:19 
Diva

laura_sandu scrie:
Mergi la Butnaru?Super.Iti place?LA GYnia sau la spital?
Nu conteaza ce e, sanatos sa fie, Ramo!

La Butnaru merg la Gynia...imi place tare mult de el Laura...desi nu e fff vorbaret , imi raspunde cu rabdare la orice intrebare :) ...deja cand ma vede , zambeste...pt ca l-am stresat cam mult pana la 12 saptamani, am fost cel putin de 6 ori la eco :) ...asta din cauza sangerarilor, cand vedeam ceva suspect , hop la eco....sunt fericita ca acum totul e ok si nu mai merg decat o data pe luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:20 
Diva

SweetNicoleta scrie:
ramona, felicitari pt bebe, sa ai o sarcina usoara de acum inainte si sa aduci pe lume un bebe frumos si sanatos

mersi mult Nico ...sper sa fie bine de acum :) ...pupici lui Mihaita si tie :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:23 
Diva

ramonelle scrie:
La Butnaru merg la Gynia...imi place tare mult de el Laura...desi nu e fff vorbaret , imi raspunde cu rabdare la orice intrebare :) ...deja cand ma vede , zambeste...pt ca l-am stresat cam mult pana la 12 saptamani, am fost cel putin de 6 ori la eco :) ...asta din cauza sangerarilor, cand vedeam ceva suspect , hop la eco....sunt fericita ca acum totul e ok si nu mai merg decat o data pe luna

Da...si mie mi-a placut.Are un zambet cald...si arata ca un bursuc cand rade asa in mustata :lol:
E un doctor foarte bun.Ma bucur ca l-ai ales pe el.Unde vrei sa nasti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:35 
Diva

Ayrun scrie:

ma bucur din suflet pt voi Ramo, sper sa ai o sarcina usoara in continuare, o veste minunata :clap: , cam pe cand ar trebui sa apara bebe?
Mersi mult Anca draga :hug: :-* ...initial mi-a spus ca pe 15 noiembrie , apoi s-a razgandit si mi-a spus 9 noiembrie
pupici la toti 3 :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:42 
Diva

laura_sandu scrie:
Da...si mie mi-a placut.Are un zambet cald...si arata ca un bursuc cand rade asa in mustata :lol:
E un doctor foarte bun.Ma bucur ca l-ai ales pe el.Unde vrei sa nasti?

Exact....ii tare simpatic cum rade :lol: ...de nascut , nu stiu inca....Luci tot zice ca la Gynia o sa nasc, dar o sa vedem cum stam cu banii....am inteles ca si Gine 1 e in renovare....oricum pana atunci mai vedem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:51 
Diva

ramonelle scrie:
Exact....ii tare simpatic cum rade :lol: ...de nascut , nu stiu inca....Luci tot zice ca la Gynia o sa nasc, dar o sa vedem cum stam cu banii....am inteles ca si Gine 1 e in renovare....oricum pana atunci mai vedem

Eu ti-am spus ca daca as mai naste odata , as alege Gynia.Conteaza foarte mult confortul fizic si psihic dupa nastere.
Oricum , din punct de vedere al personalului, si la Gine 1 sunt foarte ok.Si sanse sa nu vina Butnaru la nastere ai in oricare din variante alegi.
Ideea e, daca alegi Gine 1 si vrei epidurala, sa iti cumperi tot ce ai nevoie, pt ca se intampla sa nu fie aprovizionati, ca si in cazul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:53 
Diva

ramonelle scrie:
[Mersi mult Anca draga :hug: :-* ...initial mi-a spus ca pe 15 noiembrie , apoi s-a razgandit si mi-a spus 9 noiembrie
pupici la toti 3 :hug: :-*

te pupam si noi cu mult drag :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 16:55 
Diva

aaaa si Ramo, te asteptam cu poze pe fcb, sa ne prezinti burtica :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:08 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu ti-am spus ca daca as mai naste odata , as alege Gynia.Conteaza foarte mult confortul fizic si psihic dupa nastere.
Oricum , din punct de vedere al personalului, si la Gine 1 sunt foarte ok.Si sanse sa nu vina Butnaru la nastere ai in oricare din variante alegi.
Ideea e, daca alegi Gine 1 si vrei epidurala, sa iti cumperi tot ce ai nevoie, pt ca se intampla sa nu fie aprovizionati, ca si in cazul meu.

Iti dai seama ca mi-ar placea sa nasc la Gynia, nu se compara conditiile cu cele de la Gine 1, dar daca o sa fiu nevoita o sa nasc si la Gine 1...acuma vedem cum stam cu banii, s-ar putea sa avem ocazia sa mai luam niste pamant pe langa casa si atunci clar n-o sa-mi permit sa nasc la gynia..
Laura, eu inca n-am discutat cu dr de epidurala , dar la tine cum a reactionat ? era de acord sa-ti faca daca se gasea nenorocitul ala de cateter despre care ai zis ca nu-l aveau cand ai nascut tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:10 
Diva

Ayrun scrie:
aaaa si Ramo, te asteptam cu poze pe fcb, sa ne prezinti burtica :D

inca nu mi-am facut nici o poza , dar promit ca o sa fac, ca deja se vede binisor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:12 
Diva

ramonelle scrie:
Iti dai seama ca mi-ar placea sa nasc la Gynia, nu se compara conditiile cu cele de la Gine 1, dar daca o sa fiu nevoita o sa nasc si la Gine 1...acuma vedem cum stam cu banii, s-ar putea sa avem ocazia sa mai luam niste pamant pe langa casa si atunci clar n-o sa-mi permit sa nasc la gynia..
Laura, eu inca n-am discutat cu dr de epidurala , dar la tine cum a reactionat ? era de acord sa-ti faca daca se gasea nenorocitul ala de cateter despre care ai zis ca nu-l aveau cand ai nascut tu

Da.Butnaru din cate am inteles chiar e pro epidurala.Dar o face anestezistul, nu el.Si conteaza foarte mult cum colaborezi cu el dupa injectie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:22 
Diva

laura_sandu scrie:

Da.Butnaru din cate am inteles chiar e pro epidurala.Dar o face anestezistul, nu el.Si conteaza foarte mult cum colaborezi cu el dupa injectie

o ce bine...atunci o sa-mi iau eu kit-ul de la farmacie sa nu ma trezesc si eu cu surprize..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:29 
Diva

ce ma mai pune putin pe ganduri e toxoplasmoza...mi-am facut analizele pt toxo si mi-au iesit si igg si igm negative, adica n-am avut boala si n-am anticorpi , deci trebuie sa am mare grija sa n-o fac...si mai trebuie sa repet analiza si in trim 2 si in trim 3...voiam sa va intreb si pe voi daca mai tineti minte cum v-a iesit analiza asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 17:56 
Diva

Ramo,ma bucur enorm pentru tine,sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe frumos si istet ca si tine,orice ar fi, nu mai conteaza,voi sa fiti sanatosi. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 18:00 
Diva

Felicitari Ramo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 18:03 
Diva

Cum se calc due date acolo? Nu se ia prima zi a ciclului si se merge 40 sapt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2011, 18:57 
Diva

buna fetelor!!la multi ani!!!
felicitari Ramo!!! sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]