Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 15 Mar 2009, 23:09 
Diva

Citat:

eu una nu cred ca toate miresele sunt frumoase. am o prietena care imi spunea ca sotia varului ei a fost urata rau la nunta. Asta exprimat frumos). ii spuneam ca e doar suparata ca nu e ceea ce ar fi trebuit varului. in fine. mi-a trimis poza cu ea mireasa....urata urata. ma uitam nimic nu imi placea. avea o rochie de la Alb si Negru care pe altele ar fi venit frumos. poate. pe ea nu. coafura, pantofii.uarat totul. nu stiu.(X)(X). nu stralucea, nu atragea, nu nimic...

sunt de acord.dar eu nu ma refeream la fizic aici.normal ca poti arata mai bine decat mireasa, dar ideea este sa nu incerci sa ii umbresti nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:18 
Diva

buna seara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:29 
Diva

Citat:

buna seara!ce faci?
da-ti si tu cu parerea:toate miresele sunt frumoase?:)

hm..>:)alt subiect interesant..foarte intersant!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:31 
Diva

Citat:

sa-i umbresti nunta nu ai cum doar daca esti nesimtita si vii imbrcata in ivory sau alb!
eu am zis ca de patesc asa ma crizez si poate lumea sa zica ce vrea ca eu pe acea pers o dau afara!:nerv:

la mine la nunta, o prietena a venit in rochie alba scurta. nu m-a deranjat absolut deloc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:32 
Diva

Citat:

la mine la nunta, o prietena a venit in rochie alba scurta. nu m-a deranjat absolut deloc.

si la mine au fost 3 pers imbracate in alb.cred ca ma enervam doar daca veneau in ceva gen rochii de mireasa.dar asa....nu m-au deranjat cu nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:33 
Diva

Citat:

sa-i umbresti nunta nu ai cum doar daca esti nesimtita si vii imbrcata in ivory sau alb!
eu am zis ca de patesc asa ma crizez si poate lumea sa zica ce vrea ca eu pe acea pers o dau afara!:nerv:

nici nu ve observa.eu numai in poze am vazut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:36 
Diva

Citat:

buna seara!ce faci?
da-ti si tu cu parerea:toate miresele sunt frumoase?:)
nu sunt toate frumoase.sunt deosebite in acea zi.si eu m-am simtit speciala,dar frumoasa nu.si din fericire nu am avut la nunta invitate cu rochii albe :really:in schimb parca v-am mai spus mai demult,am vazut la o nunta un invitat cu costum ca de ginere :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:38 
Diva

Citat:
hm..>:)alt subiect interesant..foarte intersant!
Krys,nu ai facut poze la proba?sau inca mai e mult de lucrat la ea?:nblink:v-ati facut toate prietene intre voi cat am tras eu chiulul weekendul asta.sotul meu e la meci cu Farul acum.eu nu m-am dus ca nu cred ca as fi rezistat.nu ma topesc dupa fotbal :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:39 
Diva

Citat:

ok rochie scurta,costum alb,dar cea mai buna prietena a avut rochia crem si gagica ce i-a devenit cumnata dupa vreo2ani a venit cu o rochie stil printesa ALBA!!(ASI CUM AIA ERA TOT PE LA INTRARE LUMEA O PUPA SI II ZICEA CASA DE PIATRA!:nono:saraca lumi,prietena mea murea de nervi,se simtea aiurea!)

:o:o:ogroaznic!lipsa de bun simt!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:40 
Diva

Citat:

ok rochie scurta,costum alb,dar cea mai buna prietena a avut rochia crem si gagica ce i-a devenit cumnata dupa vreo2ani a venit cu o rochie stil printesa ALBA!!(ASI CUM AIA ERA TOT PE LA INTRARE LUMEA O PUPA SI II ZICEA CASA DE PIATRA!:nono:saraca lumi,prietena mea murea de nervi,se simtea aiurea!)

mda asta e nesimtire... dar invitatii nu stiau la nunta cui au venit de felicitau alat persoana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:40 
Diva

Citat:

penibil.eu nu inteleg de ce totusi nu aleg alte culori sau vorba ta,alt stil.nu asemanatoare cu rochia de mireasa .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:42 
Diva

Citat:
Krys,nu ai facut poze la proba?sau inca mai e mult de lucrat la ea?:nblink:v-ati facut toate prietene intre voi cat am tras eu chiulul weekendul asta.sotul meu e la meci cu Farul acum.eu nu m-am dus ca nu cred ca as fi rezistat.nu ma topesc dupa fotbal :)

ce bine ca Marius nu are nici o treaba cu fotbalul.... eu sunt microbista familiei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:42 
Diva

Citat:

mda asta e nesimtire... dar invitatii nu stiau la nunta cui au venit de felicitau alat persoana?

anidaa,se intampla ca la nunta sa isi trimita parintii... copiii(de... sunt mai tineri),de... obligatie..sau sa cunosti doar ginerele sau doar mireasa...mie mi s-a intamplat sa nu cunosc pe niciunul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:47 
Diva

Citat:
anidaa,se intampla ca la nunta sa isi trimita parintii... copiii(de sunt mai tineri),de o obligatie..sau sa cunosti doar ginerele sau doar mireasa...mie mi s-a intamplat sa nu cunosc pe niciunul...

asa e. noi am patit-o mai frumos la o nunta. erau 3 feluri de invitati :rude, colegi de serviciu si ...noi doi. si ca sa fie ok am mai stat si la prezidiu. m-as fi dus sa socializez dar muzica era asa de tare, bisericute peste tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:47 
Diva

Citat:
anidaa,se intampla ca la nunta sa isi trimita parintii... copiii(de sunt mai tineri),de o obligatie..sau sa cunosti doar ginerele sau doar mireasa...mie mi s-a intamplat sa nu cunosc pe niciunul...

da...si eu merg in mai la o nunta unde nu cunosc nici mirele nici mireasa.mireasa e colega cu ionut.nu am vazut-o niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:48 
Diva

Citat:

asa e. noi am patit-o mai frumos la o nunta. erau 3 feluri de invitati :rude, colegi de serviciu si ...noi doi. si ca sa fie ok am mai stat si la prezidiu. m-as fi dus sa socializez dar muzica era asa de tare, bisericute peste tot...

cum sa stai la masa mirilor?pai care era rolul vostru la nunta?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]