Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 07 Iul 2010, 12:57 
Diva

eu sunt super nervoasa :wall: am sters din gresala toate pozele cu erika ce erau pe camera...imi vine sa mor de ciuda ca erau o gramada de poze haioase :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 12:58 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Buna ziua iubitelor :hug:
Multumesc frumos pentru vorbele frumoase si incurajari Lily,Ely,Anda,Krysstyna...tuturor :flowers:
Eu am zile grele dar....sunt sigura ca vor trece si ca sunt oameni mult mai necajiti ca mine pe lumea asta.Asa ca merg mai departe cu credinta in suflet,speranta si putere de la voi,de la cei dragi,de la mama natura si de unde-o mai fi.Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa,tanara,am o casa si o familie...unii oameni nici nu indraznesc sa viseze la asta :(
Ma bucur enorm sa citesc de voi mamicilor si viitoarele mamici,imi sunteti tare dragi.Eu am un respect aparte pentru mame in general,sa aduci o viata pe lume si sa o cresti apoi mi se pare ceva URIAS !!!
Eu am gatit azi si printre picaturi invat...va pup pe toate :-*

Ce frumos ai exprimat prin cuvinte ceea ce simti Simo :flowers:
Spor la invatat!
Ce ai gatit bun? Vreau si eu idei...deocamdata am o pofta teribila de salata de vinete :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 12:59 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
eu sunt super nervoasa :wall: am sters din gresala toate pozele cu erika ce erau pe camera...imi vine sa mor de ciuda ca erau o gramada de poze haioase :cry:

dah...urate chestiile astea, am patit si eu asa cu pozele dintr-o excursie, mi-a venit sa plang dupa ele pentru ca erau multe si frumoase :curse:

de atunci si pozele copiate in calculator le am copiate si pe dvd-uri, defapt aproape tot ce am in calculator am si pe dvd-uri, am 10 de dvd-uri cu poze, filme, si alte prostii :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 13:13 
Diva

carlita scrie:
dah...urate chestiile astea, am patit si eu asa cu pozele dintr-o excursie, mi-a venit sa plang dupa ele pentru ca erau multe si frumoase :curse:

de atunci si pozele copiate in calculator le am copiate si pe dvd-uri, defapt aproape tot ce am in calculator am si pe dvd-uri, am 10 de dvd-uri cu poze, filme, si alte prostii :)

si eu le scriu pe toate pe dvd-uri dar nu scriu fiecare poza in parte...astept sa se stranga mai multe si apoi le copiez...nu erau decat pozele facute in ultimul timp
mi-a venit inima la loc...yupyyy...sunt fericita...se pare ca am noroc de data asta...acum am vorbit cu laurian si a fost ieri cu camera la un coleg sa-i faca niste poze si se pare ca a copiat el in calculator toate pozele de pe camera...deci sunt salvate...diseara o sa le primesc :had_d: :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 13:30 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
si eu le scriu pe toate pe dvd-uri dar nu scriu fiecare poza in parte...astept sa se stranga mai multe si apoi le copiez...nu erau decat pozele facute in ultimul timp
mi-a venit inima la loc...yupyyy...sunt fericita...se pare ca am noroc de data asta...acum am vorbit cu laurian si a fost ieri cu camera la un coleg sa-i faca niste poze si se pare ca a copiat el in calculator toate pozele de pe camera...deci sunt salvate...diseara o sa le primesc :had_d: :had_d: :had_d:

ce noroc, ai scapat de data asta :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 17:19 
Diva

maddy8 scrie:
Ma bucur ca treci cu bine peste neplacerile cauzate de sarcina. Abia astept sa ne dai vesti despre scumpetea mica (mai ales sa ne spui daca e fetita sau baiat). Oricum, important e sa fie sanatos, orice ar fi!
Si eu tot cu Olanda tin! Foarte mult imi doresc sa castige ei Cupa. Hai Olanda!!! :clap:

ce sa fac mai,trebuie.....ma incurajez singura in fiecare zi .......si eu abia astept sa vad daca e fetita sau baiat,pffffffffff,e grele :rofl: :rofl:
si eu sper sa castige olanda,dar daca ajunge in finala cu germania,ma indoiesc ca vor castiga..germani au echipa buna
oana pai as cam vrea sa nasc pe la 37-38 sapt,sa scap mai repede.....ce mai faci? cum merge constructia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 17:25 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna ziua iubitelor :hug:
Multumesc frumos pentru vorbele frumoase si incurajari Lily,Ely,Anda,Krysstyna...tuturor :flowers:
Eu am zile grele dar....sunt sigura ca vor trece si ca sunt oameni mult mai necajiti ca mine pe lumea asta.Asa ca merg mai departe cu credinta in suflet,speranta si putere de la voi,de la cei dragi,de la mama natura si de unde-o mai fi.Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa,tanara,am o casa si o familie...unii oameni nici nu indraznesc sa viseze la asta :(
Ma bucur enorm sa citesc de voi mamicilor si viitoarele mamici,imi sunteti tare dragi.Eu am un respect aparte pentru mame in general,sa aduci o viata pe lume si sa o cresti apoi mi se pare ceva URIAS !!!
Eu am gatit azi si printre picaturi invat...va pup pe toate :-*

ca bine mai zici tu simo.......asa e......eu ii spun mereu mamei mele ca e mama eroina,5 copii sa aduci pe lume si sa-i cresti nu e deloc usor,eu sper sa mai pot trece inca odata peste tot ce tine de sarcina,acum depinde si de nastere,poate ma razgandesc si raman la unul :lol:
lasa mai ca va fi bine,intr-adevar sa multumim domnului ca suntem bine,sanatoase...in rest le facem noi pe toate :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 19:02 
Diva

salutare fetelor!!!!! :hug:
cum sunteti? aveti emotii?
Roxi, Jami, Vane...ati scapat de "stres"....
Roxi ai fost o scumpica , sunt sigura ca a fost o nunta pe cinste.... :hug:

Noi mai avem putzintel de tot si plecam acasa.....inca 2 zile de munca si dupa aceea relaxxxxx(asta cred desi o sa venim mai obositi decat am plecat)......duminica am si eu exam de licenta, sper sa fie ok...
Ely, mai ai f putin.....abia astept sa vad daca o sa fie fetita sau baietel, desi am o parere o pastrez ptr mine :hug:

va pupicesc pe toate!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 19:20 
Diva

dienuka1984 scrie:
Ely, mai ai f putin.....abia astept sa vad daca o sa fie fetita sau baietel, desi am o parere o pastrez ptr mine :hug:

va pupicesc pe toate!!!!

iti doresc multa bafta la licenta..........abia astept sa aflu parerea ta....mi-o poti spune si dupa ce nasc fara probleme......
cand ai nunta tu? ai emotii? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 21:33 
Diva

elyt1000 scrie:
va pupicesc pe toate!!!!

iti doresc multa bafta la licenta..........abia astept sa aflu parerea ta....mi-o poti spune si dupa ce nasc fara probleme......
cand ai nunta tu? ai emotii? :hug:[/quote]
apropo de parerii...tu ce crezi ca este ely? daca vrei sa ne spui binenteles

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 21:35 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetelor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 22:04 
Diva

elyt1000 scrie:
cand ai nunta tu? ai emotii? :hug:

multumesc Ely......sa fie!!!!!
nunta o avem pe 31 iulie....emotii inca nu avem, probabil si din cauza faptului ca nu am fost in tara sa ne plimbam dintr-un loc in altul si am rezolvat aproape totul prin telefon...dar probabil ca o sa isi faca aparitia imediat ce ajungem in Romania.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2010, 22:21 
Moderator Ghidul Miresei

Eu sunt happy :had_d: ...mi-am dat comanda la o tipa care ii pictorita sa-mi faca un tablou :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:14 
Diva

Buna fetelor am intrat mai rar ca incerc sa ajung cu alte treburi la zi pe care le-am lasat in urma datorita nuntii :hug: :hug: :hug: .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:20 
Diva

dienuka1984 scrie:
cum sunteti? aveti emotii?
Roxi, Jami, Vane...ati scapat de "stres"....
Roxi ai fost o scumpica , sunt sigura ca a fost o nunta pe cinste.... :hug:

Noi mai avem putzintel de tot si plecam acasa.....inca 2 zile de munca si dupa aceea relaxxxxx(asta cred desi o sa venim mai obositi decat am plecat)......duminica am si eu exam de licenta, sper sa fie ok...

va pupicesc pe toate!!!!

Sincer a fost o noapte pe cinste chiar m-am distrat si simtit bine un pic stresata cu baietelul la inceput pana a adormit am avut oameni de ne-au ajutat cu el ca sa se bucure si panti nostrii de nunta si dupa ce a a adormit si s-a linistit m-am linistit si eu la mine astea au fost stresurile si emotiile cu copilul sa fie bine in rest totul ok si distractie multa oamenii au plecat la 6 dimineatza si toata lumea ne-a spus ca s-au simtit bine din toate puncetele de vedere muzica,mancare,organizare,servire tot si mai ales toortul daca as mai fi avut inca 80 de kg de tort sa dau la pachet :clap: :clap: :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:24 
Diva

Peaches scrie:
Am uitat: Roxi, asteptam detalii: au venit toti invitatii care v-au confirmat, ati avut si invitati care desi nu au confirmat totusi ai venit? Eu fac tot felul de scenarii nebune si ma gandesc ca desi mi-au confirmat deja cea mai mare parte, o sa ma sune in ziua nuntii sa imi spuna ca nu mai pot sa vina... :-S

Iubita noi nunta am inceput-o la lista cu 150 constractul l-am avut pe 120 de oameni am reusit sa modificam pe el sa scadem ca am ajuns la cifra de 100 pana la sfarsit oricum 10 tacamuri le-am platit ca din 120 de tacamuri cat era contractul am reusit sa scadem 10 macar sa nu platim.

Am avut invitati confirmati si care nu au venit dar s-a compensat cu cei neconfirmati si veniti a fost numar egal . Din cei confirmati si neveniti nu au sunat in schimb in ziua nuntii au sunat cei neconfirmati daca ii primim la nunta ca si-au rezolvat problemele nu iti face griji de asta ca restaurantul are marja de 10 tacamuri in plus si macar sa fie asta problema ca vin mai multi stai linistita sa vina macar :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:26 
Diva

maddy8 scrie:
Salutare, fetelor!

Roxi, scumpa noastra frumusica, ai fost superbissima!!!! O nunta ca-n povesti, aranjamentele superbe, rochita, nu mai zic, miresoiul un scumpic, ce sa mai! Se vede ca v-ati distrat de minune!! :had_d:

Simo, bafta multa la licenta, scumpa! Stai linistita, va fi totul bine, stresul e mare, stiu, dar sa vezi ce usurata te vei simti dupa ce va trece! Si fratiorul meu e in febra licentei...

Ely, cat mai ai pana nasti? Cum te mai simti?

Putin cate putin miresicile de iulie mai au un pic si isi vad visul cu ochii...Va dorec tuturor sa aveti o nunta asa cum v-ati dorit si sa fiti cele mai fericite in acea zi! Astept cu sufletul la gura sa-mi impartasiti cum a fost, ca eu sunt un pic mai intarziata, mai e ceva pana in septembrie...
Ieri am comandat invitatiile iar saptamana asta trebuie sa primim verighetele. In rest, mai am sa-mi cumpar voalul si suntem cam cu toate puse la punct O:)

Va pupic dulce pe toate!

Multumim iubita am bagat pe picasa cateva poze dar nu am cele profi cica abia intr-o luna le primesc de la ei si atunci va pot arata detalii mau multe si frumoase dar daca mai fac rost de poze de pe la prieteni va atasez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:28 
Diva

Simo blonda mea dulce la drept care nu vrea sa vb cu mine la tel :cry: :cry: :cry: :cry: iti urez bafta iubita mea iti tin pumnii la licenta stiu ca o sa o iei fara nici ce-a mai mica problema dar te las asa sa te stresezi ca de e licenta stii tu ca am dreptate :love: :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 08:19 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 10:02 
Diva

neatza fetelor........ce faceti?va invit si astazi la ce vreti voi, incepand de la cafea , pana la suc:P am de toate pentru voi:)
carlita ceva mai bun....hmmmmmm...sa vedem:P un cocktail de fructe( sper ca am scris bine) , sau o inghetata:D deci lasam de baut deoparte....:D sper ca am nimerit bine astazi:P
Elly constructia merge inainte:d deja turnam stalpii......si urmeaza sa ridicam peretii.......sa vad eu ridicat , caci apoi incetul cu incetul o sa facem restul.......
Cum zicea si lili , poate ne spui si noua ce parere ai tu ca o sa fie bebele........
Lili esti o norocoasa, si sper sa ni le arati si noua........
Simo bafta multa , si succes.....ai sa iei fara nici o problema , asa cu ziceau si fetele.......
mie ieri mi-a venit premiul....inca nu am reusit sa il ridic...cred ca abia maine o sa reusesc....si is foarte curioasa sa vad ce este in el:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]