Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 08 Iul 2010, 12:18 
Moderator Ghidul Miresei

maddy sunt f dragute verighetele!!! sa le purtati cu drag interaga viata :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 12:21 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor........ce faceti?va invit si astazi la ce vreti voi, incepand de la cafea , pana la suc:P am de toate pentru voi:)
carlita ceva mai bun....hmmmmmm...sa vedem:P un cocktail de fructe( sper ca am scris bine) , sau o inghetata:D deci lasam de baut deoparte....:D sper ca am nimerit bine astazi:P
Elly constructia merge inainte:d deja turnam stalpii......si urmeaza sa ridicam peretii.......sa vad eu ridicat , caci apoi incetul cu incetul o sa facem restul.......
Cum zicea si lili , poate ne spui si noua ce parere ai tu ca o sa fie bebele........
Lili esti o norocoasa, si sper sa ni le arati si noua........
Simo bafta multa , si succes.....ai sa iei fara nici o problema , asa cu ziceau si fetele.......
mie ieri mi-a venit premiul....inca nu am reusit sa il ridic...cred ca abia maine o sa reusesc....si is foarte curioasa sa vad ce este in el:D

da oana pot sa spun ca sunt o norocoasa de data asta dar sper sa nu se mai intample ca data viitoare nu cred ca o sa mai am noroc...inca nu am intrat in posesia lor dar cand fac rost de ele o sa le pun...bafta multa si sper sa va terminati cat mai repede casuta voastra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 12:23 
Diva

maddy8 scrie:
Salutare fetelor!
Sunt super happy! Ieri ne-au venit verighetele si ne-am dus imediat sa le luam. :had_d: Sunt superbe!!!! Atasez pozici :)

Am comandat si invitatiile si peste maxim 2 saptamani ar trebui sa le primim. Va pupic pe toate!!!

si mie imi plac verghetele...sunt foarte dragute...sa le purtati sanatosi si sa va aduca numai fericire si bucurie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 12:27 
Diva

buna...
Ieri am fost la ginecolog pentru ecografia morfologica de 2 sapt. Si nu s-a facut nimic la ecograful abdominal si chiar m-am speriat cand am vazut ca se agita doctorita ca nu vede nimic. Apoi mi-a zis ca am un uter retrovers (nici un doctor nu mi-a zis pana acum :wall: ) si a trebuit sa fac ecografia vaginala. Asa l-am vazut pe bebe (nu foarte bine din pacate) cat de energic este, dadea din manute si din picioruse si nu a vrut sub nicio forma sa intinda piciorusele sa le poate masura doamna doctor. Am fost un pic dezamagita cand am vazut cat de bine s-a vazut la sora mea nepotelul meu (noi mergem impreuna la doctor :had_d: ca ea are sarcina mai mica cu 6 zile decat mine si toata lumea se mira). Sper ca data viitoare sa se vada bebele bine si la mine, zicea doctorul ca se va intrepta uterul de la sarcina. Sper insa sa fie totul bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 12:49 
Diva

nico n u fi dezamagita ....o sa fie mai bine data viitoare.......si o sa intinda si piciorusele....
lili multumesc mult de tot....si eu sper cat mai rapid

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 12:54 
Diva

eu ma pregatesc sa plek la servici fetelor...deci mai vorbim...va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 15:49 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!!
ely sper din tot sufletul sa fie baiat daca asta iti doresti tu...de fapt trebuie sa fie baiat ca doar nu o sa-mi ramana fata nemaritata :nlol:
eu mi-am dorit fata din tot sufletul si simteam ca o sa am fata...nu ma vad mama de baiat...

acum sincer nu conteaza ce e ,sanatos sa fie....dar mi-am dorit de mica ca primul meu copil sa fie baietzel si am un sentiment puternica ca asa e,daca ma insel,asta e,nici o problema......asa e,trebuie sa ne incuscrim(parca asa se zice nu? :rofl: :rofl: )......
maddy ff frumoase verighetele....sa le purtati cu placere si sa fie ptr toata viata :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 15:58 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna...
Ieri am fost la ginecolog pentru ecografia morfologica de 2 sapt. Si nu s-a facut nimic la ecograful abdominal si chiar m-am speriat cand am vazut ca se agita doctorita ca nu vede nimic. Apoi mi-a zis ca am un uter retrovers (nici un doctor nu mi-a zis pana acum :wall: ) si a trebuit sa fac ecografia vaginala. Asa l-am vazut pe bebe (nu foarte bine din pacate) cat de energic este, dadea din manute si din picioruse si nu a vrut sub nicio forma sa intinda piciorusele sa le poate masura doamna doctor. Am fost un pic dezamagita cand am vazut cat de bine s-a vazut la sora mea nepotelul meu (noi mergem impreuna la doctor :had_d: ca ea are sarcina mai mica cu 6 zile decat mine si toata lumea se mira). Sper ca data viitoare sa se vada bebele bine si la mine, zicea doctorul ca se va intrepta uterul de la sarcina. Sper insa sa fie totul bine

nico nu am auzit pana acum de ''uter retrovers"..dar na,cat traim invatam....imi amintesc ca mie primul eco mi l-a facut vaginal la 9 saptamani....a vrut sa vada fff bine unde e situat bebele ,daca sunt 2 s.a.m.d,sincer desi am avut ceva dureri,mi-a placut mai mult cum s-a vazut la cel vaginal decat la cel facut pe burtica.....nu ai de ce sa te sperii,e bine ca bebe e acolo,ca face sport si sunt sigura ca data viitoare il vei vedea mai bine,si eu am fost f speriata cand mi-a spus la eco-ul de 20 saptamani ca bebele este ff jos situat,am crezut ca nu e bine,m-a pus sa-mi dau jos de tot pantaloni ca sa-l putem vedea,ca sa nu-ti mai spun ca nu vroia deloc sa se intoarca sa ii poata vedea creierasul,a trebuit sa sar de vreo 3-4 ori in sus ca sa se intoarca,comic,dar adevarat si s-a intors :lol: ....dar nici o drama,e ff bine...cate saptamani ai de sarcina? ....ai grija de voi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 16:06 
Diva

lily scrie:
laura are dreptate...o sa primesti foarte multe lucruri ca nici nu are cand sa le poarte...eu am dulapul plin de haine pana la varsta de 1 an si mai toate sunt primite...eu nu i-am cumparat decat inainte sa o nasc cateva lucruri care sa le am pana veneau rudele pt ca stiam ca o sa primesc o groaza...acum ii cumpar doar daca ii place ceva in mod deosebit si nu pot rezista tentatiei...

eu stiu ca aveti dreptate,dar cred ca toate fetele care au fost insarcinate au facut la fel ca mine,tentatia e mare,mai ales ptr primul bebe :lol: ......desi primesc de vreo 2 luni cadouri ptr bebe si inca nu s-a nascut,prietena mea in fiecare saptamana ii cumpara cate ceva.....dar azi i-am cumparta decat 2 bluzite si un pantalonas sport :rofl: ....gata,promit ca numai merg la magazine de bebei,ca e imposibil sa ies de acolo cu mana goala....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 17:00 
Diva

elyt1000 scrie:
eu stiu ca aveti dreptate,dar cred ca toate fetele care au fost insarcinate au facut la fel ca mine,tentatia e mare,mai ales ptr primul bebe :lol: ......desi primesc de vreo 2 luni cadouri ptr bebe si inca nu s-a nascut,prietena mea in fiecare saptamana ii cumpara cate ceva.....dar azi i-am cumparta decat 2 bluzite si un pantalonas sport :rofl: ....gata,promit ca numai merg la magazine de bebei,ca e imposibil sa ies de acolo cu mana goala....

te inteleg perfect ely ca si eu sunt la fel...noroc ca in sb nu sunt foarte multe magazine pt copii...acum caut hainute pt nasicul meu si pt baietelul prietenei mele si ma enerveaza ca nu prea gasesc ce vreau eu...bine eu caut in magazinele din zona mea ca imi este greu sa merg cu carutul prea departe si ce ma enerveaza cel mai tare este ca sunt foarte multe magazine in care nu pot sa intru cu carutul :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 17:38 
Diva

elyt1000 scrie:

la fel am facut si eu.Mi-am cumparat tot ce am avut nevoie, plus ca am primit o gramada.Cand s-a nascut, aveam un dulap plin de haine.Multe stau si acum acolo, astept sa le dau la cineva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 18:38 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faceti fetelor? Nimeni la apel?

Eu sunt super furioasa :eek:
M-am plimbat 3 ore in tot centrul sa-mi caut o pereche de sandale argintii sau gri deschis si nu am gasit nimic, am vazut o pereche sau doua pe argintiu si gri, dar aveau toc de 3-4 cm...nici nu erau elegante, nu stiu unde naiba sa mai imi caut....sper sa aiba Mihai chef sa mergem iarasi pana in Polus...desi am fost saptamana trecuta, poate au mai primit ceva pe undeva... :curse:

Mi-am cumparat niste bijuterii in schimb...desi inca nu stiu care la ce le port, dar domnisoara foarte draguta de la bijuterie mi-a spus ca daca nu mi se potrivesc cu rochia sa vin cu bonul si mi le schimba :) ...le-am cumparat de la ROMA ...au avut si o oferta faina ...cumperi 3 produse si al 4-lea e gratis :) ...asa ca mi-am luat un plic, o pereche de cercei (asta am primit-o gratis ca era cea mai ieftina) si doua seturi lantisor/colier si cercei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 18:51 
Veteran

Buna seara dragi miresici,stiu ca am intrat cam rar si imi cer mii de scuze insa am o veste pe care vreau sa v-o impartasesc,voi avea un bebic suntem tare fericiti,ma simt cam nasol dimineata dar cand ma gandesc la bebe incerc sa uit de acea stare,abia asteptam sa va spun dragele mele.Va pup dulce dulce miresici dragi :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 19:01 
Veteran

Azi m-am rasfatat,m-am vopsit -coafat,mi-am facut manechiura-pedichiura!Acum astept sa plec la epilat.Sper sa fie o zi frumoas maine ,abia astept voi deveni doamna.Pup fetele!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 20:22 
Diva

clauditza25 scrie:
Buna seara dragi miresici,stiu ca am intrat cam rar si imi cer mii de scuze insa am o veste pe care vreau sa v-o impartasesc,voi avea un bebic suntem tare fericiti,ma simt cam nasol dimineata dar cand ma gandesc la bebe incerc sa uit de acea stare,abia asteptam sa va spun dragele mele.Va pup dulce dulce miresici dragi :lips: :hug:

felicitari,nu stiu prea bine cine esti,nici daca am vb vreodata..dar iti spun din toata inima:felicitari!sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 22:00 
Moderator Ghidul Miresei

clauditza25 scrie:

Felicitari!!! O veste foarte buna!
Multa sanatate tie si bebicului :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 22:33 
Diva

elyt1000 scrie:
nico nu am auzit pana acum de ''uter retrovers"..dar na,cat traim invatam....imi amintesc ca mie primul eco mi l-a facut vaginal la 9 saptamani....a vrut sa vada fff bine unde e situat bebele ,daca sunt 2 s.a.m.d,sincer desi am avut ceva dureri,mi-a placut mai mult cum s-a vazut la cel vaginal decat la cel facut pe burtica.....nu ai de ce sa te sperii,e bine ca bebe e acolo,ca face sport si sunt sigura ca data viitoare il vei vedea mai bine,si eu am fost f speriata cand mi-a spus la eco-ul de 20 saptamani ca bebele este ff jos situat,am crezut ca nu e bine,m-a pus sa-mi dau jos de tot pantaloni ca sa-l putem vedea,ca sa nu-ti mai spun ca nu vroia deloc sa se intoarca sa ii poata vedea creierasul,a trebuit sa sar de vreo 3-4 ori in sus ca sa se intoarca,comic,dar adevarat si s-a intors :lol: ....dar nici o drama,e ff bine...cate saptamani ai de sarcina? ....ai grija de voi :hug:

sincer nici eu nu am auzit de uter retrovers, dar cand am ajuns ieri acasa si am dat search pe google sa vad mai exact despre ce e vorba si sa ma asigur de ceea ce mi-a zis doctrita. Am intrat azi in saptamana a 13 a. Mama ce trece timpul

Claudia, ce veste buna :had_d: Felicitari pentru bebe, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si la termen. In cate saptamani esti?

Ehe, fetelor, nici nu terminam bine cu nuntile ca si incepem un nou subiect: mamici cu burtici :hap_w: :hap_w: :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 22:37 
Diva

carlita scrie:
Ce faceti fetelor? Nimeni la apel?

Eu sunt super furioasa :eek:
M-am plimbat 3 ore in tot centrul sa-mi caut o pereche de sandale argintii sau gri deschis si nu am gasit nimic, am vazut o pereche sau doua pe argintiu si gri, dar aveau toc de 3-4 cm...nici nu erau elegante, nu stiu unde naiba sa mai imi caut....sper sa aiba Mihai chef sa mergem iarasi pana in Polus...desi am fost saptamana trecuta, poate au mai primit ceva pe undeva... :curse:

Mi-am cumparat niste bijuterii in schimb...desi inca nu stiu care la ce le port, dar domnisoara foarte draguta de la bijuterie mi-a spus ca daca nu mi se potrivesc cu rochia sa vin cu bonul si mi le schimba :) ...le-am cumparat de la ROMA ...au avut si o oferta faina ...cumperi 3 produse si al 4-lea e gratis :) ...asa ca mi-am luat un plic, o pereche de cercei (asta am primit-o gratis ca era cea mai ieftina) si doua seturi lantisor/colier si cercei.

carlita, stiu cum e, atunci cand cauti nu gasesti. Trebuie sa gasesti tu o pereche de sandale pe gustul tau unde..Clujul e mare...undeva te asteapta perechea de sandale visata :hug:

Legat de sandalute, am vazut o pereche de sandale albe SUPERBA pentru nunta, insa nu mi se aseaza deloc pe picior, imi iese degetul din sanda, iar un numar mai mare nu aveau :cry: Mi-a ramas gandul la ele, erau atat de superbe :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 22:44 
Diva

Anda, Butterflyanna si Mihaela_B (sper sa nu fi uitat pe cineva :~* ) mai aveti un pic pana la nunta, daca nu apuc sa intru maine seara, va doresc inca de pe acum casa de piatra si o nunta de vis, asa cum va doriti. Petrecere frumoasa :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2010, 23:33 
Diva

ely daca nu te poti abtine sa cumperi, macar cumpara marimi mai mari...6, 9 luni...un an...sa le ai pe mai incolo...numai vezi sa ai grija la anotimp :))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]