carlita scrie:
Eli, sunt foarte frumoase pozele care le-ai pus pe facebook, si ma bucur ca socrul tau este bine acum. Condoleante familiei!
Nici la noi lucrurile nu stau prea bine si ne asteptam dintr-un moment in altul la o inmormantare.
Unei matusi i s-a descoperit acum 25 de ani cancer, a fost operata iar doctorul i-a mai dat maxim 5 ani de viata. Ea a mai trait 25 de ani (cand a mers la medic din nou, la acelasi medic pentru ca inca mai este in functie s-a mirat cand a vazut-o in viata, nu se astepta nimeni sa mai traiasca atat) iar acum i-a recidivad cancerul, este in spital de mai bine de o luna de zile iar zilele tercute a fost mutata intr-o rezerva, nu mai au ce sa-i faca.
Iar prietenul nostru inca nu a iesit din coma, nu stim cat timp mai rezista, am inteles ca daca il deconecteaza moare direct dar familia nu vrea asta bineinteles...asa ca, speranta moare ultima, nu stiu cat timp mai il pot tine asa.
multumesc frumos Carlita.......super tare cu matusa ta....25 ani sa traiasca cu cancerul e ceva,matusei sotului meu i-au dat acum 3 ani doar o luna de trait .....de fiecare data cand aveam un eveniment important (nunta noastra,nasterea lui Veronique etc) ne rugam sa mai traiasca sa nu ne strice bucuria si uite ca nu a facut-o saracutza......anul trecut de Craciun mi-a adus cadou un staul cu Nasterea Domnului,fff frumos.....mi-a spus: ''ti l-am cumparat cu drag ca stiu ca tu crezi in Dumnezeu si cred ca asta e ultimul Craciun pe care il mai prind '' si mare dreptate a avut.....
Carlita sper din suflet ca prietenul vostru sa iasa din coma si sa-si revina......daca nu,ce putem face? mai nimic, suntem micuti in fata unor asemenea drame