Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 02:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 06 Apr 2009, 15:09 
Veteran

Citat:

de ce cori? s-a intamplat ceva?

Daria, bebe voi cum sunteti? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:11 
Diva

Citat:
Urmatoarea ovulatie va avea loc in ziua de 19 martie

15.03 Prima zi a perioadei fertile
16.03 A II a zi a perioadei fertile
17.03 A III a zi a perioadei fertile
18.03 A VI a zi a perioadei fertile
19.03 Ziua ovulatiei
20.03 Prima zi dupa ovulatie
21.03 A II a zi dupa ovulatie

ms.mult.:-*
ioi acum ..miercuri iar la analize,din ziua 5 medicamente..si probabil insamantare luna asta...VAI..cade ziua ovulatiei fix in ziua de pasti...ioii si nu o sa-mi faca cred ca nici luna asta.:cry::cry:vezi cum trece timpul aiurea.:nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:17 
Diva

Citat:

Daria,tu cat mai ai pana nasti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:20 
Diva

Citat:
ioi acum ..miercuri iar la analize,din ziua 5 medicamente..si probabil insamantare luna asta...VAI..cade ziua ovulatiei fix in ziua de pasti...ioii si nu o sa-mi faca cred ca nici luna asta.:cry::cry:vezi cum trece timpul aiurea.:nerv:

corina, gandeste pozitiv !!!! o sa iasa ai sa vezi! cu cat esti mai nelinistita cu atat este mai rau :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:29 
Diva

Citat:

off..corina, nu te mai stresa. asa e cum zice anca. si probabil stii si tu ca stresul e un factoir decisiv si poate ca toata lumea iti zice sa stai linistita si sa nu te mai consumi. dar de la zis si pana la facut..e cale lunga; si cred ca esti plina de framantari si de temeri si de ganduri.. trebuie doar sa detasezi putin. pe cat posibil...nu stiu cum ai putea face asta. cum stii tu mai bine ca iti place sa te destinzi. si sa nu te mai gandesti ca esti intr-un contra timp, tocmai pentru ca nu nici nu vei mai fi. analizele au iesit bine, lucrurile sunt sub control. trebuie doar sa va relaxati si sa ganditi foarte pozitiv. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:30 
Veteran

Citat:

Buna dimineata in primul rand :,:D
Corina mie mi-a spus o prietena, care a vorbit cu preotul la care s-a spovedit, ca i-a spus ca nu e pacat sa faci dragoste cu sotul in post, mai ales cand e vorba de dorinta de a avea un copil, acum fiecare interpreteaza cum vrea si cum poate (desi si eu sunt adepta sa tin post in saptamana mare)O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:37 
Diva

Citat:

suntem bine, Cami, multumim de intrebare. cu ganduri fel de fel..ca se apropie termenul dar mai e totusi o luna si ceva si atunci ma mai amagesc ca sa nu ma panichez, ca am inca timp mai incolo :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:45 
Veteran

Citat:

Sa concepi un copil din iubire, intr-o familie care-si doreste foarte mult acest lucru nu este un pacat! Daca ne-am fi uitat pe fiecare calendare religioase si am fi tinut seama de toate sarbatorile, posturile si canoanele cred ca acum nu mai eram nici noi, asa ca...dinozaurii.
Corina, eu sunt convinsa ca Dumnezeu te va binecuvanta cu un copilas. Incearca doar sa nu te mai stresezi. Ia lucrurile in mod firesc, natural si cu multa multa credinta ca vei reusi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 15:50 
Veteran

Citat:

suntem bine, Cami, multumim de intrebare. cu ganduri fel de fel..ca se apropie termenul dar mai e totusi o luna si ceva si atunci ma mai amagesc ca sa nu ma panichez, ca am inca timp mai incolo :~*

:)e firesc cred sa-ti pui intrebari pentru ca tot ce se intampla este nou pentru tine. oricum, trecand peste toate intrebarile si temerile este minunat sa astepti un bebe. merita fiecare moment de asteptare :neyes:
In alta ordine de idei, imi amintesc de pozele cu Ayrun si Elanicol din perioada cand erau insarcinate :ok: De abia asteptam pozele cu bebelacii si...au venit! :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 16:09 
Diva

Citat:
:)e firesc cred sa-ti pui intrebari pentru ca tot ce se intampla este nou pentru tine. oricum, trecand peste toate intrebarile si temerile este minunat sa astepti un bebe. merita fiecare moment de asteptare :neyes:
In alta ordine de idei, imi amintesc de pozele cu Ayrun si Elanicol din perioada cand erau insarcinate :ok: De abia asteptam pozele cu bebelacii si...au venit! :clap:

ai dreptate cami :) mi-amintesc cum si acum cum ne povestea anca de emotiile nasterii si incercam sa o incurajez. ce repede trece timpul. parca vad ca peste cateva luni asa o sa va incurajam si pe tine si pe corina.:-* nu mai zic de laura :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 16:16 
Veteran

Citat:

ai dreptate cami :) mi-amintesc cum si acum cum ne povestea anca de emotiile nasterii si incercam sa o incurajez. ce repede trece timpul. parca vad ca peste cateva luni asa o sa va incurajam si pe tine si pe corina.:-* nu mai zic de laura :-*

asa sa fie! ;)
ma crezi, sau nu, din diverse motive mai mult sau mai putin intemeiate, pana in urma cu cateva luni nici macar nu am incercat vreodata sa raman insarcinata...
privind acum in urma imi spun...mare prostie! :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 16:35 
Diva

Citat:
asa sa fie! ;)
ma crezi, sau nu, din diverse motive mai mult sau mai putin intemeiate, pana in urma cu cateva luni nici macar nu am incercat vreodata sa raman insarcinata...
privind acum in urma imi spun...mare prostie! :wall:

ma bucur ca te-ai decis sa il lasi pe bebe sa apara. cred ca fiecare lucru vine la timpul lui. cred ca Dumnezeu trimite totul atunci cand trebuie si cum trebuie. are grija de toate.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 18:42 
Diva

Citat:

ma bucur ca te-ai decis sa il lasi pe bebe sa apara. cred ca fiecare lucru vine la timpul lui. cred ca Dumnezeu trimite totul atunci cand trebuie si cum trebuie. are grija de toate.:-*

ceau fetelor!
la multi ani sotului tau daria! sa va dea DD multa fericire, noroc si un copil frumos si sanatos!:ncake::champagne:
ayrun felicitari pt comoara ta. ti-am vazit pozele de la botez si mi-au placut foarte mult :neyes: sunteti toti 3 foarte draguti. sa va dea DD multa fericire si un copil sanatos ca frumos este :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 18:47 
Diva

a venit primavara si la noi!!! este asa frunos afara si foarte cald, nici nu stiu cum sa ma imbrac ca in bluza si pantofi imi este foarte cald iar sa-mi iau tricou si sandale mi se pare cam repede. sper sa nu se mai raciasca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 19:12 
Diva

buna!LA MULTI ANI,Daria pentru sotul tau!fetele,ati simtit ce frumos miros pomii infloriti..ce imi place..mai ales dimineata..:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 20:11 
Diva

Citat:
buna!LA MULTI ANI,Daria pentru sotul tau!fetele,ati simtit ce frumos miros pomii infloriti..ce imi place..mai ales dimineata..:hap_d:

multumesc Lili, multumesc Ralu :-* sunteti dragute:hug: si voua la fel.
da..nici eu nu stiu cum sa ma mai imbrac. ieri am reusit sa iesim la plimbare si mi-a fost atat de cald..ca m-am speriat. si imi venea sa fi avut sandale in loc de adidasi. dar mi-e si teama, vorba ta Lili, daca e prea devreme. am inteles ca luna asta, ca si luna mai vor fi temperaturi de 2o si ceva de grade ziua dar si de 0 noaptea. deci totusi, trebuie prudenta..ca si de te pocneste raceala (care circula prin buucresti de exemplu) stai nu stiu cat bolnav. :sick:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 20:27 
Diva

buna fetele!!

noi acum am ajuns acasa , am fost la plimbarica in parc, dar azi fata de zilele anterioare, cam bate vantul, asa ca am venit mai devreme.
Lili, iti multumesc frumos esti o draguta !:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 21:15 
Diva

si vorbind de caldura de afara,voua v-a oprit-o pe cea la calorifere?eu nu inteleg ce mai asteapta?parca sunt mai calde ca asta-iarna si mi-e ciuda ca o sa platim si luna asta mult la intretinere.:nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 21:29 
Diva

Citat:
si vorbind de caldura de afara,voua v-a oprit-o pe cea la calorifere?eu nu inteleg ce mai asteapta?parca sunt mai calde ca asta-iarna si mi-e ciuda ca o sa platim si luna asta mult la intretinere.:nerv:

dc nu le opresti tu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2009, 21:50 
Diva

Citat:

dc nu le opresti tu?

noua ne'au oprit'o de vreo 2 zile

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]