Ultima vizită a fost: Acum este 02 Iul 2025, 04:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 08 Iul 2010, 23:43 
Diva

Bamba scrie:
ely daca nu te poti abtine sa cumperi, macar cumpara marimi mai mari...6, 9 luni...un an...sa le ai pe mai incolo...numai vezi sa ai grija la anotimp :))

da...asta e o greseala frecventa...:)Si eu am primit salopete de 6-9 luni iarna trecuta....care au ramas noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 00:01 
Diva

daa si eu am patit asa...ce am cumparat eu am incercat pe cat posibil sa calculez cate luni o sa aiba iarna...cate o sa aiba in primvara etc si sa ii iau haine in avans in felul asta...ii tare greu sa te abtii sa cumperi dar ii si pacat cand vezi ca le poarta o singura data si dupa aia gata....a crescut si nu ii mai vin :(

eu am cutii intregi pe grupe de varsta cu haine de fetita abia purtate :)) dar m-am invatat minte...garderoba de vara de acum nu ii mai cumpar...la ziua ei in martie toata lumea mi-a adus si anul trecut si anul asta numai haine de vara....asa ca de acum am scapat de grija asta si ii cumpar numai garderoba de toamna-iarna :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 00:26 
Diva

clauditza25 scrie:
Buna seara dragi miresici,stiu ca am intrat cam rar si imi cer mii de scuze insa am o veste pe care vreau sa v-o impartasesc,voi avea un bebic suntem tare fericiti,ma simt cam nasol dimineata dar cand ma gandesc la bebe incerc sa uit de acea stare,abia asteptam sa va spun dragele mele.Va pup dulce dulce miresici dragi :lips: :hug:

Clau...felicitari !!!!!!!!!! :hug:
Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos....sa va aduca numai bucurii!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!
Pupicei!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 07:39 
Veteran

Buna dimineata :hug: :hug:

azi v-am pregatit eu cafeluta.

claudia felicitariiiiiii :hug: sa fi sanatoasa atat tu cat si bebita :hug:
nico - sigur mai vb pana la nunta ca mai am 2 saptamani :hug:
floriciki - inca un picut si o sa ai statutul de doamna, felicitari :hug: :napplause:

imi pare asa rau ca nu intru mai des sa mai vb cu voi, dar am o groaza de munca la servici si pana pe 16 (cand intru in concediu) o sa ma alerge astia sa scoata untul din mine :cry:

pupicei pt toate toate fetele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 08:27 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
carlita, stiu cum e, atunci cand cauti nu gasesti. Trebuie sa gasesti tu o pereche de sandale pe gustul tau unde..Clujul e mare...undeva te asteapta perechea de sandale visata :hug:

Legat de sandalute, am vazut o pereche de sandale albe SUPERBA pentru nunta, insa nu mi se aseaza deloc pe picior, imi iese degetul din sanda, iar un numar mai mare nu aveau :cry: Mi-a ramas gandul la ele, erau atat de superbe :wall:

Atat cat o fi Clujul de mare dar anul asta nu stiu ce se intampla, se gasesc sandale argintii de purtat pe strada, nu elegante.
Dar macar am aflat o veste buna. Am fost ieri seara in Polus sa mai imi caut sandalute, am gasit la Motivi o pereche...deja eram in culmea fericirii cand aflu ca nu au doar marimea 40. Pana la urma am inteles ca magazinul de care spuneam ca s-a inchis (acolo vazusem sandalute) s-a mutat dar inca nu s-a redeschis, asa ca mai astept o saptamana, sper sa se deschida curand si sa mai aiba sandalele vazute de mine :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 08:29 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 09:51 
Diva

Floriciko CASA DE PIATRA si tot binele din lume alaturi de scumpul tau sot....din ce in ce mai multe doamne...bun asa :napplause: :flowers:
Clau scumpa de tine vei fi mamica :ndance: :npiano: :ncake: :nchampagne: ce fericire Dumnezeule,ce veste minunata imi incanta auzul....ai intrat in randul femeilor in adevaratul sens al cuvantului...aduci o viata pe lume,copilul tau...pffffffffff
FELICITARI draga mea,sa ai o sarcina usoara,sa fiti sanatosi si sa va bucurati maxim posibil de tot :hug:
Carli cu vesnicele ei probleme "majore"...nu-si gaseste ceva de imbracat sau incaltat :rofl: :rofl: iubito liniseste-te si nu te mai stresa sau mahni pentru nimicuri deastea :flowers:
Azi e ziua Mihaelei fluturas...LA MULTI ANI iubito sa ai parte numai de bucurii,sanatate si iubire in viata ta...o zi superba iti doresc azi :hug:
Pup pe Die iubita mea,Roxi un inger de femeie,Anda care maine e miresica :flowers: ,Nico mamica noastra draga,Ely care mai are putin putin si gata minunea si pe toate celelalte fete :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 09:56 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Carli cu vesnicele ei probleme "majore"...nu-si gaseste ceva de imbracat sau incaltat :rofl: :rofl: iubito liniseste-te si nu te mai stresa sau mahni pentru nimicuri deastea :flowers:

Eh, nu e chiar asa...nu ma enervez chiar asa pe nimicuri...doar ca mai e destul de putin pana la nunta iar eu inca nu mi-am gasit sandalute si am impresia ca nici nu o sa-mi gasesc, multe dintre magazine au intrat deja in reduceri, nu se mai prea aduc sandalute si rochite...parca deja vine toamna :) ...nu stiu cum de sunt asa de repede reduceri in magazine...
Am impresia ca in ultima saptamana eu inca o sa zburd prin magazine sa-mi caut sandale :nlol:

Cu hainele nu imi fac griji, sunt sigura ca o sa-mi gasesc dar ma irita faptul ca am cautat in tot clujul niste sandale argintii si am gasit 3-4 perechi, din care unele erau cu foarte multe pietre (tiganesti), stralucitoare, prost facute....groaznic, iar anul trecut erau pline magazinele de sandale argintii :)) ...iar din 20 de perechi de pantofi si sandale cate am in dulap, nu am o sandala argintie :nlol:

Aseara ziceam catre Mihai, "acum cand am bani si vreau sa-mi iau ceva nu gasesc nimic, iar cand nu am vad o multime" :,

P.S: Oricum sunt super happy de bijuteriile achizitionate :D ...am lasat 2 mil in bijuterie (destul de putin) pe niste chestii super dragute (cel putin mie imi plac)...iar acestea compenseaza orice :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 10:11 
Diva

carlita scrie:

Eh, nu e chiar asa...nu ma enervez chiar asa pe nimicuri...doar ca mai e destul de putin pana la nunta iar eu inca nu mi-am gasit sandalute si am impresia ca nici nu o sa-mi gasesc, multe dintre magazine au intrat deja in reduceri, nu se mai prea aduc sandalute si rochite...parca deja vine toamna :) ...nu stiu cum de sunt asa de repede reduceri in magazine...
Am impresia ca in ultima saptamana eu inca o sa zburd prin magazine sa-mi caut sandale :nlol:

Cu hainele nu imi fac griji, sunt sigura ca o sa-mi gasesc dar ma irita faptul ca am cautat in tot clujul niste sandale argintii si am gasit 3-4 perechi, din care unele erau cu foarte multe pietre (tiganesti), stralucitoare, prost facute....groaznic, iar anul trecut erau pline magazinele de sandale argintii :)) ...iar din 20 de perechi de pantofi si sandale cate am in dulap, nu am o sandala argintie :nlol:

Aseara ziceam catre Mihai, "acum cand am bani si vreau sa-mi iau ceva nu gasesc nimic, iar cand nu am vad o multime" :,

P.S: Oricum sunt super happy de bijuteriile achizitionate :D ...am lasat 2 mil in bijuterie (destul de putin) pe niste chestii super dragute (cel putin mie imi plac)...iar acestea compenseaza orice :love:

Tu carla...poate nu se mai poarta sandalele argintii...de-asta nu gasesti.Daca vrei iti dau eu 2 perechi.Imi stau in dulap degeaba :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 10:14 
Diva

i-auzi Carlita,ti-ai rezolvat problema!da o fuga pana la Laura :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 10:24 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Tu carla...poate nu se mai poarta sandalele argintii...de-asta nu gasesti.Daca vrei iti dau eu 2 perechi.Imi stau in dulap degeaba :)

dah...poate ca nu se mai poarta, dar m-am uitat si dupa sandale gri deschis...am gasit vreo 2 modele de alea cu saten, apoi nu prea mi-au placut...unele dupa ce ca aveau si saten stralucitor mai erau si pline de pietricele :)

ce nr porti Laura? :D

sincer daca as sti ce ar mai putea merge cu rochita asta nici nu mi-as mai lua argintiu :blink: ...dar nu prea merge nimic...

rochita e un roz deschis (poza pe mess daca vrei sa o vezi), negru nu merge de nici un fel, albul nu vreau sa-l vad (imi place alb doar la sandalele de vara), roz inchis nu cred ca merge si nici nu prea am vazut prin mag. ...alta culoare ce? ...m-am gandit la un crem, culoarea piciorului...dar nu sunt sigura daca e ok, rochita are in partea de sus niste pietricele, cristale...care dau spre argintiu.

...si culmea ca prin magazine foarte putini pantofi si sandale elegante se gasesc...tot pantofi si sandale care merg mai mult in cluburi, cu platforma cu multe "benzi" late gasesc...

nici macar in veronesse, gentil nu am gasit...
in aldo am gasit doar sandale argintii cu talpa joasa, de toata ziua...
in bata am gasit sandale de vara cu talpa groasa..
in il paso am gasit, dar erau 9 mil :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 10:47 
Diva

Buna dimineatza fetelor ,miresicilor si mamicilor :hug: :hug: :hug: :hug:

Clau ma bucur pt tine si bebelin sa fii sanatoasa si tu si el si sarcina usoara si o nunta superba

Mireselor de weekendu acesta va urez CASA DE PIATRA petreceri frumoase si nunti asa cum va doriti :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 11:01 
Diva

Bamba scrie:
ely daca nu te poti abtine sa cumperi, macar cumpara marimi mai mari...6, 9 luni...un an...sa le ai pe mai incolo...numai vezi sa ai grija la anotimp :))

da uite asta e o idee tare buna,numai ca si in magazine acum sunt speciale rafturi ptr fetite si rafturi ptr baietei si eu cum nu stiu ce este e mai greu.....dar gata acum ma abtin,numai merg asa des prin magazine :rofl: :rofl:
claudia felicitari ptr bebe :clap: ....iti doresc o sarcina usoara,usoara,usoara!!!! :hug:
nico,nu te speria ,totul o sa fie bine.....13 saptamani ,ce a trecut timpul,parca ieri ne anuntai ca esti gravidutza....ai grija de voi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 11:05 
Diva

buna fetele!!
da carlita,chiar asa....da o fuga la Laura si ai rezolvat treaba :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 11:32 
Veteran

fetele... eu nu sunt miresica maine ci pe 24, de ce toate imi ziceti ca sunt pe 10??? :(
vreti sa ma faceti doamna mai repede :p
cred ca confuzia se trage de la faptul ca v-am zis ca as fi vrut sa facem pe 10 iulie (deoarece pe 11 iulie facem 8 anisori de convietuit impreuna :love: ) dar nu am gasit local liber decat pe 24.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 12:42 
Diva

buna dimineata fetelor!!!
claudia felicitari pt bb si din partea mea!!! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si cuminte
nico stai linistita ca totul este ok cu bb... nu te speria degeaba ca-i faci rau lu bb...si mie mi-a zis dr inainte sa raman gravida ca am uter retrovers si ca nu o sa pot sa raman gravida decat foarte greu, iar dupa 2 luni am ramas si acum mam o printesa sanatoasa si frumoasa care toata sarcina se misca la ecograf si abia putea sa o vada si sa o masoare...iti urez sarcina usoara si te pupik dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 12:46 
Diva

laura_sandu scrie:
da...asta e o greseala frecventa...:)Si eu am primit salopete de 6-9 luni iarna trecuta....care au ramas noi...

si eu am o gramada de haine care nu se potrivesc anotimpului si care nu o sa le poarte niciodata...am mai dat din ele la cunostiinte dar in grupul nostru de prieteni sunt mai multi baieti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 14:25 
Junior

multumesc frumos
SimoBobo scrie:
Floriciko CASA DE PIATRA si tot binele din lume alaturi de scumpul tau sot....din ce in ce mai multe doamne...bun asa :napplause: :flowers:
Clau scumpa de tine vei fi mamica :ndance: :npiano: :ncake: :nchampagne: ce fericire Dumnezeule,ce veste minunata imi incanta auzul....ai intrat in randul femeilor in adevaratul sens al cuvantului...aduci o viata pe lume,copilul tau...pffffffffff
FELICITARI draga mea,sa ai o sarcina usoara,sa fiti sanatosi si sa va bucurati maxim posibil de tot :hug:
Azi e ziua Mihaelei fluturas...LA MULTI ANI iubito sa ai parte numai de bucurii,sanatate si iubire in viata ta...o zi superba iti doresc azi :hug:
Pup pe Die iubita mea,Roxi un inger de femeie,Anda care maine e miresica :flowers: ,Nico mamica noastra draga,Ely care mai are putin putin si gata minunea si pe toate celelalte fete :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 14:29 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani Mihaela, multa sanatate si fericire :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 16:58 
Diva

Carlita si fetele dupa cum v-am promis si vreau sa ma tin de cuvant,am facut poze la camera lui bebe desi jaluzeaua nu a venit,dar nu conteaza ca nu a trebuit sa fac poza la geam :rofl: ...sper sa va placa.....eu o ador :hug:
http://picasaweb.google.com/elyt1000/Ca ... eCompleta#

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]